plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ruciu, tylko się nie denerwuj co by się lokator brzucha nie denerwował i mocniej nie kopał.
Libra, dobry z Ciebie pracownik, proponuje dać Ci podwyżke!!!
Kaja, zadzwoń dla własnego spokoju. A i luknij czy przypadkiem nie byłby to termin kolejnej małpy. No i leż, odpoczywaj i się nie denerwuj!magdzia26, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
aisa wrote:Ruciu, tylko się nie denerwuj co by się lokator brzucha nie denerwował i mocniej nie kopał.
Libra, dobry z Ciebie pracownik, proponuje dać Ci podwyżke!!!
Kaja, zadzwoń dla własnego spokoju. A i luknij czy przypadkiem nie byłby to termin kolejnej małpy. No i leż, odpoczywaj i się nie denerwuj!
Tak asia to dziś termin @@@ -
Libra wrote:W PL to jest niemożliwe!!! wyobrażacie sobie prywatnych przedsiębiorców wypuszczających swoich pracowników o 12-tej??? albo ten niesmak społeczeństwa, gdy urzędnicy kończą pracę o 12-tej a sektor prywatny zapierdziela do ciemnej nocy??? to byłoby niesprawiedliwe!!!
ja wręcz czasem mam wyrzuty sumienia, że zaglądam tu podczas czasu pracy... dlatego zabieram 1-2 sprawy do domu i nadrabiam czas, który tu przesiedziałam... tak raczej nie powinno być, ale tłumaczę się rekompensowaniem w domu;) zresztą czasem jest tak trudna sprawa i trzeba dłużej w spokoju nad nią się zastanowić... a czasem w pracy cisza jest nieosiągalna... więc w domu łatwiej pozbierać myśli
Mało tego w tygodniu od pon do czwartku miedzy 12 a 14 tez nic nie załatwisz bo maja urzędnicy pauze.
Dla mnie kwestia przyzwyczajenia. Jestem zdania, ze skoro tak dobrze wszystko hula w DE to widocznie wiedza co robią.
U nas w PL najpierw trzeba było by sie wziąć za rząd i zacząć cos tam zmieniać a z czasem i ułatwić prace urzędnika. Ja akurat myśle ze właśnie urzędnicy pracujący w urzędach odwalają wiecej niż Ci co grzeja krzesła w sejmie i senacie, ale chyba wole nie ciągnąć dalej tego tematu bo sie strasznie irytuje. Przecież z jakiegoś powodu musze byc tu bo w Pl nie mam pracy nie chwaląc sie skończywszy 2 kierunki studiów i zaliczajac 2 lata praktyki oraz 2 lata pracy za marne grosze. Ech szkoda gadać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2013, 09:55
aisa, magdzia26, Libra, Fedra lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
Kaja wrote:Tak asia to dziś termin @@@
To mamy sprawce. Leż plackiem, odpoczywaj i się nie przejmuj. Mnie w terminie kolejnej małpy bolał brzuch, tyle że dużo lżej niż przy normalnej małpie. Poleniuchowałam cały dzień i przeszło.
Obserwuj czy nic się nie dzieje i jak coś to dzwoń do gina, ale myśle, że nie będzie takiej potrzebyLibra, Rucia, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaisa wrote:Libra, dobry z Ciebie pracownik, proponuje dać Ci podwyżke!!!
ja wolę zajść w ciążę... iść na macierzyńskie... i zmienić pracę... już druga okazja przechodzi mi koło nosa!!! już na wstępie 1tyś do przodu, a docelowo zarabiałabym 2x tyle co teraz! mniejszy zakres obowiązków:) do tego 1km od domu... jeden warunek: z dzidzią musiałabym się wstrzymać 2 lata:( buuu... dlatego teraz tak ciężko zdecydować mi się na takie zmiany:/magdzia26, Ilona, aisa, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIlona wrote:Mało tego w tygodniu od pon do czwartku miedzy 12 a 14 tez nic nie załatwisz bo maja urzędnicy pauze.
Dla mnie kwestia przyzwyczajenia. Jestem zdania, ze skoro tak dobrze wszystko hula w DE to widocznie wiedza co robią.
U nas w PL najpierw trzeba było by sie wziąć za rząd i zacząć cos tam zmieniać a z czasem i ułatwić prace urzędnika. Ja akurat myśle ze właśnie urzędnicy pracujący w urzędach odwalają wiecej niż Ci co grzeja krzesła w sejmie i senacie, ale chyba wole nie ciągnąć dalej tego tematu bo sie strasznie irytuje. Przecież z jakiegoś powodu musze byc tu bo w Pl nie mam pracy nie chwaląc sie skończywszy 2 kierunki studiów i zaliczajac 2 lata praktyki oraz 2 lata pracy za marne grosze. Ech szkoda gadać.
rozległy się oklaski od ludności... a co odpowiedział Rudy, to nie wiem, bo się obudziłam:D
Ilona, magdzia26, mauysia, aisa, gocha04, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Libra niezły sen
myślę że gdyby coś takiego miało miesce to na pewno dostałabys oklaski bo ja się za każdym razem pytam czemu te darmozjady od siebie nie zaczną tylko od zwykłych ludzi chca coraz wiecej kasy wyciagac... a sami zarabiają po parędziesiąt tys... masakra to jest...
Libra, Ilona, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
Pomysł pracy do 12:00 w piątek hmmm co za marzenie ...
Libra nie szukają kogoś u Ciebie do pracy ?? ja chętnie się przeniosę do firmy gdzie dają podwyżki i nagrodyu mnie to do emerytury się nie doczekam niczego takiego
nawet nie wiem do końca co to takiego jest
Libra, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
To wam napiszę co mi powiedziano w mojej pracy !!! byłam w domu dwa tygodnie w
i powiedziano mi że jak nie przyjdę do pracy po tygodniu to nie dostanę umowy nawet na zlecenie i nie poszłam byłam w domu dwa tygodnie .....domu