X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • aisa Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruciu, tylko się nie denerwuj co by się lokator brzucha nie denerwował i mocniej nie kopał.

Libra, dobry z Ciebie pracownik, proponuje dać Ci podwyżke!!! :)

Kaja, zadzwoń dla własnego spokoju. A i luknij czy przypadkiem nie byłby to termin kolejnej małpy. No i leż, odpoczywaj i się nie denerwuj!

magdzia26, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzwonilam i kazał obserwować jak będzie krew to mam dzwonić

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aisa wrote:
    Ruciu, tylko się nie denerwuj co by się lokator brzucha nie denerwował i mocniej nie kopał.

Kaja, zadzwoń dla własnego spokoju. A i luknij czy przypadkiem nie byłby to termin kolejnej małpy. No i leż, odpoczywaj i się nie denerwuj!

Tak asia to dziś termin @@@

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Ilona Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    W PL to jest niemożliwe!!! wyobrażacie sobie prywatnych przedsiębiorców wypuszczających swoich pracowników o 12-tej??? albo ten niesmak społeczeństwa, gdy urzędnicy kończą pracę o 12-tej a sektor prywatny zapierdziela do ciemnej nocy??? to byłoby niesprawiedliwe!!!

ja wręcz czasem mam wyrzuty sumienia, że zaglądam tu podczas czasu pracy... dlatego zabieram 1-2 sprawy do domu i nadrabiam czas, który tu przesiedziałam... tak raczej nie powinno być, ale tłumaczę się rekompensowaniem w domu;) zresztą czasem jest tak trudna sprawa i trzeba dłużej w spokoju nad nią się zastanowić... a czasem w pracy cisza jest nieosiągalna... więc w domu łatwiej pozbierać myśli

Mało tego w tygodniu od pon do czwartku miedzy 12 a 14 tez nic nie załatwisz bo maja urzędnicy pauze.
    Dla mnie kwestia przyzwyczajenia. Jestem zdania, ze skoro tak dobrze wszystko hula w DE to widocznie wiedza co robią.
    U nas w PL najpierw trzeba było by sie wziąć za rząd i zacząć cos tam zmieniać a z czasem i ułatwić prace urzędnika. Ja akurat myśle ze właśnie urzędnicy pracujący w urzędach odwalają wiecej niż Ci co grzeja krzesła w sejmie i senacie, ale chyba wole nie ciągnąć dalej tego tematu bo sie strasznie irytuje. Przecież z jakiegoś powodu musze byc tu bo w Pl nie mam pracy nie chwaląc sie skończywszy 2 kierunki studiów i zaliczajac 2 lata praktyki oraz 2 lata pracy za marne grosze. Ech szkoda gadać.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2013, 09:55

aisa, magdzia26, Libra, Fedra lubią tę wiadomość

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • aisa Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:

To mamy sprawce. Leż plackiem, odpoczywaj i się nie przejmuj. Mnie w terminie kolejnej małpy bolał brzuch, tyle że dużo lżej niż przy normalnej małpie. Poleniuchowałam cały dzień i przeszło.
    Obserwuj czy nic się nie dzieje i jak coś to dzwoń do gina, ale myśle, że nie będzie takiej potrzeby :)

Libra, Rucia, Fedra lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia posrana jestem .... :-(:-(

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Ilona Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja a Ty odpoczywaj jak Aiska pisze, a nie głupoty wyposujesz :)
    Marsz do łóżka, ale juz :)

aisa, Libra, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona klikam z łóżka leże plackiem

Ilona, aisa, magdzia26, Libra, a-koczek, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Ilona Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:

To dobrze i tak niech zostanie.
    Ja tez jeszcze w łóżku ale właśnie mam zamiar sie wziąć w koncu do jakiejś roboty :)

magdzia26, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość

• aisa Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:

No i leż :)
    Puść jakiś serial czy coś i nie myśl za dużo... Będzie dobrze :)

magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia oby jestem wystraszona nic nie robię ....

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2013, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aisa wrote:
    sama sobie zrobie;Psesese żartuję;)

ja wolę zajść w ciążę... iść na macierzyńskie... i zmienić pracę... już druga okazja przechodzi mi koło nosa!!! już na wstępie 1tyś do przodu, a docelowo zarabiałabym 2x tyle co teraz! mniejszy zakres obowiązków:) do tego 1km od domu... jeden warunek: z dzidzią musiałabym się wstrzymać 2 lata:( buuu... dlatego teraz tak ciężko zdecydować mi się na takie zmiany:/

magdzia26, Ilona, aisa, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2013, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona wrote:
    Mało tego w tygodniu od pon do czwartku miedzy 12 a 14 tez nic nie załatwisz bo maja urzędnicy pauze.
    Dla mnie kwestia przyzwyczajenia. Jestem zdania, ze skoro tak dobrze wszystko hula w DE to widocznie wiedza co robią.
    U nas w PL najpierw trzeba było by sie wziąć za rząd i zacząć cos tam zmieniać a z czasem i ułatwić prace urzędnika. Ja akurat myśle ze właśnie urzędnicy pracujący w urzędach odwalają wiecej niż Ci co grzeja krzesła w sejmie i senacie, ale chyba wole nie ciągnąć dalej tego tematu bo sie strasznie irytuje. Przecież z jakiegoś powodu musze byc tu bo w Pl nie mam pracy nie chwaląc sie skończywszy 2 kierunki studiów i zaliczajac 2 lata praktyki oraz 2 lata pracy za marne grosze. Ech szkoda gadać.
    a propo sejmu... z 1 na 2 października śniło mi się, że byliśmy na wycieczce w Sejmie... jak zaglądaliśmy na sale obrad, to przemawiał Tusk i mówił, że ciężki okres w państwie, że trzeba oszczędzać i zaciskać pasa, więc podnoszą podatki i obniżają minimalne wynagrodzenie... później padaly pytania, a jednen z posłów powiedział, że swoją możliwość zadania pytanie oddaje zgromadzonym ludziom... i ja się zgłosiłam, dali mi mikrofon a ja zapytałam: w jaki sposób Pan Premier i reszta rządu, posłów i senatorów będą "zaciskać pasa"... bo jak mus to mus i wszyscy muszą się zastosować... a ja na początek proponuje po minimalnym wynagrodzeniu dla każdego z was... i już zyskałam parę groszy do wspólnego wora...
    rozległy się oklaski od ludności... a co odpowiedział Rudy, to nie wiem, bo się obudziłam:D

Ilona, magdzia26, mauysia, aisa, gocha04, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2013, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    to może dlatego... na wszelki wypadek zrób sobie dzisiaj labe

Fedra lubi tę wiadomość

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra niezły sen :) :) :) myślę że gdyby coś takiego miało miesce to na pewno dostałabys oklaski bo ja się za każdym razem pytam czemu te darmozjady od siebie nie zaczną tylko od zwykłych ludzi chca coraz wiecej kasy wyciagac... a sami zarabiają po parędziesiąt tys... masakra to jest...

Libra, Ilona, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajus prosze się nie stresować i spokojnie odpoczywać :)

Fedra lubi tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pomysł pracy do 12:00 w piątek hmmm co za marzenie ...
    Libra nie szukają kogoś u Ciebie do pracy ?? ja chętnie się przeniosę do firmy gdzie dają podwyżki i nagrody :D u mnie to do emerytury się nie doczekam niczego takiego :/ nawet nie wiem do końca co to takiego jest :P

Libra, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra od wczoraj laba a dziś z łóżka nie wychodzę byle na strachu się skończyło ....

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To wam napiszę co mi powiedziano w mojej pracy !!! byłam w domu dwa tygodnie w
    i powiedziano mi że jak nie przyjdę do pracy po tygodniu to nie dostanę umowy nawet na zlecenie i nie poszłam byłam w domu dwa tygodnie .....domu

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taką mam zajebista firmę !!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

‹‹ 4261 4262 4263 4264 4265 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ