plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kfjatus wrote:Dzień dobry!
Aga niestety Ci nie pomogę w tym temacie!A masz zamiar przyczepić do parasola te prezerwatywy? Czy jeszcze coś innego?
Żbikuś ja jak czytałam z dużym opóźnieniem Wasze wypowiedzi- to i tak wiedziałam, że nas nie zostawisz na pastwę losu
Ola gratuluje kontaktów z OvugGuru! Jesteś Boska i to ja powiedziałam, że mi się kojarzysz z Kasią z MjM
A- Kocku gratuluję owocnego przemówienia do Ofurienda, można uznać, że jesteś stworzona do misji specjalnych
Sylwuś ja mam nadzieję, ze Wam się wreszcie udało!!!
Kajuś życzę mało dokuczliwych mdłości!
Mauysiu Twój Syn nowonarodzony jest przesłodki, przecudowny, prześliczny!
Shagga a ja mam nadzieję, na koniec tych Waszych cichych dni. Uważam, że czas to skończyć! Igor jeszcze nie wychodzi, bo czeka aż się pogodzicie!No więc jako rodzice dziecku odmawiać nie powinniście
Aisko gratuluję super prezentacji! Jestem z Ciebie taaaaaaaka dumna!
Spero jak nas tak ustawiasz, to co to będzie kiedyś z dzieciakamiGorzej jak będzie nieparzyście
Rutka co tam u Kini> Jak idzie nauka w klasie trzeciej? Czy już są jakieś sukcesy?
Selenko ładny masz ten brzuszek!
Muska życzę dużo siły i lepszego humoru! :*
Fedra odzywaj się codziennie! To Twój obowiązek jako specjalistki czuwającej nad wszystkim
Sandra mam tak jak Ty- zero wolnego czasu i masę zajęć...ale damy radę :*
Karoam dobrze, ze jesteś zadowolona z fryzury- poproszę o foto!
Kierzynka widzę, że się zadomowiłaś! Fajnie tu u nas prawda?
Blodni a Ty jak się czujesz? Nie masz ciążowych dolegliwości?
Wszystkim życzę dużo słonka i dobrego humoru!
Ja zmykam do pracy, dziś ciężki dzień! Ale chociaż się ładnie ubrałam i umalowałam na poprawę humoru i dodanie sobie energiiOt taki kobiecy trik, by się nie załamywać!
Kfjatus lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Mayuśka jaką fote Heniosława byś wrzuciła co ??
PS) Jak widać, Niunio tonie w swoich ubrankach - prawie wszystkie są na niego za duże przez to, że się tak pospieszyłWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2014, 13:07
Rucia, magdzia26, Libra, Selena, Sandraa, AGA 30, Ilona, Spero, Kfjatus, Shagga_80, gocha04, plemniczka, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry!
Olu- gdzie ten 5000 post? Żadne wymówki typu "pakownie" do mnie nie przemawiają
Rucia- zarąbiaste zdjęcie
Shagga- nie łam się. Facety tak mają
Przesyłam zdjęcia 30-tygodniowego brzucha (wraz z nową grzywką dla Kfjatusa)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2013, 11:50
magdzia26, mauysia, a-koczek, Sandraa, AGA 30, Libra, Ilona, Blondi22, sylwia1985, mala29_, mala29_, Spero, aisa, Rucia, Kfjatus, Kaja, Shagga_80, fler, gocha04, plemniczka, Fedra, Gunia, Pismak lubią tę wiadomość
-
Własnie jednego z pracowników żona przyniosła na chwilke do pracy córcie taką 3 miesięczną. Jejku jaki słodziak jaka grzeczna. juz zapomnialam jakie to uczucie trzymać takei maleństwo w swoich ramionach
Ilona, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Ba, służę nawet krótkim filmikiem
http://vimeo.com/75949402
PS) Jak widać, Niunio tonie w swoich ubrankach - prawie wszystkie są na niego za duże przez to, że się tak pospieszyłmauysia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie mogę taki ten Henio cudny jest
Ach szkoda że taka różnica wieku mniędzy nami
Dziewczynki Miłego weekendu życzę ja pewnie w niedzielę zajrzę dopiero
Słoneczka miłości i schaguś oczywiście bezboleznego porodu jakby do tego doszło
Ps. Muzi informuj mnie o wielkich wydarzeniach
BĘDE TĘSKNIĆSandraa, karoam, magdzia26, Ilona, Libra, Spero, aisa, mauysia, Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość
-
Mauysiu- śliczny ten Twój synek. Nie mogę się napatrzeć.
Karoam wyglądasz bosko;)
Ja już jestem po badaniach. Teraz czekam na wyniki badań.
W końcu mogę trochę odpocząć. A co chwile ktoś przychodzi w odwiedziny wrrr.karoam, magdzia26, Ilona, Libra, Spero, aisa, Rucia, mauysia, Kfjatus, Fedra, Pismak lubią tę wiadomość