Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2013, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też się witam, robię kawę i zabieram się za papiry...

Dodi, mauysia, Ola_czeka, Fedra, aisa, Ilona, nick nieaktualny, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2013, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Fedra – ja jednak chyba i tak Cię dzisiaj przebijam… dosłownie dzisiaj jest kumulacja, bez kija nie podchodź… czarny humor to mało powiedziane!!! Dogadałam się dzisiaj tylko z 3 osobami: koleżanką w pracy, mamą i UWAGA!!!!! TEŚCIOWĄ!!!! To jest naprawdę h…jowy dzień!!! O m Ci już pisałam… pozostaje bez zmian…

Żeby nie było że jestem bez serca i wrażliwości polubiłam tylko tekst o dogadaniu się z TEŚCIOWĄ :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2013, 08:32

nick nieaktualny, nick nieaktualny, magdzia26, Ola_czeka, Fedra, aisa, Ilona, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2013, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Rutka – widzę, że jestes już uszykowana… a tu do porodu 1,5 miecha zostalo;P

To mój mąż jest taki w gorącej wodzie kąpany. Ostatnio krzyczał na mnie, ze w dupie mi się pali, i nie ma co zbyt szybko ścielić łóżeczka, a wczoraj sam tego wręcz zarządał! Chłopak po prostu nie moze doczekać się syna, więc gapi się wieczorami na to łóżeczko, a czasami nawet pobuja tą kołyską :)

nick nieaktualny, Blondi22, nick nieaktualny, Sandraa, magdzia26, Ola_czeka, Fedra, gocha04, zbikowa, aisa, Ilona, nick nieaktualny, Gunia, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2013, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej, powiedzcie mi... czy wam się coś śni? bo ja chyba jakaś nawiedzona jestem... od jakiegoś często pamiętam sny... są przeróżne!!! która chce się zabawić w psychologa i spróbować zacząć je interpretować? hęęę???

nick nieaktualny, Dodi, magdzia26, Fedra, aisa, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 9 października 2013, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z rana;)

hej Ola jak dawno cie nie widziałam ;)

Shagga jak tam ;) heh

Dodi, nick nieaktualny, mauysia, magdzia26, Ola_czeka, Fedra, zbikowa, aisa, Ilona, nick nieaktualny, Kfjatus lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 9 października 2013, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej hej

Olka w koncu doczekałysmy sie tego 5000-nika. ale zeby go pisac o 4:39 ? to juz coś, ze jeszcze mózg ci pracował.
    Ja dzis jakoś tak poddenerwowana jestem jakby @ mi sie zbliżała. Ciekawa jestem kto mi pierwszy wpadnie pod ręke. nie ukrywam ze córce rano sei oberwało a teraz mam wyrzuty sumienia.

nick nieaktualny, Ola_czeka, Fedra, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2013, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    To mój mąż jest taki w gorącej wodzie kąpany. Ostatnio krzyczał na mnie, ze w dupie mi się pali, i nie ma co zbyt szybko ścielić łóżeczka, a wczoraj sam tego wręcz zarządał! Chłopak po prostu nie moze doczekać się syna, więc gapi się wieczorami na to łóżeczko, a czasami nawet pobuja tą kołyską :)
    to jak będziesz rodzić,, to m będzie miał zadanie bojowe... nim was przywiezie ze szpitala będzie musiał wszystko poprać, żeby zakurzone nie było;P... aaa i prasowanie też go nie ominie;D

nick nieaktualny, nick nieaktualny, magdzia26, Fedra, aisa, Ilona, nick nieaktualny, Kfjatus lubią tę wiadomość

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 9 października 2013, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Librus co do fitnesu to u nas jest koszt 35 zł za miesiąc i zajecia sa raz w tygodniu. takze nawet niecąłe 10 zł wychodzi za godzine

nick nieaktualny, Fedra, aisa, Ilona lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 9 października 2013, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj ja ostatnio mam rozniaste sny nawet juz poród mi sie śnił he

Kaja lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2013, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    hej hej

Olka w koncu doczekałysmy sie tego 5000-nika. ale zeby go pisac o 4:39 ? to juz coś, ze jeszcze mózg ci pracował.
    Ja dzis jakoś tak poddenerwowana jestem jakby @ mi sie zbliżała. Ciekawa jestem kto mi pierwszy wpadnie pod ręke. nie ukrywam ze córce rano sei oberwało a teraz mam wyrzuty sumienia.
    jeny... jak ja Cię doskonale dzisiaj rozumiem... tylko w moje łapy jeszcze nikt nie wpadł, bo z samego rana byłam w Kościele... to wiesz, to jakoś zobowiązuje;)

nick nieaktualny, Fedra, aisa, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2013, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    to jak będziesz rodzić,, to m będzie miał zadanie bojowe... nim was przywiezie ze szpitala będzie musiał wszystko poprać, żeby zakurzone nie było;P... aaa i prasowanie też go nie ominie;D

:P najwidoczniej tak będzie :P A tak na serio pewnie w połowie listopada zdejmę wszystko i upiorę jeszcze raz :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2013, 08:39

nick nieaktualny, Fedra, zbikowa, aisa, Ilona, nick nieaktualny, Kfjatus lubią tę wiadomość

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 9 października 2013, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mi sie dzis sniło ze dostałam okresu i ciagle ogląąłm swoja zakrwawiona podpaseke. pzrepraszam za szczególy szczegolnie te co jedza teraz. tak pozatym to ciagle ostatnio mam dziwne sny

zpbnej28qs8fkan8.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2013, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak w ogóle dzień dobry :)

Tak koczku, mój maż jest jeszcze większym pedantem niż ja. Z resztą ja byłam leniem śmierdzącym od zawsze, ale to przez Niego jestem taka nienormalna :P

a-koczek, nick nieaktualny, Dodi, Kaja, Fedra, aisa, Ilona, nick nieaktualny, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2013, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    a mi sie dzis sniło ze dostałam okresu i ciagle ogląąłm swoja zakrwawiona podpaseke. pzrepraszam za szczególy szczegolnie te co jedza teraz. tak pozatym to ciagle ostatnio mam dziwne sny

Podobno sny sa na odwrót :P

magdzia26, Fedra, aisa, Ilona, Kfjatus lubią tę wiadomość

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 9 października 2013, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oby tak było
    Rucia wrote:

zpbnej28qs8fkan8.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2013, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    dzięki Bogu!!! bo mi się śniło, że z grupą znajomych jedziemy w góry pod namioty... namioty rozłożone, szykowaliśmy się spać, a ja jeszcze wyskoczyłam za potrzebą... jakież było moje zdziwienie, jak się okazało, że jestem facetem i sikam na stojąco...
    obudziłam się i kontrola... biust jest... podpaska też na miejscu:D

a-koczek, Dodi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Pismak, Selena, Sandraa, Effcia28, magdzia26, Fedra, zbikowa, aisa, Ilona, nick nieaktualny, Gunia, Kfjatus lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 9 października 2013, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    oj ja ostatnio mam rozniaste sny nawet juz poród mi sie śnił he

to mi to samo się śniło że na porodowce byłam i że sama w pokoju rodzilam i jedną pigule z łaciny powyzywalam a mojego gina opierniczylam i że w sądzie się spotkamy że tvn nasle na ten szpital ale sen dziś ulal

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 9 października 2013, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra oby sny były na odwrót matko a jak się zmeczylam ...Ohhh

Shagga slonko meldunek prosimy czy piszesz smsa że jedziesz na szpitalne salony ...

nick nieaktualny, nick nieaktualny, magdzia26, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 9 października 2013, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olka do 5 siedziała na ovu zamiast spac a teraz odsypia zamiastu tu siedzieć

nick nieaktualny, Kaja, magdzia26, Fedra, aisa, Ilona, Kfjatus lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 9 października 2013, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry dziewczynki!

No ja już myslałam,że pozegnaliśmy tą jelitówkę a mały posrał mi się dziś rano w gacie :(. Obudził się i mówi mama zmień mi majtki bo sie posikałem :(.Ja mówie pokaż. Patrze a on się posrał...No brak słów...Jak zaczął mi chorować to przez 3 noce z rzędu na wszelki wypadek zakładałam mu pampersa i nic nie zrobił, jak wczoraj nie założyłam to strugnął w gacie. A wczoraj zrobił ładną normalną kupkę. Mówię mu ,że to wszystko przez to,ze nie chciał pić tego niedobrego leku...powiedział mi o 7-ej rano żebym jechała mu kupic ten lek. I za jakąś godzinke wybieram się na miasto to i wpadnę do apteki. Postanowiłam,że ja jeszcze też smectę będę pić zapobiegawczo 1 raz dziennie.
    P.S. sorki za opis,ale chciałam sie z wami podzielić moimi smutkami :(.
    A i do tego dziś młodsza córka mojej siostry, która cała sobotę bawiła się z Cypkiem zanim zachorował, ma temperaturę podwyższoną i boli ją brzuszek i mówi,ze jej niedobrze :(. Nie poszła do przedszkola.
    Zobaczcie jak długo u niej ta choroba sie wykluwała? Dziś środa, a kontakt miała w sobotę. A Cypruś zachorował na drugi dzień po wizycie u mojej koleżanki. Jestem ciekawa co do mojego męża???Ale on mówi,ze sie nie daje i wypił sobie 50-tkę wódeczki w poniedziałke po pracy żeby wytępić wirusa z jelit jeśli tam jest...i wczoraj kto wie-moze też coś zaradził z sąsiadem w naszym domku?

Libra-ale miałas fajny sen ;) haha

Olka-super,że wracasz do żywych :) Gratuluję 5000 posta!!!!

i nie wiem co jeszcze miała skrobnąć.Chyba trza się zbierać bo za godz. wyjeżdżam na "pakupki" - zakupy jesli ktos nie zna rosyjskiego :D

nick nieaktualny, Ola_czeka, Dodi, aisa, aisa, Ilona, nick nieaktualny, Blondi22 lubią tę wiadomość

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
‹‹ 4298 4299 4300 4301 4302 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ