X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2013, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też się witam, robię kawę i zabieram się za papiry...

Dodi, mauysia, Ola_czeka, Fedra, aisa, Ilona, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2013, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Fedra – ja jednak chyba i tak Cię dzisiaj przebijam… dosłownie dzisiaj jest kumulacja, bez kija nie podchodź… czarny humor to mało powiedziane!!! Dogadałam się dzisiaj tylko z 3 osobami: koleżanką w pracy, mamą i UWAGA!!!!! TEŚCIOWĄ!!!! To jest naprawdę h…jowy dzień!!! O m Ci już pisałam… pozostaje bez zmian…

Żeby nie było że jestem bez serca i wrażliwości polubiłam tylko tekst o dogadaniu się z TEŚCIOWĄ :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2013, 08:32

Libra, Shagga_80, magdzia26, Ola_czeka, Fedra, aisa, Ilona, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2013, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Rutka – widzę, że jestes już uszykowana… a tu do porodu 1,5 miecha zostalo;P

To mój mąż jest taki w gorącej wodzie kąpany. Ostatnio krzyczał na mnie, ze w dupie mi się pali, i nie ma co zbyt szybko ścielić łóżeczka, a wczoraj sam tego wręcz zarządał! Chłopak po prostu nie moze doczekać się syna, więc gapi się wieczorami na to łóżeczko, a czasami nawet pobuja tą kołyską :)

Libra, Blondi22, Shagga_80, Sandraa, magdzia26, Ola_czeka, Fedra, gocha04, zbikowa, aisa, Ilona, Spero, Gunia, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2013, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej, powiedzcie mi... czy wam się coś śni? bo ja chyba jakaś nawiedzona jestem... od jakiegoś często pamiętam sny... są przeróżne!!! która chce się zabawić w psychologa i spróbować zacząć je interpretować? hęęę???

Rucia, Dodi, magdzia26, Fedra, aisa, Spero lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 9 października 2013, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z rana;)

hej Ola jak dawno cie nie widziałam ;)

Shagga jak tam ;) heh

Dodi, Shagga_80, mauysia, magdzia26, Ola_czeka, Fedra, zbikowa, aisa, Ilona, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 9 października 2013, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej hej

Olka w koncu doczekałysmy sie tego 5000-nika. ale zeby go pisac o 4:39 ? to juz coś, ze jeszcze mózg ci pracował.
    Ja dzis jakoś tak poddenerwowana jestem jakby @ mi sie zbliżała. Ciekawa jestem kto mi pierwszy wpadnie pod ręke. nie ukrywam ze córce rano sei oberwało a teraz mam wyrzuty sumienia.

Shagga_80, Ola_czeka, Fedra, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2013, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    To mój mąż jest taki w gorącej wodzie kąpany. Ostatnio krzyczał na mnie, ze w dupie mi się pali, i nie ma co zbyt szybko ścielić łóżeczka, a wczoraj sam tego wręcz zarządał! Chłopak po prostu nie moze doczekać się syna, więc gapi się wieczorami na to łóżeczko, a czasami nawet pobuja tą kołyską :)
    to jak będziesz rodzić,, to m będzie miał zadanie bojowe... nim was przywiezie ze szpitala będzie musiał wszystko poprać, żeby zakurzone nie było;P... aaa i prasowanie też go nie ominie;D

Rucia, Shagga_80, magdzia26, Fedra, aisa, Ilona, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 9 października 2013, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Librus co do fitnesu to u nas jest koszt 35 zł za miesiąc i zajecia sa raz w tygodniu. takze nawet niecąłe 10 zł wychodzi za godzine

Libra, Fedra, aisa, Ilona lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 9 października 2013, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj ja ostatnio mam rozniaste sny nawet juz poród mi sie śnił he

Kaja lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2013, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    hej hej

Olka w koncu doczekałysmy sie tego 5000-nika. ale zeby go pisac o 4:39 ? to juz coś, ze jeszcze mózg ci pracował.
    Ja dzis jakoś tak poddenerwowana jestem jakby @ mi sie zbliżała. Ciekawa jestem kto mi pierwszy wpadnie pod ręke. nie ukrywam ze córce rano sei oberwało a teraz mam wyrzuty sumienia.
    jeny... jak ja Cię doskonale dzisiaj rozumiem... tylko w moje łapy jeszcze nikt nie wpadł, bo z samego rana byłam w Kościele... to wiesz, to jakoś zobowiązuje;)

Shagga_80, Fedra, aisa, Spero lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2013, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    to jak będziesz rodzić,, to m będzie miał zadanie bojowe... nim was przywiezie ze szpitala będzie musiał wszystko poprać, żeby zakurzone nie było;P... aaa i prasowanie też go nie ominie;D

:P najwidoczniej tak będzie :P A tak na serio pewnie w połowie listopada zdejmę wszystko i upiorę jeszcze raz :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2013, 08:39

Libra, Fedra, zbikowa, aisa, Ilona, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 9 października 2013, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mi sie dzis sniło ze dostałam okresu i ciagle ogląąłm swoja zakrwawiona podpaseke. pzrepraszam za szczególy szczegolnie te co jedza teraz. tak pozatym to ciagle ostatnio mam dziwne sny

zpbnej28qs8fkan8.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2013, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak w ogóle dzień dobry :)

Tak koczku, mój maż jest jeszcze większym pedantem niż ja. Z resztą ja byłam leniem śmierdzącym od zawsze, ale to przez Niego jestem taka nienormalna :P

a-koczek, Libra, Dodi, Kaja, Fedra, aisa, Ilona, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2013, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    a mi sie dzis sniło ze dostałam okresu i ciagle ogląąłm swoja zakrwawiona podpaseke. pzrepraszam za szczególy szczegolnie te co jedza teraz. tak pozatym to ciagle ostatnio mam dziwne sny

Podobno sny sa na odwrót :P

magdzia26, Fedra, aisa, Ilona, Kfjatus lubią tę wiadomość

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 9 października 2013, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oby tak było
    Rucia wrote:

zpbnej28qs8fkan8.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2013, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    dzięki Bogu!!! bo mi się śniło, że z grupą znajomych jedziemy w góry pod namioty... namioty rozłożone, szykowaliśmy się spać, a ja jeszcze wyskoczyłam za potrzebą... jakież było moje zdziwienie, jak się okazało, że jestem facetem i sikam na stojąco...
    obudziłam się i kontrola... biust jest... podpaska też na miejscu:D

a-koczek, Dodi, Rucia, Shagga_80, Pismak, Selena, Sandraa, Effcia28, magdzia26, Fedra, zbikowa, aisa, Ilona, Spero, Gunia, Kfjatus lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 9 października 2013, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    oj ja ostatnio mam rozniaste sny nawet juz poród mi sie śnił he

to mi to samo się śniło że na porodowce byłam i że sama w pokoju rodzilam i jedną pigule z łaciny powyzywalam a mojego gina opierniczylam i że w sądzie się spotkamy że tvn nasle na ten szpital ale sen dziś ulal

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 9 października 2013, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra oby sny były na odwrót matko a jak się zmeczylam ...Ohhh

Shagga slonko meldunek prosimy czy piszesz smsa że jedziesz na szpitalne salony ...

Shagga_80, Libra, magdzia26, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 9 października 2013, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olka do 5 siedziała na ovu zamiast spac a teraz odsypia zamiastu tu siedzieć

Rucia, Kaja, magdzia26, Fedra, aisa, Ilona, Kfjatus lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 9 października 2013, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry dziewczynki!

No ja już myslałam,że pozegnaliśmy tą jelitówkę a mały posrał mi się dziś rano w gacie :(. Obudził się i mówi mama zmień mi majtki bo sie posikałem :(.Ja mówie pokaż. Patrze a on się posrał...No brak słów...Jak zaczął mi chorować to przez 3 noce z rzędu na wszelki wypadek zakładałam mu pampersa i nic nie zrobił, jak wczoraj nie założyłam to strugnął w gacie. A wczoraj zrobił ładną normalną kupkę. Mówię mu ,że to wszystko przez to,ze nie chciał pić tego niedobrego leku...powiedział mi o 7-ej rano żebym jechała mu kupic ten lek. I za jakąś godzinke wybieram się na miasto to i wpadnę do apteki. Postanowiłam,że ja jeszcze też smectę będę pić zapobiegawczo 1 raz dziennie.
    P.S. sorki za opis,ale chciałam sie z wami podzielić moimi smutkami :(.
    A i do tego dziś młodsza córka mojej siostry, która cała sobotę bawiła się z Cypkiem zanim zachorował, ma temperaturę podwyższoną i boli ją brzuszek i mówi,ze jej niedobrze :(. Nie poszła do przedszkola.
    Zobaczcie jak długo u niej ta choroba sie wykluwała? Dziś środa, a kontakt miała w sobotę. A Cypruś zachorował na drugi dzień po wizycie u mojej koleżanki. Jestem ciekawa co do mojego męża???Ale on mówi,ze sie nie daje i wypił sobie 50-tkę wódeczki w poniedziałke po pracy żeby wytępić wirusa z jelit jeśli tam jest...i wczoraj kto wie-moze też coś zaradził z sąsiadem w naszym domku?

Libra-ale miałas fajny sen ;) haha

Olka-super,że wracasz do żywych :) Gratuluję 5000 posta!!!!

i nie wiem co jeszcze miała skrobnąć.Chyba trza się zbierać bo za godz. wyjeżdżam na "pakupki" - zakupy jesli ktos nie zna rosyjskiego :D

Libra, Ola_czeka, Dodi, aisa, aisa, Ilona, Spero, Blondi22 lubią tę wiadomość

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
‹‹ 4298 4299 4300 4301 4302 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ