plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLibra wrote:Fedra – ja jednak chyba i tak Cię dzisiaj przebijam… dosłownie dzisiaj jest kumulacja, bez kija nie podchodź… czarny humor to mało powiedziane!!! Dogadałam się dzisiaj tylko z 3 osobami: koleżanką w pracy, mamą i UWAGA!!!!! TEŚCIOWĄ!!!! To jest naprawdę h…jowy dzień!!! O m Ci już pisałam… pozostaje bez zmian…
Żeby nie było że jestem bez serca i wrażliwości polubiłam tylko tekst o dogadaniu się z TEŚCIOWĄ
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2013, 08:32
Libra, Shagga_80, magdzia26, Ola_czeka, Fedra, aisa, Ilona, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLibra wrote:Rutka – widzę, że jestes już uszykowana… a tu do porodu 1,5 miecha zostalo;P
To mój mąż jest taki w gorącej wodzie kąpany. Ostatnio krzyczał na mnie, ze w dupie mi się pali, i nie ma co zbyt szybko ścielić łóżeczka, a wczoraj sam tego wręcz zarządał! Chłopak po prostu nie moze doczekać się syna, więc gapi się wieczorami na to łóżeczko, a czasami nawet pobuja tą kołyską
Libra, Blondi22, Shagga_80, Sandraa, magdzia26, Ola_czeka, Fedra, gocha04, zbikowa, aisa, Ilona, Spero, Gunia, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyej, powiedzcie mi... czy wam się coś śni? bo ja chyba jakaś nawiedzona jestem... od jakiegoś często pamiętam sny... są przeróżne!!! która chce się zabawić w psychologa i spróbować zacząć je interpretować? hęęę???
Rucia, Dodi, magdzia26, Fedra, aisa, Spero lubią tę wiadomość
-
hej hej
Olka w koncu doczekałysmy sie tego 5000-nika. ale zeby go pisac o 4:39 ? to juz coś, ze jeszcze mózg ci pracował.
Ja dzis jakoś tak poddenerwowana jestem jakby @ mi sie zbliżała. Ciekawa jestem kto mi pierwszy wpadnie pod ręke. nie ukrywam ze córce rano sei oberwało a teraz mam wyrzuty sumienia.Shagga_80, Ola_czeka, Fedra, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRucia wrote:To mój mąż jest taki w gorącej wodzie kąpany. Ostatnio krzyczał na mnie, ze w dupie mi się pali, i nie ma co zbyt szybko ścielić łóżeczka, a wczoraj sam tego wręcz zarządał! Chłopak po prostu nie moze doczekać się syna, więc gapi się wieczorami na to łóżeczko, a czasami nawet pobuja tą kołyską
Rucia, Shagga_80, magdzia26, Fedra, aisa, Ilona, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya-koczek wrote:hej hej
Olka w koncu doczekałysmy sie tego 5000-nika. ale zeby go pisac o 4:39 ? to juz coś, ze jeszcze mózg ci pracował.
Ja dzis jakoś tak poddenerwowana jestem jakby @ mi sie zbliżała. Ciekawa jestem kto mi pierwszy wpadnie pod ręke. nie ukrywam ze córce rano sei oberwało a teraz mam wyrzuty sumienia.Shagga_80, Fedra, aisa, Spero lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLibra wrote:to jak będziesz rodzić,, to m będzie miał zadanie bojowe... nim was przywiezie ze szpitala będzie musiał wszystko poprać, żeby zakurzone nie było;P... aaa i prasowanie też go nie ominie;D
najwidoczniej tak będzie
A tak na serio pewnie w połowie listopada zdejmę wszystko i upiorę jeszcze raz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2013, 08:39
Libra, Fedra, zbikowa, aisa, Ilona, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak w ogóle dzień dobry
Tak koczku, mój maż jest jeszcze większym pedantem niż ja. Z resztą ja byłam leniem śmierdzącym od zawsze, ale to przez Niego jestem taka nienormalnaa-koczek, Libra, Dodi, Kaja, Fedra, aisa, Ilona, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya-koczek wrote:a mi sie dzis sniło ze dostałam okresu i ciagle ogląąłm swoja zakrwawiona podpaseke. pzrepraszam za szczególy szczegolnie te co jedza teraz. tak pozatym to ciagle ostatnio mam dziwne sny
Podobno sny sa na odwrótmagdzia26, Fedra, aisa, Ilona, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Podobno sny sa na odwrót
obudziłam się i kontrola... biust jest... podpaska też na miejscu:Da-koczek, Dodi, Rucia, Shagga_80, Pismak, Selena, Sandraa, Effcia28, magdzia26, Fedra, zbikowa, aisa, Ilona, Spero, Gunia, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Blondi22 wrote:oj ja ostatnio mam rozniaste sny nawet juz poród mi sie śnił he
to mi to samo się śniło że na porodowce byłam i że sama w pokoju rodzilam i jedną pigule z łaciny powyzywalam a mojego gina opierniczylam i że w sądzie się spotkamy że tvn nasle na ten szpital ale sen dziś ulal -
Libra oby sny były na odwrót matko a jak się zmeczylam ...Ohhh
Shagga slonko meldunek prosimy czy piszesz smsa że jedziesz na szpitalne salony ...Shagga_80, Libra, magdzia26, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Dzień Dobry dziewczynki!
No ja już myslałam,że pozegnaliśmy tą jelitówkę a mały posrał mi się dziś rano w gacie. Obudził się i mówi mama zmień mi majtki bo sie posikałem
.Ja mówie pokaż. Patrze a on się posrał...No brak słów...Jak zaczął mi chorować to przez 3 noce z rzędu na wszelki wypadek zakładałam mu pampersa i nic nie zrobił, jak wczoraj nie założyłam to strugnął w gacie. A wczoraj zrobił ładną normalną kupkę. Mówię mu ,że to wszystko przez to,ze nie chciał pić tego niedobrego leku...powiedział mi o 7-ej rano żebym jechała mu kupic ten lek. I za jakąś godzinke wybieram się na miasto to i wpadnę do apteki. Postanowiłam,że ja jeszcze też smectę będę pić zapobiegawczo 1 raz dziennie.
P.S. sorki za opis,ale chciałam sie z wami podzielić moimi smutkami.
A i do tego dziś młodsza córka mojej siostry, która cała sobotę bawiła się z Cypkiem zanim zachorował, ma temperaturę podwyższoną i boli ją brzuszek i mówi,ze jej niedobrze. Nie poszła do przedszkola.
Zobaczcie jak długo u niej ta choroba sie wykluwała? Dziś środa, a kontakt miała w sobotę. A Cypruś zachorował na drugi dzień po wizycie u mojej koleżanki. Jestem ciekawa co do mojego męża???Ale on mówi,ze sie nie daje i wypił sobie 50-tkę wódeczki w poniedziałke po pracy żeby wytępić wirusa z jelit jeśli tam jest...i wczoraj kto wie-moze też coś zaradził z sąsiadem w naszym domku?
Libra-ale miałas fajny senhaha
Olka-super,że wracasz do żywychGratuluję 5000 posta!!!!
i nie wiem co jeszcze miała skrobnąć.Chyba trza się zbierać bo za godz. wyjeżdżam na "pakupki" - zakupy jesli ktos nie zna rosyjskiegoLibra, Ola_czeka, Dodi, aisa, aisa, Ilona, Spero, Blondi22 lubią tę wiadomość