plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dodi wrote:Pismaczku dobrze, że tak się to wszystko skończyło a Twój gin to widzę postąpił tak jak mój, tylko, że mi się od razu krwiak pojawił po pierwszej owulce od zabiegu, więc pewnie dlatego
ciągnie się to wtedy jak flaki z olejem...
Hej Dodi ale znaczy się jak postąpił ?? że szwy wyjął czy anty przepisał bo już nie czaję za bardzo o tej godzinie kiedy jeszcze uczyć się muszę20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Shagga_80 wrote:Dodi a mnie nie napiszesz "kiedy urodzisz wreszcie?" albo "urodź se, kiedy chcesz" ?
Ja Skazanego oglądałam wiele razy i zawsze wyję jak głupia
Shagga_80, mauysia, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Pismak wrote:Hej Dodi ale znaczy się jak postąpił ?? że szwy wyjął czy anty przepisał bo już nie czaję za bardzo o tej godzinie kiedy jeszcze uczyć się muszę
Pismak lubi tę wiadomość
-
aha
bo ja to się waham czy je brać czy niena szczęście mam jeszcze trochę czasu na decyzję dopóki @ nie przyjdzie.
A teraz idę spać bo jutro do roboty nikt za mnie nie wstanie
Kolorowych snówDodi, a-koczek, a-koczek, magdzia26, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualnyCześć kobitki
A co Wy jeszcze nie śpicie?
Ja padam, ale myślę sobie, zajrzę, skrobnę co nieco.
Blondi, Ilonko bardzo się cieszę, że z dzieciaczkami wszystko dobrze.
Kopciuszku brzuszek śliczny, ja to mogłabym na wasze brzuchy patrzeć i patrzeć.
Ilonko, żeby nie było Twój też piękny, choć też bym nie powiedziała, że masz lokatora
Pismaczku, ręce mi opadły. Cieszę się jednak, że posłuchałaś swojej intuicji :*
Mauysiu dobrze, że rośnie mały kawaler, ale może pochwalisz się jakimś kolejnym zdjęciem, bo już się stęskniłam za widokiem Heniutka.
Rucia zarąbiste łoże dla Leosia! Rewelka, gdyby nie Żbiczku, to też chętnie bym się wprowadziła, ale cóż spóźniłam się. choć się nie dziwię po ostatnich sukcesach że ze Żbika taka sprinterka
Shagga o nic nie pytamaleeee narobiłaś się więc trzymam kciuki!
Libra mam maszynę! siostra mi dziś przywiozła więc w weekend może już uszyję zasłony. a firanki kupuję na targu i daję tylko do obszycia(jak nie miałam sprzętu) i mnie grosze wychodziło. Ale wiem że jak jakieś fajniejsze to niestety trzeba zapłacić. A co do butów kochana to się nie przejmuj. Mam tylko nadzieję, że są wygodne! bo to najważniejsze. Pracowałam kiedyś dużo w sklepie w butami PL firmy więc wiem co nieco o skórach i budowie i muszą być dopadoswane i wygodne, bo inaczej można nieżle nogi sobie skrzywdzić i do tego może się ból kręgosłupa pojawić. Więc dobre warte są każdej ceny, zwłaszcza, że kupujesz je na kilka lat.
Effcia o mnie zapomniałato chyba bardziej niezwuważalna jestem
Plemniś gratuluję wylosowania! super prezent i pamiątkę będziesz miała.
U nas dziś świętowanie małeDostałam bukiet pięknych róż (choć za nimi nie przepadam, ale są piękne), potem pojechaliśmy do restauracji na obiad i dostałam śliczną delikatną bransoletkę, która niestety zatrzymuje mi się prawie na łokciu, jakieś strasznie chude mam te przedramię.
Hmm wiecie, że ja nie wiem jaką mam grupę krwi??? A lub 0 tak myślę. muszę zbadać. Mój m. ma A ostatnio się dowiedzieliśmy
A jeszcze co do wagi, to ostatnio mam mały problem, bo potfari mi się wahać nawet do 4 kg, a to dużo kurczę. i jak mam te 4 kg więcej to wyglądam jak w 6 m-cu c. a jak nie mam to brzych mam płaski jak deska. nie wiem czemu tak mam, a najgorsze że ta waga to się w ciągu tygodnia nawet zmienia. w nd mogę mieć +4kg a w czw już -4kg. może woda???
Miałam fotki wrzucić, ale to już jutro, bo piszę, i piszę do Was a już mi się oczy kleją strasznie. Będę po południu to pokażę efekty naszych dzialań.
Dobranoc i miłej środy(bodobno njacięższy dzień w całym tygodniu, ale nie poddajemy się!)
buziaki :*Dodi, Libra, zbikowa, Kaja, Kfjatus, aisa, a-koczek, Blondi22, Rucia, Pismak, Shagga_80, magdzia26, mauysia, Fedra, Ilona, Gunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzbikowa wrote:Coś koło południa, będę musiała się zerwać z pracy. Te dobre wyniki troche wybiły mnie z pantałyku, bo niewiem czy nie powinny mieć czegoś wspólnego z PCO. no wszystkiego sie dowiemy niedługo
a skazanego na bluesa oglądałam kiedyś w kinie z lubym i naszym przyjacielem. super film.
Dodi, aisa, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
-
Jak napisać spektakularny post nr 5000:
1. Nadrabiamy ovuweekend kompletnie niczego nie notując z przekonaniem, że na pewno wszystko zapamiętamy.
2. Otwieramy worda o godzinie 3:54.
3. Zdajemy sobie sprawę z tego, że nic nie zapamiętaliśmy z ovuweekendu.
4. Patrzymy w okno w ciemność i dochodzimy do wniosku, że nic tam nie widać.
5. Stwierdzamy, że boli nas brzuch i nim połączenia nerwowe w mózgu wyślą komunikat „nadzieja” zdajemy sobie sprawę z tego, kiedy ostatnio odbyliśmy stosunek płciowy, zwany potocznie „serduszkowaniem”.
6. Wracamy do worda, z nudy przeglądamy opcje zakładek „układ strony” i „odwołania”.
7. Strzelamy kością w kciuku.
8. Ustawiamy kursor na nowym akapicie.
9. Przypominamy sobie pierwszą miłość o imieniu Maciej i zastanawiamy się czy on nadal siedzi pijany na tych schodach gdzie go ostatnio widzieliśmy w 2000r.
10. Rozgrywamy szybką partyjkę w „Wordmole”, żałując, że Blackberry nie oferuje sapera.
11. Żałujemy również, że Greya przeczytaliśmy po tym, jak wybraliśmy nowy telefon u konsultanta orange.
12. Przymykamy oczy na chwilę, żeby zebrać myśli.
13. Otwieramy oczy w panice, że przespaliśmy godzinę, ale okazuje się, że nie, że faktycznie trwało to tylko chwilę.
14. Zastanawiamy się, czy nie olać 5000 posta i już nigdy nie pojawić się na Ovu.
15. Zastanawiamy się, czy schudnąć na jutro 20 kg, bo to mniej więcej tak samo prawdopodobne.
16. Przeciągamy się przechylając głowę na lewo i prawo jakbyśmy wykonali już kawał dobrej roboty.
17. Zastanawiamy się skąd się wzięły dwie różne nazwy: „Fiat Cinquecento” i „Fiat 500” i czy w związku z tym nowy „Ford Fiesta” nie powinien zostać przetłumaczony na „Ford Impreza” i co na to wszystko firma „Subaru”.
18. Wracamy do pisania posta.
19. Próbujemy sobie przypomnieć jak miał mieć na imię nasz przyszły pies po tym, jak upadł pomysł by nazwać go Quentin a imię Denzel wydało się nam raczej odpowiednie dla kota.
20. Zastanawiamy się, dlaczego word nie podkreśla słowa Quentin a Denzel podkreśla i stwierdzamy, że to jednak kompletnie inna liga.
21. Rozważamy fakt, czy zjedzenie czegoś o 4:33 należałoby potraktować jako jedzenie po 18:00?
22. Rezygnujemy ze zjedzenia czegokolwiek, bo to mogłoby utrudnić schudnięcie na jutro 20 kg.
23. Poddajemy się i postanawiamy, że spektakularny będzie post 6000.
zbikowa, Spero, Kaja, Selena, Kfjatus, Libra, a-koczek, a-koczek, Blondi22, Rucia, Dodi, Pismak, Shagga_80, magdzia26, mauysia, kierzynka, Kleopatra, Effcia28, Fedra, gocha04, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
-
Effciu pragnę Cię poinformować, że Twoja super-hiper idolka i nowa przyjaciółeczka Żbikowa nie pofatygowała się przekazać Twoich osobnych pozdrowień dla mnie. Gdyby to zrobiła, mogłabyś się spodziewać czegoś wystrzałowego. A tak to wiesz.
Ps. Tak, przemawia przeze mnie zazdrość, Żbikowa jest moja i nie gra fair knując tu z Tobą, obiecując pozdrowienia i informując wszem i wobec, że pisała na privie do Gunii.zbikowa, Selena, Kfjatus, Libra, a-koczek, Blondi22, Dodi, Pismak, Shagga_80, magdzia26, Effcia28, Fedra, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
-
Żbik, cieszę się, że wyniki (na moje oko laika) w porządku. I cieszę się, że mam internet, by się o tym przekonać!
Małysz, będę wdzięczna za adresy filmików z Henrym na priva.
Gunia - zołzowata pizda z tej Twojej koleżanki od skośnych oczek. Było trzeba jej sparafrazować słowa Churchilla: "Cóż, ja zawsze mogę schudnąć, ale Ty już zawsze będziesz głupia"
Ej serio myślałam, że coś więcej zapamiętam.
zbikowa, Selena, Kfjatus, Libra, a-koczek, Blondi22, Dodi, Shagga_80, magdzia26, mauysia, Fedra, gocha04, aisa, Ilona, Gunia lubią tę wiadomość
-
Aaaaaa i jeszcze jedno na koniec, bo pora kłaść się spać.
Małe dochodzonko ze strony Jeju i już wiemy więcej o Panu "Jem tylko jagnięcinę".
A więc Mariusz, tak?
Mario, Mario, Mario...
I co my mamy z Tobą począć?!
Na serio sądziłeś, że wyślesz nam na pożarcie Iwonę z działu PR i zamkniesz nam tym usta?! Proszszsz Cię...
Iwona jest super, napisała przemiły post, pierwszy na "plemniczce" i od razu na naszym wysokim bądź co bądź poziomie. Ale dobrze wiesz, że to nie wystarczy. Im szybciej to do Ciebie dotrze, tym lepiej. Ja wiem, że ciśnie Ci się na usta stara gadka o darowaniu komuś dłoni, ale my wcale nie chcemy Twojej ręki. Ani w sensie wygórowanych żądań, ani w sensie oświadczyn. Doskonale zdajemy sobie sprawę z tego, że nie jesteś wolny. Na bloga, który facet sam zrobiłby sobie pierogi z jagnięciną? Większość mężczyzn sądzi, że jagnięcina, to część krowy. Reasumując wiemy, że jest gdzieś tam Pani Mariuszowa i z tego miejsca serdecznie ją pozdrawiamy, ale oczekujemy, że przynajmniej się nam przedstawisz! Bądź co bądź trochę o nas wiesz, choć zapewne Iwona z PR-u mówi prawdę, że nie czytacie każdego posta. Ale poważnie, wiesz o nas rzeczy, których nie wiedzą nasi mężowie i partnerzy! Nie twierdzę, że jesteś stalkerem, albo, że działasz na zasadzie "ginekologiem nie jestem, ale zajrzeć mogę". Jednak czas najwyższy, żebyś się do nas odezwał, przecież nie jesteś ze stali! Możesz sobie myśleć: "Ależ ta Ola jest irytująca!! Czy nie może zająć się swoją owulacją i nie zawracać mi ciągle gitary?! Przecież ja tu usiłuję debugować!" (przykro mi, ale to jedyne znane mi słowo z zakresu wiedzy o komputerach) W głębi serca musisz jednak przyznać mi rację - zaniedbywałeś nas nieco przez ostatni rok. I chyba czas to naprawić.Libra, a-koczek, Blondi22, Dodi, Shagga_80, magdzia26, mauysia, Effcia28, Fedra, aisa, Ilona, Gunia lubią tę wiadomość
-
Wiecie jakie to uczucie stac za pięc szósta na dworcu w śród smutnych jak nieszczęście ludzi i chcichrac się jjak hiena, pomimo ewidentnych uszczypliwosci pod waszym adresem napisanych na forum?
Bo ja tak.Spero, Selena, Kfjatus, Libra, a-koczek, Rucia, Dodi, Pismak, Shagga_80, kierzynka, magdzia26, Ola_czeka, Fedra, gocha04, aisa, Ilona, Gunia lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:Żbiczku, a jak to się stało,ze stwierdzono u Ciebie PCO? Bo chyba badania hormonów robilas pierwszy raz? Przypomnij koleżance, bo ona ma sklerozę i wszystkie przypadki pomieszały jej się w głowie
Ostatnie usg pktwierdzilo liczne pecherzyki na obu jajnikach, objawy typowe dla PCO (chociaz nie wszystkie) -
nick nieaktualnyJa tylko szybkie dzien dobry
Olu jak zdrowko?
Zbiczku co Ty biedulko kochana robisz w srodku nocy na dworcu? Przeciez to nie ludzkie.
Milego dnia dziewuszki :*Kaja, Libra, Dodi, magdzia26, Ola_czeka, Fedra, zbikowa, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
-
Kochana życzę miłego dnia !!!!
Ola jesteś boska super że wrocilas ....
Zbiku ty się nie boisz tak w nocy na dworcu czy cię olka z domu wywalila hihi z zazdrościShagga_80, magdzia26, Ola_czeka, Fedra, zbikowa, aisa, Ilona, Spero lubią tę wiadomość
-
Miłego dnia ale naskrobałyście od wczoraj
Pismaczku ciszę się że jest już w porządku dobrze że poszłaś do tego lekarza ,co za konowały pomylić szwy ... żenada
Ola super że już jesteś z Nami będziemy miały wesoło ; )
Kopciuszku całe szczęście że jelitówa poszłą w dal i wracacie do normalności
Madziu ja miałam torbiel 5 lat temu bolała mnie jedynie przy współżyciu ... skurczy żadnych nie miałam a była duża chcieli mi usunąć cały jajnik ale na szczęście udało się lekami ją wyeliminować i do dziś jest wszystko ok
Fedruś ty mnie nie strasz ta grupą krwi bo ja też 0RH-
A tak w ogóle to jak mogeposmęcić to tak się wczoraj rano wystraszyłam poszłam siusiu i śluz miałami taki brązowawy lekko zabarwiony krwiąna @ to za wcześnie bo 24 dzień cyklu ale jak doszłam do pracy i poszłam do wc by skontrolować sytuacje to już spowrotem śluz kremowy ... nie wiem co się dzieje ... czym to było spowodowane ...
Zmykam się pomalutku szykować i do pracy dziś mamy bieg przedszkolaka ... dzieci pewnie od rana pobudzone i emocje mega
Całuski miłego dniaLibra, a-koczek, Dodi, Pismak, mauysia, Sandraa, magdzia26, Ola_czeka, Fedra, zbikowa, aisa, Ilona, Spero lubią tę wiadomość
-
Ja tylko się przywitać z samego rana przyszłam. Dzień dobry!
I zmykam, bo czas jakoś ucieka przez palce.
Ola świetny tekst nocnego posta!
Żbikuś wiem o czym mówisz, przewaga człowieka czytającego ovu od tego, który nie wie czym ono jest - jest meeeeeegaśna
Pozdrawiam każdą z osobna!
P.s. Jakby kto rodził proszę o cynk!( nie będę kolejny raz mówić, ze chodzi o Shaggę, by nie drażnić Matki i Jej Malucha
)
Libra, Dodi, Shagga_80, Pismak, mauysia, Sandraa, Effcia28, magdzia26, Ola_czeka, Fedra, zbikowa, aisa, Ilona, Spero lubią tę wiadomość
-
Dzień Dobry
Została mi ostatnia strona do nadrobienia i patrze, że Ola napisała... a muszę lecieć na zajęcia
Dziś później bo kominiarz u nas był, a mój do pracy musiał iść mimo, że wcześniej miał mieć wolne, więc ja zostałam...
Obecną stronę i 5000 posta Oli zachowam sobie na przerwę w zajęciach, taki relaks będzie
Miłego dnia dziewczyny, niedługo zajrzę :*Libra, Dodi, Shagga_80, Pismak, mauysia, Sandraa, magdzia26, Ola_czeka, Fedra, zbikowa, Ilona, Spero, Gunia, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzbikowa wrote:LIBRA! NIe uważałas na lekcjach! Siadaj 3=
Ostatnie usg pktwierdzilo liczne pecherzyki na obu jajnikach, objawy typowe dla PCO (chociaz nie wszystkie)Shagga_80, Ola_czeka, Fedra, zbikowa, aisa, Ilona, Kfjatus lubią tę wiadomość