plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Co do tycia po ślubie to powiem wam kawał
Dlaczego panna jest szczuplejsza od mezatki ?
Panna jak przychodzi wieczorem do domu patrzy co ma w lodówce i idzie do sypialni.
Mezatka jak wraca wieczorem do domu patrzy co ma w sypialni i idzie do lodówki
Zbiku jak zrobię testa to dam znaćfajne masz nowe łóżko
A tak serio Rutka, Leoś ma super lokum
Mauysiu fajnie, ze Henio przybiera ładnie na wadze
Aisko gratulacje 10
Plemnis super nagrodaMy byliśmy z Wiki jak miała miesiąc na sesji i było super, a zdjęcia sa cudne i jutro wam kilka wstawie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2013, 20:56
aisa, plemniczka, Gunia, zbikowa, a-koczek, Shagga_80, Kfjatus, Dodi, Rucia, magdzia26, mauysia, Fedra lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
Rucia wyrko dla Leosia czadowe ...
plemnisia a gdzie mnie męczą mdłości i czkawka to pewnie skończy się calowaniem króla wc wrrrr a tobie pozazdrościć ....
kopciuszek brzuszek ulala a synek też pierwsza klasa ....plemniczka, Rucia, magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość
-
chyba nie jest ze mną najgorzej, co?
FSH 4,98 U/l faza folikularna: 3.5 - 12.5 faza owulacyjna: 4.7 - 21.5 faza lutealna: 1.7 - 7.7 postmenopauza: 25.8 - 134.8
LH (s) 5,49 U/l Faza folikularna: 2.4 - 12.6 Faza owulacyjna: 14.0 - 95.6 Faza lutealna: 1.0 - 11.4 Postmenapauza: 7.7 - 58.5
TSH (s) 1,99 mU/l 0,27 - 4,2
PRL (Prolaktyna) 388 mU/l 127 - 637
Testosteron 1,19 nmol/l 0,22 - 2,9Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2013, 21:03
Sandraa, Ilona, Libra, aisa, Blondi22, Kfjatus, Dodi, Spero, Rucia, magdzia26, Effcia28, Fedra, gocha04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFedra – ja jednak chyba i tak Cię dzisiaj przebijam… dosłownie dzisiaj jest kumulacja, bez kija nie podchodź… czarny humor to mało powiedziane!!! Dogadałam się dzisiaj tylko z 3 osobami: koleżanką w pracy, mamą i UWAGA!!!!! TEŚCIOWĄ!!!! To jest naprawdę h…jowy dzień!!! O m Ci już pisałam… pozostaje bez zmian…
Blondi – super wieści… dzidzia zdrowo rośnie:)
UWAGA!!! Dla osób o mocnych nerwach!
Pismaczku – nawet nie chce mi się komentować!!! Bo znów Mie k….rwica strzela! Zaraz mi się przypomina sytuacja koleżanki, której pielęgniarka źle wenflon założyła. Nie dość, że dziewczyna cierpiała ból psychiczny, bo straciła swoją dzidzię, to jeszcze cierpiała przy zabiegu fizycznie, bo znieczulenie nie zadziałało!!! Okazało się, że pielęgniarka nie wbiła się w światło żyły. Przebiła jedynie kilka błon (warstw) i spowodowało to, że każdy zastrzyk rozwarstwiał jej żyłę coraz dalej. A na to, że ją to boli, aż tak, że się wiła na łóżku usłyszała – trochę musi boleć… po wyjściu ze szpitala żyła zaczęła jej z dnia na dzień puchnąć (oczywiście udała się z tym do lekarza i dostała MAŚĆ). Żyła puchła coraz bardziej. Jak ja to zobaczyłam natychmiast poszłam z nią do chirurga naczyniowego. I co się okazało? Ma zajebiście wielki zakrzep. Żyła obumarła, czeka ją chirurgiczne wycięcie ok. 10 cm żyły, która jest grubości palca wskazującego! Do momentu wycięcia żyły codziennie szprycuje się zastrzykami w brzuch na rozrzedzenie zakrzepów, na wypadek gdyby jakiś zakrzep krążył po jaj ciele (bo takie coś jak wpadnie w wąskie naczynie, to może je rozerwać… można np. ogłuchnąć, oślepnąć, dostać udaru, zawału, wylewu)… Ale jak Was boli, to pamiętajcie… trza zawsze zaciskać zęby, bo musi boleć…
Idę dalej nadrabiać, bo trochę ciśnienia spuściłam;P heheheBlondi22, Rucia, magdzia26, Effcia28, Fedra lubią tę wiadomość
-
Libra to straszne co opisałaś!!!
Wiem, że takie rzeczy się zdarzają za często niż człowiek to sobie wyobraża... Mam nadzieję, że Twoja koleżanka mimo tragedii jaka ją spotkała nie podaruje "służbie zdrowia" i będzie się starać o odszkodowanie? Jeśli to się stało po 1 stycznia 2012 r. to zanim do sądu może udać się do urzędu wojewódzkiego do komisji do spraw orzekania o zdarzeniach medycznych... Co prawda urząd nie ma mocy nakazalności zapłaty odszkodowania, ale jak komisja orzeknie, że zdarzenie było to już krótsza droga do odszkodowania... Trzeba pokazać tym draniom, że społeczeństwo jest świadome i nie da się bezkarnie krzywdzić... No szok jak ją potraktowano...Fedra, gocha04, aisa lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
nick nieaktualnySelenko – super, że Wam się to spodobało:) Jeszcze raz wszystkiego naj…najlepszego… Buziolki dla Was
Kopciuszku – brzuszek superaśny:) Też taki chcę!:* dobrze, że zaraza poszła w siną dal!
Ilonko – Ty masz taki brzuch jak mój po sowitym obiedzie;P
Shagga – czy mi się humor poprawił… hmmm… TAK w drugą stronę;P byłam zła… jutro będę wściekła jak zobaczę stan konta… oczywiści pojechałam na zakupy z zamiarem kupna kozaków i zamówienia uszycia firanki do salonu, na co miałam przeznaczone 300 na buty, 500 na firankę… oczywiście się nie zmieściłam:/ wszystko kupilam drożej niż zakładałam… a do tego sprawiłam sobie jeszcze nowe botki, sweter i zamówiłam firankę do sypialni… cieszę się, że mam już to za sobą, bo nienawidze kupować firanek! A jeszcze bardziej nienawidzę kupować kozaków na moje chude łydki!!! Zawsze się musze nałazić!!! I jak coś mi się spodoba i jest dobre, to biorę… dopiero przy kasie mnie ciut zatkało, ale myślę sobie: o nie! Kupuje kozaki raz na 3-4 lata! Biorę! Hehehe
Aha i na zakupach dostałam @... także tym akcentem rozpoczęłam 18 cykl… 15 cykl na ovu… i miałam coś jeszcze napisać, ale zapomniałam… bo przecież skleroza to siostra moja rodzona!
Gunia – też mam grupę krwi 0… i jestem już po trzydziestce, także idę sznur szykować;P moja mama też ma grupę 0, ale się nie liczy, bo dziecko urodzila w wieku 21 lat… no i moja bidna siostra – też ma grupę 0 i od 2 lat w ciąże zajść nie może…
Rutka – widzę, że jestes już uszykowana… a tu do porodu 1,5 miecha zostalo;P
Efcia – co Ty tak wszystkich pozdrawiasz? Chyba się z nami nie żegnasz?;P buziulki i uściski:*
ide sprzatnąć syf porozwalanych toreb... i za chwilę znów wrócę do nadrabiania;PIlona, Ilona, Ilona, Ilona, aisa, Dodi, Selena, Rucia, magdzia26, Effcia28, Fedra, Gunia lubią tę wiadomość
-
ale sie rozkreciłyscie wieczorową porą.
kopciuszku Synus cud miód.
Rucia ja to myslałam ze wiekszego czysiocha i pedanta od Ciebie niema- ale znalazłam Twoj m
plemniczko prezent fajowy ja kiedys dostałm taką sesje na 2 urodziny córki super sprawa.plemniczka, aisa, Rucia, magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobra, jestem… posprzątałam pudła i przesegregowałam śmieci do wyrzucenia…
Stary zaraz wróci z roboty i go zdziwiono złapie, że nie ma kanapek na kolację… sesesesese… ale to mu się należy… upierdziela mnie w dniu dzisiejszym jak ja taki wisielczy humor mam i wymagam pocieszenia:(
Lecę dalej nadrabiaćShagga_80, Kfjatus, Dodi, aisa, Rucia, magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGunia :*:*:*
Żbiku – to gdzie wybędziecie na miodowy miesiąc? A co do badań, to wydaje mi się całkiem całkiem… stosunek lh/fsh prawidłowy… nom ciekawam jestem co na to Twój gin powie:)
Koczku - ja sama sobie fitness robię... mój m ma konsolę Xbox 360... kupił mi taka grę "trener" czy jakoś tak... i to jest fajne, bo pokazują Ci ćwiczenia, liczą ilośc wykonanych przez Ciebie powtórzeń... za free można mieć aerobik w domu... ćwiczę z tym ustrojstwem po 20 min. 3 razy w tyg., bo na razie na więcej nie mam siły... resztę nagdaniam bieganiem na orbiteku... mój brzuch już nieźle stwardniał a ćwiczę dopiero tak ponad 2 tygodnie... co będzie jak dogonię Żbika;)? hehehe
edit:
też mocno ściskam przygnębione straraczki z grupą "0"Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2013, 22:25
Shagga_80, Kfjatus, zbikowa, Dodi, aisa, magdzia26, mauysia, Fedra, Gunia lubią tę wiadomość
-
Effcia28 wrote:dziewczynki chciałam szczególnie pozdrowić z tego miejsca
Beatkę i Gosię-Gocha
Fredzie i Zosię
Mayuske i Rućke
Olkę i krejzolkę
Kfiatuszka i Gunię
Librę i Shaggusię
Agę i Jeju
Aise i Kaję
Sylwię i Żbiczka
Gunie i Koczka
Selenkę i Malutką
Pismaczka i Plemniczkę
Magdę i Kierzynkę (nie wiem czy dobrze zapamiętałam ?)
Dodi i Kiti
Sandre i Gadgetkę
Muśkę i Karoam
Natusię i Ilonkę oraz
Ami, Dorkę i Kopciuszka :*
Więcej nie pamiętam mam nadzieje ,że nikogo nie pominełam -
nick nieaktualny