X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 8 października 2013, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    źle trafiłaś AKURAT fajek to jestem wrogiem publicznym nr 1. a jak mnie wpienia jak ktoś przede mna idzie i pali i to wszystko na mnie leci oeeeesuuuu!

heh ja tez jestem wrogiem tego smrodu fuu

gocha04 lubi tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • aisa Autorytet

Wysłany: 8 października 2013, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemniś, ale fajowo, że Was wylosowali i będzie sesja dzieciątka :)

Ruciu, fajne wyrko dla Leosia (tudzież Żbikosia) :P

Pozdrowienia dla Effci :)

Ilona, plemniczka, Kaja, Kfjatus, Rucia, magdzia26, Effcia28, Fedra lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 8 października 2013, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do tycia po ślubie to powiem wam kawał :)

Dlaczego panna jest szczuplejsza od mezatki ?

Panna jak przychodzi wieczorem do domu patrzy co ma w lodówce i idzie do sypialni.
    Mezatka jak wraca wieczorem do domu patrzy co ma w sypialni i idzie do lodówki :)

Zbiku jak zrobię testa to dam znać :) fajne masz nowe łóżko :)
    A tak serio Rutka, Leoś ma super lokum :)

Mauysiu fajnie, ze Henio przybiera ładnie na wadze :)

Aisko gratulacje 10 :)

Plemnis super nagroda :) My byliśmy z Wiki jak miała miesiąc na sesji i było super, a zdjęcia sa cudne i jutro wam kilka wstawie. :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2013, 20:56

aisa, plemniczka, Gunia, zbikowa, a-koczek, Shagga_80, Kfjatus, Dodi, Rucia, magdzia26, mauysia, Fedra lubią tę wiadomość

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 8 października 2013, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wyrko dla Leosia czadowe ...
    plemnisia a gdzie mnie męczą mdłości i czkawka to pewnie skończy się calowaniem króla wc wrrrr a tobie pozazdrościć ....
    kopciuszek brzuszek ulala a synek też pierwsza klasa ....

plemniczka, Rucia, magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 8 października 2013, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia dziękuje za pozdrowki hihi

Effcia28 lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 8 października 2013, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chyba nie jest ze mną najgorzej, co?
    FSH 4,98 U/l faza folikularna: 3.5 - 12.5 faza owulacyjna: 4.7 - 21.5 faza lutealna: 1.7 - 7.7 postmenopauza: 25.8 - 134.8
    LH (s) 5,49 U/l Faza folikularna: 2.4 - 12.6 Faza owulacyjna: 14.0 - 95.6 Faza lutealna: 1.0 - 11.4 Postmenapauza: 7.7 - 58.5
    TSH (s) 1,99 mU/l 0,27 - 4,2
    PRL (Prolaktyna) 388 mU/l 127 - 637
    Testosteron 1,19 nmol/l 0,22 - 2,9

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2013, 21:03

Sandraa, Ilona, Libra, aisa, Blondi22, Kfjatus, Dodi, Spero, Rucia, magdzia26, Effcia28, Fedra, gocha04 lubią tę wiadomość

• Ilona Autorytet

Wysłany: 8 października 2013, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zbiku ja to sie nie znam, ale chyba jest dobrze :)

zbikowa lubi tę wiadomość

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 8 października 2013, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zbiku powiem ci że spec od wyników to Fedra i Libra jeśli którąś ominęła klaniam się w pas

zbikowa, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2013, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra – ja jednak chyba i tak Cię dzisiaj przebijam… dosłownie dzisiaj jest kumulacja, bez kija nie podchodź… czarny humor to mało powiedziane!!! Dogadałam się dzisiaj tylko z 3 osobami: koleżanką w pracy, mamą i UWAGA!!!!! TEŚCIOWĄ!!!! To jest naprawdę h…jowy dzień!!! O m Ci już pisałam… pozostaje bez zmian…

Blondi – super wieści… dzidzia zdrowo rośnie:)

UWAGA!!! Dla osób o mocnych nerwach!
    Pismaczku – nawet nie chce mi się komentować!!! Bo znów Mie k….rwica strzela! Zaraz mi się przypomina sytuacja koleżanki, której pielęgniarka źle wenflon założyła. Nie dość, że dziewczyna cierpiała ból psychiczny, bo straciła swoją dzidzię, to jeszcze cierpiała przy zabiegu fizycznie, bo znieczulenie nie zadziałało!!! Okazało się, że pielęgniarka nie wbiła się w światło żyły. Przebiła jedynie kilka błon (warstw) i spowodowało to, że każdy zastrzyk rozwarstwiał jej żyłę coraz dalej. A na to, że ją to boli, aż tak, że się wiła na łóżku usłyszała – trochę musi boleć… po wyjściu ze szpitala żyła zaczęła jej z dnia na dzień puchnąć (oczywiście udała się z tym do lekarza i dostała MAŚĆo.O). Żyła puchła coraz bardziej. Jak ja to zobaczyłam natychmiast poszłam z nią do chirurga naczyniowego. I co się okazało? Ma zajebiście wielki zakrzep. Żyła obumarła, czeka ją chirurgiczne wycięcie ok. 10 cm żyły, która jest grubości palca wskazującego! Do momentu wycięcia żyły codziennie szprycuje się zastrzykami w brzuch na rozrzedzenie zakrzepów, na wypadek gdyby jakiś zakrzep krążył po jaj ciele (bo takie coś jak wpadnie w wąskie naczynie, to może je rozerwać… można np. ogłuchnąć, oślepnąć, dostać udaru, zawału, wylewu)… Ale jak Was boli, to pamiętajcie… trza zawsze zaciskać zęby, bo musi boleć…

Idę dalej nadrabiać, bo trochę ciśnienia spuściłam;P hehehe

Blondi22, Rucia, magdzia26, Effcia28, Fedra lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 8 października 2013, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra tą maści to ta pielęgniarka niech tę masc w piz...de wsadzi co za głupia pinda oooo a dla koleżanki buzaki ...

Fedra lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Gunia Autorytet

Wysłany: 8 października 2013, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra to straszne co opisałaś!!!
    Wiem, że takie rzeczy się zdarzają za często niż człowiek to sobie wyobraża... Mam nadzieję, że Twoja koleżanka mimo tragedii jaka ją spotkała nie podaruje "służbie zdrowia" i będzie się starać o odszkodowanie? Jeśli to się stało po 1 stycznia 2012 r. to zanim do sądu może udać się do urzędu wojewódzkiego do komisji do spraw orzekania o zdarzeniach medycznych... Co prawda urząd nie ma mocy nakazalności zapłaty odszkodowania, ale jak komisja orzeknie, że zdarzenie było to już krótsza droga do odszkodowania... Trzeba pokazać tym draniom, że społeczeństwo jest świadome i nie da się bezkarnie krzywdzić... No szok jak ją potraktowano...

Fedra, gocha04, aisa lubią tę wiadomość

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2013, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selenko – super, że Wam się to spodobało:) Jeszcze raz wszystkiego naj…najlepszego… Buziolki dla Was

Kopciuszku – brzuszek superaśny:) Też taki chcę!:* dobrze, że zaraza poszła w siną dal!

Ilonko – Ty masz taki brzuch jak mój po sowitym obiedzie;P

Shagga – czy mi się humor poprawił… hmmm… TAK w drugą stronę;P byłam zła… jutro będę wściekła jak zobaczę stan konta… oczywiści pojechałam na zakupy z zamiarem kupna kozaków i zamówienia uszycia firanki do salonu, na co miałam przeznaczone 300 na buty, 500 na firankę… oczywiście się nie zmieściłam:/ wszystko kupilam drożej niż zakładałam… a do tego sprawiłam sobie jeszcze nowe botki, sweter i zamówiłam firankę do sypialni… cieszę się, że mam już to za sobą, bo nienawidze kupować firanek! A jeszcze bardziej nienawidzę kupować kozaków na moje chude łydki!!! Zawsze się musze nałazić!!! I jak coś mi się spodoba i jest dobre, to biorę… dopiero przy kasie mnie ciut zatkało, ale myślę sobie: o nie! Kupuje kozaki raz na 3-4 lata! Biorę! Hehehe
    Aha i na zakupach dostałam @... także tym akcentem rozpoczęłam 18 cykl… 15 cykl na ovu… i miałam coś jeszcze napisać, ale zapomniałam… bo przecież skleroza to siostra moja rodzona!

Gunia – też mam grupę krwi 0… i jestem już po trzydziestce, także idę sznur szykować;P moja mama też ma grupę 0, ale się nie liczy, bo dziecko urodzila w wieku 21 lat… no i moja bidna siostra – też ma grupę 0 i od 2 lat w ciąże zajść nie może…

Rutka – widzę, że jestes już uszykowana… a tu do porodu 1,5 miecha zostalo;P

Efcia – co Ty tak wszystkich pozdrawiasz? Chyba się z nami nie żegnasz?;P buziulki i uściski:*

ide sprzatnąć syf porozwalanych toreb... i za chwilę znów wrócę do nadrabiania;P

Ilona, Ilona, Ilona, Ilona, aisa, Dodi, Selena, Rucia, magdzia26, Effcia28, Fedra, Gunia lubią tę wiadomość

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 8 października 2013, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale sie rozkreciłyscie wieczorową porą.

kopciuszku Synus cud miód.
    Rucia ja to myslałam ze wiekszego czysiocha i pedanta od Ciebie niema- ale znalazłam Twoj m

plemniczko prezent fajowy ja kiedys dostałm taką sesje na 2 urodziny córki super sprawa.

plemniczka, aisa, Rucia, magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2013, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra, jestem… posprzątałam pudła i przesegregowałam śmieci do wyrzucenia…
    Stary zaraz wróci z roboty i go zdziwiono złapie, że nie ma kanapek na kolację… sesesesese… ale to mu się należy… upierdziela mnie w dniu dzisiejszym jak ja taki wisielczy humor mam i wymagam pocieszenia:(
    Lecę dalej nadrabiać

Shagga_80, Kfjatus, Dodi, aisa, Rucia, magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 8 października 2013, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co do brzuchów. spojrzałam dzis w lustro i mój brzuch wygląda na 6 7 miesiąc. cale szczescie ze od listopada fitnes u nas rusza to moze cos zgubie

Fedra lubi tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 8 października 2013, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wpadłam na chwilke i juz uciekam spac. dobranoc kochane staraczki szczegolnie upojnych nocy zyczę tym z grupą 0

zbikowa, Dodi, aisa, Rucia, magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2013, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gunia :*:*:*

Żbiku – to gdzie wybędziecie na miodowy miesiąc? A co do badań, to wydaje mi się całkiem całkiem… stosunek lh/fsh prawidłowy… nom ciekawam jestem co na to Twój gin powie:)

Koczku - ja sama sobie fitness robię... mój m ma konsolę Xbox 360... kupił mi taka grę "trener" czy jakoś tak... i to jest fajne, bo pokazują Ci ćwiczenia, liczą ilośc wykonanych przez Ciebie powtórzeń... za free można mieć aerobik w domu... ćwiczę z tym ustrojstwem po 20 min. 3 razy w tyg., bo na razie na więcej nie mam siły... resztę nagdaniam bieganiem na orbiteku... mój brzuch już nieźle stwardniał a ćwiczę dopiero tak ponad 2 tygodnie... co będzie jak dogonię Żbika;)? hehehe

edit:
    też mocno ściskam przygnębione straraczki z grupą "0"

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2013, 22:25

Shagga_80, Kfjatus, zbikowa, Dodi, aisa, magdzia26, mauysia, Fedra, Gunia lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 8 października 2013, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    dziewczynki chciałam szczególnie pozdrowić z tego miejsca

Beatkę i Gosię-Gocha :D
    Fredzie i Zosię
    Mayuske i Rućke
    Olkę i krejzolkę
    Kfiatuszka i Gunię :)
    Librę i Shaggusię
    Agę i Jeju
    Aise i Kaję
    Sylwię i Żbiczka
    Gunie i Koczka :)
    Selenkę i Malutką
    Pismaczka i Plemniczkę :)
    Magdę i Kierzynkę (nie wiem czy dobrze zapamiętałam ?)
    Dodi i Kiti
    Sandre i Gadgetkę
    Muśkę i Karoam :)
    Natusię i Ilonkę oraz
    Ami, Dorkę i Kopciuszka :*

Więcej nie pamiętam mam nadzieje ,że nikogo nie pominełam
    ;( mnie nie ma ...

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 8 października 2013, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    zapomniałam o Blondi w swych szczególnych pozdrowieniach-Przepraszam :*
    ok ;)

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2013, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Dodi:* napisz coś śmiesznego:) albo przyznaj, żeś też spod grupy krwi "0"

Shagga_80, Dodi, aisa, magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość

‹‹ 4295 4296 4297 4298 4299 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ