plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Rucia wrote:Może wpadać udostępnie wam kotłownię
Zupy na P. dawno nie jadła i jakoś nie mam ochoty
No to ekstra!, musze mu sie pochwalić, że nam podróż poślubną all inclusive załatwiłam:D:D
Rucia, Gunia, aisa, Ilona, Libra, Shagga_80, Kfjatus, Dodi, Spero, magdzia26, mauysia, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEffcia to kup sobie manti, chyba można cieżarnym.
Dobra idę bo miałam coś zjeść a nic nie zjadłam. Męza też miałam zmolestować, bo chata była wolna i nie wyszłoEffcia28, kopciuszek126, Ilona, Spero, Spero, magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość
-
Effcia28 wrote:dziewczynki chciałam szczególnie pozdrowić z tego miejsca
Beatkę i Gosię-Gocha
Fredzie i Zosię
Mayuske i Rućke
Olkę i krejzolkę
Kfiatuszka i Gunię
Librę i Shaggusię
Agę i Jeju
Aise i Kaję
Sylwię i Żbiczka
Gunie i Koczka
Selenkę i Malutką
Pismaczka i Plemniczkę
Magdę i Kierzynkę (nie wiem czy dobrze zapamiętałam ?)
Dodi i Kiti
Sandre i Gadgetkę
Muśkę i Karoam
Natusię i Ilonkę oraz
Ami, Dorkę i Kopciuszka :*
Więcej nie pamiętam mam nadzieje ,że nikogo nie pominełam
Efcia aleś sie rozpisała.
A co do mdłości i zgagi to chyba ta zgaga lepsza no nie? bynajmniej jak dla mnie.
Blondi, super,ze u Ciebie wszystko gra i trąbi
Ruciu, no posłanie Leonsia jest superowe
A Zbiksonka żarciki sie trzymająBlondi22, Dodi, Rucia, magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość
-
Effcia28 wrote:w sumie to tak jak Marysia powiedziała nie wiadomo co z tych dwóch rzeczy jest lepsze wymioty czy zgaga? jak dla mnie żadna z tych rzeczy
ja nie wiem bo nie mialam ani wymiotów ani zgagikopciuszek126, aisa, Dodi, Rucia, Fedra lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Wynika to z tego, że najwidoczniej twój mąż dobrze gotuje, albo Ty dobrze gotujesz Guniu
Mój M. przytył 10 kg.
No i wszystko jasne! Nienawidzę gotować, Mój gotuje... i to "po wiejsku" - w zupie łyżka stoi, smażone na głębokim tłuszczu (ale jakie pyszne) no i ze względu na pracę jemy obiado-kolację 18.00-19.00 (pieczone później-wiadomo)... ale ostatni miesiąc byłam sama, i albo miałam obiad i sobie odgrzewałam, albo nie robiłam nic i budziłam się z głodu... Myślę, że aktywnością fizyczną też zawaliłam - no bo co robić w dwóch pokojach, z czego jeden jest tylko sypialnią... Dałam ciała, a teraz muszę się postarać i je oddać. No bo mi czasem wstyd, gdy spotykam dawno nie widzianych znajomych...
Już się nie skarżęDodi, Rucia, mauysia, Fedra lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
plemniczka wrote:zbiczku to fajki rzuć
Ilona, a-koczek, Dodi, Spero, Rucia, Fedra, gocha04 lubią tę wiadomość