plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2013, 19:37
zbikowa, Effcia28, aisa, Fedra, Gunia, Pismak, kopciuszek126, Ilona, Sandraa, a-koczek, mala29_, Blondi22, Shagga_80, Kfjatus, Dodi, Spero, magdzia26, mauysia, gocha04 lubią tę wiadomość
-
Ilona, brzusio (nie brzucho) jest malutki i bardzo zgrabny!
Libra, mam nadzieję, że zakupy choć trochę poprawiły Ci humor!
Blondi, super, że wszystko ok z dzidzią i z Tobą!
Pismak, fajnie, że nie czeka Cię żaden zabieg ani nic takiego. Dobrze, że nie czekałaś i poszłaś do gina.
Kopciuszku, słodziak z Cyprusia, a brzusio pokaźny, przynajmniej widać, że ciążowy
Uprzejmie donoszę, że Kiti ma napięty grafik na studiach i jest zarobiona, ale serdecznie nas pozdrawia i w wolnej chwili zajrzy do nas. M już po badaniach żołnierzyków, jak będą wyniki to da znać. Szczególne pozdrowienia dla Żbika i podziękowania za bieżące info o stanie Shaggi.
Miłego wieczoru :*zbikowa, Gunia, Kaja, Pismak, kopciuszek126, Ilona, Sandraa, Libra, Blondi22, Shagga_80, Kfjatus, Dodi, Spero, magdzia26, mauysia, Fedra, gocha04 lubią tę wiadomość
-
dziewczynki chciałam szczególnie pozdrowić z tego miejsca
Beatkę i Gosię-Gocha
Fredzie i Zosię
Mayuske i Rućke
Olkę i krejzolkę
Kfiatuszka i Gunię
Librę i Shaggusię
Agę i Jeju
Aise i Kaję
Sylwię i Żbiczka
Gunie i Koczka
Selenkę i Malutką
Pismaczka i Plemniczkę
Magdę i Kierzynkę (nie wiem czy dobrze zapamiętałam ?)
Dodi i Kiti
Sandre i Gadgetkę
Muśkę i Karoam
Natusię i Ilonkę oraz
Ami, Dorkę i Kopciuszka :*
Więcej nie pamiętam mam nadzieje ,że nikogo nie pominełam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2013, 19:55
zbikowa, Kaja, Pismak, kopciuszek126, Gunia, Sandraa, Selena, Libra, a-koczek, Shagga_80, Kfjatus, Dodi, magdzia26, mauysia, Fedra, gocha04 lubią tę wiadomość
-
A Beatka to już zapomniała całkiem o forum? Czy sobie "odpoczywa"?
Miałam się nie odzywać, tak? Ech...
Effcia, Słonko... cóż mogę rzec... Ty jesteś taka skromniutka i cichutka, że jak nie krzykniesz to i w ferworze szybkiego pisania/zachwalania można Cię przeoczyć! Wybacz! Ja też Cię pozdrawiam i nie wiem, czy współczuć zgagi, a gratulować, że wymioty minęły, czy współczuć również i zgagi? Właściwie współczuję ponieważ nie możesz cieszyć się ciążą... ale wiedz, że mimo wszystkich niedogodności nieco Ci zazdroszczę tego Bejbisia w brzuszkuTo taka niegroźna zazdrość, czy raczej ukłucie zazdrości
:*zbikowa, aisa, Effcia28, Ilona, a-koczek, Libra, Shagga_80, Kfjatus, Dodi, magdzia26, Fedra, gocha04 lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Jak mi ugotujesz od czasu do czasu rosół to nad resztą pomyślę
no dobra, tylko wiesz ze dzień później nie zrobię z niego zupy na p?, nie?
co do warunków zakwaterowania to weź jeszcze pod uwagę, że Piękny będzie czasem wpadał zrobić nam bejbisia.Gunia, Rucia, kopciuszek126, aisa, Ilona, Sandraa, a-koczek, Shagga_80, Kfjatus, Dodi, magdzia26, mauysia, Fedra lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:(Rutka i Gunia nie podglądać!)
Wstyd mi strasznie! Ale tam, gdzie mnie widziałaś to jest potwornie nieaktualne!
I z tego miejsca chciałam tez przeprosić mego Męża, za te 17kg które mi przybyło w ciągu 3 lat małżeństwa!
A tak serio - nie wiem, skąd mi się to wzięło, tarczyca ok, cukrzycy nie mam, a górna partia ciała "spuchła" mi o te 17kgWynika z tego, że się zapuściłam! I co kilka dni powtarzam sobie, że się za siebie wezmę, zacznę od nie żarcia po 17.00 (chodzę spać przed 22.00) i od spacerów, a później bieganie (tiaaaaa), ale gówno z tego wychodzi
Już nawet Chodakowską oglądałam, ale mnie nie przekonała (no bo powiększyła sobie piersi, czyli zawsze była chuda).
Spotkałam koleżankę po dwóch latach nie-widzenia się i stwierdziła, że upodabniam się do ChińczykaMałe oczka i okrągła, pyzata buzia!
A do tego krew grupy "0"Rucia, a-koczek, a-koczek, Libra, Shagga_80, Kfjatus, Dodi, magdzia26, Fedra, gocha04 lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
jestem i ja
musze dbać co byście mnie nie zapomnialy
kopciuszku duzy okrąglutki śliczny brzuszek, a twoj pierworodny przystojniacha!
Ilonko no faktycznie brzuszka (bynajmniej na zdjeciu) jeszcze nie widac, wyglądasz bardzo zgrabnie!
Ruciu pikne łoże Leona!
Mauysiu fajnie ze Heniutek tyje
Shaggi to czekamy dalej
Aga Ciebie trzeba sie bacbiedny knopers!
Ilonka, Blondi ciesze sie ze z maluchami waszymi dobrze.
Żbiczku haha ale masz dzisiaj humorek.
Effciu ja tez jestem rada że najbardziej uciążliwe dolegliwosci Cie opuscily.
Mialam duzo wiecej napisac ale zapomnialam co chcialamEffcia28, Rucia, kopciuszek126, Pismak, Gunia, aisa, Ilona, Sandraa, a-koczek, Libra, Blondi22, Blondi22, Shagga_80, AGA 30, Kfjatus, Dodi, Spero, magdzia26, mauysia, Fedra lubią tę wiadomość
-
Gunia tez dzisiaj ma fajny humor
chcialam sie wam pochwalic ze bylam wczoraj z małżem na tych warsztatach bezpieczny maluch i bylo bardzo fajnie. Duzo sie dowiedzielismy, duzo gratisow podostawalismy i na koncu bylo losowanie roznych nagrod i wyobrazcie sobie ze akurat mnie wylosowali i wygralam sesje zdjęciową noworodkaprezent mega!! tym bardziej ze marzylam o czyms takim. Tak wiec w styczniu pochwale sie wam efektami!
Gunia, zbikowa, Rucia, Effcia28, Effcia28, aisa, Ilona, Ilona, Ilona, mauysia, Sandraa, Blondi22, Shagga_80, Dodi, Spero, Spero, magdzia26, Fedra, gocha04 lubią tę wiadomość
-
Gunia ja też oglądam Chodakowską, na kanapie z kubkiem herby :p
Plemniś, no musze Was jakoś rozruszać, bo Olki nie ma a jeszcze chwile a przyśniecie mi tu z braku rozrywki!Gunia, kopciuszek126, plemniczka, aisa, Ilona, Sandraa, Libra, Shagga_80, Kfjatus, Dodi, Spero, magdzia26, mauysia, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzbikowa wrote:no dobra, tylko wiesz ze dzień później nie zrobię z niego zupy na p?, nie?
co do warunków zakwaterowania to weź jeszcze pod uwagę, że Piękny będzie czasem wpadał zrobić nam bejbisia.
Może wpadać udostępnie wam kotłownięZupy na P. dawno nie jadłam i jakoś nie mam ochoty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2013, 20:04
zbikowa, aisa, Ilona, Shagga_80, Spero, magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyplemniczka wrote:Gunia tez dzisiaj ma fajny humor
chcialam sie wam pochwalic ze bylam wczoraj z małżem na tych warsztatach bezpieczny maluch i bylo bardzo fajnie. Duzo sie dowiedzielismy, duzo gratisow podostawalismy i na koncu bylo losowanie roznych nagrod i wyobrazcie sobie ze akurat mnie wylosowali i wygralam sesje zdjęciową noworodkaprezent mega!! tym bardziej ze marzylam o czyms takim. Tak wiec w styczniu pochwale sie wam efektami!
O rany ale bajerSesja noworodkowa kurde super !!!
plemniczka, aisa, Ilona, Shagga_80, magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGunia wrote:I z tego miejsca chciałam tez przeprosić mego Męża, za te 17kg które mi przybyło w ciągu 3 lat małżeństwa!
A tak serio - nie wiem, skąd mi się to wzięło, tarczyca ok, cukrzycy nie mam, a górna partia ciała "spuchła" mi o te 17kg
Wynika to z tego, że najwidoczniej twój mąż dobrze gotuje, albo Ty dobrze gotujesz Guniu
Mój M. przytył 10 kg.
kopciuszek126, Gunia, aisa, Ilona, Spero, Fedra lubią tę wiadomość