SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2013, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tadam !!!

t0uf.jpg

Jedynie musze poprawić prześcieradło bo mój M. uświadomił mnie, ze jest źle położone :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2013, 19:37

zbikowa, Effcia28, aisa, Fedra, Gunia, Pismak, kopciuszek126, Ilona, Sandraa, a-koczek, mala29_, Blondi22, Shagga_80, Kfjatus, Dodi, Spero, magdzia26, mauysia, gocha04 lubią tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 8 października 2013, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej Rucia, mam 170cm, myślisz że sie zmieszcze? w takim wyrku to moge nawet zgięta w pół spać.

aisa, Fedra, kopciuszek126, Ilona, Sandraa, Shagga_80, Kfjatus, Dodi, Spero, magdzia26, mauysia lubią tę wiadomość

• aisa Autorytet

Wysłany: 8 października 2013, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona, brzusio (nie brzucho) jest malutki i bardzo zgrabny!

Libra, mam nadzieję, że zakupy choć trochę poprawiły Ci humor!

Blondi, super, że wszystko ok z dzidzią i z Tobą!

Pismak, fajnie, że nie czeka Cię żaden zabieg ani nic takiego. Dobrze, że nie czekałaś i poszłaś do gina.

Kopciuszku, słodziak z Cyprusia, a brzusio pokaźny, przynajmniej widać, że ciążowy ;)

Uprzejmie donoszę, że Kiti ma napięty grafik na studiach i jest zarobiona, ale serdecznie nas pozdrawia i w wolnej chwili zajrzy do nas. M już po badaniach żołnierzyków, jak będą wyniki to da znać. Szczególne pozdrowienia dla Żbika i podziękowania za bieżące info o stanie Shaggi.

Miłego wieczoru :*

zbikowa, Gunia, Kaja, Pismak, kopciuszek126, Ilona, Sandraa, Libra, Blondi22, Shagga_80, Kfjatus, Dodi, Spero, magdzia26, mauysia, Fedra, gocha04 lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 8 października 2013, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aiska, masz dyszke w suwaczku! w takim razie wisisz mi 2x po 5zł. to chyba uczciwe, nie?

Gunia, aisa, kopciuszek126, Ilona, Sandraa, Kfjatus, magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 8 października 2013, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczynki chciałam szczególnie pozdrowić z tego miejsca

Beatkę i Gosię-Gocha :D
    Fredzie i Zosię
    Mayuske i Rućke
    Olkę i krejzolkę
    Kfiatuszka i Gunię :)
    Librę i Shaggusię
    Agę i Jeju
    Aise i Kaję
    Sylwię i Żbiczka
    Gunie i Koczka :)
    Selenkę i Malutką
    Pismaczka i Plemniczkę :)
    Magdę i Kierzynkę (nie wiem czy dobrze zapamiętałam ?)
    Dodi i Kiti
    Sandre i Gadgetkę
    Muśkę i Karoam :)
    Natusię i Ilonkę oraz
    Ami, Dorkę i Kopciuszka :*

Więcej nie pamiętam mam nadzieje ,że nikogo nie pominełam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2013, 19:55

zbikowa, Kaja, Pismak, kopciuszek126, Gunia, Sandraa, Selena, Libra, a-koczek, Shagga_80, Kfjatus, Dodi, magdzia26, mauysia, Fedra, gocha04 lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • Gunia Autorytet

Wysłany: 8 października 2013, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Beatka to już zapomniała całkiem o forum? Czy sobie "odpoczywa"?

Miałam się nie odzywać, tak? Ech...

Effcia, Słonko... cóż mogę rzec... Ty jesteś taka skromniutka i cichutka, że jak nie krzykniesz to i w ferworze szybkiego pisania/zachwalania można Cię przeoczyć! Wybacz! Ja też Cię pozdrawiam i nie wiem, czy współczuć zgagi, a gratulować, że wymioty minęły, czy współczuć również i zgagi? Właściwie współczuję ponieważ nie możesz cieszyć się ciążą... ale wiedz, że mimo wszystkich niedogodności nieco Ci zazdroszczę tego Bejbisia w brzuszku :D ;) To taka niegroźna zazdrość, czy raczej ukłucie zazdrości :)
    :*

zbikowa, aisa, Effcia28, Ilona, a-koczek, Libra, Shagga_80, Kfjatus, Dodi, magdzia26, Fedra, gocha04 lubią tę wiadomość

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2013, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    Ej Rucia, mam 170cm, myślisz że sie zmieszcze? w takim wyrku to moge nawet zgięta w pół spać.

Upchniesz się i będzie GIT :D

zbikowa, aisa, Gunia, Effcia28, Kfjatus, Spero, magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 8 października 2013, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Upchniesz się i będzie GIT :D

czy oferta obejmuje również wyżywienie i możliwość korzystania z basenu na posesji?

aisa, Ilona, a-koczek, Shagga_80, Kfjatus, Dodi, Spero, magdzia26, mauysia, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2013, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak mi ugotujesz od czasu do czasu rosół to nad resztą pomyślę :P

Ilona, a-koczek, Kfjatus, magdzia26, mauysia, Fedra lubią tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 8 października 2013, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Jak mi ugotujesz od czasu do czasu rosół to nad resztą pomyślę :P

no dobra, tylko wiesz ze dzień później nie zrobię z niego zupy na p?, nie?

co do warunków zakwaterowania to weź jeszcze pod uwagę, że Piękny będzie czasem wpadał zrobić nam bejbisia.

Gunia, Rucia, kopciuszek126, aisa, Ilona, Sandraa, a-koczek, Shagga_80, Kfjatus, Dodi, magdzia26, mauysia, Fedra lubią tę wiadomość

• Gunia Autorytet

Wysłany: 8 października 2013, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    (Rutka i Gunia nie podglądać!)

Wstyd mi strasznie! Ale tam, gdzie mnie widziałaś to jest potwornie nieaktualne!

I z tego miejsca chciałam tez przeprosić mego Męża, za te 17kg które mi przybyło w ciągu 3 lat małżeństwa!

A tak serio - nie wiem, skąd mi się to wzięło, tarczyca ok, cukrzycy nie mam, a górna partia ciała "spuchła" mi o te 17kg :( Wynika z tego, że się zapuściłam! I co kilka dni powtarzam sobie, że się za siebie wezmę, zacznę od nie żarcia po 17.00 (chodzę spać przed 22.00) i od spacerów, a później bieganie (tiaaaaa), ale gówno z tego wychodzi :(
    Już nawet Chodakowską oglądałam, ale mnie nie przekonała (no bo powiększyła sobie piersi, czyli zawsze była chuda).

Spotkałam koleżankę po dwóch latach nie-widzenia się i stwierdziła, że upodabniam się do Chińczyka :( Małe oczka i okrągła, pyzata buzia!

A do tego krew grupy "0" :(:(:(

Rucia, a-koczek, a-koczek, Libra, Shagga_80, Kfjatus, Dodi, magdzia26, Fedra, gocha04 lubią tę wiadomość

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 8 października 2013, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem i ja :) musze dbać co byście mnie nie zapomnialy :)

kopciuszku duzy okrąglutki śliczny brzuszek, a twoj pierworodny przystojniacha!

Ilonko no faktycznie brzuszka (bynajmniej na zdjeciu) jeszcze nie widac, wyglądasz bardzo zgrabnie!

Ruciu pikne łoże Leona!

Mauysiu fajnie ze Heniutek tyje :)

Shaggi to czekamy dalej :)

Aga Ciebie trzeba sie bac :) biedny knopers! :)

Ilonka, Blondi ciesze sie ze z maluchami waszymi dobrze.

Żbiczku haha ale masz dzisiaj humorek.

Effciu ja tez jestem rada że najbardziej uciążliwe dolegliwosci Cie opuscily.

Mialam duzo wiecej napisac ale zapomnialam co chcialam :(

Effcia28, Rucia, kopciuszek126, Pismak, Gunia, aisa, Ilona, Sandraa, a-koczek, Libra, Blondi22, Blondi22, Shagga_80, AGA 30, Kfjatus, Dodi, Spero, magdzia26, mauysia, Fedra lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 8 października 2013, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gunia tez dzisiaj ma fajny humor :)

chcialam sie wam pochwalic ze bylam wczoraj z małżem na tych warsztatach bezpieczny maluch i bylo bardzo fajnie. Duzo sie dowiedzielismy, duzo gratisow podostawalismy i na koncu bylo losowanie roznych nagrod i wyobrazcie sobie ze akurat mnie wylosowali i wygralam sesje zdjęciową noworodka :) prezent mega!! tym bardziej ze marzylam o czyms takim. Tak wiec w styczniu pochwale sie wam efektami!

Gunia, zbikowa, Rucia, Effcia28, Effcia28, aisa, Ilona, Ilona, Ilona, mauysia, Sandraa, Blondi22, Shagga_80, Dodi, Spero, Spero, magdzia26, Fedra, gocha04 lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 8 października 2013, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gunia ja też oglądam Chodakowską, na kanapie z kubkiem herby :p
    Plemniś, no musze Was jakoś rozruszać, bo Olki nie ma a jeszcze chwile a przyśniecie mi tu z braku rozrywki!

Gunia, kopciuszek126, plemniczka, aisa, Ilona, Sandraa, Libra, Shagga_80, Kfjatus, Dodi, Spero, magdzia26, mauysia, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2013, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    no dobra, tylko wiesz ze dzień później nie zrobię z niego zupy na p?, nie?

co do warunków zakwaterowania to weź jeszcze pod uwagę, że Piękny będzie czasem wpadał zrobić nam bejbisia.

Może wpadać udostępnie wam kotłownię :P Zupy na P. dawno nie jadłam i jakoś nie mam ochoty :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2013, 20:04

zbikowa, aisa, Ilona, Shagga_80, Spero, magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 8 października 2013, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w sumie to tak jak Marysia powiedziała nie wiadomo co z tych dwóch rzeczy jest lepsze wymioty czy zgaga? jak dla mnie żadna z tych rzeczy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2013, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    Gunia tez dzisiaj ma fajny humor :)

chcialam sie wam pochwalic ze bylam wczoraj z małżem na tych warsztatach bezpieczny maluch i bylo bardzo fajnie. Duzo sie dowiedzielismy, duzo gratisow podostawalismy i na koncu bylo losowanie roznych nagrod i wyobrazcie sobie ze akurat mnie wylosowali i wygralam sesje zdjęciową noworodka :) prezent mega!! tym bardziej ze marzylam o czyms takim. Tak wiec w styczniu pochwale sie wam efektami!

O rany ale bajer :D Sesja noworodkowa kurde super !!!

plemniczka, aisa, Ilona, Shagga_80, magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapomniałam o Blondi w swych szczególnych pozdrowieniach-Przepraszam :*

Blondi22, magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia wiesz co?

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2013, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gunia wrote:
    I z tego miejsca chciałam tez przeprosić mego Męża, za te 17kg które mi przybyło w ciągu 3 lat małżeństwa!

A tak serio - nie wiem, skąd mi się to wzięło, tarczyca ok, cukrzycy nie mam, a górna partia ciała "spuchła" mi o te 17kg :(

Wynika to z tego, że najwidoczniej twój mąż dobrze gotuje, albo Ty dobrze gotujesz Guniu :P
    Mój M. przytył 10 kg.

kopciuszek126, Gunia, aisa, Ilona, Spero, Fedra lubią tę wiadomość

‹‹ 4293 4294 4295 4296 4297 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ