plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ilonko brzuszek malutki i śliczniutki ale pewnie maluszek jeszcze się rozepcha
Ja zmykam do lekarza... Trzymajcie kciuki...
Dam znać
Buziaki :*Ilona, Fedra, Shagga_80, Effcia28, aisa, Dodi, Spero, Kfjatus, magdzia26 lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualnyPismaczku - wpadne podczytać:* powodzenia
Ja mam dziś h...jowy dzień... dawno, bardzo dawno tak nie miałam... a do tego jeszcze pożarłam się z m... sam sobie dzisiaj kolację robi! "przepraszam" w smsie nie wystarczy! Na dziś żegnam się i jadę z mamą na zakupy:) może w końcu zamówię uszycie tej firanki do salonu... oby, to znacznie by mi humor poprawiło! Trzymajcie się dziołchy:*Fedra, Ilona, Gunia, Effcia28, aisa, Dodi, Spero, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
O widze ze tu same prawie grupy 0 dobrze wiedzieć jak mi będzie krew potrzebna to wiem gdzie udeżyć
co do mojego estradiolu to wiem ze to górna granica niby się to mojej gince nie podobało ale jakoś nic z tym nie zrobiła...
Ilona jaki Ty masz słodki brzuchek ja bez ciaży mam większypewnei niedługo pójdzie mocno do przodu
Libra Kochana nie przejmuj się mam taki sam dzień co prawda jeszcze się nie pożarłam ze swoim ale On chodzi ostatnio koło mnie na paluszkach wiec nawet nie ma się o co przyczepić ehhh...
Na razie zawiesiłam wieszanie się musze najpierw skończyćsprzątanie
Mayusia cieszę się ze Heniutek przybrał
Pismaczku trzymam kciuki za wizytęa-koczek, Pismak, Ilona, Gunia, Shagga_80, Effcia28, aisa, Libra, Spero, Kfjatus, Dodi, magdzia26 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
hej ja po wizycie ok.
szyjka zamknieta,dostalam zelazo ,3kg przytylam od ostatniej wizyty, cisnienie ok, tetno coreczki ok,skierowanie na glukoze też dostałam i na usg juz ostatnie 13 listopada a wizyta u gin 5 listopada kolejna.Rucia, a-koczek, Fedra, Ilona, Shagga_80, Effcia28, zbikowa, aisa, Libra, Spero, Spero, Kfjatus, Dodi, magdzia26, mauysia, gocha04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBlondi to super
Wizyty jak zwykle uzupełniamy na fejsie tak?
Ale jestem zrzęda
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2013, 16:03
a-koczek, Blondi22, Fedra, Ilona, Shagga_80, Effcia28, aisa, Sandraa, Spero, Kfjatus, Dodi, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya-koczek wrote:Ruciu chyba Olki Ci brak bo zrzędzisz
Nofakt ... tęsknie za Nią
Ale ja Was będe ganiała jeśli chodzi o uzupełnianie tabelki fejsowejCiocia Rucia musi wiedzieć która, kiedy co i jak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2013, 16:15
Fedra, Ilona, Shagga_80, Effcia28, zbikowa, aisa, Spero, Spero, Kfjatus, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Ja się na dzisiaj z Wami żegnam ma nadzieje że jak powróce to mój humor będzie juz znacznie lepszy...
Blondi super że z Izunią wszystko w pożądku :*
trzymajcie się Dziewczynki ciepło i nie dajcie złej mocy jesiennej pogodzieIlona, Effcia28, Libra, Blondi22, Blondi22, Spero, Kfjatus, Dodi, magdzia26 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Jestem z powrotem
Okazało się że szwy wcale nie były rozpuszczalneale ginek mi je usunął psiocząc na niekompetencje pielęgniarek które powiedziały mi że się rozpuszczą
muszę teraz psikać rany takim preparatem a ta gulka sama powinna zniknąć. Mamy się wstrzymać ze staraniami 4 mce. przepisał mi też tabletki anty ale biję się z myślami czy je zacząć brać
Ale są też dobre wiadomości
Wszystko jest w porządku ginek zrobił mi usg i wszystko jest super
A i jeszcze powiedział mi że nie ma przeciwwskazań do aktywności fizycznejwięc jutro uderzam na siatkóweczkę
a-koczek, Ilona, Rucia, AGA 30, Gunia, Shagga_80, zbikowa, Effcia28, aisa, Fedra, Libra, Sandraa, Blondi22, Spero, Spero, Kfjatus, Dodi, Agafia, magdzia26, mauysia, gocha04 lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Kurcze od czego by tu zacząć
bo jestem w ciężkim szoku razem z moim m
, ale po kolei
. Właśnie dostaliśmy przepiękny prezent który będzie cudowną pamiątką na całe życie
. Bardzo Wam wszystkim DZIĘKUJEMY ZA WSPANIAŁE ŻYCZENIA
!!! Dziękujemy Wam wszystkim za życzenia ale przede wszystkim szczególne podziękowania dla Agi , Effci , Mauysi , Muzi , Oli , Libry ,Fedry , Dodi , Sandry , Pismaczka , a-koczka i Ilonki za kartki i życzonka
. Wielkie buziaki dla Was wszystkich nie tylko tych które wymieniłam ale również dla całej reszty które były dopisane do życzeń :*:*:* !!!
Asiu " Mała " i Tobie również strasznie dziękujemy oraz oczywiście Przemkowi:) ! Nie spodziewaliśmy się tak fajnej przesyłki od Was! Szczerze mówiąc to nie wiemy nawet co napisać .
Poprostu jeszcze raz DZIĘKUJEMY i JESTEŚCIE KOCHANE!!!
Ilona, Rucia, Pismak, AGA 30, Gunia, Shagga_80, Effcia28, zbikowa, aisa, Fedra, Sandraa, Libra, a-koczek, mala29_, Blondi22, Spero, Kfjatus, Dodi, Agafia, magdzia26, mauysia, gocha04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPismak wrote:Jestem z powrotem
Okazało się że szwy wcale nie były rozpuszczalneale ginek mi je usunął psiocząc na niekompetencje pielęgniarek które powiedziały mi że się rozpuszczą
szczęka mi opadła ...
Dobrze Pismaku że poszłaś z tym do lekarza.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2013, 17:38
Pismak, Effcia28, aisa, Fedra, Ilona, Spero, Dodi lubią tę wiadomość
-
Ilonka pokazała brzuszek to i ja pokażę jak wyglądamy w 32 tyg. ciaży
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/88caa28e33be3efc.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5d2c7fc401becad4.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5d989bc966b78b5c.html
I tu moje szczęście nr 1
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/cb07d814565db601.html
a tu coś dla osłody. Pokażę Wam tort jaki zrobiłam na 4 urodziny syncia. Co prawda dawno to było,ale zdjęcia dopiero zgrałam.
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/25fc7efbc957abad.htmlIlona, Rucia, AGA 30, Pismak, Gunia, Kaja, zbikowa, aisa, Fedra, Libra, Sandraa, a-koczek, Blondi22, Spero, Dodi, magdzia26, gocha04 lubią tę wiadomość