plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień Dobry Kobitki
nadrobiłam czytanie więc teraz mogę się spokojnie ewakuować do sprzatania
cześć Kaju
Effciu ja Cię zauważyłam :*
I cieszę się cieżaróweczki ze z Waszymi dzidziami wszystkow poządku...
Mayusia mam nadzieje ze Henio ładnie przybiera na wadzeLibra, magdzia26, Shagga_80, mauysia, aisa, Effcia28, zbikowa, Kfjatus, Spero, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
a i jeszcze coś miałam napisać ale nie wiem czy powtórze to dokładnie jak było powiedziane ... a mianowicie oglądałam wczoraj na TLC porodówkę i tam położne napisały na tablicy sentencję:
...kobieta jest jak torebka herbaty jaka jest mocna przekonasz się jak trafi do wrzatku...
nie wiem czy dokłądnie powtórzyłam ale sens jest zachowany strasznie mi sie to spodobałoa-koczek, Libra, Pismak, magdzia26, Gunia, Kfjatus, Dodi, mauysia, gocha04 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Libruś pełen podizw za długasnego posta.
Kopciuszku u nas to była dziewczyna 13 lat z chłopakiem 16 . oczywiscie było to dawno jakies 16 lat temu gdzie na takiej wsi to sensacja ze w tym wieku juz sie sex uprawia ( teraz to przeciez normalne). Oczywiscie z całej akcji powstało nowe zycie.Fedra, magdzia26, Libra, aisa, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość
-
Dziekuję dziewczynki za pomoc i odpowiedzi
oczywiści zapisałam się do lekarza a własciwie czekam na ustalenie wizyty ... ale chciałam wiedziec czy mam gnać na złamanie karku czy przeżyję jeszcze jakieś dwa dni do wizyty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2013, 13:05
Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnya-koczek wrote:Libruś pełen podizw za długasnego posta.
Kopciuszku u nas to była dziewczyna 13 lat z chłopakiem 16 . oczywiscie było to dawno jakies 16 lat temu gdzie na takiej wsi to sensacja ze w tym wieku juz sie sex uprawia ( teraz to przeciez normalne). Oczywiscie z całej akcji powstało nowe zycie.Fedra, a-koczek, magdzia26, Shagga_80, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya-koczek wrote:Librus liczy sie efekt koncowy a nie narzedzia jakie uzywałaś zeby ten piękny długasny post powstal. prawie Aiske dogoniłaś
Shagga_80, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pamiętam że jak byłam w pierwszej ciązy to lekarz powiedział mi cos takiego ze teraz niemam co sie martwic ale po urodzeniu dizecka on sie jakos uaktywni i wtedy przy drugiej ciązy musze uważać. i tak sie zastanawiałam ze moze i on powoduje cos ze plemniki uciekaja od moich jajeczek zamiast do nich lgnąć
-
no i jak zwykle musiałam sobie poszperać w necie i co mi wyszło ze kobietą z grupą krwi 0 trudniej zajść w ciaze i przez to ze maja mniejszą rezerwe jajnikową i duzo jajeczek uszkodzonych to powinny pierwsze dziecko urodzić przed 30...
a teraz z tych rewelacji idę się powiesić bo po co żyć17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyFedra wrote:a widzisz Libruś a mojej szwagierce lekarz powiedział ze konflikt serologiczny moze powodować trudności z zajściem w ciaze...
a konflikt maja tak poważny, że moja siostra o mało co by nie przyszła na świat... i mama musiała mieć transfuzje krwi będąc w ciąży... i przeleżała z nią w szpitalu połowę ciąży...
dlatego ja myślałam, że przy konflikcie nie jest problemem zajście w ciążę... tylko jej donoszenie -
nick nieaktualnya-koczek wrote:Pamiętam że jak byłam w pierwszej ciązy to lekarz powiedział mi cos takiego ze teraz niemam co sie martwic ale po urodzeniu dizecka on sie jakos uaktywni i wtedy przy drugiej ciązy musze uważać. i tak sie zastanawiałam ze moze i on powoduje cos ze plemniki uciekaja od moich jajeczek zamiast do nich lgnąć
Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFedra wrote:no i jak zwykle musiałam sobie poszperać w necie i co mi wyszło ze kobietą z grupą krwi 0 trudniej zajść w ciaze i przez to ze maja mniejszą rezerwe jajnikową i duzo jajeczek uszkodzonych to powinny pierwsze dziecko urodzić przed 30...
a teraz z tych rewelacji idę się powiesić bo po co żyćShagga_80 lubi tę wiadomość
-
Dlatego napisałam ze mojej szwagierce tak lekarz powiedział a o dziwo mają dwójkę zdrowych dzieci gdzie drugie mozna by zeć ze było wpadką
i może trzeba się zapytać lekarzy o tą grupę 0... jedynie co mogę potwierdzić że rezerwe jajnikową mam na poziomie kobiety 40-letniej więc jeśli chodzi o to to się chyba zgadza...
Libra koniecznie sobie zrób badanie AMH ale pewnie jak będziesz w Klinice to lekarz i tak Ci każe to zrobić...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi