X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Selena Autorytet

Wysłany: 8 października 2013, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki :) witam i życze każdej z Was miłego dzionka :)
    Żbiczku o tym jak mój wielki dzień minął pisałam na fb ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2013, 09:25

magdzia26, Ilona, Spero, Sandraa, kopciuszek126, Fedra, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Pismak Autorytet

Wysłany: 8 października 2013, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki :)

Oluś zdrówka dużo i wracaj do nas :)

Ruciu wyskakuje Ci błąd bo nie możesz dodać dwóch takich samych wiadomości na ovuforum :) więc jak już raz na Twoje 5481 postów napisałaś "dzień dobry" to drugi raz już nie możesz. Musisz dodać coś innego napisać więcej coś choćby o kropkę i potem znowu więcej itd...

Kopciuszku mam nadzieję że już lepiej u was :)

Kfjatuś widzę że nowa praca podoba Ci się coraz bardziej :p

Ahhh idę dzisiaj o 15.45 do lekarza... nie mam jeszcze wyników hist. ale moje szwy coś się nie rozpuszczają a ten pod pępkiem to mi się chyba rozszedł trochę i ropieje a pod tym po prawej stronie to mi jakaś gulka urosła i trochę boli i tak dziwnie ciągnie jak chodzę :( masakra....

AGA 30, kopciuszek126, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość

20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm

Angelius Provita

19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]

08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%

2019 Histeroskopia - wszystko ok

08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane

10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok

OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie

Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2013, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooouł ... Pismaku brzi nieciekawie o.O idź koniecznie do lekarza, bo skoro pojawia się ropa tzn. że coś się paskudzi.

Dzięki za wyjaśnienie co do mojego Dzień Dobry :-) Teraz już będę wiedziała o co kaman.

Ilona, Pismak, Shagga_80, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

• Ilona Autorytet

Wysłany: 8 października 2013, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Laski :)

Ola zdrowiej i szybko do nas wracaj :)

Kfiatku świetne te cwiczenia :)

Aga biedny Wafel, opiekuje sie nim :)

Wczoraj od gina wyszłam dopiero po 19 masakra, było duzo ciężarówek i dlatego był taki poślizg :)
    Z dzidzia wszystko ok, rośnie zdrowo, ale nie udało sie zajrzeć miedzy nóżki bo sie pięknie do nas pupa wypiał :)
    Pytałam o szkole rodzenia i tu jest tak, ze trzeba jechać do szpitala w ktorym sie chce rodzic i tam z Polozna na ten temat rozmawiać, mozna tez przejść sie i obejrzeć sale porodowe, także z M jak będzie miał wolne mamy zamiar sie wybrać :)
    Za 2 tyg jadę pić glukoze, ble, a za 4 tyg kolejna wizyta.
    To tyle :)

Rucia, magdzia26, Pismak, Spero, AGA 30, a-koczek, mauysia, Shagga_80, Libra, aisa, Effcia28, kopciuszek126, Fedra, Blondi22, zbikowa, Kfjatus, Dodi, gocha04 lubią tę wiadomość

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 8 października 2013, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey piękne !!!!!

magdzia26, Ilona, Spero, aisa, kopciuszek126, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2013, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilonko no to fajnie, że z dzidzią ok :) Jak możesz to uzupełnij na fejsie kolejne wizyty :)

Ilona, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 8 października 2013, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ilona takich wieści więcej !! super że ok

Ilona, Spero, a-koczek lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Selena Autorytet

Wysłany: 8 października 2013, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilonka no to super że z dzidzią ok:) ja też musze sie zapisać do szkoły rodzenia :) chyba w tym tygodniu zadzwonie do położnej i sie umówie :)

Ilona, Spero, magdzia26, Sandraa, aisa, mauysia, Fedra, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 8 października 2013, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Ilonko no to fajnie, że z dzidzią ok :) Jak możesz to uzupełnij na fejsie kolejne wizyty :)

Ok :)

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 8 października 2013, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super Ilonko :) że z dzidzią dobrze :)

Ilona lubi tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2013, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry kobitki :-)
    Dzięki za życzenia zdrowia dla Wafla :-)

No plus maly w tym że cykl spedzi w domu ale czy coś wyjdzie z tego hmm no nie wierzę za bardzo :/
    Ale co tam spróbuję :-)

Miłego dnia życzę będę zaglądać od czasu do czasu do was "-)
    Buzki :-)

Libra, Selena, aisa, Ilona, kopciuszek126, Sandraa, Fedra, zbikowa, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 8 października 2013, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga męcz Wafla ile sie da w kocu chorobowego niema od Ciebie tylko od pracy

AGA 30, Libra, magdzia26, Selena, aisa, Ilona, Fedra, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 8 października 2013, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki,

Ilonko, bardzo się cieszę że przynosisz takie pomyślne dzidziowe niusy :)

Kfjatuszku, a masz może sugestie jak z trzylatkiem ćwiczyć mówienie K i G (Leo mowi T i D). A może to za wcześnie żeby się tym przejmować?

Dziś idziemy zważyć Henia, jestem strasznie ciekawa czy ten bąbel przybiera na wadze mimo tego że tak krótko wytrzymuje przy jedzeniu...

Uściski wtorkowe dla Was wszystkich!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2013, 10:22

Pismak, Libra, magdzia26, Selena, aisa, Ilona, Rucia, kopciuszek126, Effcia28, Sandraa, Fedra, a-koczek, Gunia, zbikowa, Spero, Kfjatus, Dodi, gocha04 lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2013, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatuszku – rozumiem Cię doskonale z tymi stażystkami… ja też miałam w pracy taki okres, że trafiały mi się strasznie pindzie niemoty... a do tego jakie „mądre” i pyskate… chodziły sobie na zakupy w czasie pracy czy też umawiały sobie jazdę z kursu prawa jazdy… tego czy tamtego robić nie chciały, bo to nie praca na ich poziomie (chodziło o kopertowanie i adresowanie decyzji – a było ich chyba z 300 szt. na raz)… uuu były awanturki… tzn. ja „krzyczałam”, prowadziłam rozmowy dyscyplinujące… a jednego musiałam usunąć, jak nabił rachunek za 750zł, bo dzwonił do dziewczyny do Anglii… masakra… tym bardziej, że mam do czynienia z 10 stażystami a do tego z 15 praktykantami rocznie… ale na szczęście od 2 lat trafiają się konkretne, kulturalne i bardzo bystre, inteligentne osoby (tfu,tfu… odpukać w niemalowane)… ćwiczenia dla dzieci - super

Aga – super, że impreza się udała! Szkoda tylko, że Wafel poszkodowany… ale może będziecie mogli to trochę wykorzystać i postarać się o bejbisia… będąc na L4 traficie w tym cyklu na płodne… a nóż widelec;P

Gunia – ach Ci faceci…

Zbiczku – zajebistych żbicząt życzę! Daj znać jak tam wyniki po dzisiejszych badaniach hormonów:*

Shagga – Kubuś jest mądry… da radę… niebawem tak zacznie Ci gawędzić, że będziesz marzyła, żeby choć na chwilę zamilkł;P ja w niedziele widziałam się z mym chrześniakiem – jejku, jak on gada już… wszystko wypepla, buzia mu się nie zamyka… chciałam porozmawiać trochę z koleżanką, a on na to: mama niech z tata rozmawia, bo ja będę cioci opowiadać o przedszkolu… więc opisał mi wszystkich kolegów, swoją przyjaciółkę – dziewczynę (sam jeszcze do końca nie może dojść kim ona jest dla niego hahaha)… opisał mi różnice pomiędzy dziewczynkami a chłopcami… a jak zapytałam się czy jestem dziewczynką czy chłopcem odpowiedział mi: „Ni tym ni tym… ciocia jest zdecydowanie kobietą, bo ma duże cycki… a dziewczynki maja małe” hehehe, uśmiałam się z niego niesamowicie:) I na pewno dogadał by się z Kubą… on także jest wielbicielem puzli;)

Spero – ale i tak szybsza jesteś ode mnie… hehehe… ja już rok po remoncie i do tej pory nie kupiłam firanki do salonu… hehehe…. Ale uwaga! Wymierzyłam już wszystko i jutro ruszam na zakupy!:D mój m stwierdził: Co? Idziesz? No niemożliwe… hehehe

Ola – powrotu do zdrówka zycze!

Kierzynka – skąd przypuszczenia, że po odstawieniu tabletek nie masz owulacji? Miałaś jakieś badania, monitoring?

Madzia – ja tez w płodne mam czasem takie bóle czy ukłucia podczas serduchowania… i mie miałam nigdy żadnej torbieli czy cóś (chyba, ze to mięśniak)… mój gin twierdzi, ze to może być od rozciągającego się jajnika, gdy wzrasta w nim pęcherzyk… np. mój jajnik w okresie okoloowulacyjnym jest ponad 2 razy większy niż jak jest już po owulacji jeszcze bez wzrastających pęcherzyków… ale warto zapytać gina na kolejnej wizycie

Pismaczku – ojej… idź do lekarza, na pewno cos na to zaradzi… trzymam kciuki, żeby wszystko ładnie się goiło

Ilonka – fajnie, że dzidzia zdrowo rośnie:) nadal czekam na fotki;P

Mauysia – pozdrowienia dla Heniusia

A u mnie już @ puka… wczoraj pojawila się plamka krwi… a teraz czysto i sucho, ale to tylko kwestia czasu… nie zdarzało mi się takie plamienie, więc nie minie mnie chyba kontrola u gina… trzeba iść sprawdzić, czy się coś z mięśniakiem nie dzieje...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2013, 10:36

Shagga_80, aisa, Ilona, Rucia, mauysia, Pismak, Fedra, a-koczek, AGA 30, Gunia, zbikowa, Kfjatus, Spero, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2013, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Babeczki :-)
    Przyznam że zaczynam swirowac już i dziś rano byłam bliska wyjazdu do Szpitala to wydawało mi się że coś się dzieje...Efekt że oboje z M nie wyspaliśmy a ja jak nie zaczęłam rodzić tak dalej nie rodzę...masakra! Mauysia ale Ci zazdroszczę że Ciebie ominęło to wyczekiwanie :-( Daj koniecznie znać jak wypadło ważenie...a tak na marginesie to u Was jest coś jak wizyta patronażowa położnej i pediatry w domu? Ja przy Kubie tak miałam a teraz słyszałam że lekarze każą do siebie przyjść :-/

Ilonko super że z Dzidzią wszystko dobrze..to najwazniejsze :-)

Co jeszcze miałam mówić? Hmmm nie wiem...kończymy śniadanie Młodego (ja już po) i zabieramy się do roboty bo po wczorajszym dniu mamy S A J G O N w domu...a dziś moja Mama ma zajrzeć bo będzie na wizycie u lekarza w pobliskim szpitalu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2013, 10:42

Libra, aisa, Ilona, Rucia, mauysia, magdzia26, Sandraa, Fedra, a-koczek, zbikowa, Kfjatus, Spero, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2013, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe ciocia to zdecydowanie kobieta :-D

Libra, a-koczek, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2013, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O rany,ale tu cisza :) Ale nie ma tego złego...mam czyste sumienie,że muszę iść sprzątać :P

Buziaki, siusiaki!

*będę w pobliżu of kors, bo przecież wciąz katujemy piosenki dla dzieci ;)

Libra, Fedra, aisa, Spero, Dodi lubią tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 8 października 2013, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie gadam więcej z Wami!!!

tylko będę rozmawiała ze Żbiczkiem :D

zbikowa, Fedra, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • Pismak Autorytet

Wysłany: 8 października 2013, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ejjj Effcia a ja za co??

Normalnie pracować nie mogę uczyć się też nie za bardzo a w piątek już kolokwium :/

Myślę cały czas że znowu trafię do szpitala i będą mnie szyli jeszcze raz... chyba zwariuję do tej 15.45

Ahh przepraszam że tak wam tutaj smęcę....

20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm

Angelius Provita

19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]

08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%

2019 Histeroskopia - wszystko ok

08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane

10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok

OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie

Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2013, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    nie gadam więcej z Wami!!!

tylko będę rozmawiała ze Żbiczkiem :D
    a co ja takiego zrobiłam?
    ps. mam jeszcze pytanko... wyślę Ci na priv

‹‹ 4287 4288 4289 4290 4291 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ