plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Shagga_80 wrote:a tak na marginesie to u Was jest coś jak wizyta patronażowa położnej i pediatry w domu? Ja przy Kubie tak miałam a teraz słyszałam że lekarze każą do siebie przyjść
Shaggi, tak, są 4 wizyty patronażowe położnej środowiskowej. Pierwszą miałam tydzień temu, a druga będzie dziś. Kobitka przychodzi do nas do domu. A pediatra nie przychodzi - na pierwszą wizytę mam się zgłosić jak H skończy 3 tygodnie.
Fedra, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pismak wrote:ejjj Effcia a ja za co??
Normalnie pracować nie mogę uczyć się też nie za bardzo a w piątek już kolokwium
Myślę cały czas że znowu trafię do szpitala i będą mnie szyli jeszcze raz... chyba zwariuję do tej 15.45
Ahh przepraszam że tak wam tutaj smęcę.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie dziewczynki
My wracamy do normalności. Mam nadzieje,ze to dziadostwo nie wróci już!!!Ja już po sniadanku, piję jeszcze smecte. Małemu zrobiłam dziś kakao bo bardzo prosił,a nie pił od soboty rano. Teraz zrobię mu kanapkę z masełkiem.
Mnie cos szczęka boli, mam wrażenie że mi spadła z "zawiasów". w nocy to poczułam a teraz znowu. No jak nie urok to sraczka i tak w koło...
Ilonko super,ze z dzidzią ok.
Na razie uciekampapa
Rucia, Effcia28, Fedra, magdzia26, Ilona, Dodi, Spero lubią tę wiadomość
-
a-koczek wrote:Madzia takie skurcze mogą powstać na tel nerwowym. cos w styly jak sie psy zczepią ciesz sie ze w trakcie przytaulanka nie doszło do skurczu. W mojej miejscowosci był tkai przypadek to az karetke wzywali
Apropos tego co jest wyzej napisane...
U nas był taki przypadek,że moja profesorka od WOS-u romansowała sobie z księdzem i właśnie podczas seksu ich coś takiego spotkało i nie mogli sie rozczepići trzeba było wezwać pogotowie
Wyobrażacie to sobie? Ona miała swojego meża,ale ksiedza jej sie zachciało
no i teraz juz uciekam...Fedra, a-koczek, Libra, magdzia26, Selena, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mauysia wrote:Czemu jeszcze raz Pismaczku??
dlatego że źle mnie pozszywali czy coś i teraz jak mi się te szwy rozeszły to się chyba nie zagoi ładnie i będę miała dziurę w brzuchu i nie wiadomo co to mi tam narosło pod skórą pod szwami z prawej strony a boli i może będzie trzeba to wyciąć....
Czarne myśli....20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
magdzia26 wrote:wiem że są takie przypadki
cale szczeście że jednak było po a nie w trakcie...chociaż ja juz się naczytałam że to moze byc jakaś torbiel
mogła to być wina torbieli ale nie musiała...
ja miałam jakiś czas temu torbiel krwotoczną która ujawiniła mi się tuz przed @ a raczej zamiast @ brzuch mnie strasznie zaczął boleć i ból promieniował do pleców... na izbie przyjęć ginekologicznej moja lekarka pierwsze co zrobiła to była beta by wykluczyć ciaze pozamaciczną, potem na usg okazało sie ze to torbiel dostałam leki i w następnym cyklu nie było po niej śladu...
jeśli dzisiaj nadal odczuwasz ból poszłabym z tym do lekarza jeśli nie odczuwasz bólu mógł to byc skurcz o którym pisze Koczek...
jeśli chodzi o torbiele jeśli się juz ujawnią w postaci bólu niestety same z siebie nie przestaja boleć to tyle z mojego doswiadczenia...Libra, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Pismak wrote:Hej dziewczynki
Oluś zdrówka dużo i wracaj do nas
Ruciu wyskakuje Ci błąd bo nie możesz dodać dwóch takich samych wiadomości na ovuforumwięc jak już raz na Twoje 5481 postów napisałaś "dzień dobry" to drugi raz już nie możesz. Musisz dodać coś innego napisać więcej coś choćby o kropkę i potem znowu więcej itd...
Kopciuszku mam nadzieję że już lepiej u was
Kfjatuś widzę że nowa praca podoba Ci się coraz bardziej :p
Ahhh idę dzisiaj o 15.45 do lekarza... nie mam jeszcze wyników hist. ale moje szwy coś się nie rozpuszczają a ten pod pępkiem to mi się chyba rozszedł trochę i ropieje a pod tym po prawej stronie to mi jakaś gulka urosła i trochę boli i tak dziwnie ciągnie jak chodzęmasakra....
Pismaczku żeby nie bylo polubiłam tylko pierwszą część Twojego posta...
to dobrze ze idziesz z tym do lekarza jesli coś sie dzieje to warto zeby to obejrzał specjalista a na wyniki z histo nie licz bo tam pewnie nic ciekawego nie będzie jak mi to lekarz powiedział "zdziwiłbym się gdyby coś napisali" no a ja się zdziwiłam na jego słowa17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny