plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOdgruzowałam mieszkanie,ugotowałam zupkę pomidorową (nie ma Olki to poużywam sobie a co
),nawet uprałam mały chodniczek (w pralce ! Żeby nie było!)...teraz ledwo żywa leżę że smarkiem w rękę w bawialni Młodego i mam zamiar poczytać co tu nowego...a za chwilę na spacer,m.in. do Lidla ...jak myślicie,przyspieszę coś
a-koczek, Fedra, magdzia26, Libra, Rucia, Ilona, aisa, Sandraa, zbikowa, Dodi, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
a-koczek wrote:a jak sprawdza sie czy jajeczka są uszkodzone?
nie mam zielonego pojęcia
i teraz mnie to zastanawia czy czasem u mnie nie zapłodniło się takie uszkodzone jajeczko i dlatego wyszło jak wyszło...
od tego myślenia głowa mnie boli...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyFedra wrote:Dlatego napisałam ze mojej szwagierce tak lekarz powiedział a o dziwo mają dwójkę zdrowych dzieci gdzie drugie mozna by zeć ze było wpadką
i może trzeba się zapytać lekarzy o tą grupę 0... jedynie co mogę potwierdzić że rezerwe jajnikową mam na poziomie kobiety 40-letniej więc jeśli chodzi o to to się chyba zgadza...
Libra koniecznie sobie zrób badanie AMH ale pewnie jak będziesz w Klinice to lekarz i tak Ci każe to zrobić... -
nick nieaktualnyNa szczęście nie naskrobałyście zbyt wiele
Ja też mam grupę 0 i pierwsze dziecko urodziłam mając 30...moja siostra też ma 0ke (zresztą u nas nie było innej możliwości bo i mama i tata mieli 0) i obie nie miałyśmy problemów z zajście...moja siostra jak może wiecie właśnie urodziła trzecie dziecko mając 35 lat...więc nie przejmowalabym się rewelacjami że z 0ką jest trudniej zajść
Czekam na wieści co lekarze powiedzieli Pismaczkowi Mauysi i Madzi a tymczasem odmeldowuje się...idziemy jeśćLibra, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya-koczek wrote:pierwsze przed 30 sie udało za pierwszym podejsciem a teraz z drugim juz po 30 i bodajże 14 podejscie mam
-
nick nieaktualny
-
Libra wrote:a jakie masz FSH i estradiol?
FSH 5,91
estradiol 162,2
oba wykonane na poczatku cyklu
EDIT:
ja się o swoich ilościach podejść nawet nie będe rozpisywać bo mnie jeszcze większy dół łapie... niby się nie staram ale tak bym chciała poczuć to co w majuWiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2013, 13:42
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyFedra wrote:FSH 5,91
estradiol 162,2
oba wykonane na poczatku cyklu
EDIT:
ja się o swoich ilościach podejść nawet nie będe rozpisywać bo mnie jeszcze większy dół łapie... niby się nie staram ale tak bym chciała poczuć to co w maju -
Pismak wrote:dlatego że źle mnie pozszywali czy coś i teraz jak mi się te szwy rozeszły to się chyba nie zagoi ładnie i będę miała dziurę w brzuchu i nie wiadomo co to mi tam narosło pod skórą pod szwami z prawej strony a boli i może będzie trzeba to wyciąć....
Czarne myśli....Pismak, Shagga_80, Ilona, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:no i jak zwykle musiałam sobie poszperać w necie i co mi wyszło ze kobietą z grupą krwi 0 trudniej zajść w ciaze i przez to ze maja mniejszą rezerwe jajnikową i duzo jajeczek uszkodzonych to powinny pierwsze dziecko urodzić przed 30...
a teraz z tych rewelacji idę się powiesić bo po co żyćShagga_80, Fedra, Dodi, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Shaggi, u samego lekarza nie byłam z małym, tylko podeszlam do przychodni żeby go zważyć. I odetchnęłam z ulgą, bo Heniullo waży 3370g, czyli odzyskał już swoją wagę urodzeniową (3280 g). Więc jestem spokojna że jednak coś tam wcina
Dziś jeszcze ma przyjść ta położna, chcę się też umówić do kobitki od laktacji.Ilona, aisa, Libra, Rucia, Fedra, Sandraa, Shagga_80, Dodi, Spero, Kfjatus, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Schaggus zupa na P działa jak plachta na byka nie na Ole tylko na Zbika
Librus oczywiście zapomniałam cyknac fote i wstawić, ale postaram sie szybko poprawićWiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2013, 14:24
Libra, aisa, Rucia, Fedra, Gunia, Shagga_80, Effcia28, Dodi, Spero, Kfjatus, magdzia26 lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
Czyli Heniut wyrabia się z najedzeniem zanim uśnie
Ilona, super, że z dzidzią wszystko ok!
Pismak, mam nadzieje że operejszymd nie będze potrzebna!
Nazwy zupy na P nie można używać bo Żbiczek zobaczy i padnie
Też mam grupe 0 z plusikiemIlona, Pismak, Kaja, Fedra, mauysia, Sandraa, Shagga_80, Effcia28, zbikowa, Dodi, Spero, Kfjatus, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Uwaga fota brzucha
http://img202.imageshack.us/img202/8048/i1nh.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2013, 14:38
a-koczek, Pismak, Selena, Rucia, Libra, Kaja, Fedra, Blondi22, Sandraa, Gunia, Shagga_80, zbikowa, Effcia28, aisa, Dodi, Spero, Kfjatus, magdzia26, mauysia, gocha04 lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
nick nieaktualny