plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Librus ja jakis czas temu chodziłam na fitnes ale grupę nam rozwiązali mała miejscowosc mało chetnych. ale w tym roku uzbierała sie grupa i rusza znowu my głownie trenowalismy aerobox super sprawa w ciagu 6 miesiecy cwiczac raz w tygodniu zgubilam 10 kg bez zadnych dieta i oganiczania jedzenia. takze ciesze sie ze znowu cos sie ruszy
Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGunia wrote:Libra to straszne co opisałaś!!!
Wiem, że takie rzeczy się zdarzają za często niż człowiek to sobie wyobraża... Mam nadzieję, że Twoja koleżanka mimo tragedii jaka ją spotkała nie podaruje "służbie zdrowia" i będzie się starać o odszkodowanie? Jeśli to się stało po 1 stycznia 2012 r. to zanim do sądu może udać się do urzędu wojewódzkiego do komisji do spraw orzekania o zdarzeniach medycznych... Co prawda urząd nie ma mocy nakazalności zapłaty odszkodowania, ale jak komisja orzeknie, że zdarzenie było to już krótsza droga do odszkodowania... Trzeba pokazać tym draniom, że społeczeństwo jest świadome i nie da się bezkarnie krzywdzić... No szok jak ją potraktowano... -
nick nieaktualnyGunia to było do przewidzenia, chuchałam dmuchałam na siebie,żeby nie urodzić za wcześnie to teraz pewnie przenoszę....termin mam na piątek (nie czwartek).
Rutka, wyobraź sobie, że i mnie naszło dziś i rozłożyłam pościel Igorkowi...choć do Waszego łoża nie umywa się
Libra, zadowolona z zakupów? To kasą się nie przejmujPochwaliłabyś się coś tam kupiła
Kurcze nie pamiętam,co jeszcze pisać miałam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2013, 22:49
Dodi, Spero, Spero, Selena, aisa, magdzia26, Fedra, Ilona, Gunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya-koczek wrote:Librus ja jakis czas temu chodziłam na fitnes ale grupę nam rozwiązali mała miejscowosc mało chetnych. ale w tym roku uzbierała sie grupa i rusza znowu my głownie trenowalismy aerobox super sprawa w ciagu 6 miesiecy cwiczac raz w tygodniu zgubilam 10 kg bez zadnych dieta i oganiczania jedzenia. takze ciesze sie ze znowu cos sie ruszy
Shagga_80, Dodi, aisa, Rucia, magdzia26, mauysia, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Ależeście się rozpisały wieczorową porą!!
Teraz wysilę swoją pamięć
Kurde,zapomniałam co miałam pisać
papa Koczku... ja jeszczę posiedzę... muszę wykończyć te papiery!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2013, 22:58
Shagga_80, aisa, magdzia26, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLibra wrote:Ty też masz Sklerozę siostrę rodzoną? może my jaka rodzina jesteśmy;P hehehe
papa Koczku... ja jeszczę posiedzę... muszę wykończyć te papiery!Libra, Spero, aisa, magdzia26, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Gunia to było do przewidzenia, chuchałam dmuchałam na siebie,żeby nie urodzić za wcześnie to teraz pewnie przenoszę....termin mam na piątek (nie czwartek).
Rutka, wyobraź sobie, że i mnie naszło dziś i rozłożyłam pościel Igorkowi...choć do Waszego łoża nie umywa się
Libra, zadowolona z zakupów? To kasą się nie przejmujPochwaliłabyś się coś tam kupiła
Kurcze nie pamiętam,co jeszcze pisać miałam...Shagga_80, Spero, magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAaaaa jeszcze coś mi się przypomniało! Nie zgadzam się,że zgaga lepsza niż wymioty
Mnie w tej ciąży trafiło i to i to i nawet dziś stwierdziłam,że pierwsza rzecz z jakiej ucieszę się jak urodzę to fakt,że skończy się zgaga!!!!!!!!!
Mnie nawet to zimne mleko nie pomaga za bardzoEffcia28, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLibra wrote:jak Cię to interesuje, to może juro wrzucę, bo padam na twarz a mam jeszcze jedną robotę... jutro wstaję o 5, bo na mszę za babcię jadę... a firanki to musisz sama osobiście zobaczyć... no mam nadzieję, że najpóźniej w przyszłe lato mnie odwiedzicie...???
EDIT: i Of kors,że chce zobaczyć nowe nabytki...sama coś bym kupiła,ale nie teraz to bez sensu,bo mam spuchnięte stopyWięc w tym roku dalej będę starocie zakładać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2013, 23:03
Libra lubi tę wiadomość
-
Libra wrote:Gunia :*:*:*
Żbiku – to gdzie wybędziecie na miodowy miesiąc? A co do badań, to wydaje mi się całkiem całkiem… stosunek lh/fsh prawidłowy… nom ciekawam jestem co na to Twój gin powie:)
No jak to gdzie? w Rutkowej hawirze.
W czwartek mam endo zobaczymy co on powie na badania. ale jak kóraś jeszcze chce skomentować to chetnie sie dowiem czegos wiecej.
dobranoc moje drogie i przepraszam za moje wieczorne pierdzielenie 3 po 3.
jutro w ciągu dnia może uda mi sie z Wami troche popisać więcej bo będę w się szlajać po Polsce
buzi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2013, 23:11
Libra, aisa, Rucia, magdzia26, Effcia28, Fedra, Ilona, Gunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzbikowa wrote:No jak to gdzie? w Rutkowej hawirze.
W czwartek mam endo zobaczymy co on powie na badania. ale jak kóraś jeszcze chce skomentować to chetnie sie dowiem czegos wiecej.
dobranoc moje drogie i przepraszam za moje wieczorne pierdzielenie 3 po 3.
jutro w ciągu dnia może uda mi sie z Wami troche popisać więcej bo będę w się szlajać po Polsce
buzi.Mogę powiedzieć,że podobają mi się Twoje wyniki
Koniecznie w czwartek zdaj relację...ps, o której idziesz?
zbikowa, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hop hop jest tu jeszcze kto???????? cholera, jak zawsze się spóźnię wrrr...
Libra kofana ja coś śmiesznego mam napisać he he chyba jedynie
a teraz ctrl+V:
Dzień dobry wieczór
Ilonko super, że z dzidziusiem wszystko ok i brzuszek fajny, ale taki jak mój nieciążowy
Mauys dobrze, że Heniutek przybiera na wadze
Effciu faktycznie przeszłaś do kolejnego levelawidziałam, że byłaś, więc również gorąco Cię pozdrawiam
Kurcze ja też mam krew 0 i na dodatek 30 lat kończę za 5 miesięcy, więc jeszcze kilka takich tekstów i w czwartek pojadę powiesić się razem z Fedrą he he
Libruś będzie dobrze :* a przypadek koleżanki to czyste skurwy...syństwo ze strony tych patałachów
Blondi cieszę się, że u Was dobrze...
Pismaczku dobrze, że tak się to wszystko skończyło a Twój gin to widzę postąpił tak jak mój, tylko, że mi się od razu krwiak pojawił po pierwszej owulce od zabiegu, więc pewnie dlategociągnie się to wtedy jak flaki z olejem...
Selenko cieszę się, że sie Wam prezencik podobał
Kopciuszku super pokaźny brzuchol, synek świetny a tort mmmm.... wciągnęłabym taki kawałek, gdybym umiała taki zrobić i mogła go jeść
Rutosławo, piękne te legowisko synowi przygotowaliście
Guniaaaaa witaj w klubie co masz zrobić dzisiaj ze sobą zrób jutro!!!
plemniczko zajebiaszcza nagroda i fajnie, że warsztaty ciekawe...
obiecałam, że będę częściej to jestem :*
spać jeszcze pewnie nie pójdę bo mojemu m się jeszcze dj-owanie włączyło, więc jeszcze się nie kładę nawet
śpijcie słotko moje aniołki
.... kurcze a może jakbym jeszcze parę linijek dopisała to byłabym blisko aiski?nie no spoko, nie dam rady
jedno jeszcze muszę Guni na ucho powiedzieć - (bosze nie masz pojęcia jak ja się niedawno nażarłamproszę powiedz mi, że też niedawno coś jadłaś
)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2013, 23:21
Shagga_80, zbikowa, Pismak, Libra, Selena, Kaja, Kfjatus, aisa, Blondi22, Rucia, magdzia26, mauysia, Effcia28, Fedra, Ilona, Gunia lubią tę wiadomość
-
Coś koło południa, będę musiała się zerwać z pracy. Te dobre wyniki troche wybiły mnie z pantałyku, bo niewiem czy nie powinny mieć czegoś wspólnego z PCO. no wszystkiego sie dowiemy niedługo
a skazanego na bluesa oglądałam kiedyś w kinie z lubym i naszym przyjacielem. super film. -
siemka żbik :* lekarz pewnie rozwieje Twoje wątpliwości a wyniki na oko wyglądają korzystnie, więc niech lepiej będzie konkretny ten w fartuchu
zbikowa, Shagga_80, aisa, magdzia26, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny