X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 8 października 2013, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Librus ja jakis czas temu chodziłam na fitnes ale grupę nam rozwiązali mała miejscowosc mało chetnych. ale w tym roku uzbierała sie grupa i rusza znowu my głownie trenowalismy aerobox super sprawa w ciagu 6 miesiecy cwiczac raz w tygodniu zgubilam 10 kg bez zadnych dieta i oganiczania jedzenia. takze ciesze sie ze znowu cos sie ruszy

Fedra lubi tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 8 października 2013, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja AB

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2013, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ależeście się rozpisały wieczorową porą!!
    Teraz wysilę swoją pamięć :)

Kurde,zapomniałam co miałam pisać :/

a-koczek, Libra, aisa, magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2013, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gunia wrote:
    Libra to straszne co opisałaś!!!
    Wiem, że takie rzeczy się zdarzają za często niż człowiek to sobie wyobraża... Mam nadzieję, że Twoja koleżanka mimo tragedii jaka ją spotkała nie podaruje "służbie zdrowia" i będzie się starać o odszkodowanie? Jeśli to się stało po 1 stycznia 2012 r. to zanim do sądu może udać się do urzędu wojewódzkiego do komisji do spraw orzekania o zdarzeniach medycznych... Co prawda urząd nie ma mocy nakazalności zapłaty odszkodowania, ale jak komisja orzeknie, że zdarzenie było to już krótsza droga do odszkodowania... Trzeba pokazać tym draniom, że społeczeństwo jest świadome i nie da się bezkarnie krzywdzić... No szok jak ją potraktowano...
    nie wiem co ona zrobi... wiesz ona od dłuższego czasu stara się o dziecko... nie będzie palić mostów, bo chcę by jej pomogli zajść w ciążę, donosić ją i szczęśliwie urodzić...

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 8 października 2013, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    juz naprawde uciekam bo brzuch mi rozwala chyba ovu idzie troche wczesniej a najblizsze mozliwe serduchowanie w piatek. wiec znowu cykl w plecy papa

zpbnej28qs8fkan8.png

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 8 października 2013, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeszcze jedno Shagus ty to po tym dzisiejszym bieganiu połóz sie spokojnie i zrelaksuj bo wtedy moze cos sie ruszyc buziaki i juz naprawde papa

Shagga_80, Libra, magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2013, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gunia to było do przewidzenia, chuchałam dmuchałam na siebie,żeby nie urodzić za wcześnie to teraz pewnie przenoszę....termin mam na piątek (nie czwartek).

Rutka, wyobraź sobie, że i mnie naszło dziś i rozłożyłam pościel Igorkowi...choć do Waszego łoża nie umywa się :/

Libra, zadowolona z zakupów? To kasą się nie przejmuj :P Pochwaliłabyś się coś tam kupiła :)

Kurcze nie pamiętam,co jeszcze pisać miałam...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2013, 22:49

Dodi, Spero, Spero, Selena, aisa, magdzia26, Fedra, Ilona, Gunia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2013, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    Librus ja jakis czas temu chodziłam na fitnes ale grupę nam rozwiązali mała miejscowosc mało chetnych. ale w tym roku uzbierała sie grupa i rusza znowu my głownie trenowalismy aerobox super sprawa w ciagu 6 miesiecy cwiczac raz w tygodniu zgubilam 10 kg bez zadnych dieta i oganiczania jedzenia. takze ciesze sie ze znowu cos sie ruszy
    ja tez poszłam w zeszłym tygodniu na zumbę z koleżanką... wszystko fajnie by było, gdyby koszt nie wynosił 30zł za godzinę... koleżanka ma fajnie, bo zaklad pracy daje im karty na tego typu atrakcję... no a mnie się nie uśmiecha taka przyjemność... dziękuję poćwiczę sobie sama... w domu na mym pięknym grubym mięciutkim dywaniku:D

Shagga_80, Dodi, aisa, Rucia, magdzia26, mauysia, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2013, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Ależeście się rozpisały wieczorową porą!!
    Teraz wysilę swoją pamięć :)

Kurde,zapomniałam co miałam pisać :/
    Ty też masz Sklerozę siostrę rodzoną? może my jaka rodzina jesteśmy;P hehehe

papa Koczku... ja jeszczę posiedzę... muszę wykończyć te papiery!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2013, 22:58

Shagga_80, aisa, magdzia26, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2013, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Ty też masz Sklerozę siostrę rodzoną? może my jaka rodzina jesteśmy;P hehehe

papa Koczku... ja jeszczę posiedzę... muszę wykończyć te papiery!
    Też czasem myślę,że musimy być rodziną :P

Libra, Spero, aisa, magdzia26, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2013, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Gunia to było do przewidzenia, chuchałam dmuchałam na siebie,żeby nie urodzić za wcześnie to teraz pewnie przenoszę....termin mam na piątek (nie czwartek).

Rutka, wyobraź sobie, że i mnie naszło dziś i rozłożyłam pościel Igorkowi...choć do Waszego łoża nie umywa się :/

Libra, zadowolona z zakupów? To kasą się nie przejmuj :P Pochwaliłabyś się coś tam kupiła :)

Kurcze nie pamiętam,co jeszcze pisać miałam...
    jak Cię to interesuje, to może juro wrzucę, bo padam na twarz a mam jeszcze jedną robotę... jutro wstaję o 5, bo na mszę za babcię jadę... a firanki to musisz sama osobiście zobaczyć... no mam nadzieję, że najpóźniej w przyszłe lato mnie odwiedzicie...???

Shagga_80, Spero, magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2013, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaa jeszcze coś mi się przypomniało! Nie zgadzam się,że zgaga lepsza niż wymioty :( Mnie w tej ciąży trafiło i to i to i nawet dziś stwierdziłam,że pierwsza rzecz z jakiej ucieszę się jak urodzę to fakt,że skończy się zgaga!!!!!!!!!
    Mnie nawet to zimne mleko nie pomaga za bardzo :/

Effcia28, Ilona lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2013, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    jak Cię to interesuje, to może juro wrzucę, bo padam na twarz a mam jeszcze jedną robotę... jutro wstaję o 5, bo na mszę za babcię jadę... a firanki to musisz sama osobiście zobaczyć... no mam nadzieję, że najpóźniej w przyszłe lato mnie odwiedzicie...???
    Chętnie skorzystamy z zaproszenia z moimi chłopcami :D

EDIT: i Of kors,że chce zobaczyć nowe nabytki...sama coś bym kupiła,ale nie teraz to bez sensu,bo mam spuchnięte stopy :/ Więc w tym roku dalej będę starocie zakładać :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2013, 23:03

Libra lubi tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 8 października 2013, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Gunia :*:*:*

Żbiku – to gdzie wybędziecie na miodowy miesiąc? A co do badań, to wydaje mi się całkiem całkiem… stosunek lh/fsh prawidłowy… nom ciekawam jestem co na to Twój gin powie:)

No jak to gdzie? w Rutkowej hawirze.

W czwartek mam endo zobaczymy co on powie na badania. ale jak kóraś jeszcze chce skomentować to chetnie sie dowiem czegos wiecej.

dobranoc moje drogie i przepraszam za moje wieczorne pierdzielenie 3 po 3.
    jutro w ciągu dnia może uda mi sie z Wami troche popisać więcej bo będę w się szlajać po Polsce :)
    buzi.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2013, 23:11

Libra, aisa, Rucia, magdzia26, Effcia28, Fedra, Ilona, Gunia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2013, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    No jak to gdzie? w Rutkowej hawirze.

W czwartek mam endo zobaczymy co on powie na badania. ale jak kóraś jeszcze chce skomentować to chetnie sie dowiem czegos wiecej.

dobranoc moje drogie i przepraszam za moje wieczorne pierdzielenie 3 po 3.
    jutro w ciągu dnia może uda mi sie z Wami troche popisać więcej bo będę w się szlajać po Polsce :)
    buzi.
    Nie znam się,ale czy to ważne :P Mogę powiedzieć,że podobają mi się Twoje wyniki ;) Koniecznie w czwartek zdaj relację...ps, o której idziesz?

zbikowa, aisa, Ilona lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2013, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kto ogląda "Skazanego na bluesa" , ręka w górę :) ?

• Dodi Autorytet

Wysłany: 8 października 2013, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hop hop jest tu jeszcze kto???????? cholera, jak zawsze się spóźnię wrrr...
    Libra kofana ja coś śmiesznego mam napisać he he chyba jedynie :P
    a teraz ctrl+V:
    Dzień dobry wieczór ;)
    Ilonko super, że z dzidziusiem wszystko ok i brzuszek fajny, ale taki jak mój nieciążowy :P
    Mauys dobrze, że Heniutek przybiera na wadze :)
    Effciu faktycznie przeszłaś do kolejnego levela :) widziałam, że byłaś, więc również gorąco Cię pozdrawiam :)
    Kurcze ja też mam krew 0 i na dodatek 30 lat kończę za 5 miesięcy, więc jeszcze kilka takich tekstów i w czwartek pojadę powiesić się razem z Fedrą he he
    Libruś będzie dobrze :* a przypadek koleżanki to czyste skurwy...syństwo ze strony tych patałachów :(
    Blondi cieszę się, że u Was dobrze...
    Pismaczku dobrze, że tak się to wszystko skończyło a Twój gin to widzę postąpił tak jak mój, tylko, że mi się od razu krwiak pojawił po pierwszej owulce od zabiegu, więc pewnie dlatego :/ ciągnie się to wtedy jak flaki z olejem...
    Selenko cieszę się, że sie Wam prezencik podobał :)
    Kopciuszku super pokaźny brzuchol, synek świetny a tort mmmm.... wciągnęłabym taki kawałek, gdybym umiała taki zrobić i mogła go jeść :P
    Rutosławo, piękne te legowisko synowi przygotowaliście ;)
    Guniaaaaa witaj w klubie co masz zrobić dzisiaj ze sobą zrób jutro!!! :D
    plemniczko zajebiaszcza nagroda i fajnie, że warsztaty ciekawe...
    obiecałam, że będę częściej to jestem :*
    spać jeszcze pewnie nie pójdę bo mojemu m się jeszcze dj-owanie włączyło, więc jeszcze się nie kładę nawet
    śpijcie słotko moje aniołki :)

.... kurcze a może jakbym jeszcze parę linijek dopisała to byłabym blisko aiski? :D nie no spoko, nie dam rady

jedno jeszcze muszę Guni na ucho powiedzieć - (bosze nie masz pojęcia jak ja się niedawno nażarłam :( proszę powiedz mi, że też niedawno coś jadłaś ;) )

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2013, 23:21

Shagga_80, zbikowa, Pismak, Libra, Selena, Kaja, Kfjatus, aisa, Blondi22, Rucia, magdzia26, mauysia, Effcia28, Fedra, Ilona, Gunia lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 8 października 2013, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coś koło południa, będę musiała się zerwać z pracy. Te dobre wyniki troche wybiły mnie z pantałyku, bo niewiem czy nie powinny mieć czegoś wspólnego z PCO. no wszystkiego sie dowiemy niedługo
    a skazanego na bluesa oglądałam kiedyś w kinie z lubym i naszym przyjacielem. super film.

• Dodi Autorytet

Wysłany: 8 października 2013, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    siemka żbik :* lekarz pewnie rozwieje Twoje wątpliwości a wyniki na oko wyglądają korzystnie, więc niech lepiej będzie konkretny ten w fartuchu :)

zbikowa, Shagga_80, aisa, magdzia26, Ilona lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2013, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi a mnie nie napiszesz "kiedy urodzisz wreszcie?" albo "urodź se, kiedy chcesz" ?

Ja Skazanego oglądałam wiele razy i zawsze wyję jak głupia :/

Spero, Dodi, Libra, Kfjatus, aisa, magdzia26, mauysia, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość

‹‹ 4296 4297 4298 4299 4300 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ