plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry dzień dobry dzień dobry chciałam doczytac do końca ale kierowniczka mi brzeczy nad głową ... jak dobrnęłam do posta Oli to stwierdział że zasługuje on na celebrowanie go w chwili skupienia
więc na razie tylko tyle nadrobiłam
Ilonko śliczny brzusio
Blondi super że wizyta pozytywnie i dzidzia rośnie zdrowo
Pismaczku co za normalnie pindy z tych pielęgniarek, dobrze że wszystko się wyjaśniło i wszystko jest na dobrej drodze ta przerwa w staraniach na pewno szybko zleci i trzymam mocno kciuki żeby szybko się pojawiła u ciebie fasoleczka
Kopciuszku twój brzusio no wymarzony ja też taki chce nie chcesz oddać?? a Cyprianek to taki słodziak, tort dzieło sztuki normalnie ja poproszę przepis koniecznie ( a najlepiej to książkę swoja własną kucharską mi prześlij )
Rucia ale łóżeczko jak dla księcia
Oj Gunia co do tych kilogramów to powiem Ci że mam to samo… nie wiem skąd to się bierze wyniki niby wszystkie ok. a tyje w oczach więcej ważę niż kopciuszek w ciąży no masakra jakaś…
Zbiczku powiem Ci że nadajesz się w 100% na zastępswo pod chwilową nieobecność Oli ale już Ola wróciła jak wy razem zaczniecie i Rucia dołączy to na bank bedzie mega wesoło
Buziaki dla wszystkich<3
a-koczek, Shagga_80, Rucia, Kaja, Pismak, kopciuszek126, Ola_czeka, Fedra, Dodi, zbikowa, aisa, Ilona, Spero, Kfjatus, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMelduje się z domu...cholera jasna zaczynam się już wkur.wiać!! Miałam już dawno rodzić i co?
Olaaaaaaa a może to rzeczywiście Twoja wina? Może mój Igor wziął sobie do serca Twój przykaz że ma czekać na Twój powrót?! No Mały!! Ciotka wróciła ! Wychodź !!
Stary jak zwykle z rana zadzwonił już z pytaniem NO I JAK? Teraz spodziewam się telefonu od Mamy: NO JAK SIĘ CZUJESZ? Wybaczcie jeszcze raz jeśli któraś poczuła się urażona gdy napisałam że już mnie to irytuje ale same rozumiecie!
Dziś mam zamiar dostać dwie paczki (jednak zamówiłam bransoletkę do karmienia i pościel dla Igorka-choć rozłożona wczoraj nadal podoba mi się)do tego dziś mamy chyba odbierać odkurzacz zamówiony...KURDE może syn chciał żeby Matka zajęła się tym sama przed porodem?!
Po tym długaśnym wstępie skomentuje tylko temat snów..pisałam już kilka razy że ja uważam że sny są odbiciem podświadomości...i ja zwykle umiem wytłumaczyć sobie skąd jaki sen mi się wziął...i tak np dziś śniło mi się że byłam u Gina (innego niż moja) żeby może coś poradził żebym urodziła już! (jak myślicie dlaczego to mi się śniło?!)..przykłady mogłabym mnożyćI nawet gdy śnią mi się zęby nie martwię się bo po zastanowieniu dochodzę do wniosku że pewnie musiałam intensywnie myślę ostatnio o uzebieniu ... jak ostatnio sen z powiek spędzało mi jak nauczyć Młodego oblizywalc zeby !
TyleWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2013, 09:37
Ola_czeka, Fedra, Dodi, zbikowa, aisa, Ilona, Spero, Kfjatus, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Częsta i bardzo mnie denerwująca
Takie rytmiczne czkanie jest strasznie irytujące
puk, puk puk puk ..
Czkawka Henia jest megagłośna i na bardzo wysokich tonach, tak jakby ktoś ściskał taką piszczącą zabawkę
A najlepsze jest to, że nawet ta czkawka nie jest w stanie go obudzić - śpi dalej jak kłoda, a czkawka mija dopiero po paru minutach
Shagga_80, Rucia, magdzia26, Ola_czeka, Fedra, Dodi, zbikowa, aisa, Ilona, Spero, Gunia, Kfjatus, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Po tym długaśnym wstępie skomentuje tylko temat snów..pisałam już kilka razy że ja uważam że sny są odbiciem podświadomości...i ja zwykle umiem wytłumaczyć sobie skąd jaki sen mi się wziął...i tak np dziś śniło mi się że byłam u Gina (innego niż moja) żeby może coś poradził żebym urodziła już! (jak myślicie dlaczego to mi się śniło?!)..przykłady mogłabym mnożyć
I nawet gdy śnią mi się zęby nie martwię się bo po zastanowieniu dochodzę do wniosku że pewnie musiałam intensywnie myślę ostatnio o uzebieniu ...jak np ostatnio gdy sen z powiek spędzało mi z
?
PS. nieustannie ściskam kciuki:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2013, 09:39
Shagga_80, a-koczek, Pismak, magdzia26, Ola_czeka, Fedra, Dodi, aisa, aisa, aisa, aisa, Ilona, Spero, Gunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Ruciu, teraz z tą czkawką to są dopiero jazdy
Czkawka Henia jest megagłośna i na bardzo wysokich tonach, tak jakby ktoś ściskał taką piszczącą zabawkę
A najlepsze jest to, że nawet ta czkawka nie jest w stanie go obudzić - śpi dalej jak kłoda, a czkawka mija dopiero po paru minutach
O dzień dobry.To nagraj Heniuta z czkawką a my z chęcią pooglądamy
Już wyobrażam sobie takiego małego czkajacego Heniosława
sama rozkosz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2013, 09:41
Libra, Shagga_80, a-koczek, Pismak, Selena, mauysia, magdzia26, Ola_czeka, Fedra, Dodi, zbikowa, aisa, Ilona, Spero, Spero, Gunia, Kfjatus, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLibra wrote:o matko!!! wg Shaggi moja podświadomość pragnie być facetem o.0?
PS. nieustannie ściskam kciuki:*
Albo intensywnie myślisz o genitaliach męskichRucia, Selena, magdzia26, Fedra, Dodi, aisa, Ilona, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Hehe no na to wychodzi
Albo intensywnie myślisz o genitaliach męskichShagga_80, Rucia, a-koczek, Selena, magdzia26, Ola_czeka, Fedra, Dodi, aisa, Ilona, Spero, Gunia, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zbikowa wrote:uuu! tylko nabierz troche rozpędu dziołcha, co? i nie na ten weekend bo zamierzam się gzić z pięknym. jak mnie szlag (zdrowotny) nie trafi, bo niestety wszystko idzie w tym kierunku.Kfjatus wrote:Gocha " łeb jak sklep" hmmm...... chyba nie aż taki wielki ma ten łeb
Cześć kobietki. Mam chwilkę spokoju z rana to trochę Was nadrabiam.
Ola zdrowiej, kuruj się i wracaj na pięciotysięcznik.
Shagga_80, Libra, magdzia26, Ola_czeka, Fedra, Dodi, zbikowa, aisa, Ilona, Spero, Gunia, Kfjatus lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Gosia pięciotysięcznik już był
o 4 nad ranem
przewiń kilka stron do tyłu
a-koczek, magdzia26, Ola_czeka, Fedra, aisa, Ilona, Spero, Spero, Gunia, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Ten tatuś się zmieścił w łóżeczku dziecięcym, więc co - Tobie miałoby nie wyjść???
http://www.youtube.com/watch?v=MLErNXIYjMgGdy chciałam by spał u siebie a On nie chciał to szłam do Niego
Rucia, Libra, magdzia26, Fedra, Dodi, zbikowa, aisa, Ilona, Spero, Kfjatus, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydobra leki podane (swoją drogą to mam kolejne przypuszczenie że Igor chciał bym sama dopilnowała podanie ostatniej dawki szczepionki uodparniającej dla Kuby a jutro właśnie będzie ostatnia dawka ostatniego miesiąca) nieco odczekane może iść robić śniadanie !
Będę w pobliżu !Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2013, 09:56
Rucia, Ola_czeka, Fedra, Dodi, zbikowa, aisa, Ilona, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Witam się i ja
Nadrobiłam co tam naskrobałyście
Libruś ja to Ci trochę zazdroszczę bo mi to się rzadko coś śni a jak już się przyśni to jest to coś w stylu "klubu złotej macicy" albo bycia szpiegiem
Żbiczku widzę że już wszystko odnośnie podróży poślubnej zaplanowane
No sama bym chciała do takiego łóżeczka wskoczyć ale obawiam się że mojej wagi to by nie utrzymało
Ola no takiego posta to się nie spodziewałami to o tej godzinie
teraz czekam do 6000 ale wiem że nie raz jeszcze w dordze do niego będę płakać ze śmiechu z tych co napiszesz pomiędzy
Co do grupy krwi to ja mam A RH+
Kopciuszku mam nadzieje że to był ostatni atak jelitówki i teraz już synuś będzie zdrowy
A dzisiaj mam tak dobry humor jak dawno nie miałam i odliczam do 18 a wtedy....Rucia, Libra, mauysia, kopciuszek126, magdzia26, Ola_czeka, Fedra, Dodi, zbikowa, aisa, Ilona, Spero, Gunia, Kfjatus lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nie uważacie ze to tak naprawde rozkoszny widok jak tatus usypia dziecko.mauysia wrote:Ten tatuś się zmieścił w łóżeczku dziecięcym, więc co - Tobie miałoby nie wyjść???
http://www.youtube.com/watch?v=MLErNXIYjMgRucia, mauysia, magdzia26, Fedra, Ilona, Spero lubią tę wiadomość