plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Pismak wrote:aha
bo ja to się waham czy je brać czy niena szczęście mam jeszcze trochę czasu na decyzję dopóki @ nie przyjdzie.
A teraz idę spać bo jutro do roboty nikt za mnie nie wstanie
Kolorowych snów
Pismaczku u mnie lekarz nawet o anty nie wspomniał powiedział tylko ze ze staraniami powinniśmy poczekać z 3 miesiące... więc zrób jak czujesz17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
Effciu to z dwojga złego (wymioty, zgaga) lepiej żeby to była zgaga, nie? I również szczególne :* dla Ciebie.
Kopciuszku super, że nie dałaś się za bardzo tej jelitówce. A historyjka z romansikiem księdza i nauczycielki niezła. Dobrze ich pokarało heheIlona wrote:Shaggus zupa na P działa jak plachta na byka nie na Ole tylko na Zbika
Pismaku, ale ci się pielęgniarki kompetentne trafiły. Dobrze, że lekarz wszystko wyjaśnił. Wszystko się zagoi i niedługo o tym zapomnisz tak jak ja o operacji kolana.
Brzuszki ciążowe macie wszystkie śliczne.
Rucia ŁAŁ! Jak to ślicznie wszystko wygląda. Chodzi mi o łóżeczko i pościel.
Plemniczka z takim awatarkiem to nie sposób Cię zapomniećI gratuluję wygranej, bardzo fajna sprawa.
zbikowa wrote:AKURAT fajek to jestem wrogiem publicznym nr 1. a jak mnie wpienia jak ktoś przede mna idzie i pali i to wszystko na mnie leci oeeeesuuuu!
Pismak, Rucia, zbikowa, aisa, Ilona, plemniczka lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Agafia wrote:Miłego dnia ale naskrobałyście od wczoraj
Pismaczku ciszę się że jest już w porządku dobrze że poszłaś do tego lekarza ,co za konowały pomylić szwy ... żenada
Ola super że już jesteś z Nami będziemy miały wesoło ; )
Kopciuszku całe szczęście że jelitówa poszłą w dal i wracacie do normalności
Madziu ja miałam torbiel 5 lat temu bolała mnie jedynie przy współżyciu ... skurczy żadnych nie miałam a była duża chcieli mi usunąć cały jajnik ale na szczęście udało się lekami ją wyeliminować i do dziś jest wszystko ok
Fedruś ty mnie nie strasz ta grupą krwi bo ja też 0RH-
A tak w ogóle to jak mogeposmęcić to tak się wczoraj rano wystraszyłam poszłam siusiu i śluz miałami taki brązowawy lekko zabarwiony krwiąna @ to za wcześnie bo 24 dzień cyklu ale jak doszłam do pracy i poszłam do wc by skontrolować sytuacje to już spowrotem śluz kremowy ... nie wiem co się dzieje ... czym to było spowodowane ...
Zmykam się pomalutku szykować i do pracy dziś mamy bieg przedszkolaka ... dzieci pewnie od rana pobudzone i emocje mega
Całuski miłego dnia
już przepraszałam za zamęt wprowadzony pisaniem o grupie krwi 0 tak więc przepraszam jeszcze raz i uznajcie że tematu nie było...
sluz taki moze być wszystkim od zagnieżdzenia zarodka do infekcji - to tak zeby nie nakręcać ani zeby nie wystraszyć... trzeba czekaćLibra lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyKleopatra wrote:Jutro mam się stawić do szpitala. Będę miała ktg i usg i zobaczymy czy coś się rusza. Prawdopodobnie już mnie zatrzymają i będą wywoływać. Pierwszy poród też miałam wywoływany więc nic fajnego ;p
Ja teraz termin mam na piątek i od piątku mam przychodzić co dzień na ktg (wtedy też legnie w gruzach mój plan porodu w B-wie...wtedy pozostanę przy porodzie "na miejscu" raczej) a gdyby jakimś trafem nie urodziła do 17stego to będziemy myśleć....znaczy pewnie przyspieszać. -
Libra wrote:ej, powiedzcie mi... czy wam się coś śni? bo ja chyba jakaś nawiedzona jestem... od jakiegoś często pamiętam sny... są przeróżne!!! która chce się zabawić w psychologa i spróbować zacząć je interpretować? hęęę???
mi się sni codziennie i to kolorowe sny - które o dziwo zdażaja sie dzieciom a nie dorosłym
ale dawaj lubie interpretować snymagdzia26, aisa lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedrus, Shaggus to zinterpretujcie mój jeszcze pliss...
śniło mi się ostatnio że mój P.. jest w ciąży, że pojechaliśmy do szpitala i miał rodzić a ja się cały czas zastanawiałam "jak on urodzi" czym dokładnie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2013, 11:18
Shagga_80, Rucia, a-koczek, zbikowa, aisa, Ilona, Spero, Dodi lubią tę wiadomość
-
Hello ja tylko na chwilkę
Libruś muszę się przyznać ,że od pewnego czasu gdzieś w głowie mam myśl żeby usunąć konto z Ovu ale jeszcze konkretnej decyzji nie podjęłam!
Spero widzisz o Tobie też zapomniałamsorki
Gosiu ja już chyba wolałam te wymioty
Libra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKleopatra wrote:Shagga a czemu trzymasz się terminu z OM a nie z USG?
Ja pierwszy poród miałam wywoływany ale w terminie z powodu małej ilości wód płodowych. Termin z OM mam na 6.10 ale to i tak już po terminie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymagdzia26 wrote:Fedrus, Shaggus to zinterpretujcie mój jeszcze pliss...
śniło mi się odtatnio że moj P jest w ciaży, że pojechaliśmy do szpitala i miał rodzić a ja się cały czas zastanawiałam "jak on urodzi" czym dokładnie...
Shagga_80, magdzia26, Spero lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:o matko!!! wg Shaggi moja podświadomość pragnie być facetem
?
PS. nieustannie ściskam kciuki:*
nie Kochana Twój sen nie znaczy ze chcesz być podświadomie meżczyzną...
przedewszystkim trzeba rozróżnić dwa stany w śnie... to znaczy pierwszy stan to tak jak mówi Sagga stan naszej podświadomości i w pewnym sensie odczuwanie mocno przeżytych w ciagu dnia sytuacji... potem jest drugi stan głębszy i to już nie jest odczuwanie rzeczywistości to już jest konkretny sen...
a ten Twój moze znaczyć tyle że byłaś mocno wku... na męża i podziałalo to na Twoją podświadomość jeśli chodzi o góry no cóż jakby nie było miałaś przyjechać do mnie w październiku a z tego co wyczytałam lipa z tego będzie wiec mozliwe ze tez to jakoś przezyła i stad taki dziwny senLibra, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Libra wrote:ej, powiedzcie mi... czy wam się coś śni? bo ja chyba jakaś nawiedzona jestem... od jakiegoś często pamiętam sny... są przeróżne!!! która chce się zabawić w psychologa i spróbować zacząć je interpretować? hęęę???
JaaaCię Ola co ty robiłaś przez całą noc. A no tak pisałaś posta hehemagdzia26, Ola_czeka, Fedra, a-koczek, aisa, Ilona, Spero, Dodi lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
nick nieaktualnyJa myślę,że wszelkie sny o ciązy, porodach, podpaskach itd itp świadczą o tym,że dużo myśli się o starankach i tematach pokrewnych..
Ja np zawsze jak gdzieś wyjeżdżam (i piorę, pakuję się itd już od tygodnia) to wciąż śni mi się coś o podróży, np że nie zdążyłam itd itp
Ostatnio rzadko co mi się śni bo wciąz budzę się w nocy , a do tego późno chodze spać.Fedra, gocha04, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Podobno sny sa na odwrót👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
nick nieaktualnygocha04 wrote:jak są na odwrót, a mi się nieraz śni, że jestem w ciąży i mam brzuchola dużego to znaczy, że nie będę. Do kitu z tym.
Więc tą teorię też bym odrzuciła
Swoją drogą to swego czasu śniło mi się,że miałam dziecko i trzymałam je na rękach...jak obudziłam się to dalej czułam ciężar na rękachmagdzia26, gocha04, Libra, aisa, Ilona, Spero, Dodi lubią tę wiadomość