plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAch ach ach wiecie że dzisiaj mam USG?
Tak wiec pewnie między 18stą a 19stą wpadne z wieściami
magdzia26, Pismak, Shagga_80, Fedra, Ola_czeka, a-koczek, Selena, zbikowa, aisa, mauysia, Ilona, Effcia28, Spero, Gunia, Sandraa, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo właśnie nie bardzo kumam czemu ciężarna Effcia chce usnąć konto na ovu? Nie przypominam sobie żeby był taki ciażowy objaw
Natychmiast się tłumacz!Shagga_80, Fedra, magdzia26, Ola_czeka, a-koczek, Selena, aisa, Ilona, Effcia28, Spero, Sandraa, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Effcia spróbuj tylko usunąć konto
znajdę Cię
A Ty Fredzia się nigdzie nie wybieraj. Nie możesz znami posiedzieć?
Dobre sobie ... Tobie karze siedzieć, a sama musze isć myć głowę
Ja tu siedze z Wami cały czas ale raczej nie potrzebujecie zrzędliwej Ciotki po co sobie psuć dzien17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFedra wrote:Ja tu siedze z Wami cały czas ale raczej nie potrzebujecie zrzędliwej Ciotki po co sobie psuć dzien
EDIT: PooooooooooooszłamWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2013, 12:18
Dodi lubi tę wiadomość
-
Ej bez kitu obejrzałam debiut filmowy Henryka i tak se myślę, że jak miał wtedy te 4 dni to powinien być chyba jeszcze warzywem a on jest kumaty, ruchliwy i gadatliwy a do tego ma wzrok jakby już to wszystko przejrzał.
Fedra, Shagga_80, magdzia26, Libra, Rucia, a-koczek, Selena, zbikowa, mauysia, aisa, Ilona, Effcia28, Spero, Spero, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość
-
UWAGA ZACZYNAM ZRZEDZIĆ SPECJALNIE NA PROŚBĘ SAGGI:
a wiec tak od kilku dni boli mnie głowa już mam tego serdecznie dosyć bo co się zmienia pogoda to mnie czerep nawala, przez to moje wczorajsze wygibasy w sypialni trwały krócej niż bym chciała bo choć mój był nadal zwarty i gotowy to takiego bólu głowy dostałam ze odechciało mi się wszystkiego...
po drugie musze chyba schowac sobie swój wykres bo jeszcze raz przeczytam ze ktoś trzyma za mnie kciuki to chyba strzele sobie w łeb przeciez jest napisane ze się nie staram...
po trzecie od dwóch dni boli mnie brzuch jak na @ a przeciez dopiero co mi się skończyła, a dotego wkur... mnie plamienia około @...
po czwarte wszystko mnie ostatnio wkurza i cały czas chce mi sie ryczeć...
po piąte to chyba ja powinnam usunać konto na Ovu a nie Effcia...
a po szóste to juz sama nie wiem chyba zaczne palić papierosy...izabelka04, Rucia, Libra, Selena, Spero, Dodi, Blondi22 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyFedra wrote:UWAGA ZACZYNAM ZRZEDZIĆ SPECJALNIE NA PROŚBĘ SAGGI:
a wiec tak od kilku dni boli mnie głowa już mam tego serdecznie dosyć bo co się zmienia pogoda to mnie czerep nawala, przez to moje wczorajsze wygibasy w sypialni trwały krócej niż bym chciała bo choć mój był nadal zwarty i gotowy to takiego bólu głowy dostałam ze odechciało mi się wszystkiego...
po drugie musze chyba schowac sobie swój wykres bo jeszcze raz przeczytam ze ktoś trzyma za mnie kciuki to chyba strzele sobie w łeb przeciez jest napisane ze się nie staram...
po trzecie od dwóch dni boli mnie brzuch jak na @ a przeciez dopiero co mi się skończyła, a dotego wkur... mnie plamienia około @...
po czwarte wszystko mnie ostatnio wkurza i cały czas chce mi sie ryczeć...
po piąte to chyba ja powinnam usunać konto na Ovu a nie Effcia...
a po szóste to juz sama nie wiem chyba zaczne palić papierosy...
Słabo
Jak dla mnie możesz tak zrzędzić...a my po to tu jesteśmy,żeby Cię wysłuchać
PS. Z tym wykresem masz absolutną rację...też na Twoim miejscu przestałabym udostępniać wykres,bo inaczej takie niechciane komenatze będą non stop a po co masz się denerwować
Nie ma mnie!Rucia, Libra, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
-
wiesz co fedra ja też sobie pomarudze, mam jakiś kiepski dzień też zaczynam myśleć o fajkach, 4 tydzień nie pale ale czasem ku***ca mnie bierze i mam ochotę zajarać, do tego jestem przeziębiona i wszystko na to wskazuje że ovu mi się przesunęła więc zapewne w tym cyklu tez nie wyjdzie cholera jasna ,no...i jeszcze mnie brzuch boli jak na @ po prostu superrrrrrr
-
nick nieaktualnyFedra wrote:Ja tu siedze z Wami cały czas ale raczej nie potrzebujecie zrzędliwej Ciotki po co sobie psuć dzien
Rucia, aisa, Effcia28, Spero, Kfjatus, Gunia, Dodi lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Słabo
Jak dla mnie możesz tak zrzędzić...a my po to tu jesteśmy,żeby Cię wysłuchać
PS. Z tym wykresem masz absolutną rację...też na Twoim miejscu przestałabym udostępniać wykres,bo inaczej takie niechciane komenatze będą non stop a po co masz się denerwować
Nie ma mnie!
Saggi tylko że to była ta słapsza wersja mojego zrzędzenia i uwierz niechciałabyś być tu zaczęła sie nad sobą użalać bo zrobiło by się kółko współczujace Fedrze... a ja tak niechce... wykres sobie zaraz utajnie bo juz większymi literami nie umiem tam napisać ze się nie staram ehhh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2013, 12:41
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
E tam Fredzia pierdzielisz głupotyNie wiem gdzie zrzędzisz, ale jak już poruszyłaś ten temat, to wiesz o tym, ze uwielbiam to u Ciebie
Chociaż nazwałabym to nie owijaniem w bawełnę
Fedra, Shagga_80, aisa, Ilona, Spero, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Ej bez kitu obejrzałam debiut filmowy Henryka i tak se myślę, że jak miał wtedy te 4 dni to powinien być chyba jeszcze warzywem a on jest kumaty, ruchliwy i gadatliwy a do tego ma wzrok jakby już to wszystko przejrzał.
Ty jak coś Cześka powiesz, to majtki same opadająOla_czeka, magdzia26, aisa, Ilona, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:byle co zjadła i byle co gada... gderaj, marudź;P jesteś normalna, bo to typowe dla bab (ponoć)hehehe;P
Oj Libruś Ty wiesz czego moze dotyczyć moje gderanie, przerabiałyśmy juz to...
co mam napisać ze jest mi źle i hu... za każdym razem kiedy wchodze i widze suwaczki, kiedy czytam o kolejnych ciazach, kiedy oglądam kolejne zdjecia z usg czy zdjęcia z rzeczami dla maluchów... tak jest mi źle i jednocześnie jest mi z tym źle ze jest mi z tego powodu źle...
mogłabym odejść z forum ale czy to by coś zmieniło nie nadal w okolicach 29 każdego misiaca będzie przychodził dół a w tym cyklu było na tyle fatalnie ze ta piepsz... @ przyszła właśnie w dniu 29 jakby sobie nie mogła innej daty wybrać...
tak jest mi źle że się nie staram ale przestałam wierzyć ze to przyniesie jakiś pozytywny skutek bo jak narazie jest we mnie jeden wielki ból i zal do niewiadomo kogo a największy do siebie samej...
tak wiem ze jestem żałosna i nie oczekuje tutaj litościwego traktowania...
tak rycze jak to piszę...
w końcu to z siebie wyrzuciałam i jak widac nie jstem ani taka dzielna ani taka silna jak się niektórym wydawało... tak jestem żałosna...
Boże tylko mnie teraz nie pocieszajcie...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyFedra wrote:
co mam napisać ze jest mi źle i hu... za każdym razem kiedy wchodze i widze suwaczki, kiedy czytam o kolejnych ciazach, kiedy oglądam kolejne zdjecia z usg czy zdjęcia z rzeczami dla maluchów... tak jest mi źle i jednocześnie jest mi z tym źle ze jest mi z tego powodu źle...
Kufa głupia pipa ze mnieDekiel jestem. Zaraz usunę zdjęcie przewijaka. Wybacz Fredzia.
-
nick nieaktualny