X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2013, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ach ach ach wiecie że dzisiaj mam USG? 8) Tak wiec pewnie między 18stą a 19stą wpadne z wieściami :)

magdzia26, Pismak, Shagga_80, Fedra, Ola_czeka, a-koczek, Selena, zbikowa, aisa, mauysia, Ilona, Effcia28, Spero, Gunia, Sandraa, Blondi22 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2013, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie nie bardzo kumam czemu ciężarna Effcia chce usnąć konto na ovu? Nie przypominam sobie żeby był taki ciażowy objaw :P

Natychmiast się tłumacz!

Shagga_80, Fedra, magdzia26, Ola_czeka, a-koczek, Selena, aisa, Ilona, Effcia28, Spero, Sandraa, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2013, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra idę.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2013, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pójdę na USG a tu okaże się, że będzie Leona trol.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2013, 12:11

magdzia26, Shagga_80, Ola_czeka, Libra, a-koczek, zbikowa, aisa, Ilona, Spero, Gunia, Sandraa lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 9 października 2013, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Effcia spróbuj tylko usunąć konto o.O znajdę Cię
    A Ty Fredzia się nigdzie nie wybieraj. Nie możesz znami posiedzieć?
    Dobre sobie ... Tobie karze siedzieć, a sama musze isć myć głowę :P

Ja tu siedze z Wami cały czas ale raczej nie potrzebujecie zrzędliwej Ciotki po co sobie psuć dzien :P

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2013, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to nie mogę za daleko od kompa odejść...weszłam wystawić opinię w sklepie internetowym i przy okazji znalazłam coś na poczcie,więc wklejam:
    https://www.bebiprogram.pl/bede-mama/

Fedra, Rucia, Selena, Spero, Blondi22 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2013, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Ja tu siedze z Wami cały czas ale raczej nie potrzebujecie zrzędliwej Ciotki po co sobie psuć dzien :P
    No coś Ty, kiedy Ty ostatnio zrzędziłaś :)

EDIT: Pooooooooooooszłam :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2013, 12:18

Dodi lubi tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 9 października 2013, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    No coś Ty, kiedy Ty ostatnio zrzędziłaś :)

EDIT: Pooooooooooooszłam :P

już zaczełam wczoraj ale jak chcesz to się dzisiaj rozkrece :P

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 9 października 2013, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej bez kitu obejrzałam debiut filmowy Henryka i tak se myślę, że jak miał wtedy te 4 dni to powinien być chyba jeszcze warzywem a on jest kumaty, ruchliwy i gadatliwy a do tego ma wzrok jakby już to wszystko przejrzał.

Fedra, Shagga_80, magdzia26, Libra, Rucia, a-koczek, Selena, zbikowa, mauysia, aisa, Ilona, Effcia28, Spero, Spero, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 9 października 2013, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    UWAGA ZACZYNAM ZRZEDZIĆ SPECJALNIE NA PROŚBĘ SAGGI:

a wiec tak od kilku dni boli mnie głowa już mam tego serdecznie dosyć bo co się zmienia pogoda to mnie czerep nawala, przez to moje wczorajsze wygibasy w sypialni trwały krócej niż bym chciała bo choć mój był nadal zwarty i gotowy to takiego bólu głowy dostałam ze odechciało mi się wszystkiego...

po drugie musze chyba schowac sobie swój wykres bo jeszcze raz przeczytam ze ktoś trzyma za mnie kciuki to chyba strzele sobie w łeb przeciez jest napisane ze się nie staram...

po trzecie od dwóch dni boli mnie brzuch jak na @ a przeciez dopiero co mi się skończyła, a dotego wkur... mnie plamienia około @...

po czwarte wszystko mnie ostatnio wkurza i cały czas chce mi sie ryczeć...

po piąte to chyba ja powinnam usunać konto na Ovu a nie Effcia...

a po szóste to juz sama nie wiem chyba zaczne palić papierosy...

izabelka04, Rucia, Libra, Selena, Spero, Dodi, Blondi22 lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2013, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    UWAGA ZACZYNAM ZRZEDZIĆ SPECJALNIE NA PROŚBĘ SAGGI:

a wiec tak od kilku dni boli mnie głowa już mam tego serdecznie dosyć bo co się zmienia pogoda to mnie czerep nawala, przez to moje wczorajsze wygibasy w sypialni trwały krócej niż bym chciała bo choć mój był nadal zwarty i gotowy to takiego bólu głowy dostałam ze odechciało mi się wszystkiego...

po drugie musze chyba schowac sobie swój wykres bo jeszcze raz przeczytam ze ktoś trzyma za mnie kciuki to chyba strzele sobie w łeb przeciez jest napisane ze się nie staram...

po trzecie od dwóch dni boli mnie brzuch jak na @ a przeciez dopiero co mi się skończyła, a dotego wkur... mnie plamienia około @...

po czwarte wszystko mnie ostatnio wkurza i cały czas chce mi sie ryczeć...

po piąte to chyba ja powinnam usunać konto na Ovu a nie Effcia...

a po szóste to juz sama nie wiem chyba zaczne palić papierosy...

Słabo :P
    Jak dla mnie możesz tak zrzędzić...a my po to tu jesteśmy,żeby Cię wysłuchać :)

PS. Z tym wykresem masz absolutną rację...też na Twoim miejscu przestałabym udostępniać wykres,bo inaczej takie niechciane komenatze będą non stop a po co masz się denerwować :/

Nie ma mnie!

Rucia, Libra, aisa, Dodi lubią tę wiadomość

• izabelka04 Autorytet

Wysłany: 9 października 2013, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiesz co fedra ja też sobie pomarudze, mam jakiś kiepski dzień też zaczynam myśleć o fajkach, 4 tydzień nie pale ale czasem ku***ca mnie bierze i mam ochotę zajarać, do tego jestem przeziębiona i wszystko na to wskazuje że ovu mi się przesunęła więc zapewne w tym cyklu tez nie wyjdzie cholera jasna ,no...i jeszcze mnie brzuch boli jak na @ po prostu superrrrrrr :/:/

<3 WOJTUŚ <3 moje słodkie słodkości <3

7v8rw1d340v3rocf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2013, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    byle co zjadła i byle co gada... gderaj, marudź;P jesteś normalna, bo to typowe dla bab (ponoć)hehehe;P

Rucia, aisa, Effcia28, Spero, Kfjatus, Gunia, Dodi lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 9 października 2013, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Słabo :P
    Jak dla mnie możesz tak zrzędzić...a my po to tu jesteśmy,żeby Cię wysłuchać :)

PS. Z tym wykresem masz absolutną rację...też na Twoim miejscu przestałabym udostępniać wykres,bo inaczej takie niechciane komenatze będą non stop a po co masz się denerwować :/

Nie ma mnie!

Saggi tylko że to była ta słapsza wersja mojego zrzędzenia i uwierz niechciałabyś być tu zaczęła sie nad sobą użalać bo zrobiło by się kółko współczujace Fedrze... a ja tak niechce... wykres sobie zaraz utajnie bo juz większymi literami nie umiem tam napisać ze się nie staram ehhh

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2013, 12:41

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2013, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:

E tam Fredzia pierdzielisz głupoty :P Nie wiem gdzie zrzędzisz, ale jak już poruszyłaś ten temat, to wiesz o tym, ze uwielbiam to u Ciebie :P Chociaż nazwałabym to nie owijaniem w bawełnę ;)

Fedra, Shagga_80, aisa, Ilona, Spero, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2013, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Ej bez kitu obejrzałam debiut filmowy Henryka i tak se myślę, że jak miał wtedy te 4 dni to powinien być chyba jeszcze warzywem a on jest kumaty, ruchliwy i gadatliwy a do tego ma wzrok jakby już to wszystko przejrzał.

Ty jak coś Cześka powiesz, to majtki same opadają trol.png

Ola_czeka, magdzia26, aisa, Ilona, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 9 października 2013, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    byle co zjadła i byle co gada... gderaj, marudź;P jesteś normalna, bo to typowe dla bab (ponoć)hehehe;P

Oj Libruś Ty wiesz czego moze dotyczyć moje gderanie, przerabiałyśmy juz to...

co mam napisać ze jest mi źle i hu... za każdym razem kiedy wchodze i widze suwaczki, kiedy czytam o kolejnych ciazach, kiedy oglądam kolejne zdjecia z usg czy zdjęcia z rzeczami dla maluchów... tak jest mi źle i jednocześnie jest mi z tym źle ze jest mi z tego powodu źle...

mogłabym odejść z forum ale czy to by coś zmieniło nie nadal w okolicach 29 każdego misiaca będzie przychodził dół a w tym cyklu było na tyle fatalnie ze ta piepsz... @ przyszła właśnie w dniu 29 jakby sobie nie mogła innej daty wybrać...

tak jest mi źle że się nie staram ale przestałam wierzyć ze to przyniesie jakiś pozytywny skutek bo jak narazie jest we mnie jeden wielki ból i zal do niewiadomo kogo a największy do siebie samej...

tak wiem ze jestem żałosna i nie oczekuje tutaj litościwego traktowania...

tak rycze jak to piszę...

w końcu to z siebie wyrzuciałam i jak widac nie jstem ani taka dzielna ani taka silna jak się niektórym wydawało... tak jestem żałosna...

Boże tylko mnie teraz nie pocieszajcie...

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2013, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:

co mam napisać ze jest mi źle i hu... za każdym razem kiedy wchodze i widze suwaczki, kiedy czytam o kolejnych ciazach, kiedy oglądam kolejne zdjecia z usg czy zdjęcia z rzeczami dla maluchów... tak jest mi źle i jednocześnie jest mi z tym źle ze jest mi z tego powodu źle...

Kufa głupia pipa ze mnie :( Dekiel jestem. Zaraz usunę zdjęcie przewijaka. Wybacz Fredzia.

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 9 października 2013, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem, tęskniłyście?! ide nadrabiać.

Rucia, magdzia26, Ola_czeka, Fedra, Libra, gocha04, aisa, Ilona, Spero, Kfjatus, Gunia, Sandraa, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2013, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    0cray.gif Fredzia nie smutaj się

Fedra, aisa, Ilona, Spero, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość

‹‹ 4303 4304 4305 4306 4307 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ