X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 9 października 2013, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja niestety nie potrafię tak ładnie jak Ola... ale Fedrus i Librus i reszta "klubu złotych macic" jesteśmy tutaj własnie po to wszystkie żeby zarówno cieszyć się razem ale też pocieszać przywoływać do porządku itp...ja może wielu rzeczy nie zrozumiem i nie jestem w stanie powiedzieć "wiem co czujesz" ale bardzo was lubię i wiem że nigdzie indziej nie poznałabym takich zajebiaszczych babek jak wy :D <3
    ps. dzięki wam moje podejście do posiadania własnego bejbika się bardzo zmieniło za co bardzo wam dziękuję :)

Fedra, Pismak, Shagga_80, Ola_czeka, zbikowa, gocha04, aisa, Ilona, Spero, kopciuszek126, Kfjatus, Gunia, Dodi lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2013, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    Rucia rozwaliłas mnie z Gejem

Kiedyś jeszcze leciałabym w piżamie żeby go uratować, ale teraz już nie jestem taka głupia :P

Shagga_80, Ilona lubią tę wiadomość

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 9 października 2013, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olka ja ty piszesz bo ovfriend sie pogniewa i zamieni twojego posta na : Z uwagi na wulgaryzmy musielismy usunąc posta
    Ola_czeka wrote:
    Następna potrzebuje wpierdol.

Fedra, Ola_czeka, Dodi lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2013, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Jak chcesz to potrafisz gadać do rzeczy.

A ty się nie wymądrzaj, bo przyatakuje cię kolejnym zdjęciem jakiegoś przemiłego rozkraczonego kotka trol.png

magdzia26, Fedra, Ola_czeka, zbikowa, aisa, Ilona, Spero, Sandraa, Dodi lubią tę wiadomość

• Pismak Autorytet

Wysłany: 9 października 2013, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Kiedyś jeszcze leciałabym w piżamie żeby go uratować, ale teraz już nie jestem taka głupia :P

Ja tak kiedyś chciałam małego kota przed psem uratować i złapałam go i podniosłam do góry a on mnie w podzęce pazurkami po policzku poczęstował i potem chodziłam z takimi trzema sznitami jakbym nie wiadomo z jaką kocicą się pobiła :D... Ahh za głupotę się płaci...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2013, 13:25

Shagga_80, Gunia, Dodi lubią tę wiadomość

20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm

Angelius Provita

19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]

08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%

2019 Histeroskopia - wszystko ok

08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane

10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok

OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie

Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2013, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakie tu dzisiaj wulgaryzmy lecą ja pierdole aż wstyd czytać o.O

Fedra, Shagga_80, Ola_czeka, Libra, magdzia26, zbikowa, zbikowa, mauysia, aisa, Ilona, Spero, Spero, Spero, Kfjatus, Sandraa, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2013, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Libruś Ty wiesz ze jesteś dla mnie ważna jak siostra której nigdy nie miałam :*

o moim problemie alkoholowym to moze nie będe pisać bo już całkiem o mnie zmienicie zdanie ale ok postaram sie nie pić choć ostatnio jak sie napije to mi lepiej i nie będe liczyć ile wypiłam w poprzednim miesiacu... tak wiem mam problem ale postaram sie jakos sobie z tym poradzić...
    no wiesz... może mam mniejszy "problem alko", ale tez przez moją robote jestem czasowo ograniczona na spożywaniu... więc łykam w weekendy:D

Shagga_80, magdzia26, aisa, Spero, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2013, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pismak wrote:
    Ja tak kiedyś chciałam małego kota przed psem uratować i złapałam go i podniosłam do góry a on mnie w podzęce pazurkami po policzku poczęstował i potem chodziłam z takimi trzema sznitami... Ahh za głupotę się płaci...

Głupota? o.O To był akt odwagi Pismaku z Twojej strony i powinnaś dostać odznaczenie od samego Bronka o.O

a-koczek, Pismak, magdzia26, aisa, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 9 października 2013, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pismak wrote:
    odpowiedziałaś :) dziękuję :) Każda z nas jest inna i inną drogę przeszła dlatego zapytałam bo ja już chciałabym teraz znowu zacząć się starać :) ale tak jak napisałaś wy już prześliście sporo i może dlatego potrzebujecie odpoczynku i złapania dystansu.

Jesli czujesz sie dobrze nic Cię nie boli i psychicznie też jest ok to ja niewidzę przeciwskazań by zacząć, czesto Dziewczyny zachodzą zaraz po starcie i cieszą sie ze spokojnej ciaży i szczęsliwego rozwiązania czego i Tobie zycze...

Pismak, Libra, magdzia26, aisa, Ilona, Spero, kopciuszek126, Sandraa, Dodi lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2013, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Następna potrzebuje wpierdol.
    śmiało... nie krępuj się;P

Ola_czeka, Rucia, magdzia26, aisa, Fedra, Kfjatus, Sandraa, Dodi lubią tę wiadomość

• Pismak Autorytet

Wysłany: 9 października 2013, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Jesli czujesz sie dobrze nic Cię nie boli i psychicznie też jest ok to ja niewidzę przeciwskazań by zacząć, czesto Dziewczyny zachodzą zaraz po starcie i cieszą sie ze spokojnej ciaży i szczęsliwego rozwiązania czego i Tobie zycze...

Kochana dziękuję :)

Fizycznie czuję się dobrze :) psychicznie to zależy od dnia... Z jednej strony chcę bardzo a z drugiej panicznie się boję że znowu poronię :(
    No i lekarz kazał się wstrzymać to co ja mam z nim dyskutować.

Tobie też życzę spełnienia tego największego marzenia jak będziecie oboje gotowi :* (tylko mnie nie linczuj :P)

Fedra, Libra, Shagga_80, magdzia26, aisa, Ilona, kopciuszek126, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość

20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm

Angelius Provita

10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok

OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie

Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 9 października 2013, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    no wiesz... może mam mniejszy "problem alko", ale tez przez moją robote jestem czasowo ograniczona na spożywaniu... więc łykam w weekendy:D

no włąśnie ja niestety mam dość duzo czasu i stad pojawił sie problem bo Wy witacie dzień kawą a ja lampką wina ale dzisiaj sobie odpuściłam i obiecałam poprawę (moze dlatego ze wino się wczoraj skończyło), a ze idę zaraz do sklepu to sobie obiecuję omijać dział z alkoholami ale jak to zrobić jak alko jest przy kasie... masakra...

No nic ja się zbieram na zakupy i na pocztę i obiecuję nie kupić alkoholu ani fajek (i tu wzdycha zrezygnowana) ale kupie sobie za to pół kg krówek a co se będę żałowac...

dobra Kobitki pożaliły się popłakały koniec smutków trzeba wrócić do rzeczywistości...

więc tym czasem borem lasem do kiedyś :)

Ola_czeka, Shagga_80, magdzia26, aisa, Spero, Gunia, Dodi lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Pismak Autorytet

Wysłany: 9 października 2013, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Głupota? o.O To był akt odwagi Pismaku z Twojej strony i powinnaś dostać odznaczenie od samego Bronka o.O

Głupoty bo kot sam świetnie dałby sobie radę :D a tak dostałam za wtrącanie się między wódkę a zakąskę :)

a-koczek, Rucia, magdzia26, aisa, Ilona, Spero, Kfjatus, Sandraa lubią tę wiadomość

Angelius Provita

• Ola_czeka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Jakie tu dzisiaj wulgaryzmy lecą ja pierdole aż wstyd czytać o.O

No, chujowo się takie coś czyta.

Fedra, Shagga_80, Rucia, magdzia26, aisa, Ilona, Spero, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 wrote:
    Ja niestety nie potrafię tak ładnie jak Ola... ale Fedrus i Librus i reszta "klubu złotych macic" jesteśmy tutaj własnie po to wszystkie żeby zarówno cieszyć się razem ale też pocieszać przywoływać do porządku itp...ja może wielu rzeczy nie zrozumiem i nie jestem w stanie powiedzieć "wiem co czujesz" ale bardzo was lubię i wiem że nigdzie indziej nie poznałabym takich zajebiaszczych babek jak wy :D <3
    ps. dzięki wam moje podejście do posiadania własnego bejbika się bardzo zmieniło za co bardzo wam dziękuję :)
    ja chyba jednak wolę na ten temat mówić mniej (chodzi mi o me udręki)... w większości przypadków mówienie o nich nie przynosi ulgi, tylko jeszcze bardziej nakręca machinę... takiego swoistego rodzaju perpetuum mobile...

• Fedra Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pismak wrote:
    Kochana dziękuję :)

Fizycznie czuję się dobrze :) psychicznie to zależy od dnia... Z jednej strony chcę bardzo a z drugiej panicznie się boję że znowu poronię :(
    No i lekarz kazał się wstrzymać to co ja mam z nim dyskutować.

Tobie też życzę spełnienia tego największego marzenia jak będziecie oboje gotowi :* (tylko mnie nie linczuj :P)

he he he daleka jestem od linczowania kogokolwiek :*

może po prostu nie bierz tych anty kochajcie się spontanicznie bez mierzenia temp i obserwacji cyklu a po 3 miesiacach weźmiecie się juz ostro do roboty no chyba że juz nie trzeba będzie ;)

Pismak, a-koczek, magdzia26, aisa, Dodi lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 9 października 2013, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laski

Zaraz nadrobie co tam napisalyscie.

U mnie mała masakra. Wiki koło 1 w nocy obudziła się z płaczem i potwornym bólem ucha. Koło 6 pojechaliśmy do szpitala, gdzie dostała już takie leki, że zgodziło ból i zasNela
    O 9 pojechaliśmy do lekarza rodzinnego, diagnoza zapalenie ucha. Wróciliśmy koło 11, po dawce leków narazie jest nie najgorzej. Może mała trochę jeszcze pospi,bo leży w łóżku, a przy okazji ja bym się z chęcią zdrzemla bo czuje jak by mnie wal

ec przejechał.

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • Ola_czeka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 wrote:
    Ja niestety nie potrafię tak ładnie jak Ola...

Magdzia, mój Ty mały psychofanie <3

Shagga_80, magdzia26, aisa, Ilona, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość

• a-koczek Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zasatawiam sie własnie co ja bym robiła gdybym Was kochane wariatki teraz nie czytała?

Pewnie w koncu wzięłabym sie za pracę bo zaległości z dnia na dzień robią się coraz większe

Ola_czeka, Ola_czeka, Libra, Fedra, Shagga_80, Rucia, magdzia26, aisa, Ilona, Spero, Gunia, Kfjatus, Sandraa, Dodi lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2013, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra, ja Cię lubię :D (I Kubuś też :D )....nie żebym zauważyła,że żadna nie napisała tego co chciałaś przeczytać! Wstydzić się Baby!!!!

Ja tam i tak jestem pewna,że prędzej czy później każdej będę gratulować 2 kresek, a potem czekać na fotki nowych dzieciaczków...po to tu jestem, mimo iż "jestem na innym etapie" jak to jedna koleżanka określiła swego czasu :P

A tak na marginesie,to dobić Was?

Dobiję !
    Dostałam właśnie drugą przesyłkę, pościel teraz :/ Zasłużyłam na wpierdol i ja? :P

Ola_czeka, Ola_czeka, Fedra, Libra, a-koczek, magdzia26, aisa, Ilona, Spero, kopciuszek126, Kfjatus, Sandraa, Dodi lubią tę wiadomość

‹‹ 4305 4306 4307 4308 4309 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ