plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja niestety nie potrafię tak ładnie jak Ola... ale Fedrus i Librus i reszta "klubu złotych macic" jesteśmy tutaj własnie po to wszystkie żeby zarówno cieszyć się razem ale też pocieszać przywoływać do porządku itp...ja może wielu rzeczy nie zrozumiem i nie jestem w stanie powiedzieć "wiem co czujesz" ale bardzo was lubię i wiem że nigdzie indziej nie poznałabym takich zajebiaszczych babek jak wy

ps. dzięki wam moje podejście do posiadania własnego bejbika się bardzo zmieniło za co bardzo wam dziękuję
Fedra, Pismak, Shagga_80, Ola_czeka, zbikowa, gocha04, aisa, Ilona, Spero, kopciuszek126, Kfjatus, Gunia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Kiedyś jeszcze leciałabym w piżamie żeby go uratować, ale teraz już nie jestem taka głupia

Ja tak kiedyś chciałam małego kota przed psem uratować i złapałam go i podniosłam do góry a on mnie w podzęce pazurkami po policzku poczęstował i potem chodziłam z takimi trzema sznitami jakbym nie wiadomo z jaką kocicą się pobiła
... Ahh za głupotę się płaci...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2013, 13:25
Shagga_80, Gunia, Dodi lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno wiesz... może mam mniejszy "problem alko", ale tez przez moją robote jestem czasowo ograniczona na spożywaniu... więc łykam w weekendy:DFedra wrote:Libruś Ty wiesz ze jesteś dla mnie ważna jak siostra której nigdy nie miałam :*
o moim problemie alkoholowym to moze nie będe pisać bo już całkiem o mnie zmienicie zdanie ale ok postaram sie nie pić choć ostatnio jak sie napije to mi lepiej i nie będe liczyć ile wypiłam w poprzednim miesiacu... tak wiem mam problem ale postaram sie jakos sobie z tym poradzić...
Shagga_80, magdzia26, aisa, Spero, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPismak wrote:Ja tak kiedyś chciałam małego kota przed psem uratować i złapałam go i podniosłam do góry a on mnie w podzęce pazurkami po policzku poczęstował i potem chodziłam z takimi trzema sznitami... Ahh za głupotę się płaci...
Głupota?
To był akt odwagi Pismaku z Twojej strony i powinnaś dostać odznaczenie od samego Bronka
a-koczek, Pismak, magdzia26, aisa, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Pismak wrote:odpowiedziałaś
dziękuję
Każda z nas jest inna i inną drogę przeszła dlatego zapytałam bo ja już chciałabym teraz znowu zacząć się starać
ale tak jak napisałaś wy już prześliście sporo i może dlatego potrzebujecie odpoczynku i złapania dystansu.
Jesli czujesz sie dobrze nic Cię nie boli i psychicznie też jest ok to ja niewidzę przeciwskazań by zacząć, czesto Dziewczyny zachodzą zaraz po starcie i cieszą sie ze spokojnej ciaży i szczęsliwego rozwiązania czego i Tobie zycze...
Pismak, Libra, magdzia26, aisa, Ilona, Spero, kopciuszek126, Sandraa, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi
-
nick nieaktualny
-
Fedra wrote:Jesli czujesz sie dobrze nic Cię nie boli i psychicznie też jest ok to ja niewidzę przeciwskazań by zacząć, czesto Dziewczyny zachodzą zaraz po starcie i cieszą sie ze spokojnej ciaży i szczęsliwego rozwiązania czego i Tobie zycze...
Kochana dziękuję
Fizycznie czuję się dobrze
psychicznie to zależy od dnia... Z jednej strony chcę bardzo a z drugiej panicznie się boję że znowu poronię 
No i lekarz kazał się wstrzymać to co ja mam z nim dyskutować.
Tobie też życzę spełnienia tego największego marzenia jak będziecie oboje gotowi :* (tylko mnie nie linczuj
)
Fedra, Libra, Shagga_80, magdzia26, aisa, Ilona, kopciuszek126, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Libra wrote:no wiesz... może mam mniejszy "problem alko", ale tez przez moją robote jestem czasowo ograniczona na spożywaniu... więc łykam w weekendy:D
no włąśnie ja niestety mam dość duzo czasu i stad pojawił sie problem bo Wy witacie dzień kawą a ja lampką wina ale dzisiaj sobie odpuściłam i obiecałam poprawę (moze dlatego ze wino się wczoraj skończyło), a ze idę zaraz do sklepu to sobie obiecuję omijać dział z alkoholami ale jak to zrobić jak alko jest przy kasie... masakra...
No nic ja się zbieram na zakupy i na pocztę i obiecuję nie kupić alkoholu ani fajek (i tu wzdycha zrezygnowana) ale kupie sobie za to pół kg krówek a co se będę żałowac...
dobra Kobitki pożaliły się popłakały koniec smutków trzeba wrócić do rzeczywistości...
więc tym czasem borem lasem do kiedyś
Ola_czeka, Shagga_80, magdzia26, aisa, Spero, Gunia, Dodi lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi
-
Rucia wrote:Głupota?
To był akt odwagi Pismaku z Twojej strony i powinnaś dostać odznaczenie od samego Bronka 
Głupoty bo kot sam świetnie dałby sobie radę
a tak dostałam za wtrącanie się między wódkę a zakąskę
a-koczek, Rucia, magdzia26, aisa, Ilona, Spero, Kfjatus, Sandraa lubią tę wiadomość
Angelius Provita
nick nieaktualnyja chyba jednak wolę na ten temat mówić mniej (chodzi mi o me udręki)... w większości przypadków mówienie o nich nie przynosi ulgi, tylko jeszcze bardziej nakręca machinę... takiego swoistego rodzaju perpetuum mobile...magdzia26 wrote:Ja niestety nie potrafię tak ładnie jak Ola... ale Fedrus i Librus i reszta "klubu złotych macic" jesteśmy tutaj własnie po to wszystkie żeby zarówno cieszyć się razem ale też pocieszać przywoływać do porządku itp...ja może wielu rzeczy nie zrozumiem i nie jestem w stanie powiedzieć "wiem co czujesz" ale bardzo was lubię i wiem że nigdzie indziej nie poznałabym takich zajebiaszczych babek jak wy

ps. dzięki wam moje podejście do posiadania własnego bejbika się bardzo zmieniło za co bardzo wam dziękuję
-
Pismak wrote:Kochana dziękuję

Fizycznie czuję się dobrze
psychicznie to zależy od dnia... Z jednej strony chcę bardzo a z drugiej panicznie się boję że znowu poronię 
No i lekarz kazał się wstrzymać to co ja mam z nim dyskutować.
Tobie też życzę spełnienia tego największego marzenia jak będziecie oboje gotowi :* (tylko mnie nie linczuj
)
he he he daleka jestem od linczowania kogokolwiek :*
może po prostu nie bierz tych anty kochajcie się spontanicznie bez mierzenia temp i obserwacji cyklu a po 3 miesiacach weźmiecie się juz ostro do roboty no chyba że juz nie trzeba będzie
Pismak, a-koczek, magdzia26, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi
-
Hej laski
Zaraz nadrobie co tam napisalyscie.
U mnie mała masakra. Wiki koło 1 w nocy obudziła się z płaczem i potwornym bólem ucha. Koło 6 pojechaliśmy do szpitala, gdzie dostała już takie leki, że zgodziło ból i zasNela
O 9 pojechaliśmy do lekarza rodzinnego, diagnoza zapalenie ucha. Wróciliśmy koło 11, po dawce leków narazie jest nie najgorzej. Może mała trochę jeszcze pospi,bo leży w łóżku, a przy okazji ja bym się z chęcią zdrzemla bo czuje jak by mnie wal
ec przejechał.
Moje skarby Wiki i Marcel
-
zasatawiam sie własnie co ja bym robiła gdybym Was kochane wariatki teraz nie czytała?
Pewnie w koncu wzięłabym sie za pracę bo zaległości z dnia na dzień robią się coraz większe
Ola_czeka, Ola_czeka, Libra, Fedra, Shagga_80, Rucia, magdzia26, aisa, Ilona, Spero, Gunia, Kfjatus, Sandraa, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLibra, ja Cię lubię
(I Kubuś też
)....nie żebym zauważyła,że żadna nie napisała tego co chciałaś przeczytać! Wstydzić się Baby!!!!
Ja tam i tak jestem pewna,że prędzej czy później każdej będę gratulować 2 kresek, a potem czekać na fotki nowych dzieciaczków...po to tu jestem, mimo iż "jestem na innym etapie" jak to jedna koleżanka określiła swego czasu
A tak na marginesie,to dobić Was?
Dobiję !
Dostałam właśnie drugą przesyłkę, pościel teraz
Zasłużyłam na wpierdol i ja?
Ola_czeka, Ola_czeka, Fedra, Libra, a-koczek, magdzia26, aisa, Ilona, Spero, kopciuszek126, Kfjatus, Sandraa, Dodi lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[/url]
[/link]