plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja niestety nie potrafię tak ładnie jak Ola... ale Fedrus i Librus i reszta "klubu złotych macic" jesteśmy tutaj własnie po to wszystkie żeby zarówno cieszyć się razem ale też pocieszać przywoływać do porządku itp...ja może wielu rzeczy nie zrozumiem i nie jestem w stanie powiedzieć "wiem co czujesz" ale bardzo was lubię i wiem że nigdzie indziej nie poznałabym takich zajebiaszczych babek jak wy
ps. dzięki wam moje podejście do posiadania własnego bejbika się bardzo zmieniło za co bardzo wam dziękujęFedra, Pismak, Shagga_80, Ola_czeka, zbikowa, gocha04, aisa, Ilona, Spero, kopciuszek126, Kfjatus, Gunia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Kiedyś jeszcze leciałabym w piżamie żeby go uratować, ale teraz już nie jestem taka głupia
Ja tak kiedyś chciałam małego kota przed psem uratować i złapałam go i podniosłam do góry a on mnie w podzęce pazurkami po policzku poczęstował i potem chodziłam z takimi trzema sznitami jakbym nie wiadomo z jaką kocicą się pobiła... Ahh za głupotę się płaci...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2013, 13:25
Shagga_80, Gunia, Dodi lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFedra wrote:Libruś Ty wiesz ze jesteś dla mnie ważna jak siostra której nigdy nie miałam :*
o moim problemie alkoholowym to moze nie będe pisać bo już całkiem o mnie zmienicie zdanie ale ok postaram sie nie pić choć ostatnio jak sie napije to mi lepiej i nie będe liczyć ile wypiłam w poprzednim miesiacu... tak wiem mam problem ale postaram sie jakos sobie z tym poradzić...Shagga_80, magdzia26, aisa, Spero, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPismak wrote:Ja tak kiedyś chciałam małego kota przed psem uratować i złapałam go i podniosłam do góry a on mnie w podzęce pazurkami po policzku poczęstował i potem chodziłam z takimi trzema sznitami... Ahh za głupotę się płaci...
Głupota?To był akt odwagi Pismaku z Twojej strony i powinnaś dostać odznaczenie od samego Bronka
a-koczek, Pismak, magdzia26, aisa, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Pismak wrote:odpowiedziałaś
dziękuję
Każda z nas jest inna i inną drogę przeszła dlatego zapytałam bo ja już chciałabym teraz znowu zacząć się starać
ale tak jak napisałaś wy już prześliście sporo i może dlatego potrzebujecie odpoczynku i złapania dystansu.
Jesli czujesz sie dobrze nic Cię nie boli i psychicznie też jest ok to ja niewidzę przeciwskazań by zacząć, czesto Dziewczyny zachodzą zaraz po starcie i cieszą sie ze spokojnej ciaży i szczęsliwego rozwiązania czego i Tobie zycze...Pismak, Libra, magdzia26, aisa, Ilona, Spero, kopciuszek126, Sandraa, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
Fedra wrote:Jesli czujesz sie dobrze nic Cię nie boli i psychicznie też jest ok to ja niewidzę przeciwskazań by zacząć, czesto Dziewczyny zachodzą zaraz po starcie i cieszą sie ze spokojnej ciaży i szczęsliwego rozwiązania czego i Tobie zycze...
Kochana dziękuję
Fizycznie czuję się dobrzepsychicznie to zależy od dnia... Z jednej strony chcę bardzo a z drugiej panicznie się boję że znowu poronię
No i lekarz kazał się wstrzymać to co ja mam z nim dyskutować.
Tobie też życzę spełnienia tego największego marzenia jak będziecie oboje gotowi :* (tylko mnie nie linczuj)
Fedra, Libra, Shagga_80, magdzia26, aisa, Ilona, kopciuszek126, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Libra wrote:no wiesz... może mam mniejszy "problem alko", ale tez przez moją robote jestem czasowo ograniczona na spożywaniu... więc łykam w weekendy:D
no włąśnie ja niestety mam dość duzo czasu i stad pojawił sie problem bo Wy witacie dzień kawą a ja lampką wina ale dzisiaj sobie odpuściłam i obiecałam poprawę (moze dlatego ze wino się wczoraj skończyło), a ze idę zaraz do sklepu to sobie obiecuję omijać dział z alkoholami ale jak to zrobić jak alko jest przy kasie... masakra...
No nic ja się zbieram na zakupy i na pocztę i obiecuję nie kupić alkoholu ani fajek (i tu wzdycha zrezygnowana) ale kupie sobie za to pół kg krówek a co se będę żałowac...
dobra Kobitki pożaliły się popłakały koniec smutków trzeba wrócić do rzeczywistości...
więc tym czasem borem lasem do kiedyśOla_czeka, Shagga_80, magdzia26, aisa, Spero, Gunia, Dodi lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Rucia wrote:Głupota?
To był akt odwagi Pismaku z Twojej strony i powinnaś dostać odznaczenie od samego Bronka
Głupoty bo kot sam świetnie dałby sobie radęa tak dostałam za wtrącanie się między wódkę a zakąskę
a-koczek, Rucia, magdzia26, aisa, Ilona, Spero, Kfjatus, Sandraa lubią tę wiadomość
Angelius Provita
nick nieaktualnymagdzia26 wrote:Ja niestety nie potrafię tak ładnie jak Ola... ale Fedrus i Librus i reszta "klubu złotych macic" jesteśmy tutaj własnie po to wszystkie żeby zarówno cieszyć się razem ale też pocieszać przywoływać do porządku itp...ja może wielu rzeczy nie zrozumiem i nie jestem w stanie powiedzieć "wiem co czujesz" ale bardzo was lubię i wiem że nigdzie indziej nie poznałabym takich zajebiaszczych babek jak wy
ps. dzięki wam moje podejście do posiadania własnego bejbika się bardzo zmieniło za co bardzo wam dziękuję -
Pismak wrote:Kochana dziękuję
Fizycznie czuję się dobrzepsychicznie to zależy od dnia... Z jednej strony chcę bardzo a z drugiej panicznie się boję że znowu poronię
No i lekarz kazał się wstrzymać to co ja mam z nim dyskutować.
Tobie też życzę spełnienia tego największego marzenia jak będziecie oboje gotowi :* (tylko mnie nie linczuj)
he he he daleka jestem od linczowania kogokolwiek :*
może po prostu nie bierz tych anty kochajcie się spontanicznie bez mierzenia temp i obserwacji cyklu a po 3 miesiacach weźmiecie się juz ostro do roboty no chyba że juz nie trzeba będziePismak, a-koczek, magdzia26, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Hej laski
Zaraz nadrobie co tam napisalyscie.
U mnie mała masakra. Wiki koło 1 w nocy obudziła się z płaczem i potwornym bólem ucha. Koło 6 pojechaliśmy do szpitala, gdzie dostała już takie leki, że zgodziło ból i zasNela
O 9 pojechaliśmy do lekarza rodzinnego, diagnoza zapalenie ucha. Wróciliśmy koło 11, po dawce leków narazie jest nie najgorzej. Może mała trochę jeszcze pospi,bo leży w łóżku, a przy okazji ja bym się z chęcią zdrzemla bo czuje jak by mnie wal
ec przejechał.
Moje skarby Wiki i Marcel
-
zasatawiam sie własnie co ja bym robiła gdybym Was kochane wariatki teraz nie czytała?
Pewnie w koncu wzięłabym sie za pracę bo zaległości z dnia na dzień robią się coraz większeOla_czeka, Ola_czeka, Libra, Fedra, Shagga_80, Rucia, magdzia26, aisa, Ilona, Spero, Gunia, Kfjatus, Sandraa, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLibra, ja Cię lubię
(I Kubuś też
)....nie żebym zauważyła,że żadna nie napisała tego co chciałaś przeczytać! Wstydzić się Baby!!!!
Ja tam i tak jestem pewna,że prędzej czy później każdej będę gratulować 2 kresek, a potem czekać na fotki nowych dzieciaczków...po to tu jestem, mimo iż "jestem na innym etapie" jak to jedna koleżanka określiła swego czasu
A tak na marginesie,to dobić Was?
Dobiję !
Dostałam właśnie drugą przesyłkę, pościel terazZasłużyłam na wpierdol i ja?
Ola_czeka, Ola_czeka, Fedra, Libra, a-koczek, magdzia26, aisa, Ilona, Spero, kopciuszek126, Kfjatus, Sandraa, Dodi lubią tę wiadomość