X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 9 października 2013, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona wrote:
    Hej laski

Zaraz nadrobie co tam napisalyscie.

U mnie mała masakra. Wiki koło 1 w nocy obudziła się z płaczem i potwornym bólem ucha. Koło 6 pojechaliśmy do szpitala, gdzie dostała już takie leki, że zgodziło ból i zasNela
    O 9 pojechaliśmy do lekarza rodzinnego, diagnoza zapalenie ucha. Wróciliśmy koło 11, po dawce leków narazie jest nie najgorzej. Może mała trochę jeszcze pospi,bo leży w łóżku, a przy okazji ja bym się z chęcią zdrzemla bo czuje jak by mnie wal

ec przejechał.

Boszsz bidulka :(

Ilona lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2013, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    no włąśnie ja niestety mam dość duzo czasu i stad pojawił sie problem bo Wy witacie dzień kawą a ja lampką wina ale dzisiaj sobie odpuściłam i obiecałam poprawę (moze dlatego ze wino się wczoraj skończyło), a ze idę zaraz do sklepu to sobie obiecuję omijać dział z alkoholami ale jak to zrobić jak alko jest przy kasie... masakra...

No nic ja się zbieram na zakupy i na pocztę i obiecuję nie kupić alkoholu ani fajek (i tu wzdycha zrezygnowana) ale kupie sobie za to pół kg krówek a co se będę żałowac...

dobra Kobitki pożaliły się popłakały koniec smutków trzeba wrócić do rzeczywistości...

więc tym czasem borem lasem do kiedyś :)
    po 5 godzinach snu po intensywnym dniu, ciężko bez kawy by mi było złapać rozruch w pracy... a wino na 100% by mnie zmuliło;)

i proszę mi tu nie wyskakiwać z tekstem "do kiedyś"! tylko co najwyżej "do jutra, moje kochane"

Fedra, Shagga_80, magdzia26, mauysia, aisa, Ilona, Spero, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2013, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilonko - zdrówka dla małej... a Ty trochę może drzemkę sobie utnij...

Koczku - z zaległościami też tak mam... ale zapitalam na tej klawiaturze, aż dym idzie:D

a-koczek, magdzia26, aisa, Ilona, Fedra, Spero, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2013, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdrówka dla Wiki!

Ilona, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2013, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilonko zdrówka dla Wiki ! Zapalanie ucha to przekichana sprawa :(

• Ola_czeka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki,

Dziś o 20-stej siadamy do kompa, wchodzimy na stronę spikeria.pl, logujemy się, wyszukujemy pokój: "Twoja_Ciaza", podłączamy słuchawki i przystępujemy do Pierwszego Ogólnopolskiego Czatu Głosowego Ovufriend 2013.

Zdzierstwo i drobnomieszczaństwo, bo chciałam założyć nam osobny pokój, ale niestety nie wiem od kiedy taka usługa jest odpłatna.

Libra, a-koczek, magdzia26, mauysia, aisa, Ilona, Fedra, Spero, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Libra, ja Cię lubię :D (I Kubuś też :D )....nie żebym zauważyła,że żadna nie napisała tego co chciałaś przeczytać! Wstydzić się Baby!!!!

Ja tam i tak jestem pewna,że prędzej czy później każdej będę gratulować 2 kresek, a potem czekać na fotki nowych dzieciaczków...po to tu jestem, mimo iż "jestem na innym etapie" jak to jedna koleżanka określiła swego czasu :P

A tak na marginesie,to dobić Was?

Dobiję !
    Dostałam właśnie drugą przesyłkę, pościel teraz :/ Zasłużyłam na wpierdol i ja? :P

NO!!! Wiedziałam, że na Ciebie mogę liczyć!:*

2 kresek mi kiedyś pogratulujesz... najpóźniej u Kuby na komunii;D

Shagga_80, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2013, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    No, chujowo się takie coś czyta.

Już nie klnij bo wyjebią Nas stąd i co wtedy zrobisz?

Już milcz milcz milcz Anno!

Shagga_80, Ola_czeka, a-koczek, magdzia26, aisa, Ilona, Fedra, Spero, kopciuszek126, Kfjatus, Sandraa, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2013, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Dziewczynki,

Dziś o 20-stej siadamy do kompa, wchodzimy na stronę spikeria.pl, logujemy się, wyszukujemy pokój: "Twoja_Ciaza", podłączamy słuchawki i przystępujemy do Pierwszego Ogólnopolskiego Czatu Głosowego Ovufriend 2013.

Zdzierstwo i drobnomieszczaństwo, bo chciałam założyć nam osobny pokój, ale niestety nie wiem od kiedy taka usługa jest odpłatna.
    już czuje co to będzie!!! zgiełk jak na jarmarku!:D

Ola_czeka, Ola_czeka, a-koczek, magdzia26, aisa, Ilona, Fedra, Spero, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2013, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma mnie już.....do potem!

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2013, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Dziewczynki,

trol.png mówisz że pusłucham twojego Cześkowatego głosu? Bomba :D

a-koczek, magdzia26, aisa, Ilona, Spero lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2013, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    a nie! będzie spoko skoro mamy założyć tylko słuchawki... tzn. my będziemy słuchać a Ola do nas przemówi;P

Rucia, a-koczek, magdzia26, aisa, Ilona, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:

Ja też już czuję, zaraz się okaże, ze jedna nie ma słuchawek, druga musi posprzątać salo, trzecia idzie z psem, czwarta spędza wieczór z mężem i zostanę ja i Żbikowa i będziemy sobie opowiadać kawały o Polaku, Rusku i Niemcu.

Libra, zbikowa, a-koczek, magdzia26, mauysia, aisa, Ilona, Fedra, Spero, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość

• magdzia26 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    ja chyba jednak wolę na ten temat mówić mniej (chodzi mi o me udręki)... w większości przypadków mówienie o nich nie przynosi ulgi, tylko jeszcze bardziej nakręca machinę... takiego swoistego rodzaju perpetuum mobile...
    ale czasem jest się lepiej pożalić robi się lżej ... tym bardziej ze nie o wszystkim mozna pogadać z osobami z własnego otoczenia...

Libra, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2013, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ogólnopolskiego Czatu Głosowego Ovufriend 2013??? a Oviego na privie zaprosiłaś? czy wysłałaś mu piękny list na różowym papierze w serduszka?

magdzia26, mauysia, aisa, Ilona, Fedra, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość

• Pismak Autorytet

Wysłany: 9 października 2013, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilonko zdrówka dla Wiki i Ty też odpoczywaj :)

20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm

Angelius Provita

19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]

08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%

2019 Histeroskopia - wszystko ok

08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane

10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok

OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie

Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 9 października 2013, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Ogólnopolskiego Czatu Głosowego Ovufriend 2013??? a Oviego na privie zaprosiłaś? czy wysłałaś mu piękny list na różowym papierze w serduszka?

Z Mariem nie gadam.

Fedra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2013, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Ja też już czuję, zaraz się okaże, ze jedna nie ma słuchawek, druga musi posprzątać salo, trzecia idzie z psem, czwarta spędza wieczór z mężem i zostanę ja i Żbikowa i będziemy sobie opowiadać kawały o Polaku, Rusku i Niemcu.
    ja będę!!! będę gadać i sprawdzać ewidencję czasu pracy;P
    bądź tylko też na ovu, gdybym miała jakiś problem z logowaniem... będę się pytać napastliwie, a Ty masz cierpliwie odpowiadać pamiętając, że nie ma głupich pytań! są tylko głupie odpowiedzi!!!;P

a-koczek, magdzia26, Ilona, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 9 października 2013, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona zdrówka dla małej!

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2013, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 wrote:
    ale czasem jest się lepiej pożalić robi się lżej ... tym bardziej ze nie o wszystkim mozna pogadać z osobami z własnego otoczenia...
    RACJA!!! na przykład można pożalić się m, który Cię pocieszy mówiąc: "nie masz nic lepszego do roboty?"

Dodi lubi tę wiadomość

‹‹ 4306 4307 4308 4309 4310 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: