plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ilona wrote:Hej laski
Zaraz nadrobie co tam napisalyscie.
U mnie mała masakra. Wiki koło 1 w nocy obudziła się z płaczem i potwornym bólem ucha. Koło 6 pojechaliśmy do szpitala, gdzie dostała już takie leki, że zgodziło ból i zasNela
O 9 pojechaliśmy do lekarza rodzinnego, diagnoza zapalenie ucha. Wróciliśmy koło 11, po dawce leków narazie jest nie najgorzej. Może mała trochę jeszcze pospi,bo leży w łóżku, a przy okazji ja bym się z chęcią zdrzemla bo czuje jak by mnie wal
ec przejechał.
Boszsz bidulkaIlona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFedra wrote:no włąśnie ja niestety mam dość duzo czasu i stad pojawił sie problem bo Wy witacie dzień kawą a ja lampką wina ale dzisiaj sobie odpuściłam i obiecałam poprawę (moze dlatego ze wino się wczoraj skończyło), a ze idę zaraz do sklepu to sobie obiecuję omijać dział z alkoholami ale jak to zrobić jak alko jest przy kasie... masakra...
No nic ja się zbieram na zakupy i na pocztę i obiecuję nie kupić alkoholu ani fajek (i tu wzdycha zrezygnowana) ale kupie sobie za to pół kg krówek a co se będę żałowac...
dobra Kobitki pożaliły się popłakały koniec smutków trzeba wrócić do rzeczywistości...
więc tym czasem borem lasem do kiedyś
i proszę mi tu nie wyskakiwać z tekstem "do kiedyś"! tylko co najwyżej "do jutra, moje kochane"Fedra, Shagga_80, magdzia26, mauysia, aisa, Ilona, Spero, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki,
Dziś o 20-stej siadamy do kompa, wchodzimy na stronę spikeria.pl, logujemy się, wyszukujemy pokój: "Twoja_Ciaza", podłączamy słuchawki i przystępujemy do Pierwszego Ogólnopolskiego Czatu Głosowego Ovufriend 2013.
Zdzierstwo i drobnomieszczaństwo, bo chciałam założyć nam osobny pokój, ale niestety nie wiem od kiedy taka usługa jest odpłatna.Libra, a-koczek, magdzia26, mauysia, aisa, Ilona, Fedra, Spero, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Libra, ja Cię lubię
(I Kubuś też
)....nie żebym zauważyła,że żadna nie napisała tego co chciałaś przeczytać! Wstydzić się Baby!!!!
Ja tam i tak jestem pewna,że prędzej czy później każdej będę gratulować 2 kresek, a potem czekać na fotki nowych dzieciaczków...po to tu jestem, mimo iż "jestem na innym etapie" jak to jedna koleżanka określiła swego czasu
A tak na marginesie,to dobić Was?
Dobiję !
Dostałam właśnie drugą przesyłkę, pościel terazZasłużyłam na wpierdol i ja?
NO!!! Wiedziałam, że na Ciebie mogę liczyć!:*
2 kresek mi kiedyś pogratulujesz... najpóźniej u Kuby na komunii;DShagga_80, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:No, chujowo się takie coś czyta.
Już nie klnij bo wyjebią Nas stąd i co wtedy zrobisz?
Już milcz milcz milcz Anno!Shagga_80, Ola_czeka, a-koczek, magdzia26, aisa, Ilona, Fedra, Spero, kopciuszek126, Kfjatus, Sandraa, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Dziewczynki,
Dziś o 20-stej siadamy do kompa, wchodzimy na stronę spikeria.pl, logujemy się, wyszukujemy pokój: "Twoja_Ciaza", podłączamy słuchawki i przystępujemy do Pierwszego Ogólnopolskiego Czatu Głosowego Ovufriend 2013.
Zdzierstwo i drobnomieszczaństwo, bo chciałam założyć nam osobny pokój, ale niestety nie wiem od kiedy taka usługa jest odpłatna.Ola_czeka, Ola_czeka, a-koczek, magdzia26, aisa, Ilona, Fedra, Spero, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Dziewczynki,
Zdzierstwo i drobnomieszczaństwo, bo chciałam założyć nam osobny pokój, ale niestety nie wiem od kiedy taka usługa jest odpłatna.
mówisz że pusłucham twojego Cześkowatego głosu? Bomba
a-koczek, magdzia26, aisa, Ilona, Spero lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Libra wrote:już czuje co to będzie!!! zgiełk jak na jarmarku!
Ja też już czuję, zaraz się okaże, ze jedna nie ma słuchawek, druga musi posprzątać salo, trzecia idzie z psem, czwarta spędza wieczór z mężem i zostanę ja i Żbikowa i będziemy sobie opowiadać kawały o Polaku, Rusku i Niemcu.Libra, zbikowa, a-koczek, magdzia26, mauysia, aisa, Ilona, Fedra, Spero, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:ja chyba jednak wolę na ten temat mówić mniej (chodzi mi o me udręki)... w większości przypadków mówienie o nich nie przynosi ulgi, tylko jeszcze bardziej nakręca machinę... takiego swoistego rodzaju perpetuum mobile...
Libra, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ilonko zdrówka dla Wiki i Ty też odpoczywaj
Ilona, Fedra lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Ja też już czuję, zaraz się okaże, ze jedna nie ma słuchawek, druga musi posprzątać salo, trzecia idzie z psem, czwarta spędza wieczór z mężem i zostanę ja i Żbikowa i będziemy sobie opowiadać kawały o Polaku, Rusku i Niemcu.
bądź tylko też na ovu, gdybym miała jakiś problem z logowaniem... będę się pytać napastliwie, a Ty masz cierpliwie odpowiadać pamiętając, że nie ma głupich pytań! są tylko głupie odpowiedzi!!!;Pa-koczek, magdzia26, Ilona, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymagdzia26 wrote:ale czasem jest się lepiej pożalić robi się lżej ... tym bardziej ze nie o wszystkim mozna pogadać z osobami z własnego otoczenia...
Dodi lubi tę wiadomość