plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie dziewczyny...wpadłam, bo nie chciało mi się wierzyć, że Igor dalej tam w Shaggowym brzuchy siedzi...ale faktycznie...no no...pewnie ma warunki de lux
Młody mój doniósł mi uprzejmie, że mogę otworzyć na team speaku 3 pokój i za slot płaci się 0,50 gr. Pokój jest zamknięty i to w sumie jest tylko chat głosowy...można pisać do całej grupy i prywatnie do kogoś...Czy jesteście zainteresowane? Ja zapłacę za 30 slotów i wtedy możemy sobie w zamkniętym pokoju gadać do bólu...jak miałybyście ochotę, tylko musiałabym Wam podac link i trzeba to ściągnąć do siebie...o coś takiego Ci Olka chodziło....może być kilku adminów, moderów....to luźna propoz. chyba, że mój młody Olkę uświadomi i sama to zrobi...buzi buzi...
Jak już weszłam sprawdzić co za Shaggą, bo cisza i się załapałam na akcję speaker wieczorem, to chętnie...nawet pojadę po lepszy mikrofon
3 noc beza co tam!
Fedra, Libra, mauysia, Spero, kopciuszek126, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Ja też już czuję, zaraz się okaże, ze jedna nie ma słuchawek, druga musi posprzątać salo, trzecia idzie z psem, czwarta spędza wieczór z mężem i zostanę ja i Żbikowa i będziemy sobie opowiadać kawały o Polaku, Rusku i Niemcu.
ja nie obiecuję ze będę bo nie wiem czy mi maż pozwoli czy czasem nie ma innych niecnych planów wobec mnie
a z psem wychodzę wczesniejmagdzia26, Libra, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Ilona wrote:Nadrobiłam, spać nie mogę. Idę gotować rosół. Odniosę się później. Papatki
i ja życze zdrówka dla małej z racji ze wiem co to zapalenie ucha to ogromnie jej współczuje...
a Ty kochana jak spać nie mozesz to chociaz poleż poczytaj zrelaksuj się...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Witaj Jeju dobrze ze wpadłaś
ja już po zakupach no i nie kupiłam sobie krówek za to zawładneła mną kapusta kiszona którą właśnie zjadłam ehhh pych i pytanie czemu tak mało sobie kupiłam no nic jutro kupie więcej
miałam się jeszcze do czegoś odnieść ale wyleciało mi z głowy...
no nic Kobitki trzymajcie się ciepło Kocham Was wszystkie i z tego powodu wrócę tu późneij :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2013, 15:31
magdzia26, jeju, Pismak, Libra, mauysia, Spero, kopciuszek126, aisa, Gunia, Kfjatus, plemniczka, Sandraa, Dodi lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
A ja się zbieram powoli do domku
miłych wieczornych pogaduszek
jeszcze muszę coś dopisać ....
ale wam zazdroszczę ....Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2013, 15:54
Fedra, jeju, Spero, aisa lubią tę wiadomość
-
Hej Jeju. Właśnie nie wiem, czy jest sens płacić, jak nie wiadomo czy pomysł zaskoczy. Nie poświęcałabym na Twoim miejscu 3 dych. Ale zorientuj się co i jak z tym team spikiem. Ja czekam na Małysza, jak jej M. wróci z pracy to może da jej chwilę na testowanie czata głosowego
Libra, jeju, Spero, Dodi lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:a czemu chcesz Nas usunąć??? nie kochasz już Nas zrywasz z Nami? masz kogoś innego???
Żbiczku nie myślałam ,że możesz tak postąpićLibra, jeju, Ola_czeka, Spero, Dodi, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Effcia28 wrote:tak kochana zgadłaś pewna osoba zraniła moje serce,zaufałam jej a ona po prostu ach szkoda moich słów
Żbiczku nie myślałam ,że możesz tak postąpić
yyy cholera zabrzmiało bardzo poważnie ale mam nadzieję zę na poważnie nie jest
Effcia28, jeju lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Libra wrote:ja nie ziewam:) ja ostro pracuje... jeszcze chwilę
jeju - buźka:*
Libra nie łądnie w pracy ziewać
i tym oto akcentem już nikam bo musze coś zjeść prócz tej kapusty kiszonejjeju, Dodi lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi