plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Właśnie się okazało, że 12,80 koszt 20 slotów...albo każda po 3 programy na kompie włącza i za free...ale spoko...nie upieram się to tylko luźna propozycja.
Mój m. się spóźnia 50 min. bez znaku zycia, nie dzwoni, obiad był jak zwykle o 15-tej. Wie co ja myślę na temat takich spóźńień, bez uprzedzenia...można puścić sms nawet przed ważną naradą.
Jadę po mikrofon i tak i tak, bo muszę mieć do skype:-) Zbieram się, bo później do 19-tej będą u mnie goście....
To testujcie i dajcie znać jak poszło...rozumiem ,że rozmowy konferencyjne wchodzą w grę? -
Effcia
Dopisuję, że dziękuję za specjalne pozdrowienia....pozdrawiam również...
Madziu wystarczy mikrofon za 10-15 złW carrefurze są na 100% chyba, że inne nawiedzone forumowiczki wykupiły cały zapas
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2013, 16:07
Effcia28, a-koczek, Fedra, Dodi, magdzia26, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
Żbiczku miała mi coś specjalnego powiedzieć ale wróciła Olka i chyba ma mnie gdzieś
a Tak poważnie to tak sobie tylko myślałam o tym usuwaniu konta ale nie wiem czy nie żałowała bym tej decyzji za bardzo się chyba z Wami związałam dlatego jeszcze tutaj jestemWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2013, 16:18
Ola_czeka, Libra, aisa, a-koczek, Fedra, Dodi, gocha04, magdzia26, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
Tytułem wyjaśnienia dla madzialenki np., na avatarku jest mój syn! Około 6 lat temu takim był urwiskiem
Miał 7 lat. Teraz już jest wyższy ode mnie
Po co ja się męczę jak za chwilę może będę miała wnuki
Jak dobrze pójdzie, to Wam się zdążę pochwalić wnukami a drugiego maleństwa nie doczekam
Hehe będę wiecznie się starającą babcią muziFedra, Dodi, magdzia26 lubią tę wiadomość