plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Libra wrote:ja będę!!! będę gadać i sprawdzać ewidencję czasu pracy;P
bądź tylko też na ovu, gdybym miała jakiś problem z logowaniem... będę się pytać napastliwie, a Ty masz cierpliwie odpowiadać pamiętając, że nie ma głupich pytań! są tylko głupie odpowiedzi!!!;P
Nie powinnaś mieć żadnych problemów, nie trzeba się nawet logować, można wejść na nicku tymczasowym.
Czy któraś jest to w stanie teraz ze mną przećwiczyć? -
a-koczek wrote:zasatawiam sie własnie co ja bym robiła gdybym Was kochane wariatki teraz nie czytała?
Pewnie w koncu wzięłabym sie za pracę bo zaległości z dnia na dzień robią się coraz większe
OlaOlciuś
Oleczko
Oluniu
Ola_czeka, Ilona, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Nie powinnaś mieć żadnych problemów, nie trzeba się nawet logować, można wejść na nicku tymczasowym.
Czy któraś jest to w stanie teraz ze mną przećwiczyć? -
zapomniałas dodać ze ja bęe barwy szczescia oglądać w tym czasieOla_czeka wrote:Ja też już czuję, zaraz się okaże, ze jedna nie ma słuchawek, druga musi posprzątać salo, trzecia idzie z psem, czwarta spędza wieczór z mężem i zostanę ja i Żbikowa i będziemy sobie opowiadać kawały o Polaku, Rusku i Niemcu.
Ola_czeka, magdzia26, mauysia, aisa, Ilona, Fedra, Spero, Dodi lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:ja z chęcią... ale nie mam ani słuchawek, ani głośników, ani mikrofonu! ubogie to wyposażenie stanowiska pracy!
Tak, właśnie o takie odpowiedzi mi chodziło, chciałam wiedzieć, czy jest któraś, które nie jest w stanie tego ze mną przećwiczyć.magdzia26, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Tak, właśnie o takie odpowiedzi mi chodziło, chciałam wiedzieć, czy jest któraś, które nie jest w stanie tego ze mną przećwiczyć.
magdzia26, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
No i wybaczcie, że tak nagle zniknęłam, ale Młodzian akurat nie bardzo chciał spać, o 12 szliśmy po Leo do przedszkola, bo na 13 miał wizytę u pediatry (ostatnio ma katar i kaszel
). Czy pisemne zaświadczenia tez mam przedstawić?
PS) Ilonko, oby Wiki szybko wyzdrowiała!Ilona, Fedra, Kfjatus, Sandraa, Dodi lubią tę wiadomość
-
Mauysia nie wystarczy potrzebne podanie i 4 zdjęcia.
mauysia, aisa, Rucia, Ilona, Fedra, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
gocha04 wrote:Mauysia nie wystarczy potrzebne podanie i 4 zdjęcia.
W stroju to dopiero po 6 miesiącach karmienia i opanowaniu "skalpela" Chodakowskiej.
a-koczek, gocha04, magdzia26, Rucia, Ilona, Fedra, Spero, Sandraa, Dodi lubią tę wiadomość
-
Zaraz minie czas mojej dyspozycyjności do przetestowania "spikerii", bo jakiś delikwencik się do mnie przyssie
PS. i to nie będzie mój mąż.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2013, 14:25
a-koczek, aisa, magdzia26, Pismak, Ola_czeka, Rucia, Ilona, Fedra, Spero, Gunia, Kfjatus, Sandraa, Dodi lubią tę wiadomość
-
Ilona zdrówka Wiki życzę. A ty idź się prześpij, bo jeszcze możesz. Mnie też już gniecie, ale 2,5h muszę wytrzymać.
Libra, Fedra ja też mam nie najlepszy humor z powodu II fazy i słabego libido, ale dam radę, bo co mi zostałoNo i też Was lubię.
Magdzia ja też ratowałam mojego kota od psa, bo był na smyczy i sam by nie ucieł. I odruchowo do góry za smycz pociągnęłam, koto jak na karuzeli obrócił się, a że miał wyciągnięte pazury i to wszystko było w takim tempie, że po nosie oberwałam. Na szczęście delikatnie i zagoiło się jak na psieLibra, magdzia26, aisa, Rucia, Ilona, Fedra, Spero, Dodi lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Ola, jesteś Mistrzynią, Królową i Prezydentową!!!
Dobrze, że już jesteś!!!!
Żbiku, wyniki wyglądają dobrze, ciekawe co lekarzyszcze na to powie... W jakim rejonie Pl obecnie jesteś?
Dodi :*
Agafia, ładny masz wykres
Libra, mi się ciągle coś śni, ale na szczęście jakieś pierdoły więc tego nie zapamiętuje. Twój sen to na pewno był na odwrót, mi się zdaje że jesteś płci żeńskiej a nie męskiej
Aaa i lubię Cię :*
Kopciuszku, się choróbsko przyczepiło... zdrówka życzę!
Effcia, się nie wykasowuj z forum
Ruciu, czekamy na wieści z usg
Fedruś, lubię Cię!
Ilona, zdrówka dla Wiki, Ty też odpoczywaj!magdzia26, Libra, Ola_czeka, zbikowa, Ilona, Fedra, Spero, kopciuszek126, Shagga_80, Kfjatus, Sandraa, Dodi lubią tę wiadomość