plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja się właśnie zastanawiałam nad tym samym co Dora pisała, w sumie mi ginekolog powiedziała, żebym zrobiła TSH, ale jej nie wspomniałąm że przez ostatnie kilka lat miałam robioną morfologie również na tarczyce, bo chcieli to wykluczyc przy arytmii i wiem ze moje TSH ale to ogolne jest w normie, wiec myśle, że chyba od roku(wtedy miałam ostatnie badanie) nic się nie zmieniło i jak mi chce to badać to niech da skierowanie bo akurat na morfologie to by mogła, bo jakos nie bardzo mam ochote znowu im płacić, żeby mnie kłuli
-
plemniczka wrote:ale nam tu milo:) doczekacie sie dziewczyny! jestem pewna
Amicizia moze jutro slzu sie pojawi
mam nadzieję, ale w sumie nie obraże się jak się owulka troszkę przesunie bo akurat w weekend idziemy na bal andrzejkowy i będziemy u mojej mamy a tam na kupę wszyscy w jednym pokoju więc może lepiej, że na razie tego śluzu nie ma -
nick nieaktualnydora amicizia- dziekuje
dora z zasady jesli tsh jest dobre to ft3 i ft4 sie nie robi
chociaz jesli ma Cie to uspokoic...to czemu nie...?
ja jak tylko mam mozliwosc to robie wszystko w kupie- przynajmniej mam wiekszy spokoj i poczucie bezpieczenstwa ze niczego nie przegapilam...
amicizia- mam nadzieje ze owulka przyjdzie w najbardziej Ci sprzyjajace dni:)
ps. drozdzoweczka pyszniusia ale trzeba sie niestety ograniczac...
juz i tak za duzo waze-lepiej nie przesadzac heh...Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2012, 16:12
Amicizia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Libra ja staram się nie patrzeć na wykres bo czuje że nic z tego nie będzie mało serduszkowań w tym okresie. Więc na pewno nie udało nam się trafić znów. Tak więc czekam aż @ przyjdzie żebym znów mogła mieć nadzieję.W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny