plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
gadgetko kurcze kochana podziwam Cie jeszcze bardziej!
Super ze pomimo problemów, chorób ty nie stracilas serca, dobrego slowa i zyczliwosci! to dzieciątko to nagroda dla Ciebie! Jeszcze bardziej bede trzymala kciuki za Ciebie i malenstwo i nawet sie pomodle:)
I jestem pewna ze zadna z nas by nie uciekla widząc Cie!
gadgeta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyplemniczka wrote:gadgeta jestes super:)
plemnisiu nie pisz tak bo az mi glupio....
po prstu staram sie jak moge radzic z tym co mnie spotyka
nie jest zle przez rok czasu juz sie z tym jakos oswoilam choc jedzie mi to strasznie po poczuciu kobiecosci...
ale zawsze mowie sobie wtedy: ciesz sie ze nie masz raka- bez wlosow da sie zyc
poza tym mam naprawde ogromne wsparcie w narzeczonym ( chociaz bylismy tylko pol roku ze soba jak sie dowiedzial i mial prawo odejsc) i rodzinie
niejeden na marka miejscu by uciekl z krzykiem a on mnie tak niesamowicie wspiera ze szok...
no i mam was- nawet nie wiecie jakie to forum stalo sie dla mnie wazne-wszystkie jestescie moim i owuprzyjaciolkami...
DZIEKUJE.....
malutka jestem z Toba calym serduszkiem... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydlatego czekam z wybuchem radosci do niedzieli...
na razie uciekam bo jestesmy z m z wizyta u przyszlych tesciow i wolaja mnie na herbatke i ciasto...
na razie buzialki dla Was kochane i do poklikania pozniej
trzymajcie sie wszystkie cieplutko w ten brzydki chlodny dzien...
-
gadgetko ale to piekne co napisalas... kurcze. To nie nasz wygląd decyduje o kobiecości! to wrazliwość, dobroć, subtelność, czar i błysk w oku! to kobieca inteligencja! ty to wszystko masz. Bardzo sie ciesze ze masz takie oparcie w swoim marku. On tez musi byc fantastycznym facetem. Teraz jak bedzie dzieciątko to juz calkiem dopelni waszą milosc.
Bedzie dobrze!gadgeta lubi tę wiadomość
-
pa gadgetko! i z pewnością beta przyrosnie:)
moj wczorajszy tescik byl z ciniem kreski, ktora pojawila sie po 2 minutach, a dzisiaj jak zrobilam to odrazu wyszla druga kreseczka.. jeszcze blada ale z rozowymi konturami.gadgeta, mauysia lubią tę wiadomość
-
Gadetko i Plemniczko: piszcie śmiało, inne osoby też się chętnie zorientują w temacie. Ja bym była ciekawa czy też powinnam sobie zrobić takie badania ft3 i ft4 jeżeli Tsh mam w normie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2012, 15:52
gadgeta lubi tę wiadomość
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥