plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam dziewczynki:) Co tam nowego słychać... Mam nadzieję że mnie nic nie ominęło np.jakaś nowa FASOLKA:)
Plemniczka na pewno wszystko będzie ok. Jestem dobrej myśli:)
P,S Ciekawe co tam u Belli słychać ...nic się nie odzywa;/plemniczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja też jestem sfrustrowana! miałam ciężkie dwa miesiące, bo non stop męczyła mnie kontrola. tak mnie wszystko wnerwiało, że cykl skrócił mi się z 27 dni do 24 dni, a fl mam już tylko na poziomie 9dni. już myślałam, że się zacznie lżejszy okres, bo na kontroli wypadłam najlepiej... to mnie wpieprzyli w komisję... i znów dwa miesiące przejeb.... i jak tu zajść w ciążę???
-
nick nieaktualnymała, plemniczka, gadgeta, paulinka... macie się nie zamartwiać, tylko pozytywnie czekać... bo będzie dobrze... musi być
ja w was wierzę, trzymam kciuki... dajecie mi siłę i wiarę... także głowy do góry i trzymać się dziewoszki drogiegadgeta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymala29_ wrote:ja z każdym cyklem już coraz gorzej to znoszę.
wiem mała, doskonale Cię rozumiem... my z m nie zabezpieczamy się od sierpnia, pierwszy cykl "celowany" też za nami... może to krótko, ale ja też zaczynam się stresować, ale cóż mogę poradzić? przyszedł nowy cykl i przyszła nowa nadzieja. i jak mój m powiedział, będziemy się starać do upadłego... -
nick nieaktualnyTak to jest ze im więcej czasu mija tym badrziej jesteśmy sfrustrowane !
ja policząc lata chęci posiadania dziecka to już ok 8 albo i 9 lat!!
NIe pamietam szczerze kiedy sie zabezpieczałam i cały czas nic!!
W lutym nadzieja była ale po 4 tygodniach poszła!!!
Jedyne co sie mnie czepia dobrze to różne choróbska !!
Ale i tak jakoś wiare dalej mam.. -
nick nieaktualny