X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2012, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj, Agusia... cóż ja mogę dla Ciebie zrobić?! przytulam i daję :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2012, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj dzięki Libra!!
    Ja biore wiesiołka 2 razy dziennie tak jak pisze na opakowaniu!!

Libra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2012, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pytam o to, bo zaczęłam brać od wczoraj, a dziś miesiączka mi się dziwna zrobiła... jakby czerwony rozciągliwy śluz... nigdy tak nie miałam...

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2012, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po wiesiołku cały czas mam mokro i wodniście !! ciekawe jaki dalej śluz bedzie ..

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2012, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    morze a jak coś zawsze można jakieś ekstymalne miejsce znaleźć :P może być zabawnie i owocnie pomyśl o tym :)

chyba bedzie trzeba cos wymyślic ;) zabawić się w małolaty chowające sie przed rodzicsami ;P

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2012, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amicizia no to do dzieła kochaniukta i niech ten czas wam miło upłynie i owocnie :)

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2012, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga ja też przytulam,

w sumie skoru śluzik jest to za męża się brać trzeba i popracować troszkę, a na razie nei wiem co ubrac na bal andrzejkowy ;/ to co mi sie podoba nie pasuje M. a co jemu to znowu mi :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2012, 18:58

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2012, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    Amicizia no to do dzieła kochaniukta i niech ten czas wam miło upłynie i owocnie :)

zapowiada się pracowity weekend :D

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2012, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amicizia wrote:
    mala29_ wrote:
    morze a jak coś zawsze można jakieś ekstymalne miejsce znaleźć :P może być zabawnie i owocnie pomyśl o tym :)

chyba bedzie trzeba cos wymyślic ;) zabawić się w małolaty chowające sie przed rodzicsami ;P

ja mam tak często, bo z teściami mieszkamy...
    i już była scysja, jak zauważyłam, że teściowa zagląda przez dziurkę od klucza:/

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2012, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    najważniejsze to majtasy zimowe na andrzejki!! a reszta to tam nie ważna!! :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2012, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co za wścibska teściowa było jej goły tyłek pokazać :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2012, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moja teściowa jest bardzo wścibska! i bardzo nadopiekuńcza... czasami się czuję, jakbym miała 3 a nie 30 lat, albo była specjalnej troski... i jak wchodzę zmęczona do domu i w progu słyszę recytację tego co się w lodówce znajduje i co to ja jej zdaniem chce jeść, to mnie szlak trafia... nic tylko jedzenie i jedzenie i jedzenie... kiedy dziecko.. i znów jedzenie i jedzenie....

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2012, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra współczuje ci!!! Ja już nigdy w życiu nie zamieszkam z teściową!! oj nie!! po pierwszym małżeństwie mi starcz !! na samo słowo teściowa gęsiej skurki dostaje!!!
    Dobrze że ta przyszła jest lepsza!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2012, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To nie masz lekko z nią widzę

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2012, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tam teściów mam na szczęście ok :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2012, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ma szczęście, że ja w miarę cierpliwa jestem, a jak już mi się przepełnia, to uciekam do naszej sypialni i zamykam się na klucz:)
    ja to sobie tym tłumaczę, że oni są już starsi i zaczynają im się starcze dziwactwa... (teściowa ma 70lat, teściu 76)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2012, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    ja tam teściów mam na szczęście ok :)

ej, mała, a mieszkasz z nimi?

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2012, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to jest na co zwalić !! moja była teściowa miała 52 lata jak jeszcze była moją teściowa ale bardziej przydomek diabeł by sie jej przydał!!
    Małżenstwa 2 synów rozbiła i ma synusiów przy sobie!!
    Boże jak ja sie ciesze że już nie mam z tym diabłem nic wspólnego!! Nawet nazwisko jej oddałam po rozwodzie!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2012, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie ma to jak jad teściowej... jak Cię nie zabije o Cię wzmocni

dziewczynki, wpadnę później... idę szykować kolację, bo m na noc do pracy... a biedaczysko mało dzisiaj spało, bo remont w sąsiednim mieszkaniu i wiercili cały dzień! szkoda mi go jeszcze budzić...

na razie:)

AGA 30 lubi tę wiadomość

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2012, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj te tesciowe, współczuję i rozumie, na szczescie ja z moimi tesciami nie mieszkam, a im to raczej starczych dziwactw nie da sie przypisac, bo oni z cala swoja rodzina zyja gorzej niz kot z psem, bo u mojej mamy sa 2 koty i pies i sie uwielbiaja a tesciowie pokloceni ze sowja rodzinka, nawet do ziecia uraze od 11 lat chowaja i wigilii nie spedza nawet razem a mieszkaja corka z mezem mieszka az dom wyzej. oj tesciowe niezle potrafia byc

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
‹‹ 433 434 435 436 437 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Męska płodność – kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problemy z zajściem w ciążę dotyczą coraz większej liczby par na całym świecie, także w Polsce. Styl życia, stres, zanieczyszczenie środowiska, opóźnianie decyzji o rodzicielstwie – wszystko to wpływa na pogarszające się parametry płodności, również u mężczyzn. W niemal połowie przypadków trudności z płodnością wynikają z czynników męskich. Mimo to temat męskiej płodności wciąż jest marginalizowany, a badanie nasienia – niepotrzebnie kojarzone z czymś wstydliwym. Tymczasem seminogram, czyli analiza nasienia, to podstawowe i bardzo ważne narzędzie diagnostyczne. Sprawdź, kiedy warto je wykonać i co może powiedzieć o Twojej płodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ