X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2012, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj, Agusia... cóż ja mogę dla Ciebie zrobić?! przytulam i daję :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2012, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj dzięki Libra!!
    Ja biore wiesiołka 2 razy dziennie tak jak pisze na opakowaniu!!

Libra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2012, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pytam o to, bo zaczęłam brać od wczoraj, a dziś miesiączka mi się dziwna zrobiła... jakby czerwony rozciągliwy śluz... nigdy tak nie miałam...

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2012, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po wiesiołku cały czas mam mokro i wodniście !! ciekawe jaki dalej śluz bedzie ..

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2012, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    morze a jak coś zawsze można jakieś ekstymalne miejsce znaleźć :P może być zabawnie i owocnie pomyśl o tym :)

chyba bedzie trzeba cos wymyślic ;) zabawić się w małolaty chowające sie przed rodzicsami ;P

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2012, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amicizia no to do dzieła kochaniukta i niech ten czas wam miło upłynie i owocnie :)

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2012, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga ja też przytulam,

w sumie skoru śluzik jest to za męża się brać trzeba i popracować troszkę, a na razie nei wiem co ubrac na bal andrzejkowy ;/ to co mi sie podoba nie pasuje M. a co jemu to znowu mi :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2012, 18:58

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2012, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    Amicizia no to do dzieła kochaniukta i niech ten czas wam miło upłynie i owocnie :)

zapowiada się pracowity weekend :D

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2012, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amicizia wrote:
    mala29_ wrote:
    morze a jak coś zawsze można jakieś ekstymalne miejsce znaleźć :P może być zabawnie i owocnie pomyśl o tym :)

chyba bedzie trzeba cos wymyślic ;) zabawić się w małolaty chowające sie przed rodzicsami ;P

ja mam tak często, bo z teściami mieszkamy...
    i już była scysja, jak zauważyłam, że teściowa zagląda przez dziurkę od klucza:/

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2012, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    najważniejsze to majtasy zimowe na andrzejki!! a reszta to tam nie ważna!! :-)

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2012, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co za wścibska teściowa było jej goły tyłek pokazać :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2012, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moja teściowa jest bardzo wścibska! i bardzo nadopiekuńcza... czasami się czuję, jakbym miała 3 a nie 30 lat, albo była specjalnej troski... i jak wchodzę zmęczona do domu i w progu słyszę recytację tego co się w lodówce znajduje i co to ja jej zdaniem chce jeść, to mnie szlak trafia... nic tylko jedzenie i jedzenie i jedzenie... kiedy dziecko.. i znów jedzenie i jedzenie....

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2012, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra współczuje ci!!! Ja już nigdy w życiu nie zamieszkam z teściową!! oj nie!! po pierwszym małżeństwie mi starcz !! na samo słowo teściowa gęsiej skurki dostaje!!!
    Dobrze że ta przyszła jest lepsza!!

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2012, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To nie masz lekko z nią widzę

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2012, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tam teściów mam na szczęście ok :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2012, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ma szczęście, że ja w miarę cierpliwa jestem, a jak już mi się przepełnia, to uciekam do naszej sypialni i zamykam się na klucz:)
    ja to sobie tym tłumaczę, że oni są już starsi i zaczynają im się starcze dziwactwa... (teściowa ma 70lat, teściu 76)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2012, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    ja tam teściów mam na szczęście ok :)

ej, mała, a mieszkasz z nimi?

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2012, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to jest na co zwalić !! moja była teściowa miała 52 lata jak jeszcze była moją teściowa ale bardziej przydomek diabeł by sie jej przydał!!
    Małżenstwa 2 synów rozbiła i ma synusiów przy sobie!!
    Boże jak ja sie ciesze że już nie mam z tym diabłem nic wspólnego!! Nawet nazwisko jej oddałam po rozwodzie!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2012, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie ma to jak jad teściowej... jak Cię nie zabije o Cię wzmocni

dziewczynki, wpadnę później... idę szykować kolację, bo m na noc do pracy... a biedaczysko mało dzisiaj spało, bo remont w sąsiednim mieszkaniu i wiercili cały dzień! szkoda mi go jeszcze budzić...

na razie:)

AGA 30 lubi tę wiadomość

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2012, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj te tesciowe, współczuję i rozumie, na szczescie ja z moimi tesciami nie mieszkam, a im to raczej starczych dziwactw nie da sie przypisac, bo oni z cala swoja rodzina zyja gorzej niz kot z psem, bo u mojej mamy sa 2 koty i pies i sie uwielbiaja a tesciowie pokloceni ze sowja rodzinka, nawet do ziecia uraze od 11 lat chowaja i wigilii nie spedza nawet razem a mieszkaja corka z mezem mieszka az dom wyzej. oj tesciowe niezle potrafia byc

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
‹‹ 433 434 435 436 437 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ