plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aga ja też przytulam,
w sumie skoru śluzik jest to za męża się brać trzeba i popracować troszkę, a na razie nei wiem co ubrac na bal andrzejkowy ;/ to co mi sie podoba nie pasuje M. a co jemu to znowu miWiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2012, 18:58
-
nick nieaktualnyAmicizia wrote:mala29_ wrote:morze a jak coś zawsze można jakieś ekstymalne miejsce znaleźć może być zabawnie i owocnie pomyśl o tym
chyba bedzie trzeba cos wymyślic zabawić się w małolaty chowające sie przed rodzicsami ;P
ja mam tak często, bo z teściami mieszkamy...
i już była scysja, jak zauważyłam, że teściowa zagląda przez dziurkę od klucza:/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoja teściowa jest bardzo wścibska! i bardzo nadopiekuńcza... czasami się czuję, jakbym miała 3 a nie 30 lat, albo była specjalnej troski... i jak wchodzę zmęczona do domu i w progu słyszę recytację tego co się w lodówce znajduje i co to ja jej zdaniem chce jeść, to mnie szlak trafia... nic tylko jedzenie i jedzenie i jedzenie... kiedy dziecko.. i znów jedzenie i jedzenie....
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyma szczęście, że ja w miarę cierpliwa jestem, a jak już mi się przepełnia, to uciekam do naszej sypialni i zamykam się na klucz:)
ja to sobie tym tłumaczę, że oni są już starsi i zaczynają im się starcze dziwactwa... (teściowa ma 70lat, teściu 76) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA to jest na co zwalić !! moja była teściowa miała 52 lata jak jeszcze była moją teściowa ale bardziej przydomek diabeł by sie jej przydał!!
Małżenstwa 2 synów rozbiła i ma synusiów przy sobie!!
Boże jak ja sie ciesze że już nie mam z tym diabłem nic wspólnego!! Nawet nazwisko jej oddałam po rozwodzie!! -
nick nieaktualnynie ma to jak jad teściowej... jak Cię nie zabije o Cię wzmocni
dziewczynki, wpadnę później... idę szykować kolację, bo m na noc do pracy... a biedaczysko mało dzisiaj spało, bo remont w sąsiednim mieszkaniu i wiercili cały dzień! szkoda mi go jeszcze budzić...
na razie:)AGA 30 lubi tę wiadomość
-
oj te tesciowe, współczuję i rozumie, na szczescie ja z moimi tesciami nie mieszkam, a im to raczej starczych dziwactw nie da sie przypisac, bo oni z cala swoja rodzina zyja gorzej niz kot z psem, bo u mojej mamy sa 2 koty i pies i sie uwielbiaja a tesciowie pokloceni ze sowja rodzinka, nawet do ziecia uraze od 11 lat chowaja i wigilii nie spedza nawet razem a mieszkaja corka z mezem mieszka az dom wyzej. oj tesciowe niezle potrafia byc