X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2012, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jesli chodzi o wesele to najpierw sie ucieszyla ze sie zareczylismy a potem sie dziwila ze maz jedzie do mnie lokale ogladac bo jak podsumowala :"myslalam ze tylko obiad dla 12 osob bedzie?" no jestem ciekawa skad wziela te 12 osob skoro moja najblizsza rodzina na miejscu liczy tylko 30, a to ze onie sa ze swoja skloceni to nie moja wina. dodam tylko ze coreczce wesele na 200 osob wyprawila!!!

ogolnie czepiala sie ze wodzirej ze bez alkoholu, ale poniewaz wszyscy byli zachwyceni to juz nie mogla sie odzywac, a nawet gdyby to moj maz stwierdzil ze na zadnym nie wybawil sie tak dobrze jak na naszym, i ja musze przyznac ze tez :)

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Dora Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2012, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam plan by z teściów jak najszybciej zrobić dziadków;-)

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2012, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    moja wymyśliła, że jak się nam dzidzia urodzi, to łóżeczko wstawimy do jej pokoju, bo w naszej sypialni to się tak ciasno zrobi, a młodzi przecież przestrzeni potrzebuję... na moje: "no już, na pewno" - nie odzywała się do mnie 2 tygodnie:)

niezla tesciowka!!! tez bym w zyciu sie na cos takiego nie zgodzila!!! jeszcze jakies zle fluidy by na dziecko przeszly...

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2012, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    teściowa zawsze znajdzie cos nie tak!!ja nie zapomnę mojej pierwszej kłutni z tesciową w sypialni po remoncie kazała nam powiesić lampe tak nisko jak w jadalni nad stołem sie wiesza " bo tak modnie teraz" ale że to sypialnia to niewazne!!
    teraz mieszkam osobno z moim facetem i przyszła teściowa sie wogole nie wtrąca i jest gut!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2012, 21:18

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2012, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczynki, słodkich snów życzę:)

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2012, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Również życzę dziewczynki wszystkim słodkich snów :)

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2012, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nici z dzisiejszego serduszkowania, mąż mnie wkurzyl i nie mam na to ochoty, zmęczony po pracy lezy nic nie robi i wielce obrazony bo go porosilam zeby toalete umyl, bo jajuz nie mam sily, chce serduszkowac, to niech tez cosmi pomoze bo jak wieczorem padam na nos to juz na to sily nie mam, az wole nie myslec co by bylo gdybym pracowala, jest dobrym czlowiekekim i mnie kocha, ale mamusia nie nauczyla go ze w domu trzeba pomagac, bop moja tesciowka to nawet dywany trzepie sama a ma chlopa w domu. znormalnie czasami brakuje mi do niego cierpliwosci. sorry ale musiala sie wam wygadac.

dobrej nocy dziewczyny

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Dora Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2012, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amicizia jesteś jeszcze ?

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2012, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2012, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora jeszcze chwilkę jestem, chyba prędko nie zasnę...

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Dora Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2012, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mojego mezulka też uczę porządku .... bo z domu jakoś nie wyniósł..

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2012, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :) ach te kochane mamuśki, uważają synków za nie wiadomo kogo, a jak przychodzi co do czego to podstawowych rzeczy ich nie nauczyły... czasami brakuje mi cierpliwości, ale powiem szczerze, że chciałabym żeby chociaż się zapytał czy w czymś pomóc zwłaszcza, że jest późno i mu mówiłam, że dziś moglibyśmy itd... a on nic nie zrobił w tym kierunku, żebyśmy mieli chwilę i czas znalazł go na oglądanie na komórce pingwinów z madagaskaru a na żonę to już nie... i jak tu się starac o dziecko, skoro u nas zero namiętności i spontaniczności w tej materii a do tego w z drobnych rzeczy robią się kłótnie, cholernie uparty jest, i ja juz czasami nie mam siły do niego...

a Ty Dora jak sobie radzisz?? może dasz mi jakąs radędo tego chłopa ...

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Dora Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2012, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj m. uparty nie jest ...tylko ma skleroze i zapomina dbać o porządek.. dziś dostał ochrzan za bałagan w szafie i obiecał poprawę. Powiedziałam mu ze chce mała dzidzie a nie dużą
    ;-)
    ps; bajki też ogląda..pingwiny też oglądal ;-/ faceci są jak dzieci

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2012, 23:25

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2012, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj tak olbrzymie dzieci, moj niestety uparty po mamusi, i do tego jak mu zwrocisz uwage to urazona meska duma, i od razu kłótnia gotowa, chyba za dlugo mieszkal z mamusią...bajki sobie ogladac moze, ale zeby wolec pingwiny od zony!!!

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2012, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a o porzadkach mowic moge, o naprawianiu tez, jak sie sama nie wezme albo sie nie posprzeczamy to nie zrobi, smieci juz mu klade przed drzwiami wejsciowymi tak zeby nie mogl ich otworzyc jak ich nie wezmie a i tak zostaja i nie wyrzuci, bo po co skoro on zjezdza do garazu i sie do pracy spieszy, jakby tam u nich sie punktualnosc liczyla to by juz dawno tam nie pracowal a ta minutka by go niezbawila, ale po co, no coz,

musze go z czasem nauczyc dbania o porzadek w domu, bo jak jeszcze maluch dojdzie to ja na pewno nie ogarne wszystkiego

ktos mi kiedys powiedzial ze trzeba marzenia dostosowywac do realiów a nie realia do marzen, i chyba cos w tym jest..

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Dora Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2012, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moj jest baaardzo spokojny... trudno go zdenerwować, a jeszcze trudniej zagonic do roboty w domu, ciągle by odpoczywał. Tylko co to bedzie jak będą dzieci..?!

Amicizia lubi tę wiadomość

• Dora Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2012, 23:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    widać obie mamy ciężkie zadanie przed sobą...dzięki naszym tesciowym, które nie wpoily synkom, ze faceci też sprzątają..

dobrze chociaż, ze moje gadanie pomogło już w wyrobieniu kilku nawyków

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2012, 23:48

Amicizia lubi tę wiadomość

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2012, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj tak moż ebyć ciekawie, dówjka dzieci do ogarnięcia ;)

w sumie moj jest spokojnym człowiekiem i nie lubi konfliktów szkoda tylko że o żone nie troszczy się pod tym względem tak jak z obcymi, i wogóle nie bierze pod uwage tych hormonów i wszytskiego uważa, że to bzdura itd, normalnie mógłby choć jeden miesiąc byc baba, to by może zrozumiał, jak to jest, a ja jestem osobą dośc energiczną i niestety wybuchowa, ale ma to plus wybucham ale po 5 minutach mi przechodzi nie chowam urazy a on sie zamyka w sobie i koniec. ale w sumie juz szybciej mu mija, wlasnie dal buziaka na przeprosiny, szkoda tylko ze najpierw tak musial zdenerwowac...a przepraszac to tez za bardzo nie umie, ciezko mu sie przyznac do bledu i powiedziec przepraszam

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2012, 23:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To prawda, w sumie jak poznałam jego rodziców i zobaczyłam jak oni żyją to o wiele bardziej zaczęłam go rozumiec, nawet mi się go zal zrobiło, bo tam zyja obok siebie a nie razem, i nawet sie dziwilam, ze gdzie on sie taki inny uchował, ale po slubie co nieco zaczeło wychodzic, ale i tak jest kochany, i nie zamieniłabym go, ale niestey trzeba nad nim jeszcze mocno popracowac pod wzgledem obowiazków domowych...

takze duzo cierpliwosci nam do nich porzeba :)

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2012, 23:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a dlugo juz jestescie razem? bo u mnie to w sumei nauczyl sie na razie ze jak nie wsadzi do kosza na pranie brudnych rzeczy to niech sie nie dziwi ze nie ma w czym chodzic :D

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
‹‹ 435 436 437 438 439 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ