plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyplemniczko- na razie cicho sza...
to ja Tobie baaardzo gratuluje bo u Ciebie to bardziej pewne
paulinko gratuluje !! a plamieniami sie nie martw- podobno w poczatkach ciazy nie sa niczym groznym...
ale dla pewnosci mozesz dopytac gina co i jak a on na pewno rozwieje Twoje watpliwosci... zrob moze dla pewnosci progesteron- bedziesz wiedziala czy nie musisz brac go jeszcze dodatkowo w tabletkachplemniczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyplemniczka wrote:zgadzam sie z Tysią ten detektor ciąży to niezle miesza w glowach... a co lepsze to teraz mialam na nim mniej punktów niz w cyklu gdzie sie nie udalo...
plemnisiu wiesz ze mam tak samo ??
w tym cyklu mam mniej punktow niz w poprzednim... heh
ale juz wole mniej mniej punktow i miec fasolinke niz miec w detektorze duzo punktow bez przyczyny...plemniczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyamicizia i anna- baardzo wam dziekuje ale na razie ciesze sie po cichutku.... wiecie jeszcze wszystko moze sie zdarzyc...
plemnisiu widzialam te Twoje wyniki-rzeczywiscie miano przeciwcial jest wysokie ale absolutnie nie musisz sie tym bardzo martwic... widzisz ten wynik potrafi sie w kazdym cyklu zmienic-sama miewam od 60 do prawie 1000 wiec widzisz jaka jest rozpietosc.... one po prostu potwierdzaja tylko chorobe Hashimoto czyli to ze z niewyjasnionych przyczyn Twoj organizm niszczy swoje komorki tarczycyWiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2012, 14:53
plemniczka, anna_w lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoja endokrynolog mowila mi ze wlasciwie poziom przeciwcial nie jest wazny tylko w ogole ich obecnosc. ja co 3 miesiace robie wyniki i ona wtedy mowi mi jaka dawke euthyroxu mam brac. moze byc nawet tak (co jest bardzo czeste) ze te przeciwciala juz zawsze pozostaja podwyzszone i trzeba caly czas suplementowac hormony
witaj AGAplemniczka lubi tę wiadomość