plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyjeju wrote:Ja np. odkurzałam na kolanach, myłam podłogi na kolanach, wówczas główka napiera bardziej na kanał rodny...ale, że mój Domini ma "łeb jak sklep", to się nie przecisnął...ale ja miednicę mam za wąską
Dziś czekają nas spore porządki, bo odbieramy dywan z prania więc popracuję
Chociaż biorąc pod uwagę,że jutro mam ślub koleżanki, to w sumie już nie wiem,czy nie wstrzymać się do jutraLibra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Shaggunia decyzja i tak należy do Igorcia...zawsze podobało mi się to imię...jeszcze nie pisałam...mój W. chce dać na imię jakby córcia się pojawiła...Wilhelmina
Zagrożę mu, że zakwestionuję ojcostwo hehe hihi
a-koczek, magdzia26, Blondi22, Rucia, Ilona, Shagga_80, aisa, Fedra, Sandraa, Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Hej, wrociłam właśnie z ktg...poza jednym ( dziwo!) skurczem na 100% cisza, potem byłam z tym wynikiem na oddziale u mojej Ginki ...i niczego nowego się nie dowiedziałam...no może poza tym,że jak do czwartku nie urodzę to mam kłaść się do Szpitala...tyle...liczyłam,że zbada mnie itd...ale nic z tego
Shagga_80, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ale dziś dzień pracy witam was serdecznie ....ps hmmm mój m myje wszystkie okna a ja dostaje palpitacji jak on to robi ale smog nie ma uff ....
kleo powodzenia
Shagga no to czekamyRucia, magdzia26, aisa, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Hej.
Małysz, Heniut jest boski. Ale jak będzie tak rósł to wyrośnie z mojego prezentu przez te 2 tygodnieSwoją drogą jak widzę tę jego rozdziawioną paszczkę to dziwię się, że mogą być jakiekolwiek problemy z nadziewaniem
Selena, magdzia26, a-koczek, Rucia, Libra, Ilona, Shagga_80, mauysia, aisa, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki
Shagga ale ten Igorek kaze na siebie czekaćmam nadzieje ze tio juz niedługo
Mauyś Henio cudny
Kleopatra trzymama kciuki zeby poród był szybki :)i zebys juz tuliła swojego bobaska
Pozdrawiam wszystkie i życze miłego weekendumagdzia26, Libra, Ilona, Shagga_80, aisa, Fedra, Sandraa, Dodi, mauysia lubią tę wiadomość