plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
mauysia wrote:A w jakim, koczku?
Blondi22, Rucia, Shagga_80, magdzia26, aisa, Dodi, Fedra, gocha04 lubią tę wiadomość
-
a-koczek wrote:jak to w jakim ? potomstwo robić. m dostał z rana a raczej w nocy wielki kubek mocnej kawy ( wg porady owu na plemniki) i do roboty bo pozniej wyjezdzał i do wotorku nici z przytulanek a wtedy juz napewno po owu bedzie wiec szkoda było marnowac szansy
No to rzeczywiście pełne poświęcenie, szacun
Rucia, Shagga_80, magdzia26, aisa, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Och Huniutas
Kocham jego gaworzenie
Mayuśka jak Ja Ci zazdroszczę, że masz Go przy sobie.a-koczek, Blondi22, Rucia, Libra, Shagga_80, Ilona, aisa, Dodi, Fedra, Gunia, Sandraa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Cześć dziewczyny,
oto nowy filmik z Heniutem w roli głównej. Życzę miłego odbioru!
PS) Wieczorem usuwam link!
EDIT: ...bo nadzwyczaj wysoki poziom ubersłodkości zawarty w filmiku może poczynić w psychice widza nieodwracalne zmiany
Przesłodkimauysia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej, wrociłam właśnie z ktg...poza jednym ( dziwo!) skurczem na 100% cisza, potem byłam z tym wynikiem na oddziale u mojej Ginki ...i niczego nowego się nie dowiedziałam...no może poza tym,że jak do czwartku nie urodzę to mam kłaść się do Szpitala...tyle...liczyłam,że zbada mnie itd...ale nic z tego
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya-koczek wrote:Shagus a moze spróbuj serduszkowania z m to pomaga podobno
...a potem wyczytałam,że jak odejdzie czop to lepiej zaniechać tych praktyk bo już dziecko nie jest chronione przed infekcjami...dziś znów pospacerowałam co drugi schodek do domu...i czekam...moja Ginka dalej mówiła,żebym tej rycyny napiła się...aleeeeeee znów wyczytałam , że są różne opinie na ten temat
Mauysia, ależ ten Heniutek jest boski...mówiłam,że zazdraszczam???????????
Agafia, ściskam mocno, trzymaj się kochanaFedra, Dodi, mauysia lubią tę wiadomość
-
Shagus olej rycynowy zaszkodizc raczej nie zaszkodzi on poprostu zwieksza perylstatyke jelit tzn wywołuje cos ale biegunke. i wzmożone ruchy jelit moga powodowac skurcze i wtedy moze zacząc sie akcja porodowa jak wypijesz jedną dużą łyżke stołowo ta alno sie ruszy albo nie
Gunia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnya-koczek wrote:Shagus olej rycynowy zaszkodizc raczej nie zaszkodzi on poprostu zwieksza perylstatyke jelit tzn wywołuje cos ale biegunke. i wzmożone ruchy jelit moga powodowac skurcze i wtedy moze zacząc sie akcja porodowa jak wypijesz jedną dużą łyżke stołowo ta alno sie ruszy albo nie
jeju, Libra, Rucia, Ilona, aisa, Fedra, Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZresztą ja należę do osób, dla których jedna opinia negatywna jest bardziej przemawiająca niż tysiąc historii,że Komuś coś pomogło
I chyba nie będę stosować... później może wyjdę z Kubą na spacer (póki co jest tak zimno na dworze,że nie zachęca)...wolę takie metody przyspieszania porodu
jeju, a-koczek, Libra, aisa, Fedra, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
a-koczek wrote:jak to w jakim ? potomstwo robić. m dostał z rana a raczej w nocy wielki kubek mocnej kawy ( wg porady owu na plemniki) i do roboty bo pozniej wyjezdzał i do wotorku nici z przytulanek a wtedy juz napewno po owu bedzie wiec szkoda było marnowac szansy
oby był owocnyjeju, a-koczek, Fedra, mauysia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjeju wrote:Shagguś pozostaje stymulacja sutków....
PS. Wczoraj Stary spał jak skończyłam z Wami...ale może dziś niech się poudzielamagdzia26, jeju, Blondi22, Libra, aisa, Fedra, Spero, Sandraa, Dodi, mauysia lubią tę wiadomość
-
Trzeba przystawić męża do cycucha i już....pamietasz jak np. Kubuś ssał pierś i to powodowało skurcze macicy i to, że się szybciej obkurczała.
Dziś musisz powiedzieć M., że jest Ci niezmiernie potrzebnyShagga_80, a-koczek, magdzia26, Blondi22, Ilona, Libra, aisa, Fedra, Sandraa, Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjeju wrote:Ciekawe
Niebawem się dowiemy zapewne
Jak tak patrzę na Heniusia,to jestem przerażóna trochę...Heniuś przesłodki ale uświadomiłam sobie, że te 12, 13 lat, to ogromna przepaść i w sumie na nowo musiałabym się uczyć...teraz się wystraszyłam...W mig przypomnisz sobie
-
Shagga_80 wrote:Zresztą ja należę do osób, dla których jedna opinia negatywna jest bardziej przemawiająca niż tysiąc historii,że Komuś coś pomogło
I chyba nie będę stosować... później może wyjdę z Kubą na spacer (póki co jest tak zimno na dworze,że nie zachęca)...wolę takie metody przyspieszania porodu
Mam tak samo, wycofuję się gdy widzę jedną złą opinię...
Shagga_80 lubi tę wiadomość