X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 11 października 2013, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    A w jakim, koczku?
    jak to w jakim ? potomstwo robić. m dostał z rana a raczej w nocy wielki kubek mocnej kawy ( wg porady owu na plemniki) i do roboty bo pozniej wyjezdzał i do wotorku nici z przytulanek a wtedy juz napewno po owu bedzie wiec szkoda było marnowac szansy

Blondi22, Rucia, Shagga_80, magdzia26, aisa, Dodi, Fedra, gocha04 lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 11 października 2013, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    jak to w jakim ? potomstwo robić. m dostał z rana a raczej w nocy wielki kubek mocnej kawy ( wg porady owu na plemniki) i do roboty bo pozniej wyjezdzał i do wotorku nici z przytulanek a wtedy juz napewno po owu bedzie wiec szkoda było marnowac szansy
    Ahaaaa :) No to rzeczywiście pełne poświęcenie, szacun :)

Rucia, Shagga_80, magdzia26, aisa, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 11 października 2013, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Och Huniutas :D Kocham jego gaworzenie :D <3

Mayuśka jak Ja Ci zazdroszczę, że masz Go przy sobie. :)
    I pomyśleć, że termin porodu miałam dopiero na jutro :)

a-koczek, Blondi22, Rucia, Libra, Shagga_80, Ilona, aisa, Dodi, Fedra, Gunia, Sandraa, Kfjatus lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 11 października 2013, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Cześć dziewczyny,

oto nowy filmik z Heniutem w roli głównej. Życzę miłego odbioru!

PS) Wieczorem usuwam link!

EDIT: ...bo nadzwyczaj wysoki poziom ubersłodkości zawarty w filmiku może poczynić w psychice widza nieodwracalne zmiany ;)

Przesłodki ;)

mauysia lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2013, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, wrociłam właśnie z ktg...poza jednym ( dziwo!) skurczem na 100% cisza, potem byłam z tym wynikiem na oddziale u mojej Ginki ...i niczego nowego się nie dowiedziałam...no może poza tym,że jak do czwartku nie urodzę to mam kłaść się do Szpitala...tyle...liczyłam,że zbada mnie itd...ale nic z tego :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2013, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pierdykam. No nic Shaggi pozostało Ci czekać. Najwidoczniej Igorkowi jest bardzo miło w brzuchu mamy, i zastrajkował chłopak ;)

Shagga_80, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 11 października 2013, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagus a moze spróbuj serduszkowania z m to pomaga podobno

zpbnej28qs8fkan8.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2013, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    Shagus a moze spróbuj serduszkowania z m to pomaga podobno
    Ostatnio próbowałam :P ...a potem wyczytałam,że jak odejdzie czop to lepiej zaniechać tych praktyk bo już dziecko nie jest chronione przed infekcjami...dziś znów pospacerowałam co drugi schodek do domu...i czekam...moja Ginka dalej mówiła,żebym tej rycyny napiła się...aleeeeeee znów wyczytałam , że są różne opinie na ten temat :/

Mauysia, ależ ten Heniutek jest boski...mówiłam,że zazdraszczam???????????

Agafia, ściskam mocno, trzymaj się kochana :(

Fedra, Dodi, mauysia lubią tę wiadomość

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 11 października 2013, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagus olej rycynowy zaszkodizc raczej nie zaszkodzi on poprostu zwieksza perylstatyke jelit tzn wywołuje cos ale biegunke. i wzmożone ruchy jelit moga powodowac skurcze i wtedy moze zacząc sie akcja porodowa jak wypijesz jedną dużą łyżke stołowo ta alno sie ruszy albo nie

Gunia lubi tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2013, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    Shagus olej rycynowy zaszkodizc raczej nie zaszkodzi on poprostu zwieksza perylstatyke jelit tzn wywołuje cos ale biegunke. i wzmożone ruchy jelit moga powodowac skurcze i wtedy moze zacząc sie akcja porodowa jak wypijesz jedną dużą łyżke stołowo ta alno sie ruszy albo nie
    Nie miałam na myśli,że zaszkodzi,ale że skutki są różne...tzn,że może porządnie przeczyścić,że nawet kilka godzin można spędzić w WC albo mogą być mocne bóle...więc mam mieszane uczucia,szczególnie,że przy kubie nie bardzo mogę sobie pozwolić na "relaks" w kiblu :/

jeju, Libra, Rucia, Ilona, aisa, Fedra, Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 11 października 2013, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagguś pozostaje stymulacja sutków....

Shagga_80, a-koczek, Rucia, Fedra, Gunia, Dodi lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2013, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zresztą ja należę do osób, dla których jedna opinia negatywna jest bardziej przemawiająca niż tysiąc historii,że Komuś coś pomogło :) I chyba nie będę stosować... później może wyjdę z Kubą na spacer (póki co jest tak zimno na dworze,że nie zachęca)...wolę takie metody przyspieszania porodu :)

jeju, a-koczek, Libra, aisa, Fedra, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 11 października 2013, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    fiu fiu no to zapowiada się ciekawy weekend :D
    oby był owocny ;)

jeju, a-koczek, Fedra, mauysia lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2013, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Shagguś pozostaje stymulacja sutków....
    O widzisz to skutków ubocznych mieć na bank nie będzie :P

PS. Wczoraj Stary spał jak skończyłam z Wami...ale może dziś niech się poudziela ;)

magdzia26, jeju, Blondi22, Libra, aisa, Fedra, Spero, Sandraa, Dodi, mauysia lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 11 października 2013, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzeba przystawić męża do cycucha i już....pamietasz jak np. Kubuś ssał pierś i to powodowało skurcze macicy i to, że się szybciej obkurczała.
    Dziś musisz powiedzieć M., że jest Ci niezmiernie potrzebny :-P

Shagga_80, a-koczek, magdzia26, Blondi22, Ilona, Libra, aisa, Fedra, Sandraa, Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2013, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe co u Kleopatry...

Libra, Fedra lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 11 października 2013, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe :-D Niebawem się dowiemy zapewne :-D
    Jak tak patrzę na Heniusia,to jestem przerażóna trochę...Heniuś przesłodki ale uświadomiłam sobie, że te 12, 13 lat, to ogromna przepaść i w sumie na nowo musiałabym się uczyć...teraz się wystraszyłam...

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2013, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Ciekawe :-D Niebawem się dowiemy zapewne :-D
    Jak tak patrzę na Heniusia,to jestem przerażóna trochę...Heniuś przesłodki ale uświadomiłam sobie, że te 12, 13 lat, to ogromna przepaść i w sumie na nowo musiałabym się uczyć...teraz się wystraszyłam...
    Pewnych rzeczy się nie zapomina :) W mig przypomnisz sobie :)

• jeju Autorytet

Wysłany: 11 października 2013, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja np. odkurzałam na kolanach, myłam podłogi na kolanach, wówczas główka napiera bardziej na kanał rodny...ale, że mój Domini ma "łeb jak sklep", to się nie przecisnął...ale ja miednicę mam za wąską :-(

• jeju Autorytet

Wysłany: 11 października 2013, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Zresztą ja należę do osób, dla których jedna opinia negatywna jest bardziej przemawiająca niż tysiąc historii,że Komuś coś pomogło :) I chyba nie będę stosować... później może wyjdę z Kubą na spacer (póki co jest tak zimno na dworze,że nie zachęca)...wolę takie metody przyspieszania porodu :)

Mam tak samo, wycofuję się gdy widzę jedną złą opinię...

Shagga_80 lubi tę wiadomość

‹‹ 4333 4334 4335 4336 4337 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ