plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Dzień dobry.
Jestem niewyspana do kwadratuM. wrócił po północy, o 5 pobudka bo wcześniej szedł do pracy, takie spanie na raty bleee.
chiałabym być teraz w domciu i móc zdrzemnąć się jeszcze z 3 godzinki
Rucia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Blondi masz super brzusio już taki prawdziwy ciązowy
Sperus piękne mieszkanko
Buziaki i miłego piątkowego dnia, dla tych co w pracy oby szybko minąłi zaczął się weekendzik
Libra, Blondi22, aisa, Fedra, Spero lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgafia wrote:Kochane dziękuje wam bardzo , całą noc nie spałam z tego wszystkiego to aż goraczkę mam i całe gardło zawalone ... po prostu ... a brak słow nie wyobrażam sobie jutrzejszego dnia tego pogrzebu ... ; ((( Był jak mój brat a teraz już nigdy go nie usłyszę , nie pożartujemy .. nie zobaczy jak jego córeczka dorasta 3 lata się o nia starali ... przed śmiercią powiedział dobrzę że chociaż zobaczyłem Maję ( córka ma tak na imie )
A Shaggunia urodziła ?
Całuje -
nick nieaktualnyRucia wrote:Dobrze, że jutro sobota.
magdzia26, Rucia, Ilona, aisa, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
Hje kochane.
Agafia przykro mi starsznie.
Spero super mieszknko.
ja to wczoraj tak sie wkurzylam bo mysłałm ze sobie pogadam a tu lipa. mysłam ze na tym nowym programie ten mój mikrofon w lapie bedzie chodził ale niestety tez nie. a w tej zpyziałej miescinie w której mieszkam to nawet słucchawek z mikrofonem niemożna kupić. ale dzis wyjezdzam do stolicy wiec tam chyba dostane i jak w poniedziałek wróce to wieczorkiem sie meldujeRucia, Libra, aisa, Fedra, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny,
oto nowy filmik z Heniutem w roli głównej. Życzę miłego odbioru!
PS) Wieczorem usuwam link!
EDIT: ...bo nadzwyczaj wysoki poziom ubersłodkości zawarty w filmiku może poczynić w psychice widza nieodwracalne zmianyWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2013, 23:02
magdzia26, a-koczek, Rucia, Blondi22, Libra, Ilona, aisa, Dodi, Fedra, Spero, Spero, Gunia, Sandraa, Kfjatus, gocha04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOch Huniutas
Kocham jego gaworzenie
Mayuśka jak Ja Ci zazdroszczę, że masz Go przy sobie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2013, 09:38
mauysia, a-koczek, Blondi22, Blondi22, magdzia26, Ilona, Fedra, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość