plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny
jeszcze śpicie? dostałam wyniki różyczki i troche sie zaniepokoiłam, możecie mi powiedzieć o co cho?
P-ciała p/wirusowi różyczki IgG (s) 148,6 IU/ml ujemny <10,0 dodatni >= 10,0
toxo ujemne, a trzeciego wyniku jeszcze nie ma.
miłego dnia! -
nick nieaktualnyzbikowa wrote:Hej dziewczyny
jeszcze śpicie? dostałam wyniki różyczki i troche sie zaniepokoiłam, możecie mi powiedzieć o co cho?
P-ciała p/wirusowi różyczki IgG (s) 148,6 IU/ml ujemny <10,0 dodatni >= 10,0
toxo ujemne, a trzeciego wyniku jeszcze nie ma.
miłego dnia!
Czy chorowałaś wcześniej na różyczkę? Bo jeżeli chorowałaś, to są to wytworzone przeciwciałaFedra lubi tę wiadomość
-
Wygląda tak jakbyś przeszła różyczkę albo miała przeciwciała ze szczepionki...ale jak się mylę, to mnie dziewczyny poprawcie...w te klocki, to ja jestem cienias...buzi buzi...
WCALE NIE SUGERUJ SIĘ MOIM GDYBANIEM, MOIM ROZWAŻANIEM...logiczne myślenie mnie tak rano nie dotyczy...
Krystyna a tak nawiasem mówiąc, to gdzieś Ty wczoraj łaziła, że Cię nie było?
Dzień dobry ogólnie i szczególnie!
Jak tu zostanę, to będzie niedobrze, a jak pójdę, to jeszcze gorzej
Kurcze ja od garści słonecznika potrafię utyć kg albo dwa....bleeee
Dziś mam postanowienie! Jak nie machnę ( ćwiwczeń )Chodakowskiej, to nie wchodzę na ts3....dobre postanowienie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2013, 07:29
Libra, Rucia, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJeju, dobrze piszesz... ja też w różyczce miałam dodatnie IgG i gin powiedział mi, że to przeciwciała po chorobie bądź szczepieniu... najważniejsze, żeby IgM było ujemne, bo ten współczynnik mówi, że dopiero co przeszłaś chorobę albo jesteś w jej trakcie
jeju, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjeju wrote:Libruś!
Żbiku
Albo Chodakowska albo 1,5 godzinny marsz z psem po górkach i dolinkach....wybór mam i jak nie wykonam, to kara!
Żeby tylko wytrwać...
m stwierdził, że pewnie mam za mało magnezu i wczoraj zakupił mi (sobie zresztą też
(a do tego zakupił nam jeszcze żel wspomagający jego wojo;Phehehe)jeju, magdzia26, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No to rano myślę dość logicznie...zatem Kochana Krystyno, przechodzi pani do kolejnego etapu.
"Dziś wygrywa pani darmowy dostęp do kartoteki z dzieciństwa i 3 pytania dotyczące przebytych przez panią chorób zakaźnych, szczepień itp. Może też pani otrzymać słodki kuferek, wybór należy do pani, pani Krystyno"
-Ibiszek
Czekamy na pani decyzjęzbikowa, magdzia26, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:Jeju jestes bezbledna
Nie mialam nigdy rozyczki z tego co wiem szczepienia tez. Ale sie dowiem.
Zbiczku wydaje mi się ze byłaś szczepiona w dzieciństwie bo to były obowiazkowe szczepienia, spytaj mamy, albo popatrz w książeczkę szczepień jeśl takową posiadasz, jeśli nie zawsze można o to dopytać w punkcie szczepień w miejscowośc. Gdzie byłaś szczepiona
Dzień dobryWiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2013, 08:12
jeju, Libra, aisa, Fedra, Gunia lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
nick nieaktualny
-
Słonecznik to bogate źródło białka i prawdziwa bomba witaminowa: jest jednym z najbogatszych źródeł witaminy B6 (która odpowiada za piękną i zdrową cerę: leczy stany zapalne skóry i zmniejsza łojotok oraz sprawia, że skóra długo pozostaje młoda i elastyczna), nie brak w nim też witaminy B1 i PP, A, E, D i błonnika. Ten w wersji bio chwali się zawartością zdrowych kwasów tłuszczowych i związków mineralnych: potasu, wapnia, magnezu, cynku i żelaza. Do tego reguluje pracę układu nerwowego i immunologicznego oraz pomaga obniżyć poziom stresu. Świetnie smakuje w pieczywie, twarożku, jako posypka do sałatek i samodzielna przekąska. Uprażony na suchej patelni i lekko posolony, serwowany na ciepło, z dodatkiem ulubionych przypraw (np. sosu sojowego, ostrej lub słodkiej papryki lub ziół prowansalskich) może się okazać hitem niejednego wieczoru.
Libra, Fedra, gocha04 lubią tę wiadomość
-
Kochane dziękuje wam bardzo , całą noc nie spałam z tego wszystkiego to aż goraczkę mam i całe gardło zawalone ... po prostu ... a brak słow nie wyobrażam sobie jutrzejszego dnia tego pogrzebu ... ; ((( Był jak mój brat a teraz już nigdy go nie usłyszę , nie pożartujemy .. nie zobaczy jak jego córeczka dorasta 3 lata się o nia starali ... przed śmiercią powiedział dobrzę że chociaż zobaczyłem Maję ( córka ma tak na imie )
A Shaggunia urodziła ?
Całuje