plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Spero pięknie mieszacie! Kurcze, wszystko wykończone, dopieszczone, tylko te czarbno-białe zdjęcia powiesić, coś pieknego! I te kąciki tematyczne! najlepszy fragment to kanapa z tapeta gazetową. Boszsz ja chyba jeszcze przez 80 lat będe wykańczac mój dom
Nigdy Wam zdjęć nie wkleję
Dolina
Sama nie wiem czego Ci bardziej zazdroszczę - tak urządzonego mieszkanka czy figury modelki. W sukience wyglądasz ekstra, jakby była dla Ciebie projektowana.
I tak mnie rozbroiło Twoje ostrzeżenie, że z szacunku obejrzałam też zdjęcia kotaSpero, Rucia, zbikowa, Fedra, mauysia, magdzia26, a-koczek, aisa, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyShagguś dziękuję,
Olu obrazki właśnie będą chyba wieszane, bo mój się zbiera i zbierajeszcze chyba w sobotę nam biurko przywiozą i będę hiperszczęśliwa. może uda mi się zasłonki obrobić to też zmienię te pomarańczowe na delikatniejsze
Ahh i dziękuję za komplement :*
Ruciu zdróweczka dla Kingi
wolno mi coś idzieRucia, Libra, Fedra, magdzia26, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny nie byłam u ginki, bo sie nie dodzwoniłam
. sama nie wiem ile razy do niej dzwoniłam a ona nie odebrała telefonu...Zapewne dziś nie przyjmowała w gabinecie i miała jakiś wyjazd. Mam w domu luteinę dopochwową i sobie zażyje na noc 2 tabletki.Nic innego nie zaradzę. Musze sie wykąpać i odpoczywac...A brzuch cały czas taki jak był.I mały wierci sie non stop.On dziś poprostu oka nie zmrużył przez cały dzień
. Mam nadzieje,ze noc przeżyje szczęśliwie i zobaczę co to będzie jutro?Jak będzie tak jak dziś to przed południem pojadę do szpitala-moja ginka ma dyzur do południa. A spraw do załatwienia i zkupów mam teraz najwiecej...
Shagguś, Ty miałaś chyba takie skurcze i twardnienia brzucha co nie?Powiedz mi czy Ty tylko luteinę na to brałaś czy fenoterol też?
Nie posiedzę dziś z Wami bo naprawdę mi się nie chce.
papa -
nick nieaktualnykopciuszek126 wrote:Dziewczyny nie byłam u ginki, bo sie nie dodzwoniłam
. sama nie wiem ile razy do niej dzwoniłam a ona nie odebrała telefonu...Zapewne dziś nie przyjmowała w gabinecie i miała jakiś wyjazd. Mam w domu luteinę dopochwową i sobie zażyje na noc 2 tabletki.Nic innego nie zaradzę. Musze sie wykąpać i odpoczywac...A brzuch cały czas taki jak był.I mały wierci sie non stop.On dziś poprostu oka nie zmrużył przez cały dzień
. Mam nadzieje,ze noc przeżyje szczęśliwie i zobaczę co to będzie jutro?Jak będzie tak jak dziś to przed południem pojadę do szpitala-moja ginka ma dyzur do południa. A spraw do załatwienia i zkupów mam teraz najwiecej...
Shagguś, Ty miałaś chyba takie skurcze i twardnienia brzucha co nie?Powiedz mi czy Ty tylko luteinę na to brałaś czy fenoterol też?
Nie posiedzę dziś z Wami bo naprawdę mi się nie chce.
papa -
nick nieaktualny
-
Żbiku i Rucia powiedzcie mi czy ja coś przeoczyłam bo wydawało mi się że to Spero wkleiła zdjęcia z mieszkania a nie Agafia?
A tak poza tym Spero śliczne mieszkanko
No i wracam do naukiWiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2013, 20:05
Spero, Fedra lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, dzieki za wszystkie słowa wsparcia.
Ilona śliczne zdjęcia
Blondi piękny brzusio
Wybaczcie ze nie pogadam sobie dzisiaj z wami ale ide robić odprawe spakowac troche rzeczy i jutro po robocie lece do P.
bądźcie grzeczne, miłego weekendu!Blondi22, Fedra, Spero, aisa, Dodi, Gunia lubią tę wiadomość