SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 11 października 2013, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki przypominam, że dziś od 16 do 19 trzymamy kciuki za egzamin Pismaka.

magdzia26, Selena, a-koczek, a-koczek, Rucia, Libra, Ilona, Kaja, Shagga_80, Blondi22, aisa, Fedra, Sandraa, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2013, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Hej.

Małysz, Heniut jest boski. Ale jak będzie tak rósł to wyrośnie z mojego prezentu przez te 2 tygodnie :( Swoją drogą jak widzę tę jego rozdziawioną paszczkę to dziwię się, że mogą być jakiekolwiek problemy z nadziewaniem :D

Dzień bez przeczytania jakiego kolwiek twojego postu Czesławo jest dniem straconym <3

Selena, Ola_czeka, a-koczek, a-koczek, magdzia26, Ilona, aisa, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 11 października 2013, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra to idę piec, gotować i smażyć bo mamy dziś gości. Być może ich mamy bo się jeszcze na 100% nie określili a jak nie to zaprosimy innych - plus mieszkania we wsi z całą rodziną męża.

a-koczek, Rucia, Libra, magdzia26, Ilona, Shagga_80, aisa, Fedra, Dodi, mauysia, Effcia28 lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 11 października 2013, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Dzień bez przeczytania jakiego kolwiek twojego postu Czesławo jest dniem straconym <3

Kocham kocham kocham <3

Rucia, Ilona lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2013, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Kocham kocham kocham <3

Ja Ciebie też <3

AGA 30 lubi tę wiadomość

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 11 października 2013, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz tak wyznajecie miłość. to Olka zakochałam sie w Twoim głosie po nocach przez niego nie spie ciagle go słyszę. To chyba jakies chore jest ale cóz

Rucia, Selena, Ilona, magdzia26, Libra, Shagga_80, kierzynka, aisa, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 11 października 2013, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koczku a Ty mnie zlałaś jak Cię namawiałam na rozmowę. I se poszłaś.

• jeju Autorytet

Wysłany: 11 października 2013, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej! a ja jestem taka zazdrosna jak Wy sobie tu tak MIŁOŚĆ wyznajecie :-) no dobra, idę, bo nie mogę na to spoglądać nawet przez palce :-D

Rucia jak murzyn na pasach, pojawia się i znika dzisiaj...idę dalej "szątać", bo nie wyrobię się przed 15-tą.

Jednak załatwił coś pan projektant...dołożą nam do naszej kostki, kostkę jak będą robić drogę i tym sposobem zrobią nam wjazd za free, mamy tylko pokazać projekt...

Odpadnie z wydz. dróg ustalanie zamknięcia na czas prac, pasa ruchu drogowego.
    Tak więc jeden pierdułek odpadł. Uff...jak ja się nie mogę doczekać jak już skończymy robić wokoło to wszystko...kurde kasa nie chce z nieba spadać, no!

a-koczek, Rucia, aisa, Fedra, Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2013, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżu, ledwo żyję nasprzątałam się strasznie....teraz jeszcze odgruzować kuchnię :/
    Jak tej cholery to nie ruszy to ja już nie wiem! Blondi, ja mieszkam na 4 piętrze więc jak ostatnio co dzień wychodzę na spacer to nie mogę nie chodzić po schodach, a póki co guzik z tego :/ Ehhhh...ale ale pocieszam się myślą,że z Kubą też nic nie zapowiadało,że będę rodzić i nawet zaplanowaliśmy na sobotę wizytę u znajomych, a wieczorem w piątek z koleżanką (tą do której mieliśmy udać się z wizytą następnego dnia) byłyśmy na mega spacerze z psami, do domu wróciłam po 21...a ok 23 chyba pękł mi pęcherz :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2013, 14:04

Blondi22, aisa, Fedra, Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2013, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze OVU mnie dobił...w kalendarzu ciązy wskazuje to już teraz!

Ehhh...idę do tego zmywania :/

Rucia, Spero lubią tę wiadomość

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 11 października 2013, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiedy?
    Ola_czeka wrote:
    Koczku a Ty mnie zlałaś jak Cię namawiałam na rozmowę. I se poszłaś.

zpbnej28qs8fkan8.png

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 11 października 2013, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga, a testowalas? Moze jestes w ciazy i dlatego ci sie nie chce zmywac?

Sorry, uwielbiam ten zart pytac mocno ciezarne kobiety czy to przypadkiem TO :D

magdzia26, a-koczek, Rucia, Shagga_80, Ilona, aisa, Fedra, Sandraa, Dodi, Pismak, Kfjatus lubią tę wiadomość

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 11 października 2013, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Jeszcze OVU mnie dobił...w kalendarzu ciązy wskazuje to już teraz!
    biedna Shaggus te Ovu to jednak złośliwe jest tak jakby jakaś kobieta mogła zapomnieć że jest w ciąży i że ma rodzić ...

Shagga_80 lubi tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 11 października 2013, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olka chyba znikłas ale powiem jedno ja robiłam wszytsko zeby z Toba rozmawiać ale sprzet mi nawalił i nic z tego nie wyszło Do poniedziłaku sprzet sobie kupię przez weekend wszystko posprawdzam czy działa i po weekendzie bedziemy mogły pogadac.

Ech tylko jak ja poźniej te noce wytzrymam przez ten Twój głos hehehhe

Libra, Dodi lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2013, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:

Rucia jak murzyn na pasach, pojawia się i znika dzisiaj...

Ładnie mi tak lecieć od asfaltów ? trol.png Zupkę gotowałam, i w końcu wyszła zjadliwa :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2013, 14:32

magdzia26, Ilona, aisa, Fedra, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2013, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shaggi kochana nic na siłe. Wiem, że bardzo byś chciała już urodzić. Z tego co zdążyłam wyczytać to Kleopatra swoją pierwszą ciąże też przenosiła. Musisz dać Igorkowi czas do namysłu :)

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 11 października 2013, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Igor sobie myśli jak wyjde to te ciotki beda chcialy a to zdjecia a to filmiki i zamecza mamę i mnie wiec sobie jeszcze posiedze poki mam świety spokój

Rucia, magdzia26, Libra, Selena, Ilona, aisa, Fedra, Spero, Sandraa, Dodi lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2013, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heniutek już odczuwa co to sława :P

magdzia26, a-koczek, Selena, aisa, Fedra, Spero, mauysia, Sandraa, Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2013, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Shaggi kochana nic na siłe. Wiem, że bardzo byś chciała już urodzić. Z tego co zdążyłam wyczytać to Kleopatra swoją pierwszą ciąże też przenosiła. Musisz dać Igorkowi czas do namysłu :)
    Z Kubą takiego "parcia" nie miałam,ale to dlatego że teraz pół ciązy byłam przekonana,że nie donoszę,groził mi przedwczesny poród...a tu zonk :)
    Zresztą jeszcze dzień się nie skończył :P

PS. Ja tam i tak jak coś to długo na poród czekać nie będę...bo maksymalnie do czwartku :)

Libra, magdzia26, Ilona, aisa, Fedra, Spero, Dodi, mauysia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2013, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Z Kubą takiego "parcia" nie miałam,ale to dlatego że teraz pół ciązy byłam przekonana,że nie donoszę,groził mi przedwczesny poród...a tu zonk :)
    Zresztą jeszcze dzień się nie skończył :P

PS. Ja tam i tak jak coś to długo na poród czekać nie będę...bo maksymalnie do czwartku :)

Rucia lubi tę wiadomość

‹‹ 4335 4336 4337 4338 4339 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ