X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 11 października 2013, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki przypominam, że dziś od 16 do 19 trzymamy kciuki za egzamin Pismaka.

magdzia26, Selena, a-koczek, a-koczek, Rucia, Libra, Ilona, Kaja, Shagga_80, Blondi22, aisa, Fedra, Sandraa, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2013, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Hej.

Małysz, Heniut jest boski. Ale jak będzie tak rósł to wyrośnie z mojego prezentu przez te 2 tygodnie :( Swoją drogą jak widzę tę jego rozdziawioną paszczkę to dziwię się, że mogą być jakiekolwiek problemy z nadziewaniem :D

Dzień bez przeczytania jakiego kolwiek twojego postu Czesławo jest dniem straconym <3

Selena, Ola_czeka, a-koczek, a-koczek, magdzia26, Ilona, aisa, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 11 października 2013, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra to idę piec, gotować i smażyć bo mamy dziś gości. Być może ich mamy bo się jeszcze na 100% nie określili a jak nie to zaprosimy innych - plus mieszkania we wsi z całą rodziną męża.

a-koczek, Rucia, Libra, magdzia26, Ilona, Shagga_80, aisa, Fedra, Dodi, mauysia, Effcia28 lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 11 października 2013, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Dzień bez przeczytania jakiego kolwiek twojego postu Czesławo jest dniem straconym <3

Kocham kocham kocham <3

Rucia, Ilona lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2013, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Kocham kocham kocham <3

Ja Ciebie też <3

AGA 30 lubi tę wiadomość

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 11 października 2013, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz tak wyznajecie miłość. to Olka zakochałam sie w Twoim głosie po nocach przez niego nie spie ciagle go słyszę. To chyba jakies chore jest ale cóz

Rucia, Selena, Ilona, magdzia26, Libra, Shagga_80, kierzynka, aisa, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 11 października 2013, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koczku a Ty mnie zlałaś jak Cię namawiałam na rozmowę. I se poszłaś.

• jeju Autorytet

Wysłany: 11 października 2013, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej! a ja jestem taka zazdrosna jak Wy sobie tu tak MIŁOŚĆ wyznajecie :-) no dobra, idę, bo nie mogę na to spoglądać nawet przez palce :-D

Rucia jak murzyn na pasach, pojawia się i znika dzisiaj...idę dalej "szątać", bo nie wyrobię się przed 15-tą.

Jednak załatwił coś pan projektant...dołożą nam do naszej kostki, kostkę jak będą robić drogę i tym sposobem zrobią nam wjazd za free, mamy tylko pokazać projekt...

Odpadnie z wydz. dróg ustalanie zamknięcia na czas prac, pasa ruchu drogowego.
    Tak więc jeden pierdułek odpadł. Uff...jak ja się nie mogę doczekać jak już skończymy robić wokoło to wszystko...kurde kasa nie chce z nieba spadać, no!

a-koczek, Rucia, aisa, Fedra, Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2013, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżu, ledwo żyję nasprzątałam się strasznie....teraz jeszcze odgruzować kuchnię :/
    Jak tej cholery to nie ruszy to ja już nie wiem! Blondi, ja mieszkam na 4 piętrze więc jak ostatnio co dzień wychodzę na spacer to nie mogę nie chodzić po schodach, a póki co guzik z tego :/ Ehhhh...ale ale pocieszam się myślą,że z Kubą też nic nie zapowiadało,że będę rodzić i nawet zaplanowaliśmy na sobotę wizytę u znajomych, a wieczorem w piątek z koleżanką (tą do której mieliśmy udać się z wizytą następnego dnia) byłyśmy na mega spacerze z psami, do domu wróciłam po 21...a ok 23 chyba pękł mi pęcherz :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2013, 14:04

Blondi22, aisa, Fedra, Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2013, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze OVU mnie dobił...w kalendarzu ciązy wskazuje to już teraz!

Ehhh...idę do tego zmywania :/

Rucia, Spero lubią tę wiadomość

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 11 października 2013, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiedy?
    Ola_czeka wrote:
    Koczku a Ty mnie zlałaś jak Cię namawiałam na rozmowę. I se poszłaś.

zpbnej28qs8fkan8.png

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 11 października 2013, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga, a testowalas? Moze jestes w ciazy i dlatego ci sie nie chce zmywac?

Sorry, uwielbiam ten zart pytac mocno ciezarne kobiety czy to przypadkiem TO :D

magdzia26, a-koczek, Rucia, Shagga_80, Ilona, aisa, Fedra, Sandraa, Dodi, Pismak, Kfjatus lubią tę wiadomość

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 11 października 2013, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Jeszcze OVU mnie dobił...w kalendarzu ciązy wskazuje to już teraz!
    biedna Shaggus te Ovu to jednak złośliwe jest tak jakby jakaś kobieta mogła zapomnieć że jest w ciąży i że ma rodzić ...

Shagga_80 lubi tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 11 października 2013, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olka chyba znikłas ale powiem jedno ja robiłam wszytsko zeby z Toba rozmawiać ale sprzet mi nawalił i nic z tego nie wyszło Do poniedziłaku sprzet sobie kupię przez weekend wszystko posprawdzam czy działa i po weekendzie bedziemy mogły pogadac.

Ech tylko jak ja poźniej te noce wytzrymam przez ten Twój głos hehehhe

Libra, Dodi lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2013, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:

Rucia jak murzyn na pasach, pojawia się i znika dzisiaj...

Ładnie mi tak lecieć od asfaltów ? trol.png Zupkę gotowałam, i w końcu wyszła zjadliwa :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2013, 14:32

magdzia26, Ilona, aisa, Fedra, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2013, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shaggi kochana nic na siłe. Wiem, że bardzo byś chciała już urodzić. Z tego co zdążyłam wyczytać to Kleopatra swoją pierwszą ciąże też przenosiła. Musisz dać Igorkowi czas do namysłu :)

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 11 października 2013, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Igor sobie myśli jak wyjde to te ciotki beda chcialy a to zdjecia a to filmiki i zamecza mamę i mnie wiec sobie jeszcze posiedze poki mam świety spokój

Rucia, magdzia26, Libra, Selena, Ilona, aisa, Fedra, Spero, Sandraa, Dodi lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2013, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heniutek już odczuwa co to sława :P

magdzia26, a-koczek, Selena, aisa, Fedra, Spero, mauysia, Sandraa, Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2013, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Shaggi kochana nic na siłe. Wiem, że bardzo byś chciała już urodzić. Z tego co zdążyłam wyczytać to Kleopatra swoją pierwszą ciąże też przenosiła. Musisz dać Igorkowi czas do namysłu :)
    Z Kubą takiego "parcia" nie miałam,ale to dlatego że teraz pół ciązy byłam przekonana,że nie donoszę,groził mi przedwczesny poród...a tu zonk :)
    Zresztą jeszcze dzień się nie skończył :P

PS. Ja tam i tak jak coś to długo na poród czekać nie będę...bo maksymalnie do czwartku :)

Libra, magdzia26, Ilona, aisa, Fedra, Spero, Dodi, mauysia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2013, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Z Kubą takiego "parcia" nie miałam,ale to dlatego że teraz pół ciązy byłam przekonana,że nie donoszę,groził mi przedwczesny poród...a tu zonk :)
    Zresztą jeszcze dzień się nie skończył :P

PS. Ja tam i tak jak coś to długo na poród czekać nie będę...bo maksymalnie do czwartku :)

Rucia lubi tę wiadomość

‹‹ 4335 4336 4337 4338 4339 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ