plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczynki przypominam, że dziś od 16 do 19 trzymamy kciuki za egzamin Pismaka.
magdzia26, Selena, a-koczek, a-koczek, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Ilona, Kaja, nick nieaktualny, Blondi22, aisa, Fedra, Sandraa, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Hej.
Małysz, Heniut jest boski. Ale jak będzie tak rósł to wyrośnie z mojego prezentu przez te 2 tygodnie
Swoją drogą jak widzę tę jego rozdziawioną paszczkę to dziwię się, że mogą być jakiekolwiek problemy z nadziewaniem 
Dzień bez przeczytania jakiego kolwiek twojego postu Czesławo jest dniem straconym
Selena, Ola_czeka, a-koczek, a-koczek, magdzia26, Ilona, aisa, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Dobra to idę piec, gotować i smażyć bo mamy dziś gości. Być może ich mamy bo się jeszcze na 100% nie określili a jak nie to zaprosimy innych - plus mieszkania we wsi z całą rodziną męża.
a-koczek, nick nieaktualny, nick nieaktualny, magdzia26, Ilona, nick nieaktualny, aisa, Fedra, Dodi, mauysia, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja juz tak wyznajecie miłość. to Olka zakochałam sie w Twoim głosie po nocach przez niego nie spie ciagle go słyszę. To chyba jakies chore jest ale cóz
nick nieaktualny, Selena, Ilona, magdzia26, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kierzynka, aisa, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Ej! a ja jestem taka zazdrosna jak Wy sobie tu tak MIŁOŚĆ wyznajecie
no dobra, idę, bo nie mogę na to spoglądać nawet przez palce 
Rucia jak murzyn na pasach, pojawia się i znika dzisiaj...idę dalej "szątać", bo nie wyrobię się przed 15-tą.
Jednak załatwił coś pan projektant...dołożą nam do naszej kostki, kostkę jak będą robić drogę i tym sposobem zrobią nam wjazd za free, mamy tylko pokazać projekt...
Odpadnie z wydz. dróg ustalanie zamknięcia na czas prac, pasa ruchu drogowego.
Tak więc jeden pierdułek odpadł. Uff...jak ja się nie mogę doczekać jak już skończymy robić wokoło to wszystko...kurde kasa nie chce z nieba spadać, no!
a-koczek, nick nieaktualny, aisa, Fedra, Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJeżu, ledwo żyję nasprzątałam się strasznie....teraz jeszcze odgruzować kuchnię

Jak tej cholery to nie ruszy to ja już nie wiem! Blondi, ja mieszkam na 4 piętrze więc jak ostatnio co dzień wychodzę na spacer to nie mogę nie chodzić po schodach, a póki co guzik z tego
Ehhhh...ale ale pocieszam się myślą,że z Kubą też nic nie zapowiadało,że będę rodzić i nawet zaplanowaliśmy na sobotę wizytę u znajomych, a wieczorem w piątek z koleżanką (tą do której mieliśmy udać się z wizytą następnego dnia) byłyśmy na mega spacerze z psami, do domu wróciłam po 21...a ok 23 chyba pękł mi pęcherz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2013, 14:04
Blondi22, aisa, Fedra, Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Shagga, a testowalas? Moze jestes w ciazy i dlatego ci sie nie chce zmywac?
Sorry, uwielbiam ten zart pytac mocno ciezarne kobiety czy to przypadkiem TO
magdzia26, a-koczek, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Ilona, aisa, Fedra, Sandraa, Dodi, Pismak, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
biedna Shaggus te Ovu to jednak złośliwe jest tak jakby jakaś kobieta mogła zapomnieć że jest w ciąży i że ma rodzić ...Shagga_80 wrote:Jeszcze OVU mnie dobił...w kalendarzu ciązy wskazuje to już teraz!
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
Olka chyba znikłas ale powiem jedno ja robiłam wszytsko zeby z Toba rozmawiać ale sprzet mi nawalił i nic z tego nie wyszło Do poniedziłaku sprzet sobie kupię przez weekend wszystko posprawdzam czy działa i po weekendzie bedziemy mogły pogadac.
Ech tylko jak ja poźniej te noce wytzrymam przez ten Twój głos hehehhe
nick nieaktualny, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Igor sobie myśli jak wyjde to te ciotki beda chcialy a to zdjecia a to filmiki i zamecza mamę i mnie wiec sobie jeszcze posiedze poki mam świety spokój
nick nieaktualny, magdzia26, nick nieaktualny, Selena, Ilona, aisa, Fedra, nick nieaktualny, Sandraa, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZ Kubą takiego "parcia" nie miałam,ale to dlatego że teraz pół ciązy byłam przekonana,że nie donoszę,groził mi przedwczesny poród...a tu zonkRucia wrote:Shaggi kochana nic na siłe. Wiem, że bardzo byś chciała już urodzić. Z tego co zdążyłam wyczytać to Kleopatra swoją pierwszą ciąże też przenosiła. Musisz dać Igorkowi czas do namysłu

Zresztą jeszcze dzień się nie skończył
PS. Ja tam i tak jak coś to długo na poród czekać nie będę...bo maksymalnie do czwartku
nick nieaktualny, magdzia26, Ilona, aisa, Fedra, nick nieaktualny, Dodi, mauysia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZ Kubą takiego "parcia" nie miałam,ale to dlatego że teraz pół ciązy byłam przekonana,że nie donoszę,groził mi przedwczesny poród...a tu zonkRucia wrote:Shaggi kochana nic na siłe. Wiem, że bardzo byś chciała już urodzić. Z tego co zdążyłam wyczytać to Kleopatra swoją pierwszą ciąże też przenosiła. Musisz dać Igorkowi czas do namysłu

Zresztą jeszcze dzień się nie skończył
PS. Ja tam i tak jak coś to długo na poród czekać nie będę...bo maksymalnie do czwartku
nick nieaktualny lubi tę wiadomość

[/link]
[/url]