plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Hej.
Małysz, Heniut jest boski. Ale jak będzie tak rósł to wyrośnie z mojego prezentu przez te 2 tygodnieSwoją drogą jak widzę tę jego rozdziawioną paszczkę to dziwię się, że mogą być jakiekolwiek problemy z nadziewaniem
Dzień bez przeczytania jakiego kolwiek twojego postu Czesławo jest dniem straconymSelena, Ola_czeka, a-koczek, a-koczek, magdzia26, Ilona, aisa, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Dobra to idę piec, gotować i smażyć bo mamy dziś gości. Być może ich mamy bo się jeszcze na 100% nie określili a jak nie to zaprosimy innych - plus mieszkania we wsi z całą rodziną męża.
a-koczek, Rucia, Libra, magdzia26, Ilona, Shagga_80, aisa, Fedra, Dodi, mauysia, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja juz tak wyznajecie miłość. to Olka zakochałam sie w Twoim głosie po nocach przez niego nie spie ciagle go słyszę. To chyba jakies chore jest ale cóz
Rucia, Selena, Ilona, magdzia26, Libra, Shagga_80, kierzynka, aisa, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Ej! a ja jestem taka zazdrosna jak Wy sobie tu tak MIŁOŚĆ wyznajecie
no dobra, idę, bo nie mogę na to spoglądać nawet przez palce
Rucia jak murzyn na pasach, pojawia się i znika dzisiaj...idę dalej "szątać", bo nie wyrobię się przed 15-tą.
Jednak załatwił coś pan projektant...dołożą nam do naszej kostki, kostkę jak będą robić drogę i tym sposobem zrobią nam wjazd za free, mamy tylko pokazać projekt...
Odpadnie z wydz. dróg ustalanie zamknięcia na czas prac, pasa ruchu drogowego.
Tak więc jeden pierdułek odpadł. Uff...jak ja się nie mogę doczekać jak już skończymy robić wokoło to wszystko...kurde kasa nie chce z nieba spadać, no!
a-koczek, Rucia, aisa, Fedra, Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJeżu, ledwo żyję nasprzątałam się strasznie....teraz jeszcze odgruzować kuchnię
Jak tej cholery to nie ruszy to ja już nie wiem! Blondi, ja mieszkam na 4 piętrze więc jak ostatnio co dzień wychodzę na spacer to nie mogę nie chodzić po schodach, a póki co guzik z tegoEhhhh...ale ale pocieszam się myślą,że z Kubą też nic nie zapowiadało,że będę rodzić i nawet zaplanowaliśmy na sobotę wizytę u znajomych, a wieczorem w piątek z koleżanką (tą do której mieliśmy udać się z wizytą następnego dnia) byłyśmy na mega spacerze z psami, do domu wróciłam po 21...a ok 23 chyba pękł mi pęcherz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2013, 14:04
Blondi22, aisa, Fedra, Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Shagga, a testowalas? Moze jestes w ciazy i dlatego ci sie nie chce zmywac?
Sorry, uwielbiam ten zart pytac mocno ciezarne kobiety czy to przypadkiem TOmagdzia26, a-koczek, Rucia, Shagga_80, Ilona, aisa, Fedra, Sandraa, Dodi, Pismak, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Jeszcze OVU mnie dobił...w kalendarzu ciązy wskazuje to już teraz!
Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
Olka chyba znikłas ale powiem jedno ja robiłam wszytsko zeby z Toba rozmawiać ale sprzet mi nawalił i nic z tego nie wyszło Do poniedziłaku sprzet sobie kupię przez weekend wszystko posprawdzam czy działa i po weekendzie bedziemy mogły pogadac.
Ech tylko jak ja poźniej te noce wytzrymam przez ten Twój głos hehehheLibra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Igor sobie myśli jak wyjde to te ciotki beda chcialy a to zdjecia a to filmiki i zamecza mamę i mnie wiec sobie jeszcze posiedze poki mam świety spokój
Rucia, magdzia26, Libra, Selena, Ilona, aisa, Fedra, Spero, Sandraa, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Shaggi kochana nic na siłe. Wiem, że bardzo byś chciała już urodzić. Z tego co zdążyłam wyczytać to Kleopatra swoją pierwszą ciąże też przenosiła. Musisz dać Igorkowi czas do namysłu
Zresztą jeszcze dzień się nie skończył
PS. Ja tam i tak jak coś to długo na poród czekać nie będę...bo maksymalnie do czwartku
Libra, magdzia26, Ilona, aisa, Fedra, Spero, Dodi, mauysia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Shaggi kochana nic na siłe. Wiem, że bardzo byś chciała już urodzić. Z tego co zdążyłam wyczytać to Kleopatra swoją pierwszą ciąże też przenosiła. Musisz dać Igorkowi czas do namysłu
Zresztą jeszcze dzień się nie skończył
PS. Ja tam i tak jak coś to długo na poród czekać nie będę...bo maksymalnie do czwartku
Rucia lubi tę wiadomość