X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2013, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemniś może Kornelka mocniej przysnęła. Nie denerwuj się.

Na szczęście nie musiałam zostać w szpitalu.

plemniczka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2013, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 wrote:
    Ruciu współczuję nocnych przeżyć... mam nadzieję że juz nie będziesz miała więcej stresów <3

Librus dokładnie to dorosnąć założyć rodzinę itd. mój P pomimo prawie 34 lat chyba nie dorósł jeszcze do tego...a ja niestety czuję jak mi życie ucieka przez palce....i niedługo obudzę się a będzie za późno...
    powiem tak... faceci są z innej bajki... przechodzą i okazują emocje, pragnienia w zupełnie inny nie do końca zrozumiany mam sposób... jak mam chwile zwątpienia, to też mam takie myśli, że mojemu m wcale nie zależy na tym, by mieć ze mną dziecko... a dlaczego tak ja myślę? ja np. z moim m baaaardzo rzadko rozmawiamy nt. starań o dziecko... w sumie jakby zliczył to może by wyszło niespełna kwadrans na 1 cykl... więc czasami sobie myślę, że jemu w ogóle nie zależy, bo nie interesuje się tym tematem... a to moje tylko spostrzeżenie, moje odczucie... całkiem niedawno zapytałam się go wprost, bo miałam mętlik w głowie... i co się okazało? on też ma marzenia (np. chciałby zrobić pępkowe dla całej swojej zmiany, na którym pokazałby krótki filmik typu "Henio Mauysi") , też pragnie, choć okazuje to w zupełnie inny sposób...
    ja zarzuciłam starania, prowadzenie obserwacji, powiedziałam mu, że musze odpocząć, nie mam wiary w powodzenie... także w tej chwili mój m przejął inicjatywę i:
    - regularnie zarzywa witaminy
    - pilnuje i przypomina mi o tym, żebym ja łykała mój femibion
    - liczy moje dni cyklu...hehehe
    - zakupił wspomagacz w postaci żelu z aplikatorami... nawet molestował mnie, żebym u Selenki nazwę potwierdziła;P
    także wiesz... faceci są inni

Fedra, Rucia, magdzia26, Agafia, Dodi, gocha04, a-koczek, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 15 października 2013, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra no to mamy takie same zdanie oby nic wiecej nic złego się nie działo ....

Shagga przyj przyj przyj ....i Igor zaraz u nas będzie jupiii

magdzia26, Agafia, Fedra, Dodi, a-koczek, Shagga_80 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 15 października 2013, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mężu Selena idź i ucaluj ją od nas wszystkich i powiedz że modlimy się aby było dobrze ....

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2013, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    No widzisz a od Libry smska nie dostałam i żyję w nieświadomości ;)
    no kurde!!! mam zapieprz w pracy:p teraz mi uświadomiłaś, że miałam sms-ki puścić:D
    dziękuję - reszcie nadrobiłam;P

Fedra, a-koczek, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• Agafia Autorytet

Wysłany: 15 października 2013, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia na siłe to nie ma co chłopa brać , wydaje mi się że to też musi być jego decyzja jeśli czuje że nie da rady t nie ma sensu . Chociaz pewnie to duże wsparcie .

Ciekawe jak tam shaggunia daje rade , czy już po ... macie jakieś info ?

magdzia26, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość

17u9px9i7ha8i4t0.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 15 października 2013, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agafia ja myślę że Shagga prze i za godzinę napiszę że Igor już przy jej cycku zajada :-):-)

Libra kochana napisz Shagga że jesteśmy z niej dumne !!!!

magdzia26, Agafia, mauysia, Fedra, Dodi, Libra, a-koczek, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• mauysia Autorytet

Wysłany: 15 października 2013, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam żadnych świeżych info, ale przez cały czas myślę, co się dzieje na shaggowej porodówce :)

Agafia, Fedra, magdzia26, Dodi, a-koczek, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 15 października 2013, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To może Librus i ja powinnam to wszystko olać i tyle... może się obudzi...
    A właśnie ciekawe jak Shaggus...

Libra, Shagga_80 lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Agafia Autorytet

Wysłany: 15 października 2013, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde szkoda że nie ma tu opcji relacja na żywo .... taka jestem tym podekscytowana , tyle się biedna naczekała , na spacerowała , na sprzątała oby chociaż szybko urodziła i bez żadnych komplikacji . CZEKAMY , CZEKAMY

Fedra, magdzia26, magdzia26, Dodi, a-koczek, Shagga_80, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość

17u9px9i7ha8i4t0.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 15 października 2013, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    3,650 / 50cm. Witamy Igora!

Fedra, magdzia26, Rucia, Agafia, Dodi, Blondi22, gocha04, zbikowa, Pismak, benitka, mauysia, Libra, a-koczek, plemniczka, kierzynka, Spero, Shagga_80, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Wysłany: 15 października 2013, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Igorek urodzony o 10,30 3,650kg i 50 cm
    GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!

Fedra, Rucia, magdzia26, Agafia, Ilona, gocha04, Pismak, mauysia, Libra, a-koczek, plemniczka, Spero, aisa, Kfjatus, Shagga_80 lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2013, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga urodziła !!!!!!!

Igorek waży 3,650 i ma 50 cm. :D

Gratulacje :D

Fedra, magdzia26, Agafia, Dodi, Ilona, gocha04, Pismak, mauysia, Libra, a-koczek, Spero, Shagga_80, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2013, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak jest Olcia... Igorek jest z nami od 10:30:D witaj Słoneczko:*

Fedra, magdzia26, Rucia, Agafia, Dodi, Ilona, gocha04, a-koczek, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 15 października 2013, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O 9:07 napisała, że jest na porodówce i że to nie był fałszywy alarm a o 10:30 Igor był już na wierzchu :) Ekspresowe Mamuśki mamy na tym forum!

magdzia26, Fedra, Agafia, Dodi, Ilona, gocha04, zbikowa, Pismak, mauysia, Libra, a-koczek, Spero, Shagga_80, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 15 października 2013, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Shaggi kochana bądź dzielna !!! Czekamy na Igora!

Cześć dziewczyny. Dziś po północy wylądowałam z Pawłem na IP w Pruszkowie. Po naszych figlach brzuch napiął mi się do granic możliwości, doszły do tego bóle parte. Szybko się ubrałam i pojechaliśmy do szpitala w Pruszkowie. Podłączyli mnie pod KTG, ale prócz mega twardego brzucha i dziwnych bóli w podbrzuszu nic nie odnotowali.

Aaaa ... Mayuśka już wiem, jak wyglądał twój poród. Karetka przywiozła rodzącą kobietę, która na naszych oczach w wejściu między korytarzem a gabinetem lekarskim urodziła dziecko. Spłakaliśmy się obydwoje ze wzruszenia, ale Paweł powiedział mi, że nie da rady psychicznie być przy mnie na porodówce. Padnie tam trupem.

Pan doktor zbadał mnie dosyć przenikliwie, naruszył coś, zaczęłam krwawić. Zaproponował żebyśmy pojechali do szpitala gdzie znajduje się oddział patologii noworodków, gdybym ewentualnie rodziła oni mi pomogą. Pojechałam do szpitala gdzie przyjmuje moja lekarka. Zbadali mnie, stwierdzili 3 godzinny nie puszczający ucisk brzucha, dali nospę w zastrzyku, kazali odpcozywać i skonsultować ten incydent z moją lekarką.

Kurcze, cały czas mam przed oczami tą kobitkę, która darła się strasznie RODZĘ RODZĘ, ściągnęła przy nas leginsy i siup dziecko wyskoczyło. Myślałam, że zemdleję. Ja się boje porodu strasznie !
    o kurcze Rucia jakie przerzycia ;/
    oby wszytko ok było

a.png
    a.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 15 października 2013, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Saggi gratuluję i witamy Igorka :*

ale się cieszę :)

magdzia26, Agafia, Dodi, a-koczek, Shagga_80, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 15 października 2013, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shaggunia gratulacje :) <3 buziaczki dla Igorka od cioci :*

Fedra, Agafia, a-koczek, Shagga_80, Kfjatus lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 15 października 2013, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla Dziewczyn z Krakowa i okolic na gruponie fajna oferta jest głównei dlatego ze w cenie 169 zł jest konsultacja ginekologiczna, cytologia i uSG 4D - usg 4D nie dotyczy kobiet w ciąży (dzwoniłam i sie pytałam)...

podsyłam linka

http://www.groupon.pl/oferty/krakow/Przychodni-Lekarskiej-Eco-Lab-Healthcare/27947220?nlp=&CID=PL_CRM_1_0_0_288&a=399

Rucia, Agafia, Libra, Kfjatus lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 15 października 2013, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem Wam jedno nawet mój pies wie ze się Igorek urodził :D od chwili iedy to przeczytałam to stoi koło mnie z pyskiem swoim na moich kolanach i merda ogonem jednak coś w tym jest ze zwierzęta odczuwaja Nasze stany emocjonalne :)

Agafia, Dodi, magdzia26, gocha04, mauysia, Libra, a-koczek, Shagga_80, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
‹‹ 4353 4354 4355 4356 4357 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ