plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymagdzia26 wrote:Ruciu współczuję nocnych przeżyć... mam nadzieję że juz nie będziesz miała więcej stresów
Librus dokładnie to dorosnąć założyć rodzinę itd. mój P pomimo prawie 34 lat chyba nie dorósł jeszcze do tego...a ja niestety czuję jak mi życie ucieka przez palce....i niedługo obudzę się a będzie za późno...
ja zarzuciłam starania, prowadzenie obserwacji, powiedziałam mu, że musze odpocząć, nie mam wiary w powodzenie... także w tej chwili mój m przejął inicjatywę i:
- regularnie zarzywa witaminy
- pilnuje i przypomina mi o tym, żebym ja łykała mój femibion
- liczy moje dni cyklu...hehehe
- zakupił wspomagacz w postaci żelu z aplikatorami... nawet molestował mnie, żebym u Selenki nazwę potwierdziła;P
także wiesz... faceci są inniFedra, Rucia, magdzia26, Agafia, Dodi, gocha04, a-koczek, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
-
Fedra no to mamy takie same zdanie oby nic wiecej nic złego się nie działo ....
Shagga przyj przyj przyj ....i Igor zaraz u nas będzie jupiiimagdzia26, Agafia, Fedra, Dodi, a-koczek, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rucia na siłe to nie ma co chłopa brać , wydaje mi się że to też musi być jego decyzja jeśli czuje że nie da rady t nie ma sensu . Chociaz pewnie to duże wsparcie .
Ciekawe jak tam shaggunia daje rade , czy już po ... macie jakieś info ?
magdzia26, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Agafia ja myślę że Shagga prze i za godzinę napiszę że Igor już przy jej cycku zajada
Libra kochana napisz Shagga że jesteśmy z niej dumne !!!!magdzia26, Agafia, mauysia, Fedra, Dodi, Libra, a-koczek, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
-
kurde szkoda że nie ma tu opcji relacja na żywo .... taka jestem tym podekscytowana , tyle się biedna naczekała , na spacerowała , na sprzątała oby chociaż szybko urodziła i bez żadnych komplikacji . CZEKAMY , CZEKAMY
Fedra, magdzia26, magdzia26, Dodi, a-koczek, Shagga_80, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Igorek urodzony o 10,30 3,650kg i 50 cm
GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!Fedra, Rucia, magdzia26, Agafia, Ilona, gocha04, Pismak, mauysia, Libra, a-koczek, plemniczka, Spero, aisa, Kfjatus, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
O 9:07 napisała, że jest na porodówce i że to nie był fałszywy alarm a o 10:30 Igor był już na wierzchu
Ekspresowe Mamuśki mamy na tym forum!
magdzia26, Fedra, Agafia, Dodi, Ilona, gocha04, zbikowa, Pismak, mauysia, Libra, a-koczek, Spero, Shagga_80, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Shaggi kochana bądź dzielna !!! Czekamy na Igora!
Cześć dziewczyny. Dziś po północy wylądowałam z Pawłem na IP w Pruszkowie. Po naszych figlach brzuch napiął mi się do granic możliwości, doszły do tego bóle parte. Szybko się ubrałam i pojechaliśmy do szpitala w Pruszkowie. Podłączyli mnie pod KTG, ale prócz mega twardego brzucha i dziwnych bóli w podbrzuszu nic nie odnotowali.
Aaaa ... Mayuśka już wiem, jak wyglądał twój poród. Karetka przywiozła rodzącą kobietę, która na naszych oczach w wejściu między korytarzem a gabinetem lekarskim urodziła dziecko. Spłakaliśmy się obydwoje ze wzruszenia, ale Paweł powiedział mi, że nie da rady psychicznie być przy mnie na porodówce. Padnie tam trupem.
Pan doktor zbadał mnie dosyć przenikliwie, naruszył coś, zaczęłam krwawić. Zaproponował żebyśmy pojechali do szpitala gdzie znajduje się oddział patologii noworodków, gdybym ewentualnie rodziła oni mi pomogą. Pojechałam do szpitala gdzie przyjmuje moja lekarka. Zbadali mnie, stwierdzili 3 godzinny nie puszczający ucisk brzucha, dali nospę w zastrzyku, kazali odpcozywać i skonsultować ten incydent z moją lekarką.
Kurcze, cały czas mam przed oczami tą kobitkę, która darła się strasznie RODZĘ RODZĘ, ściągnęła przy nas leginsy i siup dziecko wyskoczyło. Myślałam, że zemdleję. Ja się boje porodu strasznie !
oby wszytko ok było -
Dla Dziewczyn z Krakowa i okolic na gruponie fajna oferta jest głównei dlatego ze w cenie 169 zł jest konsultacja ginekologiczna, cytologia i uSG 4D - usg 4D nie dotyczy kobiet w ciąży (dzwoniłam i sie pytałam)...
podsyłam linka
http://www.groupon.pl/oferty/krakow/Przychodni-Lekarskiej-Eco-Lab-Healthcare/27947220?nlp=&CID=PL_CRM_1_0_0_288&a=399Rucia, Agafia, Libra, Kfjatus lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Powiem Wam jedno nawet mój pies wie ze się Igorek urodził
od chwili iedy to przeczytałam to stoi koło mnie z pyskiem swoim na moich kolanach i merda ogonem jednak coś w tym jest ze zwierzęta odczuwaja Nasze stany emocjonalne
Agafia, Dodi, magdzia26, gocha04, mauysia, Libra, a-koczek, Shagga_80, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi