plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:wszystko przez to że bzykać mi się zachciało. Magdzia co się dzieje? Dzięki dziewczyny za miłe słowa, do lekarki idę w piątek.
Agafia, a-koczek, a-koczek, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kaja wrote:No cóż pismaku szybko zleci zobaczysz hihi...
a jak ty się czujesz słonoko
W miarę dobrze chyba
Muszę się teraz uczyć więc skupiam się na tymi czekam na @.
magdzia26 lubi tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Selena wrote:Cześć dziewczyny . Selenka jak wiecie leży w szpitalu . Okazało się że jej polip jest większy niż mówił gin ponieważ kawałek ( 2 cm ) wystaje a większość jest w środku szyjki macicy
. Dostała kroplówkę z magnezem i jeszcze jakieś leki i te skurcze troszkę ustąpiły . Poza tym ma jakieś bakterie w moczu więc dostała również antybiotyk . Narazie ma leżeć i się nie ruszać , tylko do wc
. Mamy jednak nadzieje że wszystko się ułoży i Kacperek się aż tak nie będzie śpieszył do wyjścia
.
Shaggusia trzymamy kciuki!
Pozdrawiam .
Meżu Wosebki przekaż jej ze jestem z Nią myslami i otaczam ją modlitwą mam nadzieję że mpoja wiara w to ze będzie wszystko dobrze przyniesie jej choć troche otuchymagdzia26, Selena, Libra, Agafia, Dodi, a-koczek lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Rucia wrote:nie chce żeby Paweł był przy porodzie. Dla Niego był to niesamowity widok, dla mnie też, zatkałam uszy i zamknęłam oczy bo nie moge oglądać takich widoków chociaż mnie też to czeka!
Rucia, Fedra, Libra, Agafia, Dodi, a-koczek, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
magdzia26 wrote:niektórzy faceci to egoistyczne świnie
może to odczucie wynika stąd ze faceci często kamuflują to co naprawdę czują, porozmawiaj z nim o jego lękach bo n apewno takie u niego wystepują, wysłuchaj jego argumentację i przedstaw swoją...
mój też potrzebował czasu żeby dojrzeć do decyzji czy chce być ojcem w danej chwili troche mu z tym zleciało ale ja robiłam swoje
bądz przedewszystkim cierpliwa i nie pozwól aby starania stały na pierwszym miejscu bo na pierwszym miejscu powinniście być Wy i Wasza miłośćmagdzia26, Libra, Agafia, Dodi, a-koczek lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
Hej.
Co za emocjonujący tydzień! Shagga trzymaj się i nie daj się bólom!
Ruciu teraz to Wam do porodu się bzykać odechce, co? Dobrze, że tylko tak się skończyło. Teraz proszę uważajcie.
Selena tak jak dziewczyny piszą dobrze, że jesteś pod stałą opieką
Madzia mój M też jakiś średnio ogarnięty, bo jak trochę się finansowo odkuliśmy to już chce dziecko, ale ślubu kościelnego teraz doprosić się nie moge. Nie wiem o co mu chodzi.
Co do rodzinnych powodów to ostatnio zaczęłoi się zmieniać i chciałabym mieć mojego wariata wtedy przy sobie, ale on też mdleje na widok krwi.magdzia26, Fedra, Libra, Dodi, a-koczek, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
hej... jeju ile tu sie od rana dzieje! Radku usciskaj Wosebke!! niech lezy i odpoczywa, a malutkiemu wtedy odechce sie jeszcze przeprowadzać.
Shaggi kochana trzymaj sie!!! a moze juz jest po?? mam nadzieje ze pójdzie/poszlo szybko i gładko. Czekamy na was!
Ruciu ojeju ale przygoda!! dlatego ja sie boje bzykać... heh ale juz jest dobrze tak? wypuscili Cie ze szpitala? i przyszlo mi cos na mysl moze to przez sperme? mi lekarz zakazal bez zabezpieczenia...
Ja tez dzisiaj od rana niespokojna jestem bo ani razu jeszcze moja mała dzisiaj nie zapukała... ach
A wodgole to moja kolezanka wczoraj urodzila w 26 tygodniu... nie dali rady powstrzymac. Mała wazyla 900 gram, 3 punkty dostala i jest w inkubatorze. ale najwazniejsze ze zyje.
Jezu co sie dzieje??Fedra, Rucia, Libra, magdzia26, Agafia, Dodi, a-koczek, a-koczek, kopciuszek126, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
-
Matko Kochana Dziewczyny jakie przeżycia no po prostu kumulacja jakaś ehhh
ja mogę od siebie dołożyć że o 4 nad ranem dostałam takeij migreny ze płakałam z bólu ale co to taki ból w porównaniu z tym co Wy przechodzicie...
Ruciu nie zazdroszcze przeżyć moze faktycznie dajcie sobie spokój z bzykaniem już jesteście blisko finału tyle wytrzymacie dla dobra Dzieciaczka
Kaja mam nadzieję ze wiecej niespodzianek nie bedzie i będziesz mogła cieszyć się spokojną ciazą...
Tym co się jeszcze nie wypchały życzę duzo siły i wiary :*
Sagga trzymam kciuki pamiętach wdech wydech wdech wydech i mocno przyj a ja licze w tym czasie do 15 uwaga idzie skur zaczynamy... 1,2,3...
tak to jest jak człowiek się naogląda porodówki
aha nie wiem czy wiecie ale dzisiaj na TLC o 22.30 zaczyna się program o parach przystępujących do in vitro w Polsce będa przedstawione ich historie i całe procedury...Rucia, magdzia26, Agafia, Dodi, a-koczek, Spero, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyplemniś matko kochana jaka kruszyna
Widze że u każdej coś ... u Nas wszystko zaczęło się od tego że ... za mało sie bzykamy.Więc gdy skończyliśmy się kłócić, to zaczęliśmy się godzić
chyba dziecku zaszkodziło zbyt dużo endorfin
Dziewczyny ogarnijcie tych chłopów, co sie z Nimi dzieje?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2013, 10:55
plemniczka lubi tę wiadomość