plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny . Selenka jak wiecie leży w szpitalu . Okazało się że jej polip jest większy niż mówił gin ponieważ kawałek ( 2 cm ) wystaje a większość jest w środku szyjki macicy
. Dostała kroplówkę z magnezem i jeszcze jakieś leki i te skurcze troszkę ustąpiły . Poza tym ma jakieś bakterie w moczu więc dostała również antybiotyk . Narazie ma leżeć i się nie ruszać , tylko do wc
. Mamy jednak nadzieje że wszystko się ułoży i Kacperek się aż tak nie będzie śpieszył do wyjścia
.
Shaggusia trzymamy kciuki!
Pozdrawiam .a-koczek, Ilona, Shagga_80, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry kochane
Selenko tak jak dziewczyny piszą lepiej w szpitalu przynajmniej na bieżąco będą Cię obserwowali lekarzeja wierzę że będzie wszystko dobrze...
Kajuś dobrze że z Roczkiem wszystko ok i zdrowo rośnie
kopciuszku daj znać co i jak po wizycie
Shaggus ale się ciesze że przywitamy Igorka dzisiaj
Olcia gdzie ty się wczoraj podziewałaś ??? ;(Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2013, 08:14
Selena, Fedra, Dodi, Ilona, Shagga_80, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Wosebko, trzymaj się! Pomodlę się dziś za to, żeby Kacperek spokojnie doczekał do końca ciąży.
Ola a skąd takie sensacyjne info o Igorku??????? To naprawdę już się dzieje? ? Wyczułaś telepatycznie czy dostałaś cynka????
Aha w tej sekundzie dostałam smsa od Shaggi. Trzymaj się kochana!!!
I dzień dobry wszystkim!magdzia26, Selena, Blondi22, Rucia, Fedra, Dodi, Spero, Shagga_80, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie Kochane
Selenko trzymaj się Kochana ciepło, mam nadzieję że fachowo się Tobą i Synkiem zajmą i wszystko dobrze się skończy , lepiej poleżeć w rzie czego szybko otrzymasz pomoc , ale licze na to że pomoć żadna nie będzie konieczna polezycie odpoczniecie i wrócicie do domku . Modlę się za Was odużo sił :* A tak w ogóle masz wspaniałego męża że wszedł tu żeby nas poinformować . Trzymajcie się
Kopciuszku mam nadzieję że u ciebie też wszystko dobrze, że szpital nie będzie konieczny , chociaż czasami lepiej się przemęczyć , całuski i ściskam mocno
Ola gdzies Ty wczoraj była jak Cię nie było , tak cisza tu była...
Shagguś no nie pozostaje mi nic innego jak napisac No NARESZCIE :* kochana dużo sił , żeby wszystko gładko poszło , hehe jak po maśle , no i oczywiście czekamy na zdjęcie ...
Kaja super że wszystko dobrze , kochana no teraz to życze dużo spokoju i żeby już nie było podnoszenia alarmu że coś nie tak
A co u mnie hmm czuje się o niebo lepiej antybiotyk zaczął działać , tempka coś spada więc cóż chyba zapowiedź @ ... ale nie ma co się stresować na zaś zobaczymy . Mgła u mnie dziś masakryczna prawie nic nie widać .Buziaczki dla wszystkichmagdzia26, Selena, Fedra, Dodi, AGA 30, Shagga_80, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki
Selenko mocno trzymam kciuki i modlę się żeby z wami wszystko było dobrze i Kacperek jeszcze troszkę pomieszkał w Twoim brzuszku
Shaguś oby poród był ekspresem jak u MauyśTrzymam kciuki
magdzia26, Selena, Fedra, Ilona, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualnySelena wrote:Cześć dziewczyny . Selenka jak wiecie leży w szpitalu . Okazało się że jej polip jest większy niż mówił gin ponieważ kawałek ( 2 cm ) wystaje a większość jest w środku szyjki macicy
. Dostała kroplówkę z magnezem i jeszcze jakieś leki i te skurcze troszkę ustąpiły . Poza tym ma jakieś bakterie w moczu więc dostała również antybiotyk . Narazie ma leżeć i się nie ruszać , tylko do wc
. Mamy jednak nadzieje że wszystko się ułoży i Kacperek się aż tak nie będzie śpieszył do wyjścia
.
Shaggusia trzymamy kciuki!
Pozdrawiam .Agafia, mauysia, magdzia26, Pismak, Selena, Fedra, Ilona, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
-
Kajuś tak się cieszę że z Roczkiem wszystko dobrze
Kiedy aktualne zdjęcie ?
magdzia26, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Agafia to dobrze że już lepiej się czujesz
u mnie tez temp w dół więc jutro niechybnie przylezie @
ale u ciebie to może efekt działania lekarstw no bo na pewno miałaś gorączkę więc teraz to nie koniecznie musi być na @Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2013, 09:27
Agafia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymagdzia26 wrote:Agafia to dobrze że już lepiej się czujesz
u mnie tez temp w dół więc jutro niechybnie przylezie @
ale u ciebie to może efekt działania lekarstw no bo na pewno miałaś gorączkę więc teraz to nie koniecznie musi być na @magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość