plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPuk puk.
Muzi, sama oznaczało, że samotna...
Wosebko daj znać co tam się u Ciebie dzieje. Oby nic złego
Plemniś gratulacje wejścia w III trymestr
Kopciuszku jak nic to znak, że musisz siedzieć w domu. Może drugi raz nie złapie Cyprusia jelitówka? Tfu tfu.
Spałam może 2 godziny, nie mam siły się wymóżdżać, więc pięknego słonecznego dnia wam życzę.
Fredzia, teraz jechałam od koleżanki, i faktycznie mamy chyba jedną z piękniejszych złotych jesieni w ciągu kilku ostatnich lat! Widoki zapierają dech w piersiach. Więc dziewoje brać dzieci, meżów na spacer do lasu, parku, aparat w dłoń i cykać foty
Fedra, a-koczek, magdzia26, Libra, kopciuszek126, Ilona, plemniczka, Spero, Shagga_80, Dodi, mauysia, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rucia ale to dobry temat jest przecież
Zwłaszcza jak ktoś nie ma planów
Ten rejs stateczkiem to wydaje się być mega20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Cześć Laski, wróciłam.
Miałam iść dziś prosto do pracy, ale spozniłabym sie ponad 4h wiec sobie darowałam. Ide czytać co u was.
Czuje sie lepiej, ale ten cholerny kaszel nie daje mi żyć. w ogóle nie moge spac przez niego.Libra, Ilona, Spero, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Ja pierdole. Powstał temat Sylwester 2013/2014. CZEMU TU NIE MA MODERATORÓW?
magdzia26, Pismak, zbikowa, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyo nie nie Libra nasz wątek jest wyjątkowy
poza tym właśnie on jest o to żeby pisać o wszystkim i o niczym
chyba założę nowy wątek odnośnie obiadów i kulinarii.
magdzia26, Ilona, Pismak, a-koczek, Libra, Spero, Shagga_80, Fedra, Dodi, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
No Rucia i tam będziesz prezentować swoje wypieki
ja założę wątek o sporcie....
Ola oczywiście o Boskim Ryanie, Muzi o dietach a Aga o grzybach
i w ten sposób zamiast spotykać się na jednym wątku będziemy skakać z jednego na drugi nie będąc tak naprawdę nigdzie....
O nie to ja już wolę pozostać przy plemniczce
Ilona, magdzia26, a-koczek, Agafia, Rucia, Libra, Spero, Shagga_80, Fedra, Sandraa, Dodi, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Jestem, badanie jakoś zniosłam.
Zbiku dobrze że już trochę lepiej:)
Rucia ja jestem za, szczerze mówiąc często nie wiem co na obiad robić, a tak zawsze coś bym mogła od Ciebie ściągnąćmagdzia26, zbikowa, Rucia, Spero, Fedra, Dodi, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
Zbiku mam to samo i bez antybiotyku się nie obeszło ale jestem po 3 tabletce i trochę lepiej , chociaż z łykaniem wszelkiego rodzaju napojów i spożywaniu jedzenia jest problem ale już nie taki jak wczoraj . Wracaj do zdrówka
zbikowa, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Pismak wrote:No Rucia i tam będziesz prezentować swoje wypieki
ja założę wątek o sporcie....
Ola oczywiście o Boskim Ryanie, Muzi o dietach a Aga o grzybach
i w ten sposób zamiast spotykać się na jednym wątku będziemy skakać z jednego na drugi nie będąc tak naprawdę nigdzie....
O nie to ja już wolę pozostać przy plemniczce
Jestem za , jak nie będzie mnie kilka dni to zanim nadrobię 3 albo 4 oddzielne pokoje to uuuuuuu a tak to wieczorami kiedy wracam z pracy mogę was nadrabiać i czytać co u każdej z was słychaćFedra, Dodi, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
cześć kobity, ale dziś puchy. Chyba te choróbska i złe humory wszystkich wykończyły.
Już nie wiem co miałam której odpisać, bo wyrywkami nadrabiałam na tel. I co mi zostało to to, że same niefajne akcje się działy. I dlatego życzę wszystkim zdrowia, bo wirusy chorobowe szybciej się rozprzestrzeniają niż wiruski ciążowe.
Też nie najlepiej się czuję. Tak mnie M wqrzał przez ten weekend z małymi przerwami na normalne i miłe sytuacje, że aż się zaczęłam zastanawiać co się ze mną dzieje. I wymyśliłam, że to przez zbliżający się @.Fedra lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Ja o 17:30 jade do przychodni po zwolnienie lekarskie bo na ostrym dyżurze nie wypisują tak mi się nie chce wychodzić że masakra no ale cóż ... czekam właśnie na mojego męża ... i mam nadzieję że dzisiejszą noc już prześpię spokojnie .
Wie któraś co z Shagga? maluszek zechciał się pojawić już dziś na świecie ? -
Agafia wrote:Gocha no dobrze powiedziane czemu wiruski ciążowe się tak nie roznoszą i czemu się nie mogę zarazić ... a przeziębienie wrrr👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Dziewczynki dopiero z pół godz. temu dodzwoniłam się do mojej ginki
. Powiedziała żeby jutro rano przyjechać na zapis ktg. Tak więc pasuje mi bo na 8 mam do dermatologa z moją paskudną mordką- porobiły mi się czerwone plamy jakby kto pokrzywą mnie sparzył. Potem pójdę na pobranie krwi - bo za tydzien we wtorek planowana wizyta. a później na ktg. Bardzo jestem ciekawa co tam sie namaluje????Bo ginka powiedziała,ze mam 2 wyjscia albo przyjać sie na oddział jeszcze dziś-o każdej porze gdyby coś sie działo niepokojacego albo poczekać do jutra do ktg.Wybór nalezy do mnie. Mam jeszcze 2 tabl. luteiny na noc i biorę mgagnez i nospe i miejmy nadzieję,że wtzymam do jutra rana. Jak leżę-to nie jest najgorzej
.Ale brzuch i tak twardnieje często.
-
Hej...ja tylko na chwile...byłam u gina...tak więc prawdopodobnie krew była z polipa...ale mogło to być spowodowane przez skurcze i twardnienie brzucha które zaczęłam ostatnio odczuwać
dostałam skierowanie do szpitala na obserwacje...tak wię ide pakować torbe
pa dziewczynki..jak coś to mój m będzie Was informować co u mnie
-
nick nieaktualny