X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 14 października 2013, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sorki Libruś mam dzisiaj typowy nastrój regowy ;)
    musze naładowac akumulatory bo mnie lekko rozje... w weekend więc musze się ustabilizować :*

Pokój z Wami Siostry :*

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • jeju Autorytet

Wysłany: 14 października 2013, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Dzień Dobry...

czasami żałuje ze faktycznie nie jestem jakaś Czarownicą która ma moc bo odgoniłabym od Was wszystko złe i smutne co Was trapi a tym które chcą to bym je wypchała zeby się juz więcej nie smuciły, a Tym co chcą to syzbkie porody bym zafundowała... a do tego wszystkie uleczyłabym z ich chorób i tych ciała i tych duszy ...

ale nie mam takich mocy i z tej bezradności mogę Was jedynie mocno wirtualnie przytulić i mimo ze to teraz brzmi kuriozalnie to pamiętajcie po burzy zawsze wychodzi słońce... i pamiętajcie choć nie zawsze to piszę to jestem z Wami z każdą z Was mocno przeżywam jej wzloty i upadki... ciesze sie z Wami i płaczę,choć nie ukrywam że wolałabym żeby były to tylko łzy szczęścia i same miłe chwile...

trzymajcie się ciepło...

....Gdybym był magiem i mógł spełnić Twoje 3 życzenia....

To jaka była, by Twa prośba :-) Niech dieta zadziała! Zrobię wszystko by Twoje życzenia okazały się magiczne :-D

Fedra, magdzia26, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 14 października 2013, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niech mnie któraś sprowadzi na ziemię bo nie mogę się na pracy skupić... tylko w głowie sobie powtarzam że tylko sobie wkręcam, że to objawy standardowej @, która ma być w środę...zlitujcie się

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Agafia Autorytet

Wysłany: 14 października 2013, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam tak samo jak Libra też od razu łzy w oczach ....

17u9px9i7ha8i4t0.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 14 października 2013, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziu ja tak powiem jeśli faktycznie masz taką krótką drugą faze to moze warto umówić się na następny cykl na monitoring cyklu zeby wiedzieć kiedy masz owu bo niestety z Twoich wykresów mam sprzeczne info a nie dobrze ze rduga faza jest tak krótka...

po drugie to zemiałaś plamienia to nie znaczy że od razu musisz być w ciaży...

po trzecie spokój spokój i jeszcze raz spokój to Cię jedynie uratuje podejdź do tego będzie co ma byc a co będzie to czas pokaże...

ostatnio podoba mi się chasło jak "Allah da" więc u Nas "Jak Bóg da..." nie długo się dowiemy co się u Ciebie dzieje ale musisz się uspokoić bo wytrzaskam Cię bo gołym tyłku :P

magdzia26, a-koczek, Libra, Ilona, Dodi, aisa lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 14 października 2013, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agafia wrote:
    Mam tak samo jak Libra też od razu łzy w oczach ....

matko Boska od czego Wy znowu płaczecie...

Kuźwa mamy piękna złotą i ciepłą jesień cieszmy się kolorami dajmy się zawirować w kolorach liści i nie dajmy sobie wmówić ze to kolejny paskudny dzień...

magdzia26, magdzia26, mauysia, Ilona, Rucia, Dodi lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 14 października 2013, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Fedrus :) chociaż ty się zlitowałaś nade mną :P wiem że z tą moją drugą fazą jest coś nie tak :/ a nigdy tak nie miałam ...wogóle jakieś krótsze cykle teraz mam mówiłam ostatnio o tym na wizycie u ginki ale nie powiedziała że to coś złego... no nic tak czy siak i tak bedę pewnie w przyszłym tygodniu u niej znowu na wizycie jak zrobie USG w tym tyg o ile @ mnie nie zaskoczy przed środą...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2013, 11:40

Fedra, Libra, Ilona, Dodi, aisa lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 14 października 2013, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    matko Boska od czego Wy znowu płaczecie...

Kuźwa mamy piękna złotą i ciepłą jesień cieszmy się kolorami dajmy się zawirować w kolorach liści i nie dajmy sobie wmówić ze to kolejny paskudny dzień...
    a co do jesieni to taką jak jest to ja uwielbiam :) i do tego w sobotę przeżyłam coś super byłam na grzybkach i pierwszy raz w życiu znalazłam maga okazy prawdziwków ale mega po prostu takie wysokość ok 30 cm :)

Fedra, a-koczek, Libra, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 14 października 2013, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Akcja światło chyba odwołana a kiedyś pisalyscie o grupie krwi ja dziś odebralam moja grupę krwi .....i mam 0rh +

Fedra, magdzia26, Libra, Dodi, aisa lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 14 października 2013, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale tutaj dzisiaj cisza :/ gdzie wszystkie poszły sobie ??

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 14 października 2013, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewuszki :)

No ja po tych chrzcinach nie jestem przeszczęśliwa :( Wiecie co? Jacy ludzie są bezmyślni i bezmózgowcy to "bania mała"!!!
    Okazało się,ze na chrzcinach było dziecko z jelitówką i jak na złośc siedziało z rodzicaami obok nas :(. A ja siedziałam tam całą imprezę jak na szpilkach i tylko jedna myśl w głowie mi się kłębiła, ze dopiero wyszlismy z tego cholerstwa i jesteśmy z powrotem narazeni przez cudzą bezmyślność-zarówno za pierwszym razem jak i teraz.Powiedzcie mi gdzie mają łeb tacy rodzice, którzy biorą na chrzciny do 3-miesiecznego dziecka swoje dziecko z gorączką 39,5 st.? z bólami brzucha i biegunką!!Przecież jakby te chrzciny były tydzień temu-to ja na mur beton swojego rzygającego dziecka bym nie zabrała-pomimo,ze w niedziele już nie wymiotował często-raz zdarzyło mu sie pod wieczór. Tamten chłopczyk to 3-latek - dziecko brata mojej szwagierki. I ten chłopczyk przesiedział przy łożeczku tego ochrzczonego maleństwa. Ja swojemu kazałam nie zblizac sie do tego chorego,ale wiecie jak to dzieci-nie da ich sie upilnowac...No i ok. godz.16.30 Cypek zawołał do domku i ja w te pędy ubrałam Go u zawiozłam :). Wszyscy byli zdziwnieni,ze chciał już jechac i ze został sam w domku-tzn. z moimi rodzicami i całą resztą. A ja poleżałam sobie troszkę w domku i dopiero o 18 pojechałam. Dla mnie też to była okropna męczarnia -siedzieć na ławce i nie móc sie o nic oprzeć-brzuch non stop miałam twardy. Stopy mi troche napuchły a potem juz jak mielismy wracać to mnie zaczęło napieprzać podbrzusze-jakby mały naierał na szyjkę :(. Miałam stracha.
    Wrócilismy do domku,przebrałam sie w rybaczki i koszulkę i położyłam i mówię do m. "teraz wiem,że żyję :) i nie ma to jak w domku ;)" .M wykąpał małego i przyniósł do pokoju, a ja go ubrałam i poszłam po mleko do lodówki. Przychodze a mały juz śpi. Dotykam dziecko a on cały rozpalony...No szlag by to trafił....Dałam mu nurofen forte, wypił kakao i poszedł spac. Potem zawiozlam męża na nocleg na budowę i jak wróciła to w pokoju przy małym siedziała mama z moja siostrą-mały tak sie upocił,ze był cały mokry. Na razie jest ok. ,ale nie wiadomo od czego ta gorączka? Siostry syn miał 2 dni gorączke , a dziś do tego ma białe krosty w gardle- Cypek nie miał z nim kontaktu, ale kto wie??? Siostra po południu jedzie do pediatry z kuba to bedzie wiadomo co to jest?

A i wczoraj jak wychodzilismy z chrzcin to prosili nas dzis na poprawiny na 10. Ale m. pojechał do pracy a ja do zdechlaków jeździć nie będe, bo tamten z jelitówką na 1000% tam jest. I szwagier dzwonił do mnie o 10.30 czy przyjadę?Podziekowalam za zaproszenie i powiedziałam,ze nie przyjadę bo dopiero wstałam i jemy śniadanie. I powiedz. tez ze Cypruś mial na wieczór temperaturę, wiec nie pojedziemy. Jestem tylko jednego ciekawa-czy to maleństwo niczego nie złapie??

To tyle moich przeżyc. Teraz siedzimy sami z Cyprusiem w domku. Wszyscy wybyli. On gra na komp. w drugim pokoju a ja przy lapku. Chyba poprasuje ciuszki dla maleństwa te co poprałam w piatek. A i myśle dzis zadzwonić do mojej ginki i może każe mi przyjechać na oddzial-to mnie zbada i oceni sytuację.

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2013, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    sorki Libruś mam dzisiaj typowy nastrój regowy ;)
    musze naładowac akumulatory bo mnie lekko rozje... w weekend więc musze się ustabilizować :*

Pokój z Wami Siostry :*
    nie masz mnie za co przepraszać!!!:*
    piosenka jest super!
    po prostu w niedzielę się widziałam z tą moja koleżanka, co dzidzię straciła (wiesz którą) i ona prawie cały czas na wspomnienie o jakimkolwiek dziecku czy ciężarnej... płakała... sama o tym wszystkim mówiła, pytała się mnie jaki my mamy dalej plan... ona mi nie potrafi nic podpowiedzieć, ja jej nie potrafię pomóc... po prostu jestem na zawołanie i słucham:/... cała ta niesprawiedliwość wprowadziła mnie w tak hu...wy nastrój, że jak dzisiaj przeczytałam:
    "Miłość, chociaż jedno szczęśliwe dziecię"
    to mi się chce wyć... jak wilk do księżyca!

także staram się nie myśleć o tym, zanurzam me oczy w papiry i próbuję przełknąć ślinę przez wielką gulę w gardle... byle się nie rozpłakać

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2013, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 wrote:
    niech mnie któraś sprowadzi na ziemię bo nie mogę się na pracy skupić... tylko w głowie sobie powtarzam że tylko sobie wkręcam, że to objawy standardowej @, która ma być w środę...zlitujcie się
    widziałam... trzymam kciuki, ale wiesz jak to bywa z "pięknymi" wykresami... tym bardziej jak zaczynamy myśleć, że to jednak TO... a tu zonk i jest na odwrót... czekamy, czekamy... ja nic nie wkręcam tylko cierpliwie czekam... i trzymam kciuki&&&&&&&&&&

jak co miesiąc za każdą starającą się:*

Fedra, magdzia26, a-koczek, Dodi, aisa lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 14 października 2013, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    nie masz mnie za co przepraszać!!!:*
    piosenka jest super!
    po prostu w niedzielę się widziałam z tą moja koleżanka, co dzidzię straciła (wiesz którą) i ona prawie cały czas na wspomnienie o jakimkolwiek dziecku czy ciężarnej... płakała... sama o tym wszystkim mówiła, pytała się mnie jaki my mamy dalej plan... ona mi nie potrafi nic podpowiedzieć, ja jej nie potrafię pomóc... po prostu jestem na zawołanie i słucham:/... cała ta niesprawiedliwość wprowadziła mnie w tak hu...wy nastrój, że jak dzisiaj przeczytałam:
    "Miłość, chociaż jedno szczęśliwe dziecię"
    to mi się chce wyć... jak wilk do księżyca!

także staram się nie myśleć o tym, zanurzam me oczy w papiry i próbuję przełknąć ślinę przez wielką gulę w gardle... byle się nie rozpłakać

Libruś to dobrze ze jesteś przy niej to najważniejsze Ona sama musi znaleść w sobie siłę i drogę a z czasem będzie na pewno lrzej na pewno nie będzie w 100% ale na pewno chociaz troche... rozumiem to i wiem co czuje i co przeżywa łaczę się z Nia w jej cierpieniu i będę pamietać o niej w modlitwie zeby chociaz troche było jej lrzej :*

ja przez cały weekend zajmowałam sie moja chrześnicą i wiecie co na drugi dzień tak sobie siedziłyśmy ze szwagierką i Ona się mnie zapytała czy jak patrze na Małą to nie oczuwam żalu a ja jej na to ze nie o dziwo kontak z ta Kruszyną mocno mnie uspakaja bo Ona jest taka słodka tak ufnie patrzy się na mnie tymi swoimi pięknymi oczkami a jak się do mnie uśmiecha nie umiem wtedy czuć zalu...
    ale jak wracam do domu po takim dniu a w domu jest cisza dopada mnie przedziwne uczucie pustki i samotności ale staram się wierzyć że Bóg wie co robi :)

Libruś mam nadzieje ze juz się lepiej czujesz bo czytałam ze było nie za ciekawie coś u Ciebie...

Libra, Shagga_80, Dodi, aisa lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2013, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kopciuszku! stwierdzam, że masz nieziemsko przekichane! bezmyślni są ludziska... bardzo bezmyślni...

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 14 października 2013, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Libruś <3 kurczę współczuje tej twojej koleżance... nie jestem sobie w stanie tego wyobrazić ...
    kopciuszku ci ludzie to bez mózgu są chyba w takie miejsce chore dziecko zabierać no masakra...

Libra, aisa lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 14 października 2013, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane widze ze troche nastroje kiepskie.
    Opowiam Wam jedna rzecz która przywraca mi wiare w ludzi i pokazuje że jednak na tym swiecie sa ludzie ktorzy ukazuja go lepszym. BYłam wczoraj w Zoo zaczał padac deszcz wiec z siostra i córka zaczełyśmy biec żeby sie przed nim schowac. zauważyłam ze bienie za nami jakis facet. w koncu nas dogonił i klepie moja siostre w ramie i mówi: przepraszam któres z Pan 10 zł wypadło niewiem którwej dlatego proszę je wziasc. Wyobrażacie sobie przez 10 zł nas gonił w deszczu. normalnie w szoku byłam ze jeszcze są tak uczciwi ludzie

magdzia26, Libra, Fedra, Rucia, kopciuszek126, zbikowa, Ilona, gocha04, Spero, Sandraa, Dodi, Blondi22, Gunia, aisa lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 14 października 2013, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niezła historia koczku :)

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Agafia Autorytet

Wysłany: 14 października 2013, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kopciuszku Ty to biedna masz pecha prześladuje Cie ta jelitówka ... ale mnie już nic nie zdziwi mi jedna z mam kiedyś dała dziecko na wycieczkę 2 dniowa z jelitówka .... aż nie cche wracać do tych wspomnień MASAKRA była .

Fedruś ja to tak trochę słaba emocjonalnie jestem od czwartku także ... po prostu się wzruszyłam

17u9px9i7ha8i4t0.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 14 października 2013, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ludzie debile kopciuszek obyscie zdrowi byli !!!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

‹‹ 4347 4348 4349 4350 4351 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ