plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
witam pp dłuższej przerwie
Dziekuję zbikowi za relację na bieżąco i Aisie za informację
Agafia przykro mi z powodu pogrzebustrasznie to przykre
Mayusia musze jeszcze raz to powiedzieć Heniutek jest przesłodki!!!
Gratuluje nowym mamusiom!
Postaram się choć trochę nadrobić co ostatnio się działoW piątek wybieram się po wyniki m, mam nadzieje że wyjdą w porzadku...
U mnie też niedziela leniwie leci ale przynajmniej pogoda piękna i można się było wybrać na spacerekLibra, Shagga_80, aisa, Ilona, Dodi, Fedra, mauysia, magdzia26, zbikowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam niedzielnie, udało mi się nadrobić, choć nie było łatwo. Praca, mąż na urlopie i zaległości w załatwianiu rożnych spraw, przyczyniły się do ovu zaległości. Ale już jestem za Wami i wiem, mniej lub więcej , co tam u Was słychać
Shagguś uparty ten Twój Igorek, że po sprzątaniu, zmywaniu, spacerach, nadal chce mieszkać w Twoim brzuszku
Mauysiu Twój Henio jest cudny
Ola dobrze, ze wróciłaś na częstsze dyskusje, bo bez Ciebie, jest mniej atrakcyjnie na forum
Asiu gratuluję jeszcze raz Cudu, który nosisz w brzuszku. Dobrze, że wszystko z Maluchem ok i że jest taki fotogeniczny(a) i ładnie widać Go (Ją) na Usg.
Kopciuszku mam nadzieję , że czujesz się już dobrze i że chrzciny się udały
Ruciu śpij i odpoczywaj, masz jeszcze w ciąży taka możliwość, bo Leo, może pokazać różne humorki, więc teraz nabieraj sił
Ilonko widziałam tylko jedno zdjęcie, było cudne!Poproszę jeszcze raz foty z Waszej rodzinnej sesji!
Sylwia przytulam mocno i życzę, by wreszcie spełniło się to Wasze najważniejsze z marzeń!
Agafia straszna historia twojego Kuzyna, współczuję bardzo i tulę! A Tobie dużo sił i zdrówka Kochana.
Jeju zdolny ten Twój Synek, widać, ze zna sie na rzeczy, skoro łączy Was ze wszystkich stron świata
Plemniczko piękny brzuszek!
Pismaku ja tez Ci dopinguję
Kaja odpoczywaj, nie martw się niczym i niech Mężulek dba o Cibie! :*
Kleopatro gratuluję Bobaska!
Gadgeto miło Cię widziećwpadaj do nas częściej
Libra widzę, że też masz sporo pracy, ale nie stresuj sie tak wszystkim, bo przez to słabniesz nam, przewracasz się... Mam nadzieję, że już wszystko dobrze :*
Selenko brzuszek cudo!
Dodi dziękuję, że o mnie pamiętałaśŚciskam i pozdrawiam!
Spero super, że wyposażenia w mieszkanku przybywa! Szacun za samodzielne szycie firanek
Żbiczku zdrówka! I super czasu z Pięknym.
Musia, życzę lepszego humoru, więcej wiary i nadziei... Musi być dobrze! :*
Tulę mocno i pozdrawiam Fedrę, Kierzynkę,Sandrę, Magdzię,A-koczka,Blondi i Wszystkie, o których nie wspomniałam i wspomniałam! :* :* :*
Co jeszcze? Więcej nie ogarnęłam...Zmykam na kolację....Ola_czeka, Rucia, a-koczek, kierzynka, magdzia26, Selena, Spero, Sandraa, Shagga_80, aisa, kopciuszek126, Kleopatra, Ilona, Dodi, Libra, Fedra, mauysia, zbikowa, Gunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Aga ty masz w ogóle TAKIEGO MINUSA za to, że nie chcesz z Nami gadać na tym cudzie. Ja wiem, że Wafel kontuzjowany, ty chora, ale mogłabyś chociaż bąknać Cześć
Rucia obiecuję poprawę
No musze to dobrze zainstalować a przy Waflu to nie da rady
On z innej planety naprawdę jest;/
Ps, U mnie grzybobranie normalnie sie zaczyna drugi raz dwa wiadra przytargałam do domua-koczek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Baby....u nas od wczoraj były ciche dni,ale z okazji obiadu pogodziliśmy się...a potem wyszliśmy na spacer...i wróciliśmy chyba po 3 czy 4 godzinach ! Jak to tego mojego Uparciucha nie ruszy to ja już nie wiem... Po powrocie do domu robiliśmy z Młodym ludki z kasztanów i żołędzi
Jutro prawdopodobnie pojadę ze Starym do mojej Mamy,bo będzie jechał na komisję do ZUSu i miasteczko mojej mamy będzie po drodze..i tylko podczas naszego wyjazdu lepiej niech Igorex nie wychodzi...a potem moż2e wychodzićkiti, aisa, Spero, Rucia, Ilona, Blondi22, Dodi, Libra, Fedra, mauysia, Sandraa, Muska, magdzia26, jeju, a-koczek, zbikowa lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny!
Mam nadzieję, że wszystkie bóle brzuszne i temu podobne minęły a dziewczyny co je jakieś choróbsko złapało, trzyma albo już puszcza czują się lepiej!!!!
Dziękuje za gratulacje, trochę czekania było na potwierdzenie no ale wreszcie jest
Dodi, zapomniałam napisać, że popełniłaś super długiego posta
Kfjatuszku, Twój post też wymiata
Agafia, trzymaj się dzielnie!
Mauysia, gratulacje z okazji miniświęta!
Kopciuszku, mam nadzieję, że chrzest Cię nie wymęczył i z brzuchem wszystko ok
Shagga, a u Ciebie mam nadzieję, że spacer Cię wymęczył w wiadomym celu (choć oby nie w trakcie wyjazdu
Kiti, trzymamy kciuki za wyniki M!
Trzymajcie się zdrowo!!!!Shagga_80, kopciuszek126, Kaja, Kfjatus, Ilona, kiti, Blondi22, Dodi, Libra, Fedra, mauysia, Sandraa, magdzia26, jeju, a-koczek, zbikowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPowiem tak że hu....
Kryzys
nie da rady
KICHA
jak to nazwać ,,,
Nie wiem ,,,
do dupy,,,,
MAM DOŚĆ NIE MAM SIŁ NIE STARAM SIĘ NIE CHCĘ NIE WIEM@!!!!!!!!!!!!'
NIE piszcie nie pocieszajcie
Naprawdę nic z tego!!!!!!
KOBIETY JESTEM Z WAMI KOCHAM WAS !!!!! -
Hejka późnowieczorną porą,
mój obiecany post postanowiłam wysmażyć jeszcze dziś, bo od jutra na przyszły tydzień wzięłam sobie takie zleconko (oczywiście teraz żałuję) i poranki będę miała pewnie zajęte pracą...
Shaggi - widzę, że szał krzątania sie trwaSzkoda, że na razie nie przyniósł skutków, ale spokojna głowa... Zresztą - jak piszesz - najpóźniej w czwartek Igorek będzie już po jasnej stronie brzucha
Kleopatra - wielkie gratulacje z okazji urodzin synka!!! Ja też dopisuję się do prośby o choć jedną skromną fotkę maluszka.
Ola - spoko wodza, Henik nie wyrośnie z prezentu, nadal jest taki drobniutki, na tym filmie tylko wyglądał jak olbrzym. A jak tam w ogóle minęła wizyta gości???
Plemniczko - we wtorek dowiem się ile waży H, bo położna ma przyjść z wagą. A Twoje zdjęcie - rewelacyjne!
Aisa - super że wszystko w porządku! Nareszcie ciąża potwierdzona! (a to już 11 tydzień! Ale dziwni ci Szwedzi...)
Gadgetko - ależ mi się buzia uśmiechnęła, jak zobaczyłam, że nas odwiedziłaś))
Sylwia - wpółczuję traumatycznego pobytu w szpitalumam nadzieję, że czujesz się już lepiej.
Wosebko - piękny brzuszek!
Pismaku - bez czarnowidztwa proszę! A kiedy w ogóle wynik tego pisemnego?
Dodi - jestem pod absolutnym wrażeniem Twojego maila z piątku na sobotę!
Kajuś - całe szczęście, że wszystko OK. Ale wyobrażam sobie biedulko jak się nadenerwowałaś...
Ilonko - bóle się już nie powtórzyły?
Żbiku - ale słabo z tą chorobą...Mam nadzieję, że zażywanie specyfików i bliskość eMa szybko odniosą pozytywny skutek!
Liberko - co sie dzieje?? Lepiej już się czujesz??
Uff, dokonałam tegoTeraz lecę już spać bo zamykają mi się oczy.
Dobranoc!Shagga_80, Rucia, plemniczka, Ilona, Kaja, Selena, Sandraa, Libra, jeju, a-koczek, Pismak, Fedra, aisa, zbikowa, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOd chyba godziny wpadam tu i nie wiem,co napisać....
Aguś, jak będziesz chciałą pożalić się,to śmiało! Nie nalegam, ale może lepiej byś się poczuła!
Mauysia, jestem pewna,że znajdziesz chwilę,by do nas wpadać...jakoś tego nie widzę inaczej
A ja właśnie zaczełam oglądać film z ukochanym Ryanem Olki
Rucia, Libra, a-koczek, AGA 30, Fedra, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mauysiu jestem pod ogromnym wrazeniem Ciebie! ze masz czas i sile i ochote do czytania na bierząco i odpisywania. SUUUUPEEERRRRRR! kocham Cie za to!
Widze ze my mamy dyzury calonocne tutajShaggi o 24 spac nie moze, Rucia ją zmienia o 4, ja w sumie od 5 tez już nie spie... wstalam na siku i juz mi sie spać odechcialo
i oglądam na tvn7 teleturniej We DwojeSelena, Sandraa, magdzia26, jeju, a-koczek, Ilona, Fedra, mauysia, Shagga_80, aisa, kopciuszek126, Rucia, Dodi lubią tę wiadomość
-
ach i pochwale sie ze wczoraj rozpoczelam 7 miesiąc ciązy, a tym samym III trymestr ufff już bliżej niż dalej
Selena, Sandraa, Libra, magdzia26, gocha04, jeju, Spero, a-koczek, kierzynka, Ilona, Pismak, Fedra, mauysia, Shagga_80, aisa, Rucia, zbikowa, Kfjatus, Dodi, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
Wit was jeszcze godzinę i na wsi prąd wyłącza aż do 17 więc dziś was nie poczytam ale i mam prośbę nie piszta za dużo !!! bo czytanie tyle str to mnie stresuje i będę musiała notatki robić ...
plemnisia gratuluje a ja 10 tc mam od wczoraj ulalFedra, Shagga_80, plemniczka, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki
Mauys i ja Ciebie podziwiam ze maz czas na wszystkonaprawde ogromny szacun
ja to juz czasami zastanawiam sie jak ja dam rady..az mnie to przeraża
i wogóle mam dziś przyspieszona wizyte u ginamiałam iść za tydzień...ale wczoraj wieczorem pojawiła sie krew
i w nocy też...być może to od tego głupiego polipa
juz nie mam sił na to
jeju, mauysia, plemniczka, kopciuszek126 lubią tę wiadomość
-
plemniczka wrote:ach i pochwale sie ze wczoraj rozpoczelam 7 miesiąc ciązy, a tym samym III trymestr ufff już bliżej niż dalej
jeszcze troche i ja wskoczę w ten ostatni etap
jeju, Ilona, plemniczka, aisa lubią tę wiadomość