X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2013, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leniwie i mega śpiącoooooo :(

• Kaja Autorytet

Wysłany: 13 października 2013, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia to też jak ja wszyscy ucieli sobie drzemkę !!! lenistwo na całego ...

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• kiti Autorytet

Wysłany: 13 października 2013, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam pp dłuższej przerwie ;-)

Dziekuję zbikowi za relację na bieżąco i Aisie za informację :)

Agafia przykro mi z powodu pogrzebu :( strasznie to przykre

Mayusia musze jeszcze raz to powiedzieć Heniutek jest przesłodki!!! :)

Gratuluje nowym mamusiom!

Postaram się choć trochę nadrobić co ostatnio się działo ;-) W piątek wybieram się po wyniki m, mam nadzieje że wyjdą w porzadku...

U mnie też niedziela leniwie leci ale przynajmniej pogoda piękna i można się było wybrać na spacerek :)

Libra, Shagga_80, aisa, Ilona, Dodi, Fedra, mauysia, magdzia26, zbikowa lubią tę wiadomość

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
    Nasz Aniołek * 11tc (21.04. -02.07.2016)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2013, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po obiedzie strasznie mnie zmogło, usnęłam jak kamień. Zmuszam się do wypicia kawy bo niewiele mi ta drzemka dała.

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 13 października 2013, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam niedzielnie, udało mi się nadrobić, choć nie było łatwo. Praca, mąż na urlopie i zaległości w załatwianiu rożnych spraw, przyczyniły się do ovu zaległości. Ale już jestem za Wami i wiem, mniej lub więcej , co tam u Was słychać :)
    Shagguś uparty ten Twój Igorek, że po sprzątaniu, zmywaniu, spacerach, nadal chce mieszkać w Twoim brzuszku :)
    Mauysiu Twój Henio jest cudny :)
    Ola dobrze, ze wróciłaś na częstsze dyskusje, bo bez Ciebie, jest mniej atrakcyjnie na forum :P
    Asiu gratuluję jeszcze raz Cudu, który nosisz w brzuszku. Dobrze, że wszystko z Maluchem ok i że jest taki fotogeniczny(a) i ładnie widać Go (Ją) na Usg :).
    Kopciuszku mam nadzieję , że czujesz się już dobrze i że chrzciny się udały :)
    Ruciu śpij i odpoczywaj, masz jeszcze w ciąży taka możliwość, bo Leo, może pokazać różne humorki, więc teraz nabieraj sił :)
    Ilonko widziałam tylko jedno zdjęcie, było cudne! :) Poproszę jeszcze raz foty z Waszej rodzinnej sesji! :)
    Sylwia przytulam mocno i życzę, by wreszcie spełniło się to Wasze najważniejsze z marzeń!
    Agafia straszna historia twojego Kuzyna, współczuję bardzo i tulę! A Tobie dużo sił i zdrówka Kochana.
    Jeju zdolny ten Twój Synek, widać, ze zna sie na rzeczy, skoro łączy Was ze wszystkich stron świata :)
    Plemniczko piękny brzuszek! :)
    Pismaku ja tez Ci dopinguję :D
    Kaja odpoczywaj, nie martw się niczym i niech Mężulek dba o Cibie! :*
    Kleopatro gratuluję Bobaska! :)
    Gadgeto miło Cię widzieć :) wpadaj do nas częściej :)
    Libra widzę, że też masz sporo pracy, ale nie stresuj sie tak wszystkim, bo przez to słabniesz nam, przewracasz się... Mam nadzieję, że już wszystko dobrze :*
    Selenko brzuszek cudo! :)
    Dodi dziękuję, że o mnie pamiętałaś :) Ściskam i pozdrawiam! :)
    Spero super, że wyposażenia w mieszkanku przybywa! Szacun za samodzielne szycie firanek :)
    Żbiczku zdrówka! I super czasu z Pięknym.
    Musia, życzę lepszego humoru, więcej wiary i nadziei... Musi być dobrze! :*
    Tulę mocno i pozdrawiam Fedrę, Kierzynkę,Sandrę, Magdzię,A-koczka,Blondi i Wszystkie, o których nie wspomniałam i wspomniałam! :* :* :*
    Co jeszcze? Więcej nie ogarnęłam...Zmykam na kolację....

Ola_czeka, Rucia, a-koczek, kierzynka, magdzia26, Selena, Spero, Sandraa, Shagga_80, aisa, kopciuszek126, Kleopatra, Ilona, Dodi, Libra, Fedra, mauysia, zbikowa, Gunia lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2013, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Aga ty masz w ogóle TAKIEGO MINUSA za to, że nie chcesz z Nami gadać na tym cudzie. Ja wiem, że Wafel kontuzjowany, ty chora, ale mogłabyś chociaż bąknać Cześć :P

Rucia obiecuję poprawę :-)
    No musze to dobrze zainstalować a przy Waflu to nie da rady :/
    On z innej planety naprawdę jest;/

Ps, U mnie grzybobranie normalnie sie zaczyna drugi raz dwa wiadra przytargałam do domu :-)

a-koczek lubi tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 13 października 2013, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej niedzielnie;)

Ale cisza dzis tu... wszytkie odpoczywaja ;)

aisa, Fedra lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 13 października 2013, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi wszystkie się lenia a u nas rozszalala się burza i deszcz leje ......

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2013, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Baby....u nas od wczoraj były ciche dni,ale z okazji obiadu pogodziliśmy się...a potem wyszliśmy na spacer...i wróciliśmy chyba po 3 czy 4 godzinach ! Jak to tego mojego Uparciucha nie ruszy to ja już nie wiem... Po powrocie do domu robiliśmy z Młodym ludki z kasztanów i żołędzi :)
    Jutro prawdopodobnie pojadę ze Starym do mojej Mamy,bo będzie jechał na komisję do ZUSu i miasteczko mojej mamy będzie po drodze..i tylko podczas naszego wyjazdu lepiej niech Igorex nie wychodzi...a potem moż2e wychodzić :)

kiti, aisa, Spero, Rucia, Ilona, Blondi22, Dodi, Libra, Fedra, mauysia, Sandraa, Muska, magdzia26, jeju, a-koczek, zbikowa lubią tę wiadomość

• aisa Autorytet

Wysłany: 13 października 2013, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!

Mam nadzieję, że wszystkie bóle brzuszne i temu podobne minęły a dziewczyny co je jakieś choróbsko złapało, trzyma albo już puszcza czują się lepiej!!!!

Dziękuje za gratulacje, trochę czekania było na potwierdzenie no ale wreszcie jest ;)

Dodi, zapomniałam napisać, że popełniłaś super długiego posta :)

Kfjatuszku, Twój post też wymiata ;)

Agafia, trzymaj się dzielnie!

Mauysia, gratulacje z okazji miniświęta!

Kopciuszku, mam nadzieję, że chrzest Cię nie wymęczył i z brzuchem wszystko ok

Shagga, a u Ciebie mam nadzieję, że spacer Cię wymęczył w wiadomym celu (choć oby nie w trakcie wyjazdu ;)

Kiti, trzymamy kciuki za wyniki M!

Trzymajcie się zdrowo!!!!

Shagga_80, kopciuszek126, Kaja, Kfjatus, Ilona, kiti, Blondi22, Dodi, Libra, Fedra, mauysia, Sandraa, magdzia26, jeju, a-koczek, zbikowa lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 13 października 2013, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mam nadzieje ze twojego uparciuszka ten spacer w koncu ruszy ;)

Shagga_80, aisa, Fedra, Ilona, magdzia26, jeju, a-koczek lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2013, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem tak że hu....
    Kryzys
    nie da rady
    KICHA
    jak to nazwać ,,,
    Nie wiem ,,,
    do dupy,,,,

MAM DOŚĆ NIE MAM SIŁ NIE STARAM SIĘ NIE CHCĘ NIE WIEM@!!!!!!!!!!!!'
    NIE piszcie nie pocieszajcie
    Naprawdę nic z tego!!!!!!

KOBIETY JESTEM Z WAMI KOCHAM WAS !!!!!

• mauysia Autorytet

Wysłany: 13 października 2013, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka późnowieczorną porą,

mój obiecany post postanowiłam wysmażyć jeszcze dziś, bo od jutra na przyszły tydzień wzięłam sobie takie zleconko (oczywiście teraz żałuję :/ ) i poranki będę miała pewnie zajęte pracą...

Shaggi - widzę, że szał krzątania sie trwa :) Szkoda, że na razie nie przyniósł skutków, ale spokojna głowa... Zresztą - jak piszesz - najpóźniej w czwartek Igorek będzie już po jasnej stronie brzucha :)

Kleopatra - wielkie gratulacje z okazji urodzin synka!!! Ja też dopisuję się do prośby o choć jedną skromną fotkę maluszka.

Ola - spoko wodza, Henik nie wyrośnie z prezentu, nadal jest taki drobniutki, na tym filmie tylko wyglądał jak olbrzym. A jak tam w ogóle minęła wizyta gości???

Plemniczko - we wtorek dowiem się ile waży H, bo położna ma przyjść z wagą. A Twoje zdjęcie - rewelacyjne!

Aisa - super że wszystko w porządku! Nareszcie ciąża potwierdzona! (a to już 11 tydzień! Ale dziwni ci Szwedzi...)

Gadgetko - ależ mi się buzia uśmiechnęła, jak zobaczyłam, że nas odwiedziłaś:)))

Sylwia - wpółczuję traumatycznego pobytu w szpitalu :( mam nadzieję, że czujesz się już lepiej.

Wosebko - piękny brzuszek!

Pismaku - bez czarnowidztwa proszę! A kiedy w ogóle wynik tego pisemnego?

Dodi - jestem pod absolutnym wrażeniem Twojego maila z piątku na sobotę!

Kajuś - całe szczęście, że wszystko OK. Ale wyobrażam sobie biedulko jak się nadenerwowałaś...

Ilonko - bóle się już nie powtórzyły?

Żbiku - ale słabo z tą chorobą... :/ Mam nadzieję, że zażywanie specyfików i bliskość eMa szybko odniosą pozytywny skutek!

Liberko - co sie dzieje?? Lepiej już się czujesz??

Uff, dokonałam tego :) Teraz lecę już spać bo zamykają mi się oczy.

Dobranoc!

Shagga_80, Rucia, plemniczka, Ilona, Kaja, Selena, Sandraa, Libra, jeju, a-koczek, Pismak, Fedra, aisa, zbikowa, Dodi lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2013, 00:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od chyba godziny wpadam tu i nie wiem,co napisać....
    Aguś, jak będziesz chciałą pożalić się,to śmiało! Nie nalegam, ale może lepiej byś się poczuła!

Mauysia, jestem pewna,że znajdziesz chwilę,by do nas wpadać...jakoś tego nie widzę inaczej :)

A ja właśnie zaczełam oglądać film z ukochanym Ryanem Olki :P

Rucia, Libra, a-koczek, AGA 30, Fedra, aisa, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2013, 04:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Korzystając że nie mogę spać i leżę sama jak kłoda napiszę cokolwiek żeby zleciał mi ten beznadziejny czas.

a-koczek lubi tę wiadomość

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 14 października 2013, 06:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mauysiu jestem pod ogromnym wrazeniem Ciebie! ze masz czas i sile i ochote do czytania na bierząco i odpisywania. SUUUUPEEERRRRRR! kocham Cie za to!

Widze ze my mamy dyzury calonocne tutaj :) Shaggi o 24 spac nie moze, Rucia ją zmienia o 4, ja w sumie od 5 tez już nie spie... wstalam na siku i juz mi sie spać odechcialo :/

i oglądam na tvn7 teleturniej We Dwoje :/

Selena, Sandraa, magdzia26, jeju, a-koczek, Ilona, Fedra, mauysia, Shagga_80, aisa, kopciuszek126, Rucia, Dodi lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 14 października 2013, 06:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ach i pochwale sie ze wczoraj rozpoczelam 7 miesiąc ciązy, a tym samym III trymestr ufff już bliżej niż dalej

Selena, Sandraa, Libra, magdzia26, gocha04, jeju, Spero, a-koczek, kierzynka, Ilona, Pismak, Fedra, mauysia, Shagga_80, aisa, Rucia, zbikowa, Kfjatus, Dodi, Blondi22 lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 14 października 2013, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wit was jeszcze godzinę i na wsi prąd wyłącza aż do 17 więc dziś was nie poczytam ale i mam prośbę nie piszta za dużo !!! bo czytanie tyle str to mnie stresuje i będę musiała notatki robić ... ;-);-);-)

plemnisia gratuluje a ja 10 tc mam od wczoraj ulal

Fedra, Shagga_80, plemniczka, aisa, Dodi lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Selena Autorytet

Wysłany: 14 października 2013, 07:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki :)
    Mauys i ja Ciebie podziwiam ze maz czas na wszystko :) naprawde ogromny szacun :) ja to juz czasami zastanawiam sie jak ja dam rady..az mnie to przeraża :/
    i wogóle mam dziś przyspieszona wizyte u gina :( :( :( miałam iść za tydzień...ale wczoraj wieczorem pojawiła sie krew :( i w nocy też...być może to od tego głupiego polipa :( juz nie mam sił na to :(

jeju, mauysia, plemniczka, kopciuszek126 lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 14 października 2013, 07:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    ach i pochwale sie ze wczoraj rozpoczelam 7 miesiąc ciązy, a tym samym III trymestr ufff już bliżej niż dalej
    Gratuluje kochana :) jeszcze troche i ja wskoczę w ten ostatni etap :)

jeju, Ilona, plemniczka, aisa lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
‹‹ 4345 4346 4347 4348 4349 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ