plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Siema babeczki, pozdro z londona!
Przyleciałam i rozłożyłam sie na amen, siedze pod kołdrą wysmarowana maścią rozgrzewająca, nafaszerowana czosnkiem i fervexem po sam zawór. zaraz mi sie cofnie. Może idealny romantico weekend to to nie jest, ale i tak jest zajebiście. Mieliśmy iść z P i ze znajomymi do kina i na impreze, ale piekny pojdzie z nimi tylko do kina i potem wroci do swojego chorusa. Nie ma sensu żeby siedział i mnie wąchał jak zionę różnymi śmierdzidłami.
Kaja, Ilonka, spokojnie, to pewnie nic takiego, ale pogadajcie z ginami dla pewnosci. jestem pewna ze to drobiazg i nic sie nie dzieje.
no i pytanie podstawowe:
Shagga urodziłaś?! <sesesese>, nie wkurzaj sie pls!
Ola jak goście?
Kleopatra gratulacje!
buziaki!Rucia, Shagga_80, Dodi, Kfjatus, aisa, Fedra, mauysia, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa też się dzisiaj witam z wyrka... Kompletnie nie wiem co się dzisiaj ze mną dzieję... Rano zrobiło mi się tak słabo,ze upadlam w drodze do WC... Cały dzień napierd...la mnie głowa, a jak probuje wstać na równe nogi, to słabo mi się robi, cala się poce, w glowie zalacza się kołowrotek, mdli mnie okropnie... Jak musze iść do toalety,to zapierniczam na czworakach, jeden guz na glowie mi wystarczy...
Jestem na bieżąco, ale przez ten koszmarny ból nie moge zebrać mysli by napisac coś konstruktywnego. Pozdrawiam wszystkie i mam nadzieje,ze dzisiejsze "strachy" pójdą sobie daleko od kazdej z Was -
nick nieaktualnyhahaha myślę tak, włączę TS poczekam na Was, może któraś się zgłosi i co?? pisze do mnie Lampo3(jakiś technik) i pyta czy mam problemy z głośnikami lub mikrofonem
jacy opiekuńczy.
w takim razie czekam tuRucia, Dodi, aisa, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySpero wrote:hahaha myślę tak, włączę TS poczekam na Was, może któraś się zgłosi i co?? pisze do mnie Lampo3(jakiś technik) i pyta czy mam problemy z głośnikami lub mikrofonem
jacy opiekuńczy.
w takim razie czekam tuShagga_80, Fedra, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLibra wrote:to jest syn jeju... Pisz z nim, on Ci wszystko podpowie, wytłumaczy, pomoże:) słuchaj się go, to w mig bedziesz gawędzić z nami... Ja się dołącze za jakąś godzinę,jezeli bol glowy mi minie
okejogólnie to się zorientowałam, że mam tylko 1 wejście na jacka, a słuchawki mają 2(mikrofon i słuchawki) super po prostu. nic, jakoś to ogarnę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Póki W. pod prysznicem mogę coś naskrobać...więc tak...będę późńiej na teesie...ale jak będzie się tak grzebał, to nie wiem kiedy...zrobiłam mu maseczkę przed kąpielą i zabroniłam używać mydła...ma bardzo suchą skorę, i do tego naczynkową...muszę się nim zająć i "zrobić go" troszkę przez ten weekend
Zaczęłam od głębokiego nawilżenia zaraz po oczyszczaniu...ciekawe czy będą efekty....
Pytanie do Sylwii...jak się czujesz? Coś już lepiej?
I drugie trochę techniczne: jak często, chciałabym częściej niż raz na tydzień, na początku przynajmniej mogę mu nakładać maseczkę głęboko nawilżającą? Ta cała po 10 minutach się wchłonęła...aż byłam w szoku, nie było co usuwać.Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaja wrote:Libra slonko może wizyta u lekarza co moja znajoma miała podobnie nie wiem czy to to ale ona na diecie była ale ty to raczej nie musisz więc brykaj kochana ....
ja żrem co chcę i kiedy mam na to ochotę... to chyba jakaś migrena była... powoli dochodzę do siebie, postawiłam się już w pionie, wyszłam na godzinny spacer i stałam się uboższa o stówkę, bo przytaszczyłam do domu znicze;) hehehe... idę teraz trochę chatę ogarnąć i wykąpać się
Rutka, ja nie mam czegoś takiego jak jestem zmęczona... kiedyś pracowałam 2 miesiące śpiąc po 3-4 godziny dziennie i nic takiego mnie nie złapało... obstawiam migrenę (którą ostatnio miałam z 3 lata temu)... jak się to powtórzy, to muszę się wybrać do neurologa, który mi znów przepisze takie dwie cudowne tabletki i będzie spokój znów na kilka lat;P -
nick nieaktualnyjeju wrote:Póki W. pod prysznicem mogę coś naskrobać...więc tak...będę późńiej na teesie...ale jak będzie się tak grzebał, to nie wiem kiedy...zrobiłam mu maseczkę przed kąpielą i zabroniłam używać mydła...ma bardzo suchą skorę, i do tego naczynkową...muszę się nim zająć i "zrobić go" troszkę przez ten weekend
Zaczęłam od głębokiego nawilżenia zaraz po oczyszczaniu...ciekawe czy będą efekty....
Pytanie do Sylwii...jak się czujesz? Coś już lepiej?
I drugie trochę techniczne: jak często, chciałabym częściej niż raz na tydzień, na początku przynajmniej mogę mu nakładać maseczkę głęboko nawilżającą? Ta cała po 10 minutach się wchłonęła...aż byłam w szoku, nie było co usuwać.Rucia, Spero, Sandraa, Shagga_80, Ilona, Dodi, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLibra wrote:Twój m też lubi jak go pielęgnujesz? mój uwielbi jak mu robię stopy i manicure... za to on robi mi masaż pleców, który zawsze kończy się ... przyjemnie... bardzo przyjemnie;P
Wberw pozorom faceci uwielbiają takie zabiegiLibra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny