X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 12 października 2013, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powiem ci ze ja nie widzę ovu okienka i wygląda jak bym nie była podłączona

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2013, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chodź na priv to powiesz mi na jakim etapie się zatrzymałaś.

• jeju Autorytet

Wysłany: 12 października 2013, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola to my się zmyłyśmy, nie masz czego żałować i spróbujemy wieczorem jak będzie mniejszy napór na Twoich łączach

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 12 października 2013, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siema babeczki, pozdro z londona!

Przyleciałam i rozłożyłam sie na amen, siedze pod kołdrą wysmarowana maścią rozgrzewająca, nafaszerowana czosnkiem i fervexem po sam zawór. zaraz mi sie cofnie. Może idealny romantico weekend to to nie jest, ale i tak jest zajebiście. Mieliśmy iść z P i ze znajomymi do kina i na impreze, ale piekny pojdzie z nimi tylko do kina i potem wroci do swojego chorusa. Nie ma sensu żeby siedział i mnie wąchał jak zionę różnymi śmierdzidłami.

Kaja, Ilonka, spokojnie, to pewnie nic takiego, ale pogadajcie z ginami dla pewnosci. jestem pewna ze to drobiazg i nic sie nie dzieje.

no i pytanie podstawowe:
    Shagga urodziłaś?! <sesesese :D>, nie wkurzaj sie pls!

Ola jak goście?

Kleopatra gratulacje!

buziaki!

Rucia, Shagga_80, Dodi, Kfjatus, aisa, Fedra, mauysia, magdzia26 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2013, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też się dzisiaj witam z wyrka... Kompletnie nie wiem co się dzisiaj ze mną dzieję... Rano zrobiło mi się tak słabo,ze upadlam w drodze do WC... Cały dzień napierd...la mnie głowa, a jak probuje wstać na równe nogi, to słabo mi się robi, cala się poce, w glowie zalacza się kołowrotek, mdli mnie okropnie... Jak musze iść do toalety,to zapierniczam na czworakach, jeden guz na glowie mi wystarczy...
    Jestem na bieżąco, ale przez ten koszmarny ból nie moge zebrać mysli by napisac coś konstruktywnego. Pozdrawiam wszystkie i mam nadzieje,ze dzisiejsze "strachy" pójdą sobie daleko od kazdej z Was

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2013, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahaha myślę tak, włączę TS poczekam na Was, może któraś się zgłosi i co?? pisze do mnie Lampo3(jakiś technik) i pyta czy mam problemy z głośnikami lub mikrofonem :) jacy opiekuńczy.

w takim razie czekam tu :)

Rucia, Dodi, aisa, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2013, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeju dziewczyny! tak mi przykro z powodu Waszych niedyspozycji. Żbiku, Libra odpoczywajcie dużo i dużo pijcie. Mam nadzieję, że szybko Wam się polepszy :*

Fedra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2013, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spero wrote:
    hahaha myślę tak, włączę TS poczekam na Was, może któraś się zgłosi i co?? pisze do mnie Lampo3(jakiś technik) i pyta czy mam problemy z głośnikami lub mikrofonem :) jacy opiekuńczy.

w takim razie czekam tu :)
    to jest syn jeju... Pisz z nim, on Ci wszystko podpowie, wytłumaczy, pomoże:) słuchaj się go, to w mig bedziesz gawędzić z nami... Ja się dołącze za jakąś godzinę,jezeli bol glowy mi minie

Shagga_80, Fedra, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2013, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    to jest syn jeju... Pisz z nim, on Ci wszystko podpowie, wytłumaczy, pomoże:) słuchaj się go, to w mig bedziesz gawędzić z nami... Ja się dołącze za jakąś godzinę,jezeli bol glowy mi minie

okej :D ogólnie to się zorientowałam, że mam tylko 1 wejście na jacka, a słuchawki mają 2(mikrofon i słuchawki) super po prostu. nic, jakoś to ogarnę :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2013, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a i Jeju w takim razie masz baaardzo pomocnego synka :) te dzieciaki w teraz to w technice są tak oblatane, że szok! ja wymiękam

Libra, Ilona, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2013, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spero wrote:
    a i Jeju w takim razie masz baaardzo pomocnego synka :) te dzieciaki w teraz to w technice są tak oblatane, że szok! ja wymiękam
    to prawda:) Miszczu z niego!

Spero, Shagga_80, Ilona, Fedra, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 12 października 2013, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra slonko może wizyta u lekarza co moja znajoma miała podobnie nie wiem czy to to ale ona na diecie była ale ty to raczej nie musisz więc brykaj kochana ....

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 12 października 2013, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sobota to widzę dzień pełen problemów zdrowotnych jeszcze rano dowiedziałam się że koleżanki synek 2latek zachorował na białaczkę i dziś o już po chemii koszmar ....

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2013, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żbiku, Libra - dużo zdrówka, grzejcie się na wszystkie sposoby.
    Libra czy u Ciebie nie odzywa się przemęczenie?

Libra, Fedra lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 12 października 2013, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Póki W. pod prysznicem mogę coś naskrobać...więc tak...będę późńiej na teesie...ale jak będzie się tak grzebał, to nie wiem kiedy...zrobiłam mu maseczkę przed kąpielą i zabroniłam używać mydła...ma bardzo suchą skorę, i do tego naczynkową...muszę się nim zająć i "zrobić go" troszkę przez ten weekend :-D

Zaczęłam od głębokiego nawilżenia zaraz po oczyszczaniu...ciekawe czy będą efekty....

Pytanie do Sylwii...jak się czujesz? Coś już lepiej?
    I drugie trochę techniczne: jak często, chciałabym częściej niż raz na tydzień, na początku przynajmniej mogę mu nakładać maseczkę głęboko nawilżającą? Ta cała po 10 minutach się wchłonęła...aż byłam w szoku, nie było co usuwać.

Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2013, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Libra slonko może wizyta u lekarza co moja znajoma miała podobnie nie wiem czy to to ale ona na diecie była ale ty to raczej nie musisz więc brykaj kochana ....
    ooo to nie dieta, bo żadnej nie stosuję:) ja żrem co chcę i kiedy mam na to ochotę... to chyba jakaś migrena była... powoli dochodzę do siebie, postawiłam się już w pionie, wyszłam na godzinny spacer i stałam się uboższa o stówkę, bo przytaszczyłam do domu znicze;) hehehe... idę teraz trochę chatę ogarnąć i wykąpać się:)

Rutka, ja nie mam czegoś takiego jak jestem zmęczona... kiedyś pracowałam 2 miesiące śpiąc po 3-4 godziny dziennie i nic takiego mnie nie złapało... obstawiam migrenę (którą ostatnio miałam z 3 lata temu)... jak się to powtórzy, to muszę się wybrać do neurologa, który mi znów przepisze takie dwie cudowne tabletki i będzie spokój znów na kilka lat;P

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2013, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Póki W. pod prysznicem mogę coś naskrobać...więc tak...będę późńiej na teesie...ale jak będzie się tak grzebał, to nie wiem kiedy...zrobiłam mu maseczkę przed kąpielą i zabroniłam używać mydła...ma bardzo suchą skorę, i do tego naczynkową...muszę się nim zająć i "zrobić go" troszkę przez ten weekend :-D

Zaczęłam od głębokiego nawilżenia zaraz po oczyszczaniu...ciekawe czy będą efekty....

Pytanie do Sylwii...jak się czujesz? Coś już lepiej?
    I drugie trochę techniczne: jak często, chciałabym częściej niż raz na tydzień, na początku przynajmniej mogę mu nakładać maseczkę głęboko nawilżającą? Ta cała po 10 minutach się wchłonęła...aż byłam w szoku, nie było co usuwać.
    Twój m też lubi jak go pielęgnujesz? mój uwielbi jak mu robię stopy i manicure... za to on robi mi masaż pleców, który zawsze kończy się ... przyjemnie... bardzo przyjemnie;P

Rucia, Spero, Sandraa, Shagga_80, Ilona, Dodi, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2013, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Twój m też lubi jak go pielęgnujesz? mój uwielbi jak mu robię stopy i manicure... za to on robi mi masaż pleców, który zawsze kończy się ... przyjemnie... bardzo przyjemnie;P

Wberw pozorom faceci uwielbiają takie zabiegi ;)

Libra, magdzia26 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2013, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spero!!! doszedł mail z Greyem? dzisiaj postaram Ci się dosłać resztę.. ale to później, bo teraz muszę sprzątnąć pranie i się wykąpać;)
    a coś Ty się na speaku pojawiłaś i zniknęłaś?

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 12 października 2013, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejeczka.

Żbik, piona! mi się też dziś cofnęła choroba, przed chwilą wróciłam od lekarza.

‹‹ 4343 4344 4345 4346 4347 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ