plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLibra wrote:Spero!!! doszedł mail z Greyem? dzisiaj postaram Ci się dosłać resztę.. ale to później, bo teraz muszę sprzątnąć pranie i się wykąpać
a coś Ty się na speaku pojawiłaś i zniknęłaś?
Kochana doszedł dzięki wielkiejuż nawet zaczęłam słuchać, nie pamiętam gdzie wczoraj skończyłam, bo usnęłam
A na speaka zajrzałam tylko czy jesteście, bo musiałam jeszcze iść coś zrobić
A tak swoją drogą, nie wiem jak wy uważacie, ale moim zdaniem Koroniewska się nie nadaje do czytania powieści erotycznychLibra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
my wlasnie wrocilismy od rodzicow
muzi nadal czuje sie zle psychicznie bo nie wiem czemu lekarz zrobil lyzeczkowanie ale dowiem sie 30 bo sie umowilam na wizyte. Fizycznie lepiej- juz tylko plamie i dzis prawie wogole mnie nie boli
Shagga_80, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
hej dzieweczki, mam zalatany weekend... Tzn. zalatany pozytywnie bo przyjechała do Poz moja siostra z rodziną i prawie przez cały czas z nimi jesteśmy. Wszystko od piątku przeczytałam i bardzo chciałabym odpisać na posty wielu z Was ale może to się uda dopiero jutro lub w poniedziałek
W każdym razie jestem i krążę nad Wami
A w ogóle to dziś - o pardon wczoraj - było moje miniświęto: mój termin porodu wg OMNadal nie mogę wyjść z zachwytu że Heni jest z nami już ponad dwa tygodnie
Dobranoc!Sandraa, a-koczek, Libra, Spero, Rucia, Selena, Kfjatus, Ilona, kiti, Shagga_80, aisa, Dodi, Fedra, magdzia26, zbikowa, Gunia lubią tę wiadomość
-
Mauysiu też się bardzo cieszę, że Wasz synuś już Wami dał tyle radości...nie pisałaś nic jak Ty się czujesz ale to, że tryskasz szczęściem, to da się mocno odczuć...wizyta siostry z rodzinką, to ważna sprawa a my sie niegdzie nie wybieramy, czekamy na Ciebie i relacje jak to Henio rośńie, kwili i się zaczyna uśmiechać przez sen:-D
Ściskam, myślę o Was i do usłyszenia
ps: z okazji mini święta : GRATULACJE!mauysia, Libra, Rucia, AGA 30, Spero, Ilona, a-koczek, Shagga_80, aisa, Fedra, magdzia26, zbikowa lubią tę wiadomość
-
Cześć kochane .... ledwo żyje wczorajszy dzień ...jeden z najgorszych jak weszłam po maszy do kaplicy i zobaczyłam naszego michała .... aż mnie mama musiała z moim mężem wyprowadzić bo mi słabo było ... ale nie będę wam tu pisać bo ni przyjemnego .
Mam problem bo jestem tak chora że masakra wczoraj miałam 38,5 biore od czwartku paracetamol i syropy ale jest coraz gorzej maż mój mówi że jedziemy zaraz na ostry dyżur niech mi dają antybiotyki tylko czy wolno mi go wziąć nie robiłam jeszcze testu i nie wie czy to nie zaszkodzi w razie czego już i tak mam wyrzuty sumienia na leki przeciwbólowe i paracetamol .głowe mi rozsadza mowćnie mogę , ani jeścąni pić bo gardło całe zawalone ispuchnięte śmierdzi mi to anginą -
witaj Agafio!
bardzo mi przykro i współczuje z całego serca
Kochana jak bedziesz u lekarza powiedz tylko,ze staracie sie o dzidzie i nie wiesz czy się udalo czy nie?I lekarz przepisze bezpieczny antybiotyk-bo takowe są. Ja w pierwszej ciaży brałam 4 razy antybiotyk-w tym pierwszy w 8 dniu od owulcaji-zapłodnienia. To był Duomox. Powiedz. gince,ze sie staramy i dała bezpieczny-wszystkie antybiotyki z grupy penicylin są bezpieczne. Jedź i nie czekaj dłuzej bo ta tempka wysoka jest gorsza niż antybiotyk.Zaufaj mi
. Lekarz będzie wiedziął co robic.
I już uciekam sie ubierac bo za godz. mam byc u fryzjera. O 12 msza sw. -chrzest. Mąż już pojechał, bo pojechali na sesje zdjeciową z maleństwem.
Miłego dnia. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAga ty masz w ogóle TAKIEGO MINUSA za to, że nie chcesz z Nami gadać na tym cudzie. Ja wiem, że Wafel kontuzjowany, ty chora, ale mogłabyś chociaż bąknać Cześć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2013, 12:33
Kaja, jeju, Spero, Libra, AGA 30, Fedra, magdzia26, zbikowa lubią tę wiadomość
-
dziękuje dziewczyny za słowa wsparcia i otuchy ... wciąż myśle o tym co się stało ; (((((( zaraz jade na ostry dyżur żeby mi dali jakiś antybiotyk bo masakra ani pić ani jeść ani siły przełknąć a głowa tak mnie boli że włosów nie mogłam rozczesać