X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • jeju Autorytet

Wysłany: 12 października 2013, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lecę po lepy na muchy, nosz kurde, muszę dziadostwo zatrzymać na linii przedbiegów, czyli za oknami a nie w domu! wrrrr...kupuję te lepy jak Libra calgon :-P

Libra, magdzia26 lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2013, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wklejam kalendarium na ten tydzień :-)

16.10 Effcia - USG+ 5 wizyta kontrolna 15:00

18.10 Rucia - ginekolog ( 8 wizyta ) 19:25

aisa, Ilona, Fedra, Libra, Kfjatus, Blondi22, Blondi22, mauysia, magdzia26 lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 12 października 2013, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja poszłam zaraz po meczu, no z 10 minut późńiej i zamiast planowanego <3 oczywiście co było...mała cicha awanturka-przegadywanka ale to Wam późńiej powiem, bo dużo by pisać...jak wrócę z lepami, to może być, że zamelduję się na teesie :-)

• aisa Autorytet

Wysłany: 12 października 2013, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wszystkim!

Zalecenia na dziś to odpoczynek!

Kaja, współczuje przeżyć związanych z wizytą w szpitalu... Leż i odpoczywaj a w poniedziałek wizyta u Twojego gina więc spoko.

Ilona, mam nadzieje, że to nic groźnego. Zalecenia-leżeć i odpoczywać

Kopciuszku, i Ty też leż i nie próbuj sprzątać ani gotować

Ola, przepraszam za zmylenie. Dobrze pamiętałaś. Na początku tygodnia w kalendarium była moja wizyta na czw, a usg na piątek. Fakt, że mogłam napisać jeszcze w czw że jutro będzie usg. Ale może i dobrze, że nie napisałam bo gdyby pojawiły się jakieś pytania z tym związane to i tak bym nie znała odpowiedzi, dopiero poznaje tutejszy system opieki zdrowotnej, niekoniecznie mi się podoba, ale cóż zrobić.
    Zawsze możecie pytać, jeśli będę znała odpowiedź to się nią podziele a jak nie to razem pokwasimy na szwedzki system ;)

Dodi, Ilona, Fedra, kopciuszek126, Spero, Ola_czeka, Libra, Kfjatus, magdzia26 lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 12 października 2013, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wstałam o 8:15- nie dobrze :-( mam w plecy dwie przynajmniej godziny...nie lubię tak późno dnia zaczynać!

• jeju Autorytet

Wysłany: 12 października 2013, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jadę po lepiska...paaaaaaaa

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2013, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śniadanie zrobione , z czytaniem w międzyczasie odmeldować się pora.

Sylwuś, kochana, ściskam mocno....wierzę,że to koniec Twoich nerwów...a nawet jeśli będziesz musiała odpocząć 3 mce od staranek, to zleci...trzymam mocono kciuki za wyniki...będzie dobrze. MUSI!

Ilonko, mnie takie skurcze zaczęły się chyba nawet przed 20tc i jak wiadomo,to za wcześnie na skurcze przepowiadające....ale leki (luteina, magnez i nospa) potrafią zdziałać cuda...póki co odpoczywaj, i będzie dobrze :)

Pismaczku, jak to ja zawsze sobie mówiłam...jak nie w tym terminie to zdam w następnym :P Nie ma co się denerwować :) Ale oczywiście życzę,żebyś myliła się :)

Aiso, gratulujemy jeszcze raz ciąży..tym razem tak ładnie potwierdzonej :)

Nie ma mnie już!

aisa, Kaja, Ilona, Fedra, Dodi, Rucia, Spero, Libra, Kfjatus, magdzia26 lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 12 października 2013, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia w szpitalu byłam tam gdzie mój gin jest ordynatorem i uwierz mi że jak powiedziałam kto mnie prowadzi to badanie było bardzo dokładnie a i do poniedziałku tylko dwa dni to chyba ok będzie ale zadzwonię do niego .....

Ilona, Rucia, Libra, magdzia26 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Ilona Autorytet

Wysłany: 12 października 2013, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny za rady :)
    Juz trochę lepiej sie czuje, a w pon zapytam gina jakie tu moge prócz magnezu tabl brać.
    W tyg przyjeżdża moj brat, i chce sie z nim zabrać do Polski na miesiąc, zastanawiam sie czy 10 godz w aucie nie zaszkodzi. Jak myślicie, lekarz mówił ze takie dalekie podróże nie sa wskazane dla ciężarnych, ale przecież kobiety w ciazy podróżują.
    Przez ten ból myślałam, zeby moze zrezygnować z wyjazdu, ale ja tak chce jechać do domu, choć na trochę, M pracuje do wieczora i praktycznie widzimy sie jak idziemy spać, a w Pl sie tak dobrze czuje. Czas mi szybciej zleci.

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • staraczka24 Autorytet

Wysłany: 12 października 2013, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś

UWAGA !!!!

A więc jest dziewczynka, która 27 października kończy 6 lat, niestety jest chora na raka, a jej największym marzeniem jest dostać jak największą ilość kartek urodzinowych, więc jeśli moglibyście to sprawcie małej radość i wyślijcie kartkę urodzinową, poproście rodzinę, przyjaciół, czym więcej tym większa radość dziecka.

Oliwia Gandecka
    Ul. M.C Skłodowskiej 11/26
    65-001 Zielona Góra

Naj­piękniej­szych chwil w życiu nie zap­la­nujesz. One przyjdą same.
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 12 października 2013, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    czesc dziewuszki

Fedra mialam miec tylko pobierane dokladnie dwa wycinki i myslalam ze tylko to mnie czeka. Potem bylam jeszcze na haju i gin podszedl i powiedzial ze jutro wypis a wszystkiego sie dowiem za 3 tygodnie jak do niego przyjde z wynikami histo. Zapytalam sie tak z glupa kiedy bede sie mogla starac o dziecko a on ze musze chwile poczekac bo konieczne bylo lyzeczkowanie i sobie poszedl..... Czuje sie fatalnie psychicznie ale nic nie dostalam przeciwbolowego.Wczoraj wzielam paracetamol bo tak mnie okropnie wszystko w srodku bolalo. Dzis wybieramy sie do mojej mamy bo dawno nie bylam

buziolki zozolki i milego dzionka

Sylwia koniecznie dowiedz się dlaczego zrobili Ci łyżeczkowanie macicy bo bardzo mnie to zastanawia...

jeśli mozesz weś sobei coś mocniejszego i powinnaś teraz lerzeć i odpoczywać... jazda gdzie kolwiek jest średnio wskazana...

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 12 października 2013, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Więc tak wyladowalam na sorze w szpitalu dziś bo jak o 6 rano zaaplikowalam luteinie to na palcu pokazała się krew więc wywalilam mojego m z wyrka i w ciągu kilku min byłam na miejscu tam 20 min czekania aż lekarz przyjdzie i badanie oczy łzami zalewaly mi się same a ten nic nie mówi zbadał i kazał się ubrać i zasiadł pisał kurcze normalnie o zawał doprowadzał jak skończył to zaczęła się awantura bo jakzadzwonił do pań z rejestracji i prosi o wydruk a ta mu że nie i zdążył tylko mi powiedzieć że on nic złego nie widzi że wszystko jest ok.....teraz najlepsze czekam na wypis a ci dwoje awanturę ze sobą mają do kogo jakie obowiązki należą po dalszej kłótni pani pinda wydrukowala mi wypis i straszyla tego lekarza że pójdzie do szefa .....więc mój Roczka mnie wystraszył i leze bo niedowiedzialam się czy mogę chodzić bo awantura była pierwsza ale zadzwonię do swojego gina i się zapytam ....tyle info odemnie ehhh oby ten pierwszy trymestr się skończył i zaczął drugi bo do porodu osiwieje .....

Kaju ciesze się że z Twoim Roczkeim wszystkow pożadku mozliwe ze przez lutka masz te plamienia a nawet tą krew gdzieś czytałam ze jedna z Dziewczyn sobie uszkodziła szyjkę tym ze aplikowała leki dopochwowe i wtedy się jej zrobiła rana która za każdym razem coś z siebie "dawała" tak więc spokojnie lez i czekaj na wizytę u swojego gina mam nadzieje zę dowiesz sie czegoś więcej i ze Cię uspokoi...

Libra lubi tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 12 października 2013, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry OvuPrzyjaciółki...

życzę Wam udanej i ciepłej soboty, bez stresów zwiazanych z waszymi brzuszkami... mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze :*

Dzisiaj mnie również będzie mało mam duzo do roboty i imprezę wieczorkiem :)

Rucia, Ilona, Kaja, Dodi, Ola_czeka, Libra, Sandraa, Kfjatus, aisa, magdzia26 lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 12 października 2013, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra ,Asia i inne kochane koleżanki dziękuje ....Ilona kurcze sobota pełna wrażeń i oby to się skończyło matko ....

Ilona, Fedra, Libra, aisa, magdzia26 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Ilona Autorytet

Wysłany: 12 października 2013, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja u Ciebie tez widzę wesoło. Dobrze ze wszystko ok.

Kaja, Libra lubią tę wiadomość

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 12 października 2013, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona kurna kolorowo posrana ze strachu ....

mhsvanlih0qhtdnx.png

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 12 października 2013, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze dziwny ten team Speak niby jestem,ale nikogo nie ma :(

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2013, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia skoro widzisz tylko siebie, tzn. że żadnej z Nas tam nie ma...

jeju, Libra lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 12 października 2013, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rut- uspokój się! ale już! heh he Jak Kinia? Dajecie radę? Ucałuj ją od muzi :-D

zaraz wchodzę Sylwia :-)będziemy razem testować :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2013, 12:13

Rucia, magdzia26 lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 12 października 2013, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia co robisz? Rucia co robisz? Rucia co robisz?
    P. nie ma? P.nie ma? P. nie ma?
    Wbij na teesa, please :-D ( mina kotka ze SHREKA)

Ale jak masz biegac po schodach, to nie...to napisz tu, bo ja za moment udaję się do ogrodu oddać się pracy bynajmniej na razie. Ciężkiej pracy w tym miejscu gdzie leżała ta kopa drewna na google maps :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2013, 12:13

Rucia, Libra, magdzia26 lubią tę wiadomość

‹‹ 4341 4342 4343 4344 4345 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ