plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cześć wszystkim!
Zalecenia na dziś to odpoczynek!
Kaja, współczuje przeżyć związanych z wizytą w szpitalu... Leż i odpoczywaj a w poniedziałek wizyta u Twojego gina więc spoko.
Ilona, mam nadzieje, że to nic groźnego. Zalecenia-leżeć i odpoczywać
Kopciuszku, i Ty też leż i nie próbuj sprzątać ani gotować
Ola, przepraszam za zmylenie. Dobrze pamiętałaś. Na początku tygodnia w kalendarium była moja wizyta na czw, a usg na piątek. Fakt, że mogłam napisać jeszcze w czw że jutro będzie usg. Ale może i dobrze, że nie napisałam bo gdyby pojawiły się jakieś pytania z tym związane to i tak bym nie znała odpowiedzi, dopiero poznaje tutejszy system opieki zdrowotnej, niekoniecznie mi się podoba, ale cóż zrobić.
Zawsze możecie pytać, jeśli będę znała odpowiedź to się nią podziele a jak nie to razem pokwasimy na szwedzki systemDodi, Ilona, Fedra, kopciuszek126, Spero, Ola_czeka, Libra, Kfjatus, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyŚniadanie zrobione , z czytaniem w międzyczasie odmeldować się pora.
Sylwuś, kochana, ściskam mocno....wierzę,że to koniec Twoich nerwów...a nawet jeśli będziesz musiała odpocząć 3 mce od staranek, to zleci...trzymam mocono kciuki za wyniki...będzie dobrze. MUSI!
Ilonko, mnie takie skurcze zaczęły się chyba nawet przed 20tc i jak wiadomo,to za wcześnie na skurcze przepowiadające....ale leki (luteina, magnez i nospa) potrafią zdziałać cuda...póki co odpoczywaj, i będzie dobrze
Pismaczku, jak to ja zawsze sobie mówiłam...jak nie w tym terminie to zdam w następnymNie ma co się denerwować
Ale oczywiście życzę,żebyś myliła się
Aiso, gratulujemy jeszcze raz ciąży..tym razem tak ładnie potwierdzonej
Nie ma mnie już!aisa, Kaja, Ilona, Fedra, Dodi, Rucia, Spero, Libra, Kfjatus, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Rucia w szpitalu byłam tam gdzie mój gin jest ordynatorem i uwierz mi że jak powiedziałam kto mnie prowadzi to badanie było bardzo dokładnie a i do poniedziałku tylko dwa dni to chyba ok będzie ale zadzwonię do niego .....
Ilona, Rucia, Libra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny za rady
Juz trochę lepiej sie czuje, a w pon zapytam gina jakie tu moge prócz magnezu tabl brać.
W tyg przyjeżdża moj brat, i chce sie z nim zabrać do Polski na miesiąc, zastanawiam sie czy 10 godz w aucie nie zaszkodzi. Jak myślicie, lekarz mówił ze takie dalekie podróże nie sa wskazane dla ciężarnych, ale przecież kobiety w ciazy podróżują.
Przez ten ból myślałam, zeby moze zrezygnować z wyjazdu, ale ja tak chce jechać do domu, choć na trochę, M pracuje do wieczora i praktycznie widzimy sie jak idziemy spać, a w Pl sie tak dobrze czuje. Czas mi szybciej zleci.Moje skarby Wiki i Marcel
-
UWAGA !!!!
A więc jest dziewczynka, która 27 października kończy 6 lat, niestety jest chora na raka, a jej największym marzeniem jest dostać jak największą ilość kartek urodzinowych, więc jeśli moglibyście to sprawcie małej radość i wyślijcie kartkę urodzinową, poproście rodzinę, przyjaciół, czym więcej tym większa radość dziecka.
Oliwia Gandecka
Ul. M.C Skłodowskiej 11/26
65-001 Zielona GóraNajpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
sylwia1985 wrote:czesc dziewuszki
Fedra mialam miec tylko pobierane dokladnie dwa wycinki i myslalam ze tylko to mnie czeka. Potem bylam jeszcze na haju i gin podszedl i powiedzial ze jutro wypis a wszystkiego sie dowiem za 3 tygodnie jak do niego przyjde z wynikami histo. Zapytalam sie tak z glupa kiedy bede sie mogla starac o dziecko a on ze musze chwile poczekac bo konieczne bylo lyzeczkowanie i sobie poszedl..... Czuje sie fatalnie psychicznie ale nic nie dostalam przeciwbolowego.Wczoraj wzielam paracetamol bo tak mnie okropnie wszystko w srodku bolalo. Dzis wybieramy sie do mojej mamy bo dawno nie bylam
buziolki zozolki i milego dzionka
Sylwia koniecznie dowiedz się dlaczego zrobili Ci łyżeczkowanie macicy bo bardzo mnie to zastanawia...
jeśli mozesz weś sobei coś mocniejszego i powinnaś teraz lerzeć i odpoczywać... jazda gdzie kolwiek jest średnio wskazana...
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Kaja wrote:Więc tak wyladowalam na sorze w szpitalu dziś bo jak o 6 rano zaaplikowalam luteinie to na palcu pokazała się krew więc wywalilam mojego m z wyrka i w ciągu kilku min byłam na miejscu tam 20 min czekania aż lekarz przyjdzie i badanie oczy łzami zalewaly mi się same a ten nic nie mówi zbadał i kazał się ubrać i zasiadł pisał kurcze normalnie o zawał doprowadzał jak skończył to zaczęła się awantura bo jakzadzwonił do pań z rejestracji i prosi o wydruk a ta mu że nie i zdążył tylko mi powiedzieć że on nic złego nie widzi że wszystko jest ok.....teraz najlepsze czekam na wypis a ci dwoje awanturę ze sobą mają do kogo jakie obowiązki należą po dalszej kłótni pani pinda wydrukowala mi wypis i straszyla tego lekarza że pójdzie do szefa .....więc mój Roczka mnie wystraszył i leze bo niedowiedzialam się czy mogę chodzić bo awantura była pierwsza ale zadzwonię do swojego gina i się zapytam ....tyle info odemnie ehhh oby ten pierwszy trymestr się skończył i zaczął drugi bo do porodu osiwieje .....
Kaju ciesze się że z Twoim Roczkeim wszystkow pożadku mozliwe ze przez lutka masz te plamienia a nawet tą krew gdzieś czytałam ze jedna z Dziewczyn sobie uszkodziła szyjkę tym ze aplikowała leki dopochwowe i wtedy się jej zrobiła rana która za każdym razem coś z siebie "dawała" tak więc spokojnie lez i czekaj na wizytę u swojego gina mam nadzieje zę dowiesz sie czegoś więcej i ze Cię uspokoi...Libra lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Dzień Dobry OvuPrzyjaciółki...
życzę Wam udanej i ciepłej soboty, bez stresów zwiazanych z waszymi brzuszkami... mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze :*
Dzisiaj mnie również będzie mało mam duzo do roboty i imprezę wieczorkiemRucia, Ilona, Kaja, Dodi, Ola_czeka, Libra, Sandraa, Kfjatus, aisa, magdzia26 lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
Rucia co robisz? Rucia co robisz? Rucia co robisz?
P. nie ma? P.nie ma? P. nie ma?
Wbij na teesa, please( mina kotka ze SHREKA)
Ale jak masz biegac po schodach, to nie...to napisz tu, bo ja za moment udaję się do ogrodu oddać się pracy bynajmniej na razie. Ciężkiej pracy w tym miejscu gdzie leżała ta kopa drewna na google mapsWiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2013, 12:13
Rucia, Libra, magdzia26 lubią tę wiadomość