plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaju jesli nie plamisz caly czas to pewnie nic zlego sie nie dzieje... dobrze ze to nie czysta krew... na twoim etapie moze to byc jeszcze z zagniezdzenia, a;bo w terminie @... ale z tego co pamietam pisalas ostatnio ze wtedy bylas w terminie normalnej @. Jezeli bierzesz luteine to nic wiecej nie da sie zrobic. Duzo odpoczywaj i sie nie denerwuj. Tak jak Ruciua pisala ja plamilam bez przerwy do 12 tygodnia i jest wszystko dobrze. To nie musi odrazu swiadczyc ze sie z ciązą cos niedobrego dzieje. Badz dobrej mysli
aisa, Libra, Dodi, Shagga_80, Selena, gocha04, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:dziewuszki wlasnie wrocilam . Koszmarnie bylo.Lezalam na korytarzu bo miejsc nie bylo i tak przy wszytkich ludziach zmieniali mi lignine ..porazka... Mialam pobierany wycinek i wyczyszczona cala macice- o tym drugim nie wiedzialam. Jutro po wypis jade a za dwa tygodnie po wyniki hist.
Lekarz powiedzial ze mam sie nie starac 3 cykle zeby macica sie zregenerowala... jestem zalamana ... a jak wyniki wyjda zle i wtedy znowu bede musiala miec cos wycinane ? boje sie bardzo. Ciekawa jestem ile nie moge wspolzyc bo tego mi gin nie powiedzial.Boli mnie teraz macica i krwawie....
miala ktoras z was lyzeczkowanie? i jak dochodzilyscie do siebie?
po łyżeczkowaniu mozesz krwawić nawet do 10 dni... niestety moze Cię tez boleć macica... ja po łyzeczkowaniu dostałam mocną dawkę ketanolu dożylnie wiec na pewno powinnaś dostać coś przeciwbólowego i przez kilka dni powinnaś się oszczędzać...
a z jakiego powodu miałaś łyzeczkowanie??? bo za bardzo tego nie rozumiem???17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Selenko, piękny ciążowy brzusio!
Kleopatra, gratuluje synusia!!
Pismak, mam nadzieję, że przeczucie Cię myli i nie poszło tak źle jak się wydaje. Odeśpij teraz, zapij i zapomnij
Sylwia, współczuje przeżyć, ale mam nadzieję, że teraz będzie już tylko lepiej!
Kaja, umów się jutro z doktorkiem na wizytę, niech zobaczy co się tam dzieje. A teraz leż i się nie stresuj. Rucia dobrze mówi przypominając Plemniczkę, chyba i Selena też miała plamienia a zobacz jakie brzuchy nam dziś pokazałyWiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2013, 21:49
plemniczka, Kleopatra, Libra, Dodi, Pismak, Selena, Kfjatus, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Kochane dziś znów mam plamienia przed chwilą były i poszły co to jest pomocy ......
Kaju spokojnie jesteś w okolicach terminu @ więc takie plamienia mogą sie zdażyć jeśli by się to przedłuzało zgoś sie do lekarza jeśli jest tego mało i sporadycznie to wszystko ok...
na wszelki wypadek mozesz też sobie zbadac progesteron bo mozliwe że trzeba podawać lutka lub dupka w większej dawce... możliwe że masz za małą dawkę luteiny...
po za tym jeśli miałaś usg dopochwowe mogła sie zrobić jakaś ranka jeśli są to mocno brazowe plamienia nie ma się co martwić gorzej jakby były jasne i przechodziły w kolor jasny czerwony...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2013, 21:56
plemniczka, aisa, Libra, Dodi, magdzia26 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Pewnie już wszystkie śpicie a ja tu dopiero goszczę
no więc tak co to ja miałam napisać
Agafio przykro mi z powodu śmierci Twojego kuzyna[*]
Shagus - Igorek :* pokaż się nam w końcu
Heniutek przecudnę dzieciątko
Aiso cieszę się, że jesteś w ciąży!!! Gratuluję :*
Plemniczko ale z Ciebie laska
Blondi fajny brzuszek
koczku, ale poświęcenie tak w środku nocy
Pismaku napewno dobrze Ci poszło i nie będzie konieczności poprawiać
Kleopatro gratuluję synusia
Kajuś oby te plamienia jak najszybciej ustąpiły
Aguś szybkiego powrotu do zdrowia
Libruś, Fedruś :*
Czekajko czekam na kolejną konwersację
Effciu oby samopoczucie było coraz lepsze
Jeju jeju
Karoam co tam u Ciebie?
Ilonko przepiękną mieliście sesję i wszyscy jesteście cudni
Rutosławo dobrze, że Leon będzie
Spero ładne mieszkanko
Sylwia ja miałam miesiąc zakazu seksu jak również kąpieli w wannie, plamiłam dosyć długo, ale mam nadzieję, że u Ciebie będzie dużo lepiej i wszystko pójdzie w dobrym kierunku
Żbiku oby się wyniki poprawiły
Selenko Twój brzuszek też świetny
ufff... pozdrawiam również Gadgetkę, Gunię, Beatkę, malą, Gochę, Sandrę, Kfjatka i Wszystkie o których zapomniałam:*
witam również kierzynkę, bo nie miałyśmy chyba jeszcze przyjemności
mam nadzieję, że nic nie pomieszałam, bo dzisiaj szłam na żywioł bez notatek
a tak wogóle to wczoraj znowu dałam d... tzn. miałam być na pogaduchach i nie zdążyłam, bo sprawy potoczyły się nie tak jak sobie zaplanowałam
w weekend pewnie Was nie będzie, ale śmiem twierdzić, że albo nie gadałyście ale mnie nie chciałyście, bo nie dostałam esa żadnego!!!
mam nadzieję, że do następnego
a teraz idę już w kimę, bo rano muszę na zakupyyyy
ano właśnie i życzę samych przyjemnych snów i by Wasze podświadomości nie szalały zbytnio, bo sny macie przejebane naprawdę he he
Buziole :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2013, 01:41
Sandraa, a-koczek, aisa, Kaja, jeju, Spero, Ola_czeka, Rucia, Pismak, Shagga_80, Fedra, plemniczka, Libra, Selena, gocha04, Blondi22, mauysia, magdzia26, kiti, Ilona lubią tę wiadomość
-
powiedzcie, że napisałam długiego posta plissss he he
gonię Olkę z lajkami, więc wiecie
olga84, a-koczek, Kaja, aisa, jeju, Ola_czeka, Rucia, Shagga_80, Fedra, plemniczka, Libra, Selena, Sandraa, gocha04, mauysia, magdzia26, Ilona lubią tę wiadomość
-
gadgeta i aisa - we wcześniejszym moim poście napisałam asia i gadfeta czy jakoś tak bo mi telefon tak pięknie błędy poprawiał że nawet nie zauwazylam
dodi nie widziałysmy sie chyba jeszczebuziak ;*
a-koczek, aisa, Dodi, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Hej kochane ja tylko na chwilke przywitać się.
Kleopatra gratulacje synuś prawie taki jak moja córcia jak sie rodziła. także duzy chłopak
Sylwia ja niewiem czy cos przeoczyłam ale dlaczego ty miałaś zabieg?
Olka zauważyłam ze coraz częsciej ignorujesz mnie nie odpowiadasz i takie tam ( foch) .
Kpcouszku oszczędzaj sie bo chyba troszeczke nie zdajesz sobie sprawy z zagrożeń i uważasz że nic ci sie nie może stać. Leżeć leżec i odpoczywać.
Pismak bedzie dobrze napewno zaliczysz zawsze jak sie wydaje ze zle poszło to jets odwrotnie.kopciuszek126, Spero, Pismak, Fedra, Blondi22, magdzia26, Ilona lubią tę wiadomość
-
Dodi + za posta . starsznie długi i zawierający wszystko.
Olka niezle ujełas wszystko cos prawie jak 5000 tysiecznik.
Kaja uważaj tez na siebie.
Calą noc nurtwało mnie jedno Aga 30 cos chyb aurlop sobie od nas wzięłaKaja, Spero, Dodi, Fedra, Libra, Selena, Blondi22, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Słuchajcie zostało mi 68 lajków do zaciążenia bardzo prosze nie pozbawiac mnie tego. z góry dziękuje
Kaja, aisa, Spero, Ola_czeka, Rucia, Pismak, Shagga_80, Fedra, plemniczka, Libra, Selena, Sandraa, gocha04, Blondi22, mauysia, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Więc tak wyladowalam na sorze w szpitalu dziś bo jak o 6 rano zaaplikowalam luteinie to na palcu pokazała się krew więc wywalilam mojego m z wyrka i w ciągu kilku min byłam na miejscu tam 20 min czekania aż lekarz przyjdzie i badanie oczy łzami zalewaly mi się same a ten nic nie mówi zbadał i kazał się ubrać i zasiadł pisał kurcze normalnie o zawał doprowadzał jak skończył to zaczęła się awantura bo jakzadzwonił do pań z rejestracji i prosi o wydruk a ta mu że nie i zdążył tylko mi powiedzieć że on nic złego nie widzi że wszystko jest ok.....teraz najlepsze czekam na wypis a ci dwoje awanturę ze sobą mają do kogo jakie obowiązki należą po dalszej kłótni pani pinda wydrukowala mi wypis i straszyla tego lekarza że pójdzie do szefa .....więc mój Roczka mnie wystraszył i leze bo niedowiedzialam się czy mogę chodzić bo awantura była pierwsza ale zadzwonię do swojego gina i się zapytam ....tyle info odemnie ehhh oby ten pierwszy trymestr się skończył i zaczął drugi bo do porodu osiwieje .....
-
Witajcie!
Kaju to miałaś stracha. współczuje Ci bardzo, a to dopiero początek ciąży... Ja też mam stracha, ale innego i jestem bliżej niż dalej ale i tak bardzo sie boje bo mały powinien we mnie posiedzieć jeszcze chociaż te 4 tygodnie. Mam nadzieje,ze wytrzymamy.Pozdrawiam i odpoczywaj
Fedra, Libra lubią tę wiadomość