X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 11 października 2013, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia slonko wszystko będzie dobrze niech się zaleczy tam wszystko

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 11 października 2013, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaju jesli nie plamisz caly czas to pewnie nic zlego sie nie dzieje... dobrze ze to nie czysta krew... na twoim etapie moze to byc jeszcze z zagniezdzenia, a;bo w terminie @... ale z tego co pamietam pisalas ostatnio ze wtedy bylas w terminie normalnej @. Jezeli bierzesz luteine to nic wiecej nie da sie zrobic. Duzo odpoczywaj i sie nie denerwuj. Tak jak Ruciua pisala ja plamilam bez przerwy do 12 tygodnia i jest wszystko dobrze. To nie musi odrazu swiadczyc ze sie z ciązą cos niedobrego dzieje. Badz dobrej mysli

aisa, Libra, Dodi, Shagga_80, Selena, gocha04, magdzia26 lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 11 października 2013, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    dziewuszki wlasnie wrocilam . Koszmarnie bylo.Lezalam na korytarzu bo miejsc nie bylo i tak przy wszytkich ludziach zmieniali mi lignine ..porazka... Mialam pobierany wycinek i wyczyszczona cala macice- o tym drugim nie wiedzialam. Jutro po wypis jade a za dwa tygodnie po wyniki hist.
    Lekarz powiedzial ze mam sie nie starac 3 cykle zeby macica sie zregenerowala... jestem zalamana ... a jak wyniki wyjda zle i wtedy znowu bede musiala miec cos wycinane ? boje sie bardzo. Ciekawa jestem ile nie moge wspolzyc bo tego mi gin nie powiedzial.Boli mnie teraz macica i krwawie....
    miala ktoras z was lyzeczkowanie? i jak dochodzilyscie do siebie?

po łyżeczkowaniu mozesz krwawić nawet do 10 dni... niestety moze Cię tez boleć macica... ja po łyzeczkowaniu dostałam mocną dawkę ketanolu dożylnie wiec na pewno powinnaś dostać coś przeciwbólowego i przez kilka dni powinnaś się oszczędzać...

a z jakiego powodu miałaś łyzeczkowanie??? bo za bardzo tego nie rozumiem???

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • aisa Autorytet

Wysłany: 11 października 2013, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selenko, piękny ciążowy brzusio!

Kleopatra, gratuluje synusia!!

Pismak, mam nadzieję, że przeczucie Cię myli i nie poszło tak źle jak się wydaje. Odeśpij teraz, zapij i zapomnij ;)

Sylwia, współczuje przeżyć, ale mam nadzieję, że teraz będzie już tylko lepiej!

Kaja, umów się jutro z doktorkiem na wizytę, niech zobaczy co się tam dzieje. A teraz leż i się nie stresuj. Rucia dobrze mówi przypominając Plemniczkę, chyba i Selena też miała plamienia a zobacz jakie brzuchy nam dziś pokazały :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2013, 21:49

plemniczka, Kleopatra, Libra, Dodi, Pismak, Selena, Kfjatus, magdzia26 lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 11 października 2013, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Kochane dziś znów mam plamienia przed chwilą były i poszły co to jest pomocy ......

Kaju spokojnie jesteś w okolicach terminu @ więc takie plamienia mogą sie zdażyć jeśli by się to przedłuzało zgoś sie do lekarza jeśli jest tego mało i sporadycznie to wszystko ok...

na wszelki wypadek mozesz też sobie zbadac progesteron bo mozliwe że trzeba podawać lutka lub dupka w większej dawce... możliwe że masz za małą dawkę luteiny...

po za tym jeśli miałaś usg dopochwowe mogła sie zrobić jakaś ranka jeśli są to mocno brazowe plamienia nie ma się co martwić gorzej jakby były jasne i przechodziły w kolor jasny czerwony...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2013, 21:56

plemniczka, aisa, Libra, Dodi, magdzia26 lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 11 października 2013, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kleopatra wrote:
    Dzieki dziewczyny. Cale szczescie juz mam mojego skarba :)

Kleopatro gratuluję narodzin synka :)

Kleopatra lubi tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 11 października 2013, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje dziewczynki wiz mam w poniedziałek o 17 , a te plamienia już się skończyły a wiedziałam

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 11 października 2013, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Więc oby tylko do poniedziałku .....

plemniczka, Fedra, Dodi, aisa, Rucia, Shagga_80 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Dodi Autorytet

Wysłany: 12 października 2013, 01:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie już wszystkie śpicie a ja tu dopiero goszczę :/
    no więc tak co to ja miałam napisać
    Agafio przykro mi z powodu śmierci Twojego kuzyna :( [*]
    Shagus - Igorek :* pokaż się nam w końcu :)
    Heniutek przecudnę dzieciątko
    Aiso cieszę się, że jesteś w ciąży!!! Gratuluję :*
    Plemniczko ale z Ciebie laska
    Blondi fajny brzuszek
    koczku, ale poświęcenie tak w środku nocy :P
    Pismaku napewno dobrze Ci poszło i nie będzie konieczności poprawiać
    Kleopatro gratuluję synusia
    Kajuś oby te plamienia jak najszybciej ustąpiły
    Aguś szybkiego powrotu do zdrowia
    Libruś, Fedruś :*
    Czekajko czekam na kolejną konwersację :)
    Effciu oby samopoczucie było coraz lepsze
    Jeju jeju :)
    Karoam co tam u Ciebie?
    Ilonko przepiękną mieliście sesję i wszyscy jesteście cudni :)
    Rutosławo dobrze, że Leon będzie
    Spero ładne mieszkanko
    Sylwia ja miałam miesiąc zakazu seksu jak również kąpieli w wannie, plamiłam dosyć długo, ale mam nadzieję, że u Ciebie będzie dużo lepiej i wszystko pójdzie w dobrym kierunku
    Żbiku oby się wyniki poprawiły ;)
    Selenko Twój brzuszek też świetny
    ufff... pozdrawiam również Gadgetkę, Gunię, Beatkę, malą, Gochę, Sandrę, Kfjatka i Wszystkie o których zapomniałam :D :*
    witam również kierzynkę, bo nie miałyśmy chyba jeszcze przyjemności ;)
    mam nadzieję, że nic nie pomieszałam, bo dzisiaj szłam na żywioł bez notatek :P
    a tak wogóle to wczoraj znowu dałam d... tzn. miałam być na pogaduchach i nie zdążyłam, bo sprawy potoczyły się nie tak jak sobie zaplanowałam :(
    w weekend pewnie Was nie będzie, ale śmiem twierdzić, że albo nie gadałyście ale mnie nie chciałyście, bo nie dostałam esa żadnego!!!
    mam nadzieję, że do następnego :)
    a teraz idę już w kimę, bo rano muszę na zakupyyyy
    ano właśnie i życzę samych przyjemnych snów i by Wasze podświadomości nie szalały zbytnio, bo sny macie przejebane naprawdę he he :)
    Buziole :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2013, 01:41

Sandraa, a-koczek, aisa, Kaja, jeju, Spero, Ola_czeka, Rucia, Pismak, Shagga_80, Fedra, plemniczka, Libra, Selena, gocha04, Blondi22, mauysia, magdzia26, kiti, Ilona lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 12 października 2013, 01:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powiedzcie, że napisałam długiego posta plissss he he :) gonię Olkę z lajkami, więc wiecie ;)

olga84, a-koczek, Kaja, aisa, jeju, Ola_czeka, Rucia, Shagga_80, Fedra, plemniczka, Libra, Selena, Sandraa, gocha04, mauysia, magdzia26, Ilona lubią tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
  • olga84 Przyjaciółka

Wysłany: 12 października 2013, 01:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak:) Napisałaś długiego super posta:)

Dodi, Kaja, Ola_czeka, magdzia26 lubią tę wiadomość

Olga
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 12 października 2013, 02:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :D
    Przyjemnej, słonecznej soboty życzę moje drogie :)

Sandraa, Kaja, aisa, jeju, Spero, Ola_czeka, Fedra, Libra, magdzia26, Ilona, Shagga_80 lubią tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
  • kierzynka Autorytet

Wysłany: 12 października 2013, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gadgeta i aisa - we wcześniejszym moim poście napisałam asia i gadfeta czy jakoś tak bo mi telefon tak pięknie błędy poprawiał że nawet nie zauwazylam ;)
    dodi nie widziałysmy sie chyba jeszcze ;) buziak ;*

a-koczek, aisa, Dodi, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 12 października 2013, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane ja tylko na chwilke przywitać się.

Kleopatra gratulacje synuś prawie taki jak moja córcia jak sie rodziła. także duzy chłopak
    Sylwia ja niewiem czy cos przeoczyłam ale dlaczego ty miałaś zabieg?

Olka zauważyłam ze coraz częsciej ignorujesz mnie nie odpowiadasz i takie tam ( foch) .

Kpcouszku oszczędzaj sie bo chyba troszeczke nie zdajesz sobie sprawy z zagrożeń i uważasz że nic ci sie nie może stać. Leżeć leżec i odpoczywać.

Pismak bedzie dobrze napewno zaliczysz zawsze jak sie wydaje ze zle poszło to jets odwrotnie.

kopciuszek126, Spero, Pismak, Fedra, Blondi22, magdzia26, Ilona lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 12 października 2013, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi + za posta . starsznie długi i zawierający wszystko.

Olka niezle ujełas wszystko cos prawie jak 5000 tysiecznik.

Kaja uważaj tez na siebie.

Calą noc nurtwało mnie jedno Aga 30 cos chyb aurlop sobie od nas wzięła

Kaja, Spero, Dodi, Fedra, Libra, Selena, Blondi22, magdzia26 lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 12 października 2013, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    życzę wszystkim słonecznej i cudownej soboty

Kaja, aisa, Spero, Dodi, Fedra, Libra, Selena, Sandraa, Blondi22 lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 12 października 2013, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słuchajcie zostało mi 68 lajków do zaciążenia bardzo prosze nie pozbawiac mnie tego. z góry dziękuje

Kaja, aisa, Spero, Ola_czeka, Rucia, Pismak, Shagga_80, Fedra, plemniczka, Libra, Selena, Sandraa, gocha04, Blondi22, mauysia, magdzia26 lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 12 października 2013, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Więc tak wyladowalam na sorze w szpitalu dziś bo jak o 6 rano zaaplikowalam luteinie to na palcu pokazała się krew więc wywalilam mojego m z wyrka i w ciągu kilku min byłam na miejscu tam 20 min czekania aż lekarz przyjdzie i badanie oczy łzami zalewaly mi się same a ten nic nie mówi zbadał i kazał się ubrać i zasiadł pisał kurcze normalnie o zawał doprowadzał jak skończył to zaczęła się awantura bo jakzadzwonił do pań z rejestracji i prosi o wydruk a ta mu że nie i zdążył tylko mi powiedzieć że on nic złego nie widzi że wszystko jest ok.....teraz najlepsze czekam na wypis a ci dwoje awanturę ze sobą mają do kogo jakie obowiązki należą po dalszej kłótni pani pinda wydrukowala mi wypis i straszyla tego lekarza że pójdzie do szefa .....więc mój Roczka mnie wystraszył i leze bo niedowiedzialam się czy mogę chodzić bo awantura była pierwsza ale zadzwonię do swojego gina i się zapytam ....tyle info odemnie ehhh oby ten pierwszy trymestr się skończył i zaczął drugi bo do porodu osiwieje .....

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 12 października 2013, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ps. gdzie kultura moja została dzień dobry robaczki ...

Ola_czeka, aisa, Dodi, Fedra, Libra, Selena, Sandraa, magdzia26 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 12 października 2013, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie!
    Kaju to miałaś stracha :(. współczuje Ci bardzo, a to dopiero początek ciąży... Ja też mam stracha, ale innego i jestem bliżej niż dalej ale i tak bardzo sie boje bo mały powinien we mnie posiedzieć jeszcze chociaż te 4 tygodnie. Mam nadzieje,ze wytrzymamy.Pozdrawiam i odpoczywaj :)

Fedra, Libra lubią tę wiadomość

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
‹‹ 4339 4340 4341 4342 4343 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ