plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAleż tu dziś pustki !
My niedawno (przed 19) wróciliśmy od mojej Mamy i prosto ze Szpitala (na ktg jak co dzień byłam)...oczywiście prawie wcale skurczów nie wykazało...ale za to w drodze na oddział (do lekarza, ktory i tak jak zwykle nie bada tylko postawi pieczątkę na wykresie i powie "nic się nie dzieje" albo "ładny wykres" itd) mieliśmy przygodę w windzie...nie chciała nas wypuścić i jeździła góra dół ...już bałam się,że urodzę w windzie ze stresu
A w ogóle dziś dowiedziałam się,że jak przyjmą mnie do Szpitala to i tak tam będą szprycować mnie rycyną...więc zakupiłam sama i dziś chyba chlapnę sobie
tyle ode mnie.
Selenko, jestem pewna,że w Szpitalu będziesz miałą dobrą opiekę i lepiej dmuchac na zimneInformujcie na bieżąco , czekamy
Libra, Fedra, Dodi, magdzia26, Selena, Blondi22, Spero, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Selena spokojnego pobytu w szpitalu.
Shagga ja bym na pewno urodziła ze stresu, że zacznie się coś dziać
chyba coś z ciśnieniem, albo zmęczona jestem, bo mi pulsuje coś w bani ałłł. Idę na zakupy jedzeniowe i się przewietrzyć.Shagga_80 lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Wosebko trzymam kciuki za to ze wszystko będzie dobrze ze to tylko takie starchy na lachy...
Kopciuszku jak trzeba to moze jednak połóż siew tym szpitalu...
Sagga Ty kobieto to faktycznie masz mase przezyć a Młody jak siedział w brzuchu tak siedzi
reszcie Dziewczyn życzę dużo spokojui żeby wszystkie złe myśli i choróbstwa odeszły w sina dal...
a tym czasem spadam do wanny trzeba się troche opluskać i do wyrka spać bo faktycznie ciśnienie jest kijowe...Dodi, Ilona, magdzia26, Shagga_80, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
A teraz trochę o mnie jak koleżanki pozwolą !!!
najpierw nakablowalam na persolel jego że zachowanie poniżej krytyki a potem badanko i spr moich wyników i powiedział że mam je idealne plus grupa krwi i też b.dobra a teraz najważniejsze z Roczka wszystko b dobrze i następną wizyta za trzy tygodnie ......Dodi, Ilona, a-koczek, Libra, magdzia26, Selena, Rucia, Fedra, Spero, Shagga_80, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
No nic czas lulu dobrej nocy wszystkim a te co mają urodzić to .niech to czynią bo jak na razie Henio nr 1 w fociach i filmie ps.....piję do Shagga hihi ale kochana ty wiesz nic na siłę synkowi się podoba w twoim domku co się będzie do ludzi pchal hihi......
Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry.
Selenko, mam nadzieję, że miałaś spokojną noc. Strasznie mi przykro, że nie możesz się cieszyć stanem błogosławionym tak, jak na to zasługujesz. Mocno Cię przytulam, bądź dzielna za całą Waszą trójkę!Selena, Fedra, Dodi, Ilona, Spero, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Hej
Selenko pzrykro mi ze w szpitalu wylądowałaś ale moze czasami to i lepiej kilka dni poleżysz wypoczniesz poobserwuja cie i wszystko bedzie dobrze. a pozatym Twój m w zastępstwie za ciebie bedzie pierwszym facetem udzieljącym sie na forum.
Shagus to super ze sie zaczeło mysłałam tylko ze na bierząćo bedziesz relacjonowac każdy skurcz hehe ale chyba szybko idzie ze niemiałaś czasu smartfona wlączyć. trzymam kciukiSelena, Agafia, Libra, Blondi22, Fedra, Ilona, Spero, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość