plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
magdzia26 wrote:a wogóle to mam dzisiaj doła nawet nie przez @ ale przez to całe popiep*** życie i zastanawiam się czy nie będzie lepiej jak jednak zawieszę starania...bo chyba nie do końca obie strony mojego związku tego chcą
Kochana tak to już jest w związkach że są też trudniejsze chwile i chwile zwątpienia
Wtedy trzeba szczerze porozmawiać ze sobą bez pretensji czy żali i krzyków tylko o waszych oczekiwaniach i marzeniach
Mam nadzieję że to tylko chwilowe zachmurzenie i zaraz znowu wróci słoneczkomagdzia26, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
magdzia26 wrote:Agafia to dobrze że już lepiej się czujesz
u mnie tez temp w dół więc jutro niechybnie przylezie @
ale u ciebie to może efekt działania lekarstw no bo na pewno miałaś gorączkę więc teraz to nie koniecznie musi być na @
A cholera wie , co ma być to będzie nie będzie @ będę skakać do nieba , przyjdzie to będę wkur***** ale trzeba będzie zbierać siły na kolejny cykl . Nie nakręcam się już na nic , bo i tak wola BożaFedra, Dodi, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Madzia wiekszosc facetów to egoisci i straszni zazdronicy moze Twoj m w tym momencie uswiadomił sobie ze moze pojawic sie ktos kogo bardziej bedizesz kochala od niego i dlatego naszły go wątpliwości. Kochana sądze ze wiekszosc z nas w pewnym momencie staran borykała sie z niechecia od strony faceta. ale sadze ze to było tylko chwilowe. i za pare dni zapomnicie o wszystkim
magdzia26, Ola_czeka lubią tę wiadomość
-
Pismak wrote:Kochana tak to już jest w związkach że są też trudniejsze chwile i chwile zwątpienia
Wtedy trzeba szczerze porozmawiać ze sobą bez pretensji czy żali i krzyków tylko o waszych oczekiwaniach i marzeniach
Mam nadzieję że to tylko chwilowe zachmurzenie i zaraz znowu wróci słoneczko -
Magdzia a Ty się kochana nie martw każdy człowiek ma czasem lepszy bądź gorszy dzień , chwilę zwątpienia , ale tak jak Pismaczek pisze rozmowa potrafi zdziałać cuda , trzeba być dla siebie wsparciem i rozmawiać owszystkim o tym co dobre i co złe o tym co nas cieszy co złości i martwi a złoty środek na pewno się znajdzie na wszytsko . Nie poddawaj się Kochana , tulam mocno
magdzia26, Pismak, Libra, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Marudź , marudź jak tego potrzebujesz , każdy musi się wygadać pomaga : ))) od tego tu jesteśmy żeby się wspierać i sobie pomagać . A taka już nasza babska natura że musimy sobie czase ponarzekać , po użalać się
))))
magdzia26, Libra, Fedra, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShaggi kochana bądź dzielna !!! Czekamy na Igora!
Cześć dziewczyny. Dziś po północy wylądowałam z Pawłem na IP w Pruszkowie. Po naszych figlach brzuch napiął mi się do granic możliwości, doszły do tego bóle parte. Szybko się ubrałam i pojechaliśmy do szpitala w Pruszkowie. Podłączyli mnie pod KTG, ale prócz mega twardego brzucha i dziwnych bóli w podbrzuszu nic nie odnotowali.
Aaaa ... Mayuśka już wiem, jak wyglądał twój poród. Karetka przywiozła rodzącą kobietę, która na naszych oczach w wejściu między korytarzem a gabinetem lekarskim urodziła dziecko. Spłakaliśmy się obydwoje ze wzruszenia, ale Paweł powiedział mi, że nie da rady psychicznie być przy mnie na porodówce. Padnie tam trupem.
Pan doktor zbadał mnie dosyć przenikliwie, naruszył coś, zaczęłam krwawić. Zaproponował żebyśmy pojechali do szpitala gdzie znajduje się oddział patologii noworodków, gdybym ewentualnie rodziła oni mi pomogą. Pojechałam do szpitala gdzie przyjmuje moja lekarka. Zbadali mnie, stwierdzili 3 godzinny nie puszczający ucisk brzucha, dali nospę w zastrzyku, kazali odpcozywać i skonsultować ten incydent z moją lekarką.
Kurcze, cały czas mam przed oczami tą kobitkę, która darła się strasznie RODZĘ RODZĘ, ściągnęła przy nas leginsy i siup dziecko wyskoczyło. Myślałam, że zemdleję. Ja się boje porodu strasznie !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2013, 09:48
Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rucia .... ale łoooo przeżycie mieliście , Bądź dzielna wszystko będzie dobrze , ale pewnie Twojemu Pawłowi to się odcisnęło na psychice .Jakaś ta noc widzę ciężka dla co niektórych Selenka w szpitalu , Kopciuszek też się źle czuje , Shaggunia rodzi , teraz Ty ... jakaś pełnia czy co ... Kochana trzymaj się i oby wszystko było ok
-
Rucia masakra!
Strasznie Wam dziewczyny współczuję przeżyć. To straszne, że większość z Was ma jakieś przejścia. Kobieta w ciąży powinna przez 9 miesięcy tańczyć na łące w letniej sukience.
Już ja Waszym dzieciom powiem do słuchu ile się nadenerwowałyście, jeśli któremuś przyjdzie do głowy podkradać Wam pieniądze z portfela!Agafia, Libra, mauysia, Fedra, Dodi, Spero, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
-
Ruciu ale miałaś nockę ! Mam nadzieję że teraz już lepiej
Kiedy idziesz do tej swojej lekarki ?
Nieźle się Twój P przeraziłMam nadzieję że jak szok minie to jednak będzie Ci towarzyszył
A teraz odpoczywaj Kochana
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualnymagdzia26 wrote:a wogóle to mam dzisiaj doła nawet nie przez @ ale przez to całe popiep*** życie i zastanawiam się czy nie będzie lepiej jak jednak zawieszę starania...bo chyba nie do końca obie strony mojego związku tego chcą
" Madziu, a dokładniej co się stało? o co chodzi? czego obie strony związku nie do końca chcą?
-
Rucia kochana wypoczywaj oby syn nie chciał jeszcze wychodzić .....matko ale newsy u was ulalu
Shagga nono szalej i nie ściskając posladkow niech się zdrowy synek urodzi ......a-koczek, magdzia26, Libra, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Ruciu współczuję nocnych przeżyć... mam nadzieję że juz nie będziesz miała więcej stresówLibra wrote:"bo chyba nie do końca obie strony mojego związku tego chcą
" Madziu, a dokładniej co się stało? o co chodzi? czego obie strony związku nie do końca chcą?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2013, 10:13
-
Kaja wrote:Dzień dobry wszystkie .....
Pismak focie mam aktualna ze szpitala ale roczek nie jest widoczny superowo sprzęt kichowy więc źle wyszło ....
No trudno to poczekam te 3 tyg. na kolejną wizytę i zdjęcie20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)