plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
No a ja przyszłam lognełam się na tesie i co Muzi się nie zmutowała i słyszę co sie u niej w domu dzieje
a tak w ogóle to Dzień dobry zaraz będzie odemnie bardzo powazne pytanie tym razem nie w kwestii żartu więc zorientowane bardzo prosze o pomoc
a więc...
mój obecny cykl jest dziwny zresztą jak widać na załączonym obrazku (no i tu trzeba wejść na mój cykl)... według mojego mniemania owu już miałam miej więcej tak jak mi się wyznaczyło ale temp dziwnie poszły w dół...
i teraz mam takie pytania czy leki przeciwbólowe i przeciwzapalne mogą wpłynąc w ten sposób na temp? i drugie pytanie wydawało mi się ze skończył mi się śluz płodny (chociaz u mnie to nic nie wiadomo bo nie ma gwarancji ze go dobrze rozpoznaje) a dzisiaj dosłownie przed chwilą to wyszedł ze mnie taki glutek duzo tego było nie był przeźroczysty raczej taki albo biały albo lekko żółty (sorki ale nie umiem tej barwy nazwać) i wydawało mi sie ze jest rozciagliwy ale tak jak pisze wydać sie mogło... uprzedze pytania nie wczoraj się nie bzykałam...
no i kolejne moje pytanie to ja już miałam faktycznie owu czy teraz mam...
posta mojego prosze traktować poważnie bo się poważnie pytam...Agafia, a-koczek, Rucia, Dodi, mauysia, jeju lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Dzień dobry
Mauysiu ale masz przystojniakow w domuFajnie, że Leos tak Ci pomoga
Aisko kolejna okazja do świętowania
Selenko, Kopciuszku mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i niedługo do domku wrocicie
Gosia tulam mocno. Wróć jak poczujesz się lepiej.
Schaggus mam nadzieję, że wszystko jest dobrze i wyjdziecie niedługo do domu
Agafio oby @ nie przyszła
Kwiatuszku pamiętam że miałam dla Ciebie wstawić jeszcze raz fotki z sesji. Nie wiem czy mi się uda dzisiaj, jak nie to już zrobię to po powrocie z PL. A Co tam u Ciebie, coś dawno nie zagladalas.
Resztę Kobitek bardzo gorąco pozdrawiam i przesyłam buziaki :*
Ja od rana szaleje. Już zrobiłam M obiad na kolejne 3 dni, dzisiejszy prawie gotowy, pranie poukładane, walizki spakowane, jeszcze tylko poodkurzac i ok 15 ruszamy w drogę do PL. Odezwe się niebawemFedra, magdzia26, AGA 30, Rucia, Selena, Sandraa, Spero, aisa, Libra, Dodi, mauysia, Kfjatus lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
Kopciuszku ciesze sie wieściami i z serca spadł cieżar :*
Wosebko mam nadzieję zę będziesz mogła wyjść ze szpitala i odpoczywać w domu ale pamiętaj zero prania i prasowania a do tego mycia i gotowania masz odpoczywac i już bo jak nie to sama osobiście Cię do tego szpitala zapakuję...
Ola super ze choroba poszła w trzy diabły i ze mogłaś wrócicić do pracy chociaż nie wiem czy to drugie Cię cieszy...
Za Laski oczekujące na @ trzymam kciuki by się jej nie doczekały...
Ilona spokojnej drogi bez przygód życze daj znać ze juz jestes cobysmy sie nie musiały martwić
coś miałam dodać i nie wiem co ehhh
aha Libra na razie to ze masz mase pracy i szkolenie usprawiedliwia Cię ze mi nie odpisujesz ale wieszAgafia, magdzia26, Selena, Libra, Dodi lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Kopciuszku super że bóle ustały że brzuszek nie twardnieje , Kochana wracaj do domku odpoczywaj i czekaj spokojnie na rozwiązanie w terminie Całus
Fedruś chciałabym ci pomóc kochana ale ja słabo władam w tych tematach jeszcze ... ale myślę że koleżanki zaraz rusza z pomocą ... wiesz kochana kiedy by nie było to bardzo Ci zyczęz całego serdycha żeby zieloną kropeczką się zakończyło .
Ilonko , dziękuję Słońce za wsparcieIlona, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Cześć babeczki.
Właśnie trwa moja wielka reaktywacja
A na serio to dopadło mnie jakieś paskudne przeziębienie czy cś w ten deseń i siedzę w domu na zwolnieniu. Plusem jest to że mam czas na ovu
Zaraz sobie poprzeglądam co się u Was dzieje. Ostatnio tylko z fejsa wiem co nieco...
Agafia, Fedra, AGA 30, aisa, Libra, Sandraa, mauysia, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Muska wrote:Cześć babeczki.
Właśnie trwa moja wielka reaktywacja
A na serio to dopadło mnie jakieś paskudne przeziębienie czy cś w ten deseń i siedzę w domu na zwolnieniu. Plusem jest to że mam czas na ovu
Zaraz sobie poprzeglądam co się u Was dzieje. Ostatnio tylko z fejsa wiem co nieco...
Muska widze ze nam owu wyznaczyło sie w tym samym czasie tylko ze u Ciebie ładnie temp w góre a moja sobie jaja robi17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Ferdus ja uważam ze jezeli temp jutro pojdzie ci w góre to moze owu dzis masz. ale moze zdarzyc sie tez tak ze miałas barzdo duzo rozciagliwego sluzu w dniu owulacji wyznaczonej przez owu i dopiero teraz resztki jego po peknieciu pecherzyka przy którym wydziela sie duzo kremowego sluzu wypchały ten rozciagliwy. ja zaobserwowałbym jeszcze jaki wydizela ci sie sluz po wylocie tego gluta
Fedra lubi tę wiadomość
-
I musze to powiedzieć bo sama do siebie się aż uśmiechnęłam, bo z głupa tak sobie weszłam na kalendarz i wpisałam dane kiedy termin porodu by był gdybym w tym cyklu jakimś cudem zaciażyła i wiecie co wyszło ze urodziłabym przed swoimi urodzinami...
i broń Panie Boze się nie nakręcam ale tak jakoś mi się dziwnie przyjemnie na sercu zrobiłoa-koczek, Muska, magdzia26, Blondi22, Selena, Libra, Sandraa, mauysia, Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
a-koczek wrote:Ferdus ja uważam ze jezeli temp jutro pojdzie ci w góre to moze owu dzis masz. ale moze zdarzyc sie tez tak ze miałas barzdo duzo rozciagliwego sluzu w dniu owulacji wyznaczonej przez owu i dopiero teraz resztki jego po peknieciu pecherzyka przy którym wydziela sie duzo kremowego sluzu wypchały ten rozciagliwy. ja zaobserwowałbym jeszcze jaki wydizela ci sie sluz po wylocie tego gluta
no jak na razie zauwazyłam tylko tyle ze mam wrażenie że jest mokro ale jak idę do wc to nic tam nie ma jest sucho do tego przez ostatnie dni bolał mnie brzuch jak na @...
no i dalej nie wiem czy leki przeciwgorączkowe, przeciwbólowei i przeciwzapalne mogą działać tak na temp ze poszła w dół??? bo wczoraj i przed wczoraj ze względu na moją mega migrenę łykłam sobie dość duzą dawkę takiego leku...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyWitam piękne panie
Wpadłam sie przywitać bo dokładnie dziś mija rok odkąd weszłam na forum
No i czego się dorobiłam przez ten czas
Zupełnie niczego
No jedynym najcenniejszym skarbem jakim tutaj przez ten czas znalazłam to WY KOBIETKI i za to bardzo dziękuję
A u mnie kryzys trwa dalej i już wiem że to nie ma sensu mój Wafe też ma już dość chyba tego związku:/
Szuka pracy -latałam dziś id rana w dwa miejsca mam CV przynieśćWięc już wydrukowałam i zaraz pędzę
Jedyna praca od ręki to kierowca do rozwozu pizzy ale jakoś mnie to nie bawi tymbardziej że zima idzie
Miłego dnia dziewczynki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2013, 11:47
Fedra, Pismak, magdzia26, a-koczek, Blondi22, Rucia, kierzynka, Spero, Spero, aisa, Libra, Sandraa, Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Fedruś Kochana co do leków przeciwzapalnych i przeciwbólowych to ja jestem zdania że one obniżają temperaturę bo ich zadaniem jest zwalczanie stanów zapalnych i bólowych które dręczą organizm
ale ekspertką nie jestem
znalazłam coś takiego:
http://28dni.pl/artykuly/wplyw-niektorych-lekow-na-przebieg-cykluWiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2013, 11:52
Fedra, magdzia26, Libra, Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
a-koczek wrote:Fedrus to by był twój 3 cykl co nie ? a w nim mogą cuda sie zdarzyć. Niechce nakręcać ale organizm juz sie zregenerował i teraz bedzie dąrzył do stanu sprzed
nie Kochana to jest mój 4 cykl licząć że łyżeczkowanie policzymy jako pierwszy dzień nowego cyklu... ale jeśli tego okresu po łyżeczkowaniu nie policzymy jako pierwszy tylko to co dostałam potem to tak byłby to 3 cykl... Matko jakie to wszystko jest skomplikowane17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Aga życzę Ci w takim razie oby następny rok był lepszy i bardziej owocny , żeby spełniły się wszystkie Twoje marzenia i pamiętaj Kochana że co nas nie zabije to nas wzmocni . Powodzenia , i uśmiechnij się troszkę tu do nas , wiem że łatwo się mówi ale .. może chociaż tak ciut ciut się uda ; )
AGA 30, magdzia26, Libra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgafia wrote:Aga życzę Ci w takim razie oby następny rok był lepszy i bardziej owocny , żeby spełniły się wszystkie Twoje marzenia i pamiętaj Kochana że co nas nie zabije to nas wzmocni . Powodzenia , i uśmiechnij się troszkę tu do nas , wiem że łatwo się mówi ale .. może chociaż tak ciut ciut się uda ; )
Pismak, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość