plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Przykro mi ... w każdym razie Kochana życzę Ci dużo sił do całej sytuacji i żeby rozwiązała się w najlepszy dla ciebie sposób ... , oby Twój się opamiętał i doceniłjaką ma wspaniałą kobiete ... , może po prostu jakiś kryzys ma , faceci to czasami takie duże dzieci , że ciężko za Nimi nadążyć
AGA 30, Fedra, Muska, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMuska mój to już całkowity dzikus i wredota
Taki chamski się ostatnio zrobił że szok widać że na nicym i na nikim mu nie zależy no poza SPORTEM
Dziecka już też nie chce ze mną mi powiedział wiec do niczego to nie prowadzi
Totalny stan zawieszenia -
nick nieaktualny
-
Aga i ja dodam pare słow od siebie. Jezeli uważasz ze to niema sensu i masz juz na tym etapie wątpliwości to z mojego punktu widzenia im szybciej to zakonczysz to wierz mi bedzie lepiej dla ciebie. z tego co zauważyłam to w Waszym zwiazku jest cos w tym stylu ze ty próbujesz ciagle go za wszelka cene utrzymać a twój wafel zbytnio nie przykłąda sie do jakichkolwiek prób go ratowania. W dalszej przyszłości może byc jedynie gorzej ( czego ci nie zycze) bo on jedynie doceni to co miał w momencie gdy to starci ale nie straci na krótka chwile ale na bardzo długa chwile. Wiem ze wiekszosć facetów to duże dzieci którym wydaje sie ze zycie jest proste. Spójrz np na męża Selenki. Czy uważasz że Twoj m tez by tak postapił bo jezeli tak to ratuj ten zwiazek . Jezeli nie to niech idzie w cholerę( chodzi mi o to jak Radek informował nas itp)
dodam jeszcze cos takiego. W zależności od wyboru możęsz popłakać miesiąc dwa bądź całe zycieWiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2013, 14:23
magdzia26, Fedra, Selena, AGA 30, aisa, mauysia, Dodi lubią tę wiadomość
-
dziewczynki nie odzywałam się bo wciągneło mnie zestawienie nad którym siedzę od 9 rano ale już mam dosyć ....
Agus dziewczynki tutaj dobrze piszą ...odpowiedz sobie na jedno pytanie czy on daje ci szczęście? Takie szczęście na jakie ty zasługujesz
a-koczek, Fedra, AGA 30, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
-
kurczę powiem wam że moja @ w kulki ze mną leci bo rano juz myślałam że przyszła troche krwi było, spakowałam potrzebne akcesoria + tabletki przeciwbólowe + no-spę ...ale czekam czekam i nic a temp spadła, więc powinna @ być
no już ona to mnie naprawdę potrafi wnerwić...
latam do łazienki jak głupia -
jak w tamtym miesiącu to potrafiła przyjść nawet dwa dni przed terminem a teraz to jej nie ma
wiem na 100% że będzie tylko musi mnie podenerwować...a juz chciałam nowy cykl od dzisiaj zacząć a tak tylko się wszystko przedłużaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2013, 14:31
-
Mgdzia zrób tak poczekaj jeśli dzisiaj się to nie rozkreci jutro rano zrób test i będzie wszystko jasne
Ja się Kobiety żegnam idę sobie poleżeć bo niestety mój ból głowy jest bezlitosny a niechce znów brać tabletki ehh
trzymajcie sie ciepło i w dobrych humorkachmagdzia26, Blondi22, aisa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Jestem z powrotem. Ledwo żyję... Ugotowanie sosu do spagetti było zadaniem dla mistrzów
Ale się ciesze że wzięłam to L4 wczoraj od lekarza. Poszłam w ogóle do pracy, ale się po 2 godz. ewakuowałam do przychodni. Masakra jakaś. Na szczęście ostatnie nie-podwyżki mi pomogły w decyzji że po co się mam zamęczać dla pracodawcy, któremu nie zależy, zamiast w domu porządnie o siebie zadbać.
No. To siedzę i smarkam w łóżku, zamiast na biurko w pracy
CHyba też powinnam prysznic odwiedzić...
to ide tam. Wrócę jak wypełznę z łazienki do wyrka znowumagdzia26, a-koczek, Fedra, aisa, mauysia, Dodi lubią tę wiadomość