X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • jeju Autorytet

Wysłany: 17 października 2013, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapraszam :-D

AGA 30 lubi tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2013, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Zapraszam :-D
    Dziękuję :-)

Oj co te dziewczyn wiedzą o staraniach :/ Nie wypuszczać chłopa dwa lata z domu to nie sposób he he:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2013, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    GUnia ja gotuję 2-3 min tyko zalewę :-)

Gunia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2013, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiu – rozumiem Cię:( mi też roczek tutaj minie w przyszłym tygodniu… rozumiem, że może być to dołujące… 15 miesiąc starań, 18 cykl… też tak mam i czasem też się nad takim posunięciem zastanawiam… mam nadzieję, że to tylko chwilowe i lada chwila wrócisz do nas:* trzymam kciuki Kochana:* mocno tulam

Agafia – poczekaj jeszcze z testem… może do niedzieli? Bo może było tak, że owulka była później…

Kopciuszku - dobre wieści:)
    Fedra wrote:
    ohhh Olka przecież to o fankach było po trzykropku więc nie koniecznie tyczyło sie to Ciebie tylko pierwsza część po tym ja tu o tym dyskutowałyście i chyba Ty wstawiłaś info o tym kto go będzie grał no chyba ze mnie pamięć zawiodła to sorki :P

ale o Waszej interpretacji nie zapomniałam i nadal czekam na nagrania Wasze :)
    Olka wczuwasz się w rolę Szarego czy Anny;P hahaha;P

Fedra – nie wiem co myśleć nt teraźniejszego Twojego cyklu:/ wydaje mi się, że na śluz mogły wpłynąć leki czy podwyższona temperatura…
    Zapominam ciągle odpisywać, bo jakoś wcale nie wchodzę na priv:/ wkurza mnie ta migająca koperta… a poza tym wam też tak mieli jak włączacie pocztę?

Selenko – mam nadzieję, że niebawem będziesz leniuchować już w domu przy swoim troskliwym m

Ilonka – szczęśliwej drogi:*

Muska – zdrówka… jak ja miałam robiony monitoring w 11dc i miałam pęcherzyk 18mm, jak poszłam na 2 usg w 18dc, to mój ginekolog stwierdził, że jestem po owulacji i mam ciałko żółte wielkości 15mm… spoglądając na poprzednie usg i mój wykres gin stwierdził, że do owulacji u mnie doszło w ok. 32 godziny po pierwszym badaniu usg… z Twojego wykresu widać jakbyś miała owulację poniedziałek/wtorek… może jeszcze po prostu nie uformowało Ci się ciałko żółte? A gin nie proponował kolejnej wizyty w celu sprawdzenia?
    Poza tym wydaje mi się, że jeżeli owulacja miała wystąpić wcześniej (tzn. 11 dc), to jednak we wtorek na usg powinno było już by widać ciałko żółte…
    A na koniec powiem tak – jedno badanie usg o niczym nie świadczy… proponuję z ginkiem ustalić dc na monitoring i zbadać cały następny cykl

Aga – nie dajcie się żadnym kryzysom! Powodzenia w poszukiwaniu pracy!

Na szkoleniu było ekstra! Babka bardzo profesjonalna!:) jutro zaczynam straszenie szefa mandatami:D

Gunia, Fedra, aisa, magdzia26, a-koczek, Muska, Selena, Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 17 października 2013, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania 1986 napisała :Wyczytalam na innym forum ze dziewczynie gin powiedział ze jesli naprodukuje duzo sluzu dzieki wiesiolkowi to podobno ten sluz dziala jak anty na plemniki, a wiec jesli ktos nie ma wcale tego sluzu to ok, ale jesli chce sie go brac na poprawe to trzeba uwazac

CZY COŚ WAM WIADOMO NA TEN TEMAT?

• kierzynka Autorytet

Wysłany: 17 października 2013, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a gdzie Wy kobitki wszystkie jesteście? haaaalooo ;) hoop hooop, czy ktoś tu jest? ;)

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • jeju Autorytet

Wysłany: 17 października 2013, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weszłam na chwilę spojrzeć czy mam co nadrabiać...martwię sie o Shaggunię i to, że kiepsko tam jej się śpi :-( Oby juz jutro wyszli do domku z Igorkiem, bo ja np. w szpitalu to jobla dostaję...pamiętam swoje 10 dni po cesarce-ryczałam dwa ostatnie dni w poduchę...nie chcę pamiętać....ale wiadomo hustawka po porodzie jest dość silna.

Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 17 października 2013, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to jak już nikogo nie ma to idę - spokojnej nocki...

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2013, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej...my nadal w Szpitalu,ale może już jutro wyjdziemy ...okaże się jutro..na dziś to pewne nie jest...okaże się na wizycie neonatologa i pewnie po wynikach bilirubiny którą jutro będą robić ..
    Teraz może poczytam co u Was..bo dziś znów cały dzień nie dałam rady zajrzeć :-/

• jeju Autorytet

Wysłany: 17 października 2013, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana mocno przytulam....pomodlę się, by na obchodzie wszystko dobrze poszło i aby decyzja zapadła, że wychodzicie jutro...tak bardzo bym chciała abyś mogła cieszyć się macierzyństwem ale lada moment odetchniesz z ulgą:-(

Fedra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2013, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po małej wymianie zdań padeszłam do Wafla i powiedziałam
    WIEM ŻE TO ŚMIESZNE ZACZNIJMY OD NOWA JESEM AGA A ON ŻE KIWIK CZEŚĆ I WOGÓLE
    ale jakoś nie widzę przyszłej poprawy
    Ja wymiękam dziewczyny!!

Dobranoc :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2013, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acha przepraszam że nie odnoszę sie do każdej po kolei i z osobna ale nie ogarniam poprostu!!

Ps. Oddam śluz płodny dużej ilości w dobre ręce :-) !!

Dobranoc !!:-)

mauysia, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 17 października 2013, 23:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wzięłabym ale jak sie macie godzić i zaczynać od nowa, to lepiej żeby został u Ciebie :-)
    Kto nie smaruje, nie jedzie- jak mawiał mój nauczyciel fizyki :-D
    Wtedy tego nawet nie odniosłabym do tej sfery życia :-D

magdzia26, a-koczek, Fedra, Dodi, aisa lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 18 października 2013, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pamiętam wciąż o Was, tylko czasu nie mam żeby to wszystko ogarnąć...
    Shagga ja tak bardzo Ci gratuluję tego małego Cudu! Igorek jest prześliczny i podobny do Kubusia! Bardzo Cieszę się Twoim szczęście! :)
    Postaram się później napisać coś więcej!
    Buziaki i miłego dnia Kochane! :)

magdzia26, Libra, Pismak, Pismak, Spero, aisa, Sandraa, mauysia, Fedra, Dodi, Gunia lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2013, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widać, że dzisiaj piątek :)

Dzień dobry :)

Shaggunia - daj znać jak tylko będziesz wiedziała czy wychodzicie do domku :(

Aga - jak się Wafel nie chce zmienić to faktycznie znajdź pracę, odłóż trochę kasy żebyś mogła się utrzymać i zacznij wszystko od początku. Wiem, że byłoby to cholernie ciężkie, ale po co kochana masz się tak męczyć? Wychodzi na to, że w zgodzie jesteście ze sobą, gdy On jest w pracy :(

Wszystkim dziewojom życzę miłego dnia, pomimo takiej paskudnej pogody :( Fuuuj, leje, wieje, beznadzieja.

aisa, magdzia26, Pismak, Spero, jeju, Sandraa, Fedra, AGA 30, Dodi lubią tę wiadomość

• aisa Autorytet

Wysłany: 18 października 2013, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!

U mnie dziś tylko wieje, lało wczoraj..

Shagga, trzymamy kciuki za dobre wyniki Igorka i czekamy na pozytywne wieści czyli Wasze dzisiejsze wyjście do domu :)

Aga, chyba faktycznie wychodzi na to że jest ok jak Wafel jest w pracy.. Nic mądrego nie będę radzić ale uważam że decyzja o poszukaniu pracy była bardzo słuszna.

Miłego dnia!

magdzia26, Libra, Pismak, Sandraa, Fedra, AGA 30, Dodi lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 18 października 2013, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!!!!!
    Jak się wyspałyście?

Zdaję raport- trzymam się mocno i nie puszczam :-P
    Nie zjadłam nic niedozwolonego z listy. Za moment śniadanko na dobry początek dnia.
    Oczywiście spałam b.dobrze.

To co poleciało do wczoraj plus 0,9 mniej daje wynik -3,5kg.
    Dalej mam dużo wody w org. ale nie chcę go odwadniać jakąś chemią.
    Na diecie i bez słodyczy czuję się lepiej...metformax działa i osłabia do tego apetyt...
    Zejdę 10-15 kg i zaczynam półbrzuchy. Wcześniej nie ryzykuję :-P
    Brzuch mi się spłaszcza od góry i coś czuję, że bez taczki się nie obejdzie.
    Dziewczyny chyba faktycznie trafiłam w 10-tkę :-D
    Najbardziej się boję, że jak waga się zatrzyma, to dojdzie więcej węgli i dieta pójdzie w odstawkę, bo tak czasami bywało.
    Niby jadłam zdrowo ale dokładałam cukier i nic z tego nie było.

Jak będę się łamać wkroczycie do akcji, prawda? :-D

Pozdrawiam i życzę Wam miłego dnia :-)

magdzia26, Rucia, Pismak, aisa, Selena, Fedra, AGA 30, Dodi lubią tę wiadomość

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 18 października 2013, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane . Ide zaraz nadrabiać ale tak zerknęłam czy sa wiesci od Agafi i Madzi?

Fedra lubi tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • Agafia Autorytet

Wysłany: 18 października 2013, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JEZUUUUUUUUUUUUUUUUUUU DZIEWCZYNY

UDAŁÓ SIĘ wyszły mnie 2 kreski , Boże jakaś masakra cała się trzęsę ....

Rucia, magdzia26, Libra, zbikowa, a-koczek, Pismak, jeju, Spero, aisa, mauysia, Kaja, Muska, plemniczka, Selena, Fedra, AGA 30, kierzynka, Dodi, kiti, Kfjatus, Effcia28, Gunia, Ola_czeka, gocha04 lubią tę wiadomość

17u9px9i7ha8i4t0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2013, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzi dasz radę! A raczej musisz dać radę :P
    I nie - nie wyspałam się. Deszcz mnie obudził. I zaraz idę na drzemkę. Ale najpierw do apteki.

magdzia26, jeju, aisa, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

‹‹ 4391 4392 4393 4394 4395 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ