X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • jeju Autorytet

Wysłany: 17 października 2013, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapraszam :-D

AGA 30 lubi tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2013, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Zapraszam :-D
    Dziękuję :-)

Oj co te dziewczyn wiedzą o staraniach :/ Nie wypuszczać chłopa dwa lata z domu to nie sposób he he:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2013, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    GUnia ja gotuję 2-3 min tyko zalewę :-)

Gunia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2013, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiu – rozumiem Cię:( mi też roczek tutaj minie w przyszłym tygodniu… rozumiem, że może być to dołujące… 15 miesiąc starań, 18 cykl… też tak mam i czasem też się nad takim posunięciem zastanawiam… mam nadzieję, że to tylko chwilowe i lada chwila wrócisz do nas:* trzymam kciuki Kochana:* mocno tulam

Agafia – poczekaj jeszcze z testem… może do niedzieli? Bo może było tak, że owulka była później…

Kopciuszku - dobre wieści:)
    Fedra wrote:
    ohhh Olka przecież to o fankach było po trzykropku więc nie koniecznie tyczyło sie to Ciebie tylko pierwsza część po tym ja tu o tym dyskutowałyście i chyba Ty wstawiłaś info o tym kto go będzie grał no chyba ze mnie pamięć zawiodła to sorki :P

ale o Waszej interpretacji nie zapomniałam i nadal czekam na nagrania Wasze :)
    Olka wczuwasz się w rolę Szarego czy Anny;P hahaha;P

Fedra – nie wiem co myśleć nt teraźniejszego Twojego cyklu:/ wydaje mi się, że na śluz mogły wpłynąć leki czy podwyższona temperatura…
    Zapominam ciągle odpisywać, bo jakoś wcale nie wchodzę na priv:/ wkurza mnie ta migająca koperta… a poza tym wam też tak mieli jak włączacie pocztę?

Selenko – mam nadzieję, że niebawem będziesz leniuchować już w domu przy swoim troskliwym m

Ilonka – szczęśliwej drogi:*

Muska – zdrówka… jak ja miałam robiony monitoring w 11dc i miałam pęcherzyk 18mm, jak poszłam na 2 usg w 18dc, to mój ginekolog stwierdził, że jestem po owulacji i mam ciałko żółte wielkości 15mm… spoglądając na poprzednie usg i mój wykres gin stwierdził, że do owulacji u mnie doszło w ok. 32 godziny po pierwszym badaniu usg… z Twojego wykresu widać jakbyś miała owulację poniedziałek/wtorek… może jeszcze po prostu nie uformowało Ci się ciałko żółte? A gin nie proponował kolejnej wizyty w celu sprawdzenia?
    Poza tym wydaje mi się, że jeżeli owulacja miała wystąpić wcześniej (tzn. 11 dc), to jednak we wtorek na usg powinno było już by widać ciałko żółte…
    A na koniec powiem tak – jedno badanie usg o niczym nie świadczy… proponuję z ginkiem ustalić dc na monitoring i zbadać cały następny cykl

Aga – nie dajcie się żadnym kryzysom! Powodzenia w poszukiwaniu pracy!

Na szkoleniu było ekstra! Babka bardzo profesjonalna!:) jutro zaczynam straszenie szefa mandatami:D

Gunia, Fedra, aisa, magdzia26, a-koczek, Muska, Selena, Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 17 października 2013, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania 1986 napisała :Wyczytalam na innym forum ze dziewczynie gin powiedział ze jesli naprodukuje duzo sluzu dzieki wiesiolkowi to podobno ten sluz dziala jak anty na plemniki, a wiec jesli ktos nie ma wcale tego sluzu to ok, ale jesli chce sie go brac na poprawe to trzeba uwazac

CZY COŚ WAM WIADOMO NA TEN TEMAT?

• kierzynka Autorytet

Wysłany: 17 października 2013, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a gdzie Wy kobitki wszystkie jesteście? haaaalooo ;) hoop hooop, czy ktoś tu jest? ;)

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • jeju Autorytet

Wysłany: 17 października 2013, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weszłam na chwilę spojrzeć czy mam co nadrabiać...martwię sie o Shaggunię i to, że kiepsko tam jej się śpi :-( Oby juz jutro wyszli do domku z Igorkiem, bo ja np. w szpitalu to jobla dostaję...pamiętam swoje 10 dni po cesarce-ryczałam dwa ostatnie dni w poduchę...nie chcę pamiętać....ale wiadomo hustawka po porodzie jest dość silna.

Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 17 października 2013, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to jak już nikogo nie ma to idę - spokojnej nocki...

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2013, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej...my nadal w Szpitalu,ale może już jutro wyjdziemy ...okaże się jutro..na dziś to pewne nie jest...okaże się na wizycie neonatologa i pewnie po wynikach bilirubiny którą jutro będą robić ..
    Teraz może poczytam co u Was..bo dziś znów cały dzień nie dałam rady zajrzeć :-/

• jeju Autorytet

Wysłany: 17 października 2013, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana mocno przytulam....pomodlę się, by na obchodzie wszystko dobrze poszło i aby decyzja zapadła, że wychodzicie jutro...tak bardzo bym chciała abyś mogła cieszyć się macierzyństwem ale lada moment odetchniesz z ulgą:-(

Fedra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2013, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po małej wymianie zdań padeszłam do Wafla i powiedziałam
    WIEM ŻE TO ŚMIESZNE ZACZNIJMY OD NOWA JESEM AGA A ON ŻE KIWIK CZEŚĆ I WOGÓLE
    ale jakoś nie widzę przyszłej poprawy
    Ja wymiękam dziewczyny!!

Dobranoc :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2013, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acha przepraszam że nie odnoszę sie do każdej po kolei i z osobna ale nie ogarniam poprostu!!

Ps. Oddam śluz płodny dużej ilości w dobre ręce :-) !!

Dobranoc !!:-)

mauysia, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 17 października 2013, 23:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wzięłabym ale jak sie macie godzić i zaczynać od nowa, to lepiej żeby został u Ciebie :-)
    Kto nie smaruje, nie jedzie- jak mawiał mój nauczyciel fizyki :-D
    Wtedy tego nawet nie odniosłabym do tej sfery życia :-D

magdzia26, a-koczek, Fedra, Dodi, aisa lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 18 października 2013, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pamiętam wciąż o Was, tylko czasu nie mam żeby to wszystko ogarnąć...
    Shagga ja tak bardzo Ci gratuluję tego małego Cudu! Igorek jest prześliczny i podobny do Kubusia! Bardzo Cieszę się Twoim szczęście! :)
    Postaram się później napisać coś więcej!
    Buziaki i miłego dnia Kochane! :)

magdzia26, Libra, Pismak, Pismak, Spero, aisa, Sandraa, mauysia, Fedra, Dodi, Gunia lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2013, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widać, że dzisiaj piątek :)

Dzień dobry :)

Shaggunia - daj znać jak tylko będziesz wiedziała czy wychodzicie do domku :(

Aga - jak się Wafel nie chce zmienić to faktycznie znajdź pracę, odłóż trochę kasy żebyś mogła się utrzymać i zacznij wszystko od początku. Wiem, że byłoby to cholernie ciężkie, ale po co kochana masz się tak męczyć? Wychodzi na to, że w zgodzie jesteście ze sobą, gdy On jest w pracy :(

Wszystkim dziewojom życzę miłego dnia, pomimo takiej paskudnej pogody :( Fuuuj, leje, wieje, beznadzieja.

aisa, magdzia26, Pismak, Spero, jeju, Sandraa, Fedra, AGA 30, Dodi lubią tę wiadomość

• aisa Autorytet

Wysłany: 18 października 2013, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!

U mnie dziś tylko wieje, lało wczoraj..

Shagga, trzymamy kciuki za dobre wyniki Igorka i czekamy na pozytywne wieści czyli Wasze dzisiejsze wyjście do domu :)

Aga, chyba faktycznie wychodzi na to że jest ok jak Wafel jest w pracy.. Nic mądrego nie będę radzić ale uważam że decyzja o poszukaniu pracy była bardzo słuszna.

Miłego dnia!

magdzia26, Libra, Pismak, Sandraa, Fedra, AGA 30, Dodi lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 18 października 2013, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!!!!!
    Jak się wyspałyście?

Zdaję raport- trzymam się mocno i nie puszczam :-P
    Nie zjadłam nic niedozwolonego z listy. Za moment śniadanko na dobry początek dnia.
    Oczywiście spałam b.dobrze.

To co poleciało do wczoraj plus 0,9 mniej daje wynik -3,5kg.
    Dalej mam dużo wody w org. ale nie chcę go odwadniać jakąś chemią.
    Na diecie i bez słodyczy czuję się lepiej...metformax działa i osłabia do tego apetyt...
    Zejdę 10-15 kg i zaczynam półbrzuchy. Wcześniej nie ryzykuję :-P
    Brzuch mi się spłaszcza od góry i coś czuję, że bez taczki się nie obejdzie.
    Dziewczyny chyba faktycznie trafiłam w 10-tkę :-D
    Najbardziej się boję, że jak waga się zatrzyma, to dojdzie więcej węgli i dieta pójdzie w odstawkę, bo tak czasami bywało.
    Niby jadłam zdrowo ale dokładałam cukier i nic z tego nie było.

Jak będę się łamać wkroczycie do akcji, prawda? :-D

Pozdrawiam i życzę Wam miłego dnia :-)

magdzia26, Rucia, Pismak, aisa, Selena, Fedra, AGA 30, Dodi lubią tę wiadomość

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 18 października 2013, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane . Ide zaraz nadrabiać ale tak zerknęłam czy sa wiesci od Agafi i Madzi?

Fedra lubi tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • Agafia Autorytet

Wysłany: 18 października 2013, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JEZUUUUUUUUUUUUUUUUUUU DZIEWCZYNY

UDAŁÓ SIĘ wyszły mnie 2 kreski , Boże jakaś masakra cała się trzęsę ....

Rucia, magdzia26, Libra, zbikowa, a-koczek, Pismak, jeju, Spero, aisa, mauysia, Kaja, Muska, plemniczka, Selena, Fedra, AGA 30, kierzynka, Dodi, kiti, Kfjatus, Effcia28, Gunia, Ola_czeka, gocha04 lubią tę wiadomość

17u9px9i7ha8i4t0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2013, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzi dasz radę! A raczej musisz dać radę :P
    I nie - nie wyspałam się. Deszcz mnie obudził. I zaraz idę na drzemkę. Ale najpierw do apteki.

magdzia26, jeju, aisa, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

‹‹ 4391 4392 4393 4394 4395 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ