plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGosiu – rozumiem Cię
mi też roczek tutaj minie w przyszłym tygodniu… rozumiem, że może być to dołujące… 15 miesiąc starań, 18 cykl… też tak mam i czasem też się nad takim posunięciem zastanawiam… mam nadzieję, że to tylko chwilowe i lada chwila wrócisz do nas:* trzymam kciuki Kochana:* mocno tulam
Agafia – poczekaj jeszcze z testem… może do niedzieli? Bo może było tak, że owulka była później…
Kopciuszku - dobre wieści:)
Fedra wrote:ohhh Olka przecież to o fankach było po trzykropku więc nie koniecznie tyczyło sie to Ciebie tylko pierwsza część po tym ja tu o tym dyskutowałyście i chyba Ty wstawiłaś info o tym kto go będzie grał no chyba ze mnie pamięć zawiodła to sorki
ale o Waszej interpretacji nie zapomniałam i nadal czekam na nagrania Wasze
Fedra – nie wiem co myśleć nt teraźniejszego Twojego cyklu:/ wydaje mi się, że na śluz mogły wpłynąć leki czy podwyższona temperatura…
Zapominam ciągle odpisywać, bo jakoś wcale nie wchodzę na priv:/ wkurza mnie ta migająca koperta… a poza tym wam też tak mieli jak włączacie pocztę?
Selenko – mam nadzieję, że niebawem będziesz leniuchować już w domu przy swoim troskliwym m
Ilonka – szczęśliwej drogi:*
Muska – zdrówka… jak ja miałam robiony monitoring w 11dc i miałam pęcherzyk 18mm, jak poszłam na 2 usg w 18dc, to mój ginekolog stwierdził, że jestem po owulacji i mam ciałko żółte wielkości 15mm… spoglądając na poprzednie usg i mój wykres gin stwierdził, że do owulacji u mnie doszło w ok. 32 godziny po pierwszym badaniu usg… z Twojego wykresu widać jakbyś miała owulację poniedziałek/wtorek… może jeszcze po prostu nie uformowało Ci się ciałko żółte? A gin nie proponował kolejnej wizyty w celu sprawdzenia?
Poza tym wydaje mi się, że jeżeli owulacja miała wystąpić wcześniej (tzn. 11 dc), to jednak we wtorek na usg powinno było już by widać ciałko żółte…
A na koniec powiem tak – jedno badanie usg o niczym nie świadczy… proponuję z ginkiem ustalić dc na monitoring i zbadać cały następny cykl
Aga – nie dajcie się żadnym kryzysom! Powodzenia w poszukiwaniu pracy!
Na szkoleniu było ekstra! Babka bardzo profesjonalna!jutro zaczynam straszenie szefa mandatami:D
Gunia, Fedra, aisa, magdzia26, a-koczek, Muska, Selena, Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Ania 1986 napisała :Wyczytalam na innym forum ze dziewczynie gin powiedział ze jesli naprodukuje duzo sluzu dzieki wiesiolkowi to podobno ten sluz dziala jak anty na plemniki, a wiec jesli ktos nie ma wcale tego sluzu to ok, ale jesli chce sie go brac na poprawe to trzeba uwazac
CZY COŚ WAM WIADOMO NA TEN TEMAT? -
Weszłam na chwilę spojrzeć czy mam co nadrabiać...martwię sie o Shaggunię i to, że kiepsko tam jej się śpi
Oby juz jutro wyszli do domku z Igorkiem, bo ja np. w szpitalu to jobla dostaję...pamiętam swoje 10 dni po cesarce-ryczałam dwa ostatnie dni w poduchę...nie chcę pamiętać....ale wiadomo hustawka po porodzie jest dość silna.
Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej...my nadal w Szpitalu,ale może już jutro wyjdziemy ...okaże się jutro..na dziś to pewne nie jest...okaże się na wizycie neonatologa i pewnie po wynikach bilirubiny którą jutro będą robić ..
Teraz może poczytam co u Was..bo dziś znów cały dzień nie dałam rady zajrzeć -
Kochana mocno przytulam....pomodlę się, by na obchodzie wszystko dobrze poszło i aby decyzja zapadła, że wychodzicie jutro...tak bardzo bym chciała abyś mogła cieszyć się macierzyństwem ale lada moment odetchniesz z ulgą
Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wzięłabym ale jak sie macie godzić i zaczynać od nowa, to lepiej żeby został u Ciebie
Kto nie smaruje, nie jedzie- jak mawiał mój nauczyciel fizyki
Wtedy tego nawet nie odniosłabym do tej sfery życiamagdzia26, a-koczek, Fedra, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
-
Pamiętam wciąż o Was, tylko czasu nie mam żeby to wszystko ogarnąć...
Shagga ja tak bardzo Ci gratuluję tego małego Cudu! Igorek jest prześliczny i podobny do Kubusia! Bardzo Cieszę się Twoim szczęście!
Postaram się później napisać coś więcej!
Buziaki i miłego dnia Kochane!magdzia26, Libra, Pismak, Pismak, Spero, aisa, Sandraa, mauysia, Fedra, Dodi, Gunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWidać, że dzisiaj piątek
Dzień dobry
Shaggunia - daj znać jak tylko będziesz wiedziała czy wychodzicie do domku
Aga - jak się Wafel nie chce zmienić to faktycznie znajdź pracę, odłóż trochę kasy żebyś mogła się utrzymać i zacznij wszystko od początku. Wiem, że byłoby to cholernie ciężkie, ale po co kochana masz się tak męczyć? Wychodzi na to, że w zgodzie jesteście ze sobą, gdy On jest w pracy
Wszystkim dziewojom życzę miłego dnia, pomimo takiej paskudnej pogodyFuuuj, leje, wieje, beznadzieja.
aisa, magdzia26, Pismak, Spero, jeju, Sandraa, Fedra, AGA 30, Dodi lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
U mnie dziś tylko wieje, lało wczoraj..
Shagga, trzymamy kciuki za dobre wyniki Igorka i czekamy na pozytywne wieści czyli Wasze dzisiejsze wyjście do domu
Aga, chyba faktycznie wychodzi na to że jest ok jak Wafel jest w pracy.. Nic mądrego nie będę radzić ale uważam że decyzja o poszukaniu pracy była bardzo słuszna.
Miłego dnia!magdzia26, Libra, Pismak, Sandraa, Fedra, AGA 30, Dodi lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!!!!!
Jak się wyspałyście?
Zdaję raport- trzymam się mocno i nie puszczam
Nie zjadłam nic niedozwolonego z listy. Za moment śniadanko na dobry początek dnia.
Oczywiście spałam b.dobrze.
To co poleciało do wczoraj plus 0,9 mniej daje wynik -3,5kg.
Dalej mam dużo wody w org. ale nie chcę go odwadniać jakąś chemią.
Na diecie i bez słodyczy czuję się lepiej...metformax działa i osłabia do tego apetyt...
Zejdę 10-15 kg i zaczynam półbrzuchy. Wcześniej nie ryzykuję
Brzuch mi się spłaszcza od góry i coś czuję, że bez taczki się nie obejdzie.
Dziewczyny chyba faktycznie trafiłam w 10-tkę
Najbardziej się boję, że jak waga się zatrzyma, to dojdzie więcej węgli i dieta pójdzie w odstawkę, bo tak czasami bywało.
Niby jadłam zdrowo ale dokładałam cukier i nic z tego nie było.
Jak będę się łamać wkroczycie do akcji, prawda?
Pozdrawiam i życzę Wam miłego dnia
magdzia26, Rucia, Pismak, aisa, Selena, Fedra, AGA 30, Dodi lubią tę wiadomość
-
JEZUUUUUUUUUUUUUUUUUUU DZIEWCZYNY
UDAŁÓ SIĘ wyszły mnie 2 kreski , Boże jakaś masakra cała się trzęsę ....Rucia, magdzia26, Libra, zbikowa, a-koczek, Pismak, jeju, Spero, aisa, mauysia, Kaja, Muska, plemniczka, Selena, Fedra, AGA 30, kierzynka, Dodi, kiti, Kfjatus, Effcia28, Gunia, Ola_czeka, gocha04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny