plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
a-koczek wrote:No to jeszcze Madzia cekawe jak tam u niej czy @ sie rozkreciła czy wszystko stanęło
a że akurat ide na badania krwi i tak to jak coś tfu tfu żeby nie zapeszać to zrobię od razu Betę
poza tym dzisiaj jest dzień Agafiikochana na pewno wszystko będzie dobrze a za jakiś czas będziemy oglądali zdjęcia twojego maluszka tak jak teraz Shaggusi i mayusi
Libra, a-koczek, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wyraźne dwie krechy jak nic Kochana
magdzia26, Kaja, Selena, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgafia nie ma miejsca na ściemę... dwie krechy jak w mordę strzelił
szkoda, że u Kiti minusik:( ale może jeszcze nie wszystko stracone... mogłoby się jej już w końcu udać!
teraz czekamy na Twoje rozstrzygnięcie, Madziumagdzia26, Selena, Rucia, Fedra, Dodi, kiti, aisa lubią tę wiadomość
-
Magdzia może rób dziś może to szczęśliwy dzień , ja go chętnie będę z Toba dzielić ... no aż bordowe od razu jak kropelkami moczu zalałam to od razu takie 2 grube wyszły , teraz się zastanawiam czy urlop sobie przedłużyć czy iść już do pracy w pon nie wiem ...
magdzia26, Selena, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Agafia no no
mocne dwie krechy
Libra widzisz moja pamięć jest dobra ale krótkaEffcia przecież jeszcze po mnie dostała te testy
A swoją drogą ciekawe czy poszły dalej w obieg?
magdzia26, Rucia, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgafia wrote:Magdzia może rób dziś może to szczęśliwy dzień , ja go chętnie będę z Toba dzielić ... no aż bordowe od razu jak kropelkami moczu zalałam to od razu takie 2 grube wyszły , teraz się zastanawiam czy urlop sobie przedłużyć czy iść już do pracy w pon nie wiem ...
magdzia26, Pismak, a-koczek, aisa, aisa, Fedra, Dodi, Gunia lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:ja przesądna nie jestem, ale w tej kwesti wolę by Madzia się wstrzymała... pary na tym wątku szczęścia nie mają i w 3 na 3 przypadki jedna z dziewczyn poroniła... także ja dziękuję, postoje... wolę sobie poczekać... może będzie też piękna np. niedziela:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2013, 09:18
Libra, Fedra, Dodi, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
Madziu ja na Twoim miejscu bym poczekała jeszcze
Niestety jestem tutaj za Fredzią że dobieranie w pary nie jest szczęśliwe...
Więc trzymaj się swojego planuJa cały czas trzymam kciuki za Ciebie
Libra, magdzia26, Rucia, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Ok to lepiej poczekaj ja tez się długo wstrzymałam ; ))) tak chyba zrobię zadzwonię zaraz do przychodni i się umówię i tydzień zostanę jeszcze domu na spokojnie do gina pojdę i bete zrobię
magdzia26, a-koczek, a-koczek, a-koczek, Muska, Sandraa, Selena, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry kochane,
wchodzę i tu takie super wieści! Agafiaa gratuluję z całego serca. Bardzo się cieszę, że się udało! super
Magdziu trzymam też za Ciebie kciuki mocno!
Ja dziś w tę paskudną pogodę muszę jechać pod Bielsko a tak mi się cholernie nie chce. Jak wrócę, to wpadnę poczytać co u Was.
Muzi moocno trzymam kciuki za Ciebie! Silna kobieta jesteś! Dasz radę kochana!
Shagguś mam nadzieję, że już wszystko będzie dobrze i wyjdziecie do domku. czekam na wieści
Ok to miłego dnia Słoneczka :*magdzia26, Agafia, a-koczek, a-koczek, jeju, Libra, aisa, Sandraa, Selena, Fedra, Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość