Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2013, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Agafia :D Super !!!!!!!!! Gratulacje :D Dawaj zdjęcie :D

magdzia26, Agafia, jeju, Selena, Fedra, Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość

• Agafia Autorytet

Wysłany: 18 października 2013, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zadzwoniłam do męża ściągnęłam go z budowy wychodzi dałm mu ten test dwie grube czerwone krechy jak wół ... no i co ja mam teraz robić .... na wizyte się do gina umawiać robić drugi test na bete w poniedziałek iść ... no nie wiem normalnie

jeju, Selena, Fedra, Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość

17u9px9i7ha8i4t0.png
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 18 października 2013, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agafia :) GRATULUJĘ ale się ciesze nie wyobrażasz sobie :D może zaczełaś falę zielonych kropeczek kochana <3 jestem przeszcześliwa :D :D :D że Ci się udało :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2013, 08:39

jeju, Selena, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Agafia Autorytet

Wysłany: 18 października 2013, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale jak tu się wstawia zdjęcia bo ja nie wiem , jezu tak mi się ręce trzęsą ż enie mogę w klawiaturę palcami trafić

jeju, Selena, Fedra, Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość

17u9px9i7ha8i4t0.png
  • magdzia26 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry kochane ale super wieści :) :) :)

Fedra, Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga - trzymam kciuki, żebyście dzisiaj mogli wyjąc do domku... bo to będzie oznaczało, że wszystko jest w porządku

Aga - ja myślami jestem z Tobą:* ale nie potrafię Ci doradzić, powiedzieć że tak czy tak to będzie lepiej dla Ciebie... musisz sobie rozważyć wszystkie za i przeciw na Twojej drodze do szczęścia... ja postaram się Ciebie wspierać:* Życzę byś szybko znalazła pracę, poczuła się pewniej... nie zapomnij o tym, że jesteś wartościowym człowiekiem:*

Jeju - powodzenia... bądź silna... tylko tak dalej

a ja mam dzisiaj dużo pracy i znów doła złapałam... będę w pobliżu podczytywać...
    miłego dnia:*

magdzia26, Pismak, jeju, aisa, Sandraa, Fedra, nick nieaktualny, Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2013, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrzuć przez ten serwer

http://imageshack.us/

jeju, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agafia wrote:
    JEZUUUUUUUUUUUUUUUUUUU DZIEWCZYNY

UDAŁÓ SIĘ wyszły mnie 2 kreski , Boże jakaś masakra cała się trzęsę ....
    GRATULUJĘ:)

Agafia, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

• Agafia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezu ja też ale nie dowierzam normalnie mój jarek mówi jezu jezu ale jak to na antybiotykach ... ale wiecie co mi chyba mój kuzyn pomógł [*] proszę Go teraz opomoc dla Was wszystkich żeby też Wam się udało

nick nieaktualny, magdzia26, a-koczek, Pismak, jeju, nick nieaktualny, Sandraa, Selena, Fedra, nick nieaktualny, Dodi, Kfjatus, aisa, gocha04 lubią tę wiadomość

17u9px9i7ha8i4t0.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agafio umów się do lekarza, niech da Ci skierowanie na betę, chyba że chcesz zrobić prywatnie, da Ci pewnie skierowanie na USG potwierdzające ciąże :)

a-koczek, jeju, Fedra lubią tę wiadomość

• Agafia Autorytet

Wysłany: 18 października 2013, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde tylko do tego mojego to się 2 tygodnie czeka ... pójde chyba tu na miejscu do jakiegoś . Jezus maria dziewczyny no nie wierze normalnie , nie wiem co mam ze sobą zrobić , czy stać , czy siedzieć heheh jezu nie śmiejcie się ze mnie ale szok to dla mnie , ja robiłm ten test i mowiłm sobie na pewno nie uda się bo te dwa przeziębienie na początku cyklu i teraz ... antybiotyk i w ogóle

magdzia26, nick nieaktualny, a-koczek, Pismak, nick nieaktualny, jeju, Sandraa, Selena, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

17u9px9i7ha8i4t0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2013, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agafia ja mówiłam to samo jak wyszły mi 2 kreski, a co najlepsze kilka dni później miałam iść na HSG :) A test który wyszedł mi pozytywny był przekazywany z rąk do rąk, najpierw był u Shaggi, później u Libry i w końcu trafił do mnie :)

a-koczek, magdzia26, jeju, Selena, Fedra, nick nieaktualny, Dodi, aisa lubią tę wiadomość

• Agafia Autorytet

Wysłany: 18 października 2013, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehhh teraz to żeby tylko było ok wszystko, żeby się prawidłowo rozwijało i prawidłowo zagnieździło ....

nick nieaktualny, magdzia26, jeju, Sandraa, Selena, Fedra, Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość

17u9px9i7ha8i4t0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2013, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Agafia ja mówiłam to samo jak wyszły mi 2 kreski, a co najlepsze kilka dni później miałam iść na HSG :) A test który wyszedł mi pozytywny był przekazywany z rąk do rąk, najpierw był u Shaggi, później u Libry i w końcu trafił do mnie :)
    Rutka... testy ciążowe były moje...
    od Shaggi dostałaś test owulacyjny z Hydrexu

Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 18 października 2013, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agafia kochana od tych wiesci to ciągle ciarki mam. Gratuluje słońce no mpoprostu super wooooooooooooooooooooooooooooooooooow

Agafia, magdzia26, Selena, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 18 października 2013, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jka miło anm piątek sie zaczął

Agafia, magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• Pismak Autorytet

Wysłany: 18 października 2013, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Kochane :)

AGAFIA Słońce serdecznie Ci gratuluję :) I nie martw się wszystko będzie dobrze :) Życzę spokojnych 9 miesięcy :)

Agafia, magdzia26, Selena, Fedra, Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość

20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm

Angelius Provita

19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]

08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%

2019 Histeroskopia - wszystko ok

08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane

10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok

OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie

Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 18 października 2013, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to jeszcze Madzia cekawe jak tam u niej czy @ sie rozkreciła czy wszystko stanęło

zpbnej28qs8fkan8.png

• Agafia Autorytet

Wysłany: 18 października 2013, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje Kochane to dzięki Wam mi się udało , tyle wsparcia ciepłych słów ... ale teraz to się tylko modlę żeby wszystko dobrze było . Czyli tak jak obiecałam wprowadzam się , urządzam i zapraszam Was do mnie na kawe ....

a-koczek, magdzia26, Pismak, nick nieaktualny, nick nieaktualny, jeju, aisa, Sandraa, Muska, Selena, Fedra, Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość

17u9px9i7ha8i4t0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2013, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Rutka... testy ciążowe były moje...
    od Shaggi dostałaś test owulacyjny z Hydrexu

Ach wybacz ! Faktycznie :)

jeju, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość

‹‹ 4392 4393 4394 4395 4396 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – jakie składniki warto suplementować w czasie starań o dziecko?

Choć przez lata w procesie starania się o dziecko większą uwagę skupiano na zdrowiu kobiety, dziś wiemy, że męska płodność ma dokładnie takie samo znaczenie. Dobra wiadomość jest taka, że wiele wpływających na nią negatywnie czynników możemy poprawić, np. przez zmiany w stylu życia czy świadome uzupełnianie kluczowych składników odżywczych. Jakie suplementy na męską płodność mogą pomóc w staraniach o dziecko?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ