plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zadzwoniłam do męża ściągnęłam go z budowy wychodzi dałm mu ten test dwie grube czerwone krechy jak wół ... no i co ja mam teraz robić .... na wizyte się do gina umawiać robić drugi test na bete w poniedziałek iść ... no nie wiem normalnie
jeju, Selena, Fedra, Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Agafia
GRATULUJĘ ale się ciesze nie wyobrażasz sobie
może zaczełaś falę zielonych kropeczek kochana
jestem przeszcześliwa
że Ci się udało
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2013, 08:39
jeju, Selena, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShagga - trzymam kciuki, żebyście dzisiaj mogli wyjąc do domku... bo to będzie oznaczało, że wszystko jest w porządku
Aga - ja myślami jestem z Tobą:* ale nie potrafię Ci doradzić, powiedzieć że tak czy tak to będzie lepiej dla Ciebie... musisz sobie rozważyć wszystkie za i przeciw na Twojej drodze do szczęścia... ja postaram się Ciebie wspierać:* Życzę byś szybko znalazła pracę, poczuła się pewniej... nie zapomnij o tym, że jesteś wartościowym człowiekiem:*
Jeju - powodzenia... bądź silna... tylko tak dalej
a ja mam dzisiaj dużo pracy i znów doła złapałam... będę w pobliżu podczytywać...
miłego dnia:*magdzia26, Pismak, jeju, aisa, Sandraa, Fedra, AGA 30, Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jezu ja też ale nie dowierzam normalnie mój jarek mówi jezu jezu ale jak to na antybiotykach ... ale wiecie co mi chyba mój kuzyn pomógł [*] proszę Go teraz opomoc dla Was wszystkich żeby też Wam się udało
Rucia, magdzia26, a-koczek, Pismak, jeju, MalutkaEve, Sandraa, Selena, Fedra, AGA 30, Dodi, Kfjatus, aisa, gocha04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kurde tylko do tego mojego to się 2 tygodnie czeka ... pójde chyba tu na miejscu do jakiegoś . Jezus maria dziewczyny no nie wierze normalnie , nie wiem co mam ze sobą zrobić , czy stać , czy siedzieć heheh jezu nie śmiejcie się ze mnie ale szok to dla mnie , ja robiłm ten test i mowiłm sobie na pewno nie uda się bo te dwa przeziębienie na początku cyklu i teraz ... antybiotyk i w ogóle
magdzia26, Rucia, a-koczek, Pismak, Spero, jeju, Sandraa, Selena, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgafia ja mówiłam to samo jak wyszły mi 2 kreski, a co najlepsze kilka dni później miałam iść na HSG
A test który wyszedł mi pozytywny był przekazywany z rąk do rąk, najpierw był u Shaggi, później u Libry i w końcu trafił do mnie
a-koczek, magdzia26, jeju, Selena, Fedra, AGA 30, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Agafia ja mówiłam to samo jak wyszły mi 2 kreski, a co najlepsze kilka dni później miałam iść na HSG
A test który wyszedł mi pozytywny był przekazywany z rąk do rąk, najpierw był u Shaggi, później u Libry i w końcu trafił do mnie
od Shaggi dostałaś test owulacyjny z HydrexuFedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry Kochane
AGAFIA Słońce serdecznie Ci gratulujęI nie martw się wszystko będzie dobrze
Życzę spokojnych 9 miesięcy
Agafia, magdzia26, Selena, Fedra, Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Dziękuje Kochane to dzięki Wam mi się udało , tyle wsparcia ciepłych słów ... ale teraz to się tylko modlę żeby wszystko dobrze było . Czyli tak jak obiecałam wprowadzam się , urządzam i zapraszam Was do mnie na kawe ....
a-koczek, magdzia26, Pismak, Libra, Rucia, jeju, aisa, Sandraa, Muska, Selena, Fedra, Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny